SVT: Ruotsalaisturistit luikkivat yön aikana Norjan rajan yli, kun poliisin silmä välttää – ovelimmat vakoilivat poliisin poistumista tiekameroista

iltasanomat 11:56 02.07

Norjan ja Ruotsin välinen raja on kiinni.


SVT: Ruotsalaisturistit luikkivat yön aikana Norjan rajan yli, kun poliisin silmä välttää

iltasanomat 10:20 02.07

Norjan ja Ruotsin välinen raja on kiinni.


Poliisi julkaisi videon mysteerimiehestä – voi tietää jotain norjalaismiljonäärin vaimon katoamisesta

iltasanomat 23:09 01.07

Norjan poliisi toivoo, että valvontakameran kuvaama mies voisi olla apuna Anne-Elisabeth Hagenin katoamisen selvittämisessä.


Kirjailija Beate Grimsrud kuoli 57-vuotiaana

iltalehti 15:20 01.07

Norjalainen kirjailija Beate Grimsrud kuoli 57 vuoden iässä. Norjan uutistoimisto NTB kertoo kirjailija Beate Grimsrudin kuolleen. Grimsrud kirjoitti useita romaaneja, lastenkirjoja ja näytelmiä. Lisäksi hän työskenteli elokuvaohjaajana ja juonsi radiossa.


16-vuotias prinsessa Ingrid Alexandra päätti peruskoulun – ylpeä äiti julkaisi tuoreita kuvia tulevasta Norjan hallitsijasta

iltasanomat 08:27 30.06

Tuleva Norjan kuningatar, prinsessa Ingrid Alexanda päätti peruskoulun ja aloitti kesälomansa aurinkoisissa tunnelmissa.


Prinsessa Ingrid Alexandra, 16, päätti peruskoulun – tältä Norjan tuleva hallitsija näyttää nyt

iltalehti 20:17 29.06

Ingrid Alexandra aloittaa syksyllä lukion. Norjan prinsessa Ingrid Alexandra on jo 16-vuotias. Hän on mitä todennäköisimmin jonain päivänä maan hallitsija, sillä hän on Norjan kruununperimysjärjestyksessä toisena isänsä kruununprinssi Haakonin jälkeen.


Norjan prinsessa Ingrid Alexandra, 16, päätti peruskoulun – ylpeyttä hehkuva äiti Mette-Marit esittelee tulevasta kuningattaresta suloisia perhekuvia

mtv 19:15 29.06

Kruununprinssi Haakonin ja kruununprinsessa Mette-Maritin esikoistytär prinsessa Ingrid päätti hiljattain peruskoulunsa. 


Therese Johaug ja Marit Björgen ottivat mittaa toisistaan – kyyti oli kylmää entiselle hiihtokuningattarelle

iltalehti 16:47 29.06

Marit Björgen tekee paluuta hiihtoladuille. Marit Björgen paljasti toukokuun lopussa palanneensa systemaattiseen harjoitteluun ja ottaneensa tavoitteekseen pitkän matkan kilpailut. Tuoreessa Norjan yleisradion NRK:n haastattelussa Björgen kertoo kokeilleensa rahkeitaan viime viikolla Therese Johaugia vastaan. Siinä testissä selvisi, että maastohiihdon entisen ja nykyisen kuningattaren välille on syntynyt tauon aikana vissi ero.


Muistatko vielä BB-voittaja Janican? Lopetti strippaamisen ja katosi julkisuudesta – tältä hän näyttää nykyään

mtv 15:20 29.06

BB-Janica nousi otsikoihin räväköillä tempauksillaan ja siitä, kun hän harrasti seksiä ollessaan vaihdossa Norjan Big Brother -talossa. 


Helsingissä havaittu radioaktiivisia aineita – lähteenä ilmeisesti ydinvoimalaitos

iltasanomat 18:44 27.06

Myös Ruotsissa samanlaisia havaintoja. Säteilyturvakeskuksen mukaan Norjan havainnot eri lähteestä.


Näyttävään poliisioperaatioon Tanskassa johtaneessa vakoilu- ja salamurhavyyhdissä jaettiin tuomio

yle 16:41 26.06

Norjan kansalaisen todettiin vakoilleen Iranin hyväksi ja sekaantuneen suunnitelmaan iranilaismiehen murhaamiseksi.


Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin bonusisä on kuollut

iltasanomat 13:52 26.06

Mette Maritin äidin puoliso Magnar Alfred Fjeldvær kuoli 83-vuotiaana.


Norjan hovissa jälleen surua: Mette-Maritin bonusisä kuoli

iltalehti 11:16 26.06

Mette-Maritin äidin puoliso menehtyi 15. kesäkuuta. Norjan kruununprinsessa Mette-Marit suree äitinsä Marit Tjessemin puolison Magnar Alfred Fjeldværin kuolemaa. Fjeldvær kuoli 83-vuotiaana, uutisoi norjalaislehti Dagbladet. – Lämpimimmät ajatuksemme ovat Marit Tjessemin ja Magnar Fjeldværin läheisten luona, kuningas Harald ja kuningatar Sonja viestittivät lehdelle hovin tiedottajan välityksellä.


Valmentaja kertoo totuuden Therese Johaugin juoksuvauhdista: Kiistelty apuväline mahdollisti ennätyksen

iltalehti 15:52 24.06

Therese Johaugilla on valmentajan mukaan parannettavaa vauhdinpidossa. Norjan naisten hiihtomaajoukkueen valmentaja Ole Morten Iversen myöntää, ettei Therese Johaug olisi pystynyt juoksemaan uutta 10 000 metrin ennätystään ilman apuvälinettä. Johaug juoksi ajan 31.40,69 kaksi viikkoa sitten Oslon Impossible Games -tapahtumassa ja rikkoi samalla viime vuoden MM-rajan. Norjalaistähti juoksi yksin, mutta apuna oli valonsäde, joka näytti MM-rajaan vaaditun vauhdin.


Therese Johaug ei ole käynyt dopingtestissä kevään ja kesän aikana – suomalaisasiantuntija: ”Tilanne on sama lajissa kuin lajissa”

iltalehti 10:42 23.06

Suomen maajoukkuehiihtäjiä on testattu alkukesän aikana. Viikonloppuna Norjan yleisradioyhtiö NRK kertoi, että Kansainvälinen hiihtoliitto (FIS) on vähentänyt dopingtestaustaan merkittävästi koronakevään aikana. NRK:n mukaan testimäärät ovat pudonneet 90 prosenttia maalis–toukokuun välillä verrattuna viime vuoteen. Esimerkiksi Norjan hiihdon supertähti Therese Johaugia ei ole testattu koko kevään aikana.


Norjan bimboblondi uhkeana – heruttelee kiusaajien kiusaksi

stara 05:00 23.06

Sindy Starlet on luonut itsestään määrätietoisesti Norjan suurimmilla rinnoilla varustettua


Viihdelehti Stara.fi

stara 05:00 23.06

Sindy Starlet on luonut itsestään määrätietoisesti Norjan suurimmilla rinnoilla varustettua


Nyt pamahti! Suomea puhuva kiekkojätti tykitti maailmantilaston kärkeen

iltalehti 16:27 21.06

Ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl työnsi Helsingborgissa kovan tuloksen. Ståhl heitti maailman kärkituloksen, kun hän kiskaisi kiekonheitossa tuloksen 70,23. Asiasta kertoo Aftonbladet. Hän jäi ennätyksestään reilun metrin verran. Ståhlin ennätys on 71,86, joka on historian neljänneksi pisin heitto. Ståhl heitti muutama viikko sitten Norjan Oslossa kisatussa kisassa tuloksen 65,92, mutta oli tuolloin syvästi pettynyt tulokseensa.


Hot topics