Therese Johaugilta hurja kommentti keväästään

MTV 13:35 05.06

Maastohiihdon ykköstähti Therese Johaug on tottunut luottamaan korkeanpaikan harjoitteluun, mutta koronaviruspandemia karsii norjalaishiihtäjänkin vuoristoharjoittelua kesällä. Johaug aikoo matkustaa vuoristoleirille aikaisintaan elokuussa.


Hiihtäjätähdet muistelivat hupaisaa reissuaan – kuulivat tylyn tiedon päivän matkustamisen jälkeen: ”Loppua kohden alkoi jo naurattaa”

iltasanomat 23:15 03.06

Norjalaishiihtäjät Heidi Weng ja Ragnhild Haga tekivät maaliskuussa turhan matkan Kanadaan.


Kova päätös: Hiihtotähti Sundby ulos Norjan maajoukkueesta

iltalehti 12:58 26.04

35-vuotiaan hiihtotähden ura voi jatkua maajoukkueen ulkopuolellakin. Norjalaishiihtäjä Martin Johnsrud Sundby ei ole tulevalla kaudella osa Norjan maajoukkuetta, uutisoi Norjan yleisradioyhtiö NRK. Sundby, 35, ja Norjan maajoukkue ovat sopineet yhteisymmärryksessä 14-kertaisen arvokisamitalistin ja kolmesti maailmancupin kokonaiskisan voittaneen hiihtäjän sivuun jäämisestä. Taustalla ovat henkilökohtaiset syyt, sillä Sundby odottaa puolisoineen perheenlisäystä.


Norjalaishiihtäjä lopettaa uransa 26-vuotiaana – taustalla sydänpysähdys

iltasanomat 15:29 24.04

Norjalaishiihtäjä Fossli lopettaa.


Norjalaishiihtäjät jäävät sivuun loppukauden maailmancup-kilpailuista – Viekö koronaviruspelko Kläbolta sprinttisarjan voiton?

yle 23:26 10.03

Norjan hiihtoliitto ilmoitti tiistaina, että sen maastohiihtomaajoukkue ei matkusta Kanadaan eikä Yhdysvaltoihin, joissa käydään kuluvan kauden kolme viimeisintä maailmancup-osakilpailua.


Norjalaistähti aavisti Aleksandr Bolshunovin raivon valtaan ajaneen venäläisfiaskon – "Olette mennyttä"

MTV 12:32 24.02

Norjalaishiihtäjä Emil Iversen osasi odottaa venäläisten mahalaskua Ski Tourin päätöskisassa Trondheimissa sunnuntaina. 


"Pukkihyppelyssä" kaatunut Bolshunov raivostui norjalaishiihtäjälle: "He haluavat pelata likaista peliä"

yle 21:12 18.02

Sprintin välierässä kaatunut Aleksandr Bolshunov epäili, että Simen Hegstad Krüger kaatoi hänet tahallaan.


Norjalaishiihtäjä halusi juosta maastojuoksun EM-kisoissa ja riskeerasi koko kilpakautensa – "Se oli uhkapeliä"

yle 18:14 06.02

Didrik Tönseth halusi juosta maastojuoksun EM-kisoissa joulukuussa. Se saattoi tuhota hänen kilpailukautensa hiihdossa.


Norjalaishiihtäjä Martin Johnsrud Sundby: ”Olen tuottanut poikkeuksellisen paljon lapsia”

iltasanomat 20:14 26.01

Norjalaistähti kertoi huippu-urheilun ja perhe-elämän yhteensovittamisen haasteista.


Therese Johaug sähähtää norjalaisvalmentajan töksäytykselle: "Nyt hänen pitää rauhoittua, voi luoja"

MTV 07:29 26.01

Norjalaishiihtäjät Therese Johaug ja Ingvild Flugstad Östberg ovat pöyristyneitä maajoukkuevalmentajansa Ole Morten Iversenin ehdotuksesta ensi vuoden MM-ladun helpottamisesta naisten matkoille.


Therese Johaug sähähtää norjalaisvalmentajan töksäytykselle: ”Nyt hänen pitää rauhoittua, voi luoja”

MTV 07:29 26.01

Norjalaishiihtäjät Therese Johaug ja Ingvild Flugstad Östberg ovat pöyristyneitä maajoukkuevalmentajansa Ole Morten Iversenin ehdotuksesta ensi vuoden MM-ladun helpottamisesta naisten matkoille.


Norjan hiihtotähti romahti mystisesti – dopingtesti paljasti totuuden

iltalehti 08:29 18.01

Norjalaishiihtäjän kunto romahti Tour de Skillä. Emil Iversenin tavoite oli taistella Tour de Skin kärkisijoista. Operaatio alkoi hyvin, sillä norjalaishiihtäjä oli avausetapilla neljäs. Takapakkia tuli kuitenkin Lenzenheiden sprintissä, jossa Iversen jäi puolivälieriin. Hän päätti keskeyttää Tourin välittömästi.


Anita Korva ampuu alas uskomuksen hänestä – äimistelee hälyä norjalaishiihtäjän kanssa: "Meni aika yli"

MTV 08:16 18.01

Anita Korvan, 20, vahvuuksiin hiihtäjänä lukeutuu voima. Korva on kertonut myös nauttivansa kuntosaliharjoittelusta, ja hän on toisinaan julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia lihaksikkaasta vartalostaan. Korva ampuu kuitenkin alas hänen korviinsa kantautuneen uskomuksen siitä, että hän viettäisi kuntosalilla paljon aikaa.


Norjalaistähti näki läheltä Therese Johaugin elämää ja nieli avautumisen vahinkodopingista: ”Vain parhaan ystävän kuolema oli hänelle synkempää”

iltalehti 08:48 14.01

Ampumahiihtäjä Tiril Eckhoff vietti kymmenen päivää Therese Johaugin kämppäkaverina tv-ohjelman kuvauksissa ja vaikuttui norjalaishiihtäjästä. Norjalainen ampumahiihtotähti Tiril Eckhoff, 29, vietti viime keväänä kymmenen päivää Therese Johaugin, 31, kämppäkaverina tv-sarjan kuvauksissa Rodoksella. Kaksikko puhui muun muassa Johaugin vuoden 2016 dopingkärystä.


Norjalaishiihtäjä nousi takarivin tytöstä olympiakultaan: kertoo suomalaiselle oudosta tilanteesta – ”Olin köyhä hiihtäjä”

iltalehti 19:36 09.01

Romahtanut Ragnhild Haga, 28, on lentämässä pihalle Norjan maajoukkueesta. Puhuttiin Marit Björgenin ja Charlotte Kallan kaksintaistelusta. Haastajiksi arvioitiin Ingvild Östberg ja Jessica Diggins. Suomalaiset toivoivat Krista Pärmäkoskelta mitalia ennen 10 kilometrin vapaan väliaikalähtökisan starttia. Helmikuun viidestoista 2018 Pyeongchangin olympiahiihtostadionilla koettiin jättiyllätys, kun voittajaksi kiiruhti ylivoimaisella 20,3 sekunnin erolla nainen takarivistä.


Norjalaishiihtäjällä tulinen välikohtaus Charlotte Kallan kanssa – ”Huusin tosi rumia sanoja”

MTV 08:59 02.01

Maastohiihdon Tour de Skin keskiviikon etapilla Toblachissa tapahtunut tilanne pakotti ruotsalaishiihtäjä Charlotte Kallaa pahoittelemaan toimintaansa norjalaiselle Tiril Udnes Wengille.


Norjalaishiihtäjän temppu ihmetytti – asiantuntija kaivoi taustat: ”Muistetaan, mitä Therese Johaug teki”

iltalehti 20:25 01.01

Toni Roposen mukaan Ingvild Östbergin nousu kilpailutauolta Tour de Skin etapin voittajaksi ei ole erityisen yllättävää. Ravinto-ongelmista kärsinyt Ingvild Östberg palasi Tour de Skille kilpailutauolta, oli kolmannella etapilla tiistaina kakkonen ja pesi neljännellä pätkällä keskiviikkona itsensä Therese Johaugin. –?En pitänyt sitä suurena yllätyksen. Hiihto on kestävyyslaji, jossa pitää olla fyysisesti kunnossa. Tauko kilpailuista vaikuttaa jääkiekkoilun kaltaisessa taitolajissa, mutta ei niinkään hiihdossa. Muistetaan, mitä Therese Johaug teki, kun hän palasi kahden vuoden dopingtauolta 2018. Tai miten Dario Cologna nousi kahden kuukauden sairauslomalta Sotshissa 2014 olympiavoittajaksi, Iltalehden asiantuntija Toni Roponen sanoo.


Norjalaishiihtäjä parantelee flunssaa juomalla ruotsalaista viinaa: "Sitä en tiedä, kuinka hyvä juttu se on"

MTV 09:32 30.12

Norjalaishiihtäjä Lotta Udnes Wengiä ei nähdä paraikaa käynnissä olevalla Tour de Skillä. Hän latasi kuvan sosiaaliseen mediaan käyttämistään tropeista, joissa oli mukana pienimuotoinen yllätys.


Norjalaishiihtäjä parantelee flunssaa omalla tavallaan – juo ruotsalaista viinaa

MTV 09:32 30.12

Norjalaishiihtäjä Lotta Udnes Wengiä ei nähdä paraikaa käynnissä olevalla Tour de Skillä. Hän latasi kuvan sosiaaliseen mediaan käyttämistään tropeista, joissa oli mukana pienimuotoinen yllätys.


Therese Johaug otti vahvan voiton Tour de Skin avauksen ”epämieluisalta” matkalta – Kerttu Niskanen kymmenentenä maaliin

iltalehti 14:16 28.12

Kerttu Niskanen oli paras suomalaisnainen. Hiihdon Tour de Ski potkaistiin lauantaina käyntiin naisten vapaan hiihtotavan kymmenen kilometrin kilpailulla. Yhteislähtökilpailun voiton vei ylivoimaisesti Therese Johaug, joka hiihti matkan aikaan 28:12.1 Norjalaishiihtäjä osoitti vauhtinsa jo kilpailun alussa repimällä eroa kilpasiskoihinsa.


Hot topics