Nooralotta Nezirillä alkoi sydän jyskyttää videosta – lataa kesään kivikovan tavoitteen

MTV 12:16 05.06

Nooralotta Neziri kilpailee Annimari Kortteen tavoin harvinaisella matkalla 200 metrin aitajuoksussa Oslon Bislettillä 11. kesäkuuta. Neziri suhtautuu tapahtumaan rennosti, mutta kesään hänellä on kova tavoite: ottaa 100 metrin aitojen Suomen ennätys takaisin haltuunsa.


Nooralotta Neziri otti kantaa rasismiin – ”Mä toivoisin, että tää ei unohdu”

iltasanomat 12:30 03.06

Nooralotta Neziri vetosi seuraajiinsa Instagramissa.


Neziri ja Korte saivat suorat lennot Osloon, jossa odottaa harvinainen 200 metrin aitajuoksu – "Helpottaa todella paljon"

yle 11:47 03.06

Nooralotta Neziri ja Annimari Korte kilpailevat 11. kesäkuuta Oslossa harvinaisella matkalla, 200 metrin aitajuoksussa.


Tiukkaa erikoisjärjestelyä vaatinut Annimari Korte sai tahtonsa läpi – pääsee Osloon

iltasanomat 10:38 02.06

Pika-aiturit Annimari Korte ja Nooralotta Neziri ovat matkaamassa ensi viikolla Norjaan.


”Aikamoinen säätö” – näin valtavin koronajärjestelyin Nooralotta Neziri voi kilpailla Oslossa, Annimari Kortteelta tiukka ehto

iltasanomat 11:37 27.05

Nooralotta Neziri ja Annimari Korte on kutsuttu Osloon Bislettin kutsukisoihin. Korte haluaa välttää Ruotsin koronariskin.


Nooralotta Nezirille ja Annimari Kortteelle kutsu erikoiseen kisaan

MTV 20:55 26.05

Suomen huippupika-aiturit Nooralotta Neziri ja Annimari Korte saatetaan nähdä aitojen kimpussa kansainvälisellä radalla, kun Oslon Bislett-stadionilla kilpaillaan yleisurheilun "Impossible Games" 11. kesäkuuta. Tapahtumassa kilpaillaan useita normaalista poikkeavia lajeja, ja suomalaiskaksikko kisaa järjestäjien mukaan 200 metrin aitajuoksussa "minimaaottelun" norjalaisia Isabelle Pederseniä ja Line Klosteria vastaan.


Nooralotta Nezirille ja Annimari Kortteelle kisakutsu Osloon harvinaiseen starttiin – Neziri Ylelle: ”Ei ole lentolippuja”

iltasanomat 20:47 26.05

Mikäli järjestelyt onnistuvat, huippuaiturit matkaavat Norjaan.


Nooralotta Neziri ja Annimari Korte kisaavat Oslossa harvinaisessa aitajuoksukisassa, jos lennot järjestyvät: "Tulee olemaan todella jännittävää"

yle 17:42 26.05

Suomalaiskaksikko alustavasti haastaa norjalaiskaksikon Oslossa 200 metrin aitajuoksussa.


Pystyisitkö sinä tähän? Nooralotta Neziri esitteli huikeaa liikkuvuuttaan videolla – kollega vitsaili: ”Helppoa se on kun on liimaa kengänpohjissa”

iltasanomat 15:17 12.05

Pika-aituri Nooralotta Neziri laittoi Instagramissa pystyyn liikkuvuushaasteen.


Ruotsalaisjuoksija julkaisi videon äitiyden muokkaamasta vartalostaan: ”Tässä on teille huippu-urheilija” – Nooralotta Neziri otti kantaa aiheeseen

iltalehti 07:20 07.05

Moa Hjelmer liputtaa kehopositiivisuuden puolesta. Pikajuksija Moa Hjelmer ottaa Instagram-päivityksessään kantaa ulkonäköpaineisiin. Hänen mielestään vallalla on edelleen ajattelu, että huippu-urheilijoiden vartaloiden pitää olla veistetty kuin yhdestä muotista. – Sinun pitää näyttää urheilulliselta mitä tahansa lajia harjoitat huipputasolla, Hjelmer kirjoittaa.


Suomen pika-aiturinaisten suunnitelmat menivät täysin uusiksi – Nooralotta Neziri heräsi viime viikolla huonoon uutiseen: "Heti tuli pieni itku"

MTV 20:20 28.04

Kauden 2020 piti olla yleisurheilijoille todellinen supervuosi, kun kalenterissa oli sekä Tokion kesäolympialaiset että Pariisin EM-kisat. Kun olympialaiset siirrettiin ensi vuoteen ja EM-kisat peruttiin kokonaan, edessä onkin välivuosi.


Miltä kuulostaisi koulun liikuntatunti Nooralotta Nezirin tai Maria Huntingtonin ohjauksessa? Sotkamolainen opettaja keksi idean, jolla motivoida oppilaita etäliikuntatunneilla

yle 10:42 27.04

Koronavirus on myllännyt myös koulujen liikuntatunnit. Vähiten liikkuvia oppilaita koitetaan kannustaa nyt erikoisinkin keinoin.


Nooralotta Neziri uskoo, että koronapommi iskee vielä – tyly viesti pomoille: ”Miksi pitää rangaista urheilijoita?”

iltasanomat 17:15 25.04

Nooralotta Neziri saattaa olla elämänsä kunnossa, mutta tänä kesänä sillä ei ole mitään väliä. Hän epäilee, että koronapommi iskee yleisurheilijoiden talouteen ensi vuonna.


Nooralotta Neziri pelkää koronapommin iskevän tuloihin – avautuu kohu­päätöksestä: ”Miksi pitää rangaista urheilijoita?”

iltasanomat 17:15 25.04

Nooralotta Neziri saattaa olla elämänsä kunnossa, mutta tänä kesänä sillä ei ole mitään väliä. Hän epäilee, että koronapommi iskee yleisurheilijoiden talouteen ensi vuonna.


Nooralotta Neziri pelkää koronapommin iskevän tuloihin – avautuu kohupäätöksestä: ”Miksi pitää rangaista urheilijoita?”

iltasanomat 17:15 25.04

Nooralotta Neziri saattaa olla elämänsä kunnossa, mutta tänä kesänä sillä ei ole mitään väliä. Hän epäilee, että koronapommi iskee yleisurheilijoiden talouteen ensi vuonna.


Nooralotta Neziri sai heti herättyään ikäviä uutisia – EM-kisojen peruminen iski lujaa: ”Minä itkin”

iltasanomat 11:28 24.04

Suomen pika-aituritähdet Nooralotta Neziri ja Annimari Korte kommentoivat yleisurheilun EM-kisojen peruuntumista.


Nooralotta Neziri purskahti itkuun, Annimari Korte pettyi rajusti – suomalaisaiturit olisivat taistelleet mitaleista: "EM-kisojen peruminen satuttaa"

yle 08:25 24.04

Nooralotta Neziri itki, kun kuuli Pariisin EM-kisojen peruuntumisesta.


Kristiina Mäkelällä huolenaihe – keskustellut tilanteesta Nooralotta Nezirin ja Wilma Murron kanssa: ”Mitä minä olen tehnyt väärin?”

MTV 22:29 23.04

Kolmiloikkatähti Kristiina Mäkelä on tilanteessa, jossa hän maksaa itse valmentajalleen Tuomas Salliselle palkkaa. Moninkertainen arvokisakävijä myöntää avoimesti järjestelyn problemaattisuuden varojen ollessa tiukalla.


Nooralotta Nezirin mielestä WA:n päätös olympiakarsinnan keskeyttämisestä joulukuulle asti on liian raju ja rankaisee joitain urheilijoita

yle 06:46 09.04

Nooralotta Nezirin katse on edelleen tiukasti elokuun Pariisin EM-kisoissa, joita ei ole vielä peruttu.


Hot topics