Kylie Jenner otti uuden tatuoinnin - taas tyttärensä Stormin kunniaksi

iltalehti 20:48 04.07

Kylie Jennerin, 22, ihoa koristaa monta pientä tatuointia. Kylie Jenner julkaisi Instagram Stories -osiossa kuvan, jossa kyynärvarren tienoilla näkyy hädin tuskin hyvin minimaalinen uusi tatuointi. Yhdysvaltalaismediat ovat selvittäneet, että kyseessä on Stormi-tyttären syntymän kellonajan numerot “4:43.” Kuva on nähtävillä FoxNewsin sivuilla. TMZ paljasti taannoin helmikuussa 2018 syntyneen tytön tarkan syntymäajan, joka kävi ilmi syntymätodistuksesta.


Kosmetiikkajätti saattoi tehdä Kim Kardashianista miljardöörin

stara 18:40 04.07

Kosmetiikkajätti Cotyn paljastettiin taannoin ostaneen 20 prosenttia Kim Kardashianin KKW-kauneusbrändin


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:40 04.07

Kosmetiikkajätti Cotyn paljastettiin taannoin ostaneen 20 prosenttia Kim Kardashianin KKW-kauneusbrändin


Suora lähetys noin kello 13.50: Pubit aukeavat Britanniassa yli sadan päivän jälkeen

iltasanomat 12:27 04.07

Virustoimet pysyvät kuitenkin osin voimassa.


Miljoona puuta päätymässä saunaklapeiksi tai ötököille – Myrskyt kaatoivat yksittäisiä puita, joita ei kannata hakea sahoille tai tehtaille

yle 09:20 04.07

Kuun vaihteen myräkät kumosivat Metsäkeskuksen arvion mukaan puuta noin 20 miljoonan euron arvosta.


Yle: Berliinin EM-kisojen pikaviestijoukkueessa säkenöinyt Otto Ahlfors lopetti uransa

iltasanomat 23:44 03.07

Vammat kiusasivat juoksijaa.


Koronapandemia vaati varustamouhrin: Eckerö-konserni sulkee tytäryhtiönsä – noin 250 suomalaista menettämässä työnsä

yle 12:52 03.07

Birka Cruises on liikennöinyt Maarianhaminan ja Tukholman väliä. Nyt sen laiva on seissyt satamassa maaliskuun puolivälistä lähtien.


Koronapandemia vaati varustamouhrin – Eckerö-konserni sulkee tytäryhtiönsä

yle 12:52 03.07

Birka Cruises on liikennöinyt Maarianhaminan ja Tukholman väliä. Nyt sen laiva on seissyt satamassa maaliskuun puolivälistä lähtien.


Muhoksen metsäpaloalueen jälkisammutustöihin on pyydetty lisää apua – palopesäkkeitä tukahdutetaan ainakin ensi viikkoon

yle 11:54 03.07

Jälkisammutusta hoitaa nyt noin 60 henkilöä, joista varusmiehiä on 45. Perjantaina alueelle pyydettiin apua vapaaehtoisesta pelastuspalvelusta.


Varusmiehiä kuljetettu jo useita kymmeniä Muhoksen metsäpalon jälkisammutustöihin – palopesäkkeitä tukahdutetaan ainakin ensi viikkoon

yle 11:54 03.07

Jälkisammutusta hoitaa nyt noin 60 henkilöä, joista varusmiehiä on 45. Pelastuslaitoksen henkilökuntaa on vähennetty.


F1-tähtikuski virnisti korona-ajan muoti-ilmiölle: "Jätän sen nuoremmille sukupolville"

MTV 09:30 03.07

Renault'n F1-tähtikuski Daniel Ricciardo ei hypännyt korona-ajan muoti-ilmiön virtuaalikisaamisen pariin, vaikka varsinkin monet nuoret kuljettajat painelivat taannoin menemään useissa kilpailuissa. Australialaisella oli päätökseensä selkeä syy.


Liian pitkä selkä murskasi Kasper Konton inttiunelman, mutta hän ei luovuttanut: ”Halusin todistaa itselleni”

yle 09:14 03.07

Koko maassa noin 12 000 alokasta aloittaa varusmiespalveluksensa 6. heinäkuuta. Yle seurasi Kasper Konton arkea läpi armeijavuoden Ilmasotakoulussa Tikkakoskella.


Liian pitkä selkä murskasi Kasper Konton unelman, mutta hän ei luovuttanut – astu tästä vuodeksi armeijaan

yle 09:14 03.07

Koko maassa noin 12 000 alokasta aloittaa varusmiespalveluksensa 6. heinäkuuta. Yle seurasi Kasper Konton arkea läpi armeijavuoden Ilmasotakoulussa Tikkakoskella.


Entinen maajoukkuehyökkääjä ryöpytti Lionel Messiä rajuin sanoin – "Hän on 150-senttinen ja autistinen"

MTV 07:58 03.07

Ranskan entinen maajoukkuehyökkääjä Christophe Dugarry haukkui Barcelonan supertähti Lionel Messiä erittäin kyseenalaisella tavalla.


Valtteri Bottas hehkuttaa F1-tallinsa näyttävää uudistusta: "Makea – ei mitään vikaa!"

MTV 07:30 03.07

Viikonloppuna alkavalla F1-kaudella ei nähdä lainkaan hopeanuolia radalla. Viime vuodet F1-sarjaa dominoinut Mercedes kertoi tällä viikolla, että se tekee autoihinsa näyttävän uudistuksen. Valtteri Bottas on tästä mielissään.


Yle: Suomen yleisurheilutoivo Wilma Murrolla yllättävä tukija – NHL:ssä miljoonia tienannut Jussi Jokinen antaa 12 000 euroa vuodessa

iltalehti 20:31 02.07

Ylen mukaan jääkiekkoilija Jussi Jokinen tukee taloudellisesti seiväshyppääjä Wilma Murtoa NHL-konkari Jussi Jokinen tukee seiväshyppääjä Wilma Murtoa 12 000 eurolla vuodessa, kertoo Yle. Jokisen taloudellinen tuki kattaa noin neljänneksen Murron vuosibudjetista. Jokinen on tukenut Murtoa jo neljän vuoden ajan. – Jääkiekossa ja jalkapallossa suomalaisilla huipuilla palkkataso on aika erilainen kuin saman tason yksilöurheilussa. Halusin lähteä tähän olympiadiin tukemaan merkittävällä summalla, jotta Wilma pystyisi olemaan 24 tuntia vuorokaudessa huippu-urheilija, Jokinen kertoi Ylelle.


Seksi-ikoniksi pyrkivä perheenäiti: ”En ole muita huonompi vanhempi”

stara 19:20 02.07

Kerroimme taannoin kahdeksan lapsen äidistä Allegra Colesta, joka on perustanut


Jari-Matti Latvalalta yllätysveto – osti 60 000 euron 3D-tulostimen: ”Pakko kouluttautua uudelleen”

iltalehti 16:42 02.07

Jari-Matti Latvala keskittyy rallin sijaan yrityksensä kehittämiseen. Jari-Matti Latvalalla, 35, on riittänyt viime aikoina vaikeuksia. Koronavirus sotki suunnitelmat MM-rallien suhteen ja toukokuussa verottaja haki maksusuunnitelman vakuudeksi ulosmittausta rallikuskin omaisuuteen miljoonien eurojen edestä. Latvala ei ole kuitenkaan jäänyt laakereilleen lepäämään, vaan ryhtyi uuteen bisnekseen. Suomalaiskuljettaja osti hiljattain noin 60 000 euron arvoisen teollisuuskoon 3D-tulostimen, jolla voi tulostaa esimerkiksi auton osia.


Tiina Jylhän yhtiö vaatii HVK:lta noin kolmen miljoonan euron korvauksia

iltasanomat 13:15 02.07

Tiina Jylhän yhtiö vaatii Huoltovarmuuskeskukselta noin kolmen miljoonan euron vahingonkorvauksia peruuntuneista maskikaupoista. Kanne jätettiin Virossa Harjun käräjäoikeuteen maanantaina.


Hot topics