Heidi Nieminen on kolmiodraaman jälkeen väleissä ex-miehensä Toni Niemisen kanssa: "Haluamme, että lapset saisivat mahdollisimman tasapainoisen elämän"

mtv 14:30 04.06

Heidi Nieminen korostaa MTV Uutisille, että lapset ovat täysin syyttömiä aikuisten välisiin asioihin. 


Kommentti: Toni Nieminen on täydellinen esimerkki siitä, ettei menestys ole koskaan ilmaista – teki urallaan yhden kohtalokkaan virheen, josta maksaa nyt kovaa hintaa

iltasanomat 19:04 03.06

Takavuosien menestyshulinassa teinisensaatio opetettiin miellyttämään ympäristöään, ei kantamaan vastuuta itsestään, kirjoittaa Marko Lempinen.


Toni Nieminen puhuu erostaan, joka pakotti jättämään Oulun: kaikki oli täydellistä, kunnes äitienpäivänä Ansku-rakas tiputti todellisen pommin

iltasanomat 06:28 03.06

Toni Nieminen avaa syitä muutolleen pohjoisesta Vihtiin. – Minulla ei ole Oulussa läheisiä, kun taas Etelä-Suomessa niitä riittää, olympiavoittaja kertoo.


IS: Toni Nieminen jäi asunnottomaksi eronsa jälkeen – sai apua tilanteeseen urheilupiireistä

mtv 09:38 02.06

Nieminen löysi itselleen työpaikan ja väliaikaisen kodin Vihdistä. 


Toni Nieminen, 44, muutti yli 600 kilometrin päähän lapsistaan – uusi työ puistoisäntänä

iltalehti 07:41 02.06

Olympiavoittaja Toni Nieminen muutti eronsa jälkeen Oulusta uudelle paikkakunnalle. Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen työskenteli vielä jokin aika sitten asuntomyyjänä oululaisessa kiinteistönvälitysyrityksessä. Samassa firmassa työskenteli myös hänen entinen naisystävänsä. Toukokuisen eron myötä Toni jäi asunnottomaksi. Nyt Nieminen on löytänyt uuden asuinpaikan Vihdistä ja saanut sieltä myös työpaikan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Näin ollen Nieminen muutti yli 600 kilometrin päähän oululaisesta ex-rakkaastaan sekä lapsistaan.


Ero jätti Toni Niemisen tyhjän päälle – ystävien ansiosta suru alkaa jo helpottaa: ”Laitan elämäni kuntoon”

iltalehti 07:41 02.06

Olympiavoittaja Toni Nieminen muutti eronsa jälkeen Oulusta uudelle paikkakunnalle. Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen erosi kiinteistövälittäjänä työskentelevästä rakkaastaan ja jäi ennen toukokuun puoliväliä asunnottomaksi. Nieminen on nyt löytänyt uuden asuinpaikan Vihdistä ja saanut sieltä myös työpaikan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Tutut miehet riensivät hätiin, kun Nieminen erosi dramaattisesti ex-kumppanistaan. Ex-alppihiihtotähti Sami Uotila majoittaa Toni Niemistä kotonaan kesän ajan. Ex-alppihiihtotähden veli Janne Uotila tarjosi hänelle puistoisännän töitä pyörittämästään Vihdin PuuhaParkista.


IS: Toni Nieminen joutui eron jälkeen asunnottomaksi – ex-alppihiihtotähden yllättävä tarjous pelasti kesän

iltalehti 07:41 02.06

Olympiavoittaja Toni Nieminen muutti eronsa jälkeen Oulusta uudelle paikkakunnalle. Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen erosi kiinteistövälittäjänä työskentelevästä rakkaastaan ja jäi ennen toukokuun puoliväliä asunnottomaksi. Nieminen on nyt löytänyt uuden asuinpaikan Vihdistä ja saanut sieltä työpaikan, kertoo Ilta-Sanomat. Tutut miehet rientsivät hätiin. Ex-alppihiihtotähti Sami Uotila majoittaa Toni Niemistä kotonaan kesän ajan. Ex-alppihiihtotähden veli Janne Uotila tarjosi hänelle puistoisännän töitä Vihdin PuuhaParkista.


Suomalainen Henric Nieminen oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja nappasi huippupestin Kaliforniasta – nyt hän luotsaa maailmankuulua tv-sarjaa

iltasanomat 07:10 02.06

Suomalainen Henric Nieminen toimii tämän hetken kenties maailman tunnetuimman auto-ohjelman Wheeler Dealersin vastaavana tuottajana.


Toni Nieminen joutui asunnottomaksi eronsa jälkeen – sitten eteen tuli ”lottovoitto” ja pesti ”yleismies jantusena”

iltasanomat 06:30 02.06

Olympiavoittaja Toni Nieminen karisti pohjoisen pölyt haalareistaan ja muutti Vihtiin, kun ex-alppitähti Sami Uotila tarjosi kesätöitä ”yleismies jantusena”. Uutta työtään Nieminen kuvaa lottovoitoksi.


YU: Ville Nieminen myy urakalla hulppeita tiluksiaan Pirkanmaalla – nyt kaupan lähes puolen miljoonan mökkikompleksi

iltasanomat 11:53 01.06

Tamperelainen Stanley Cup -voittaja kauppaa miljoonakotinsa lisäksi nyt myös prameaa hirsihuvilaansa Näsijärven rannalta.


Ville Nieminen myy urakalla hulppeita tiluksiaan Pirkanmaalla – nyt kaupan lähes puolen miljoonan mökkikompleksi

iltasanomat 11:53 01.06

Tamperelainen Stanley Cup -voittaja kauppaa miljoonakotinsa lisäksi nyt myös prameaa hirsihuvilaansa Näsijärven rannalta.


YU: Ville Nieminen myy nyt huvilaansa - hintapyyntö vajaat puoli miljoonaa

iltalehti 09:45 01.06

Ville Nieminen myy Näsijärven rannalla sijaitsevaa kesähuvilaansa. Jääkiekkovalmentaja Ville Nieminen on laittanut myyntiin Lempiäniemen alueella Ylöjärvellä sijaitsevan talviasuttavan hirsihuvilansa, jonka hintapyyntö on 449 000 euroa. Asiasta kertoo Ylöjärven uutiset. Myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.comin sivuilta.


Jarkko Nieminen valottaa oman menestysuran tärkeää tekijää – huomauttaa yksipuolisuuden vaaroista: "Paikat eivät enää kestä"

MTV 08:30 31.05

Suomen kaikkien aikojen paras tennispelaaja ja maajoukkueen nykyinen kapteeni Jarkko Nieminen tietää omalta kohdaltaan, miten tärkeää on monien eri urheilulajien harrastaminen nuorempana. 


Expressen: Ville Niemiselle lyötiin pöytään sopimustarjous Ruotsista – viikonloppu aikaa miettiä

MTV 08:52 30.05

Expressenin mukaan Pelicansista kesken viime kauden potkut saanut Ville Nieminen on Modon pääkohde valmentajamarkkinoilla.


Ville Nieminen menossa Ruotsiin? Lehti kertoo sopimustarjouksesta

iltasanomat 00:37 30.05

Ville Nieminen on ehdolla ruotsalaisseuran päävalmentajaksi, kertoo Expressen-lehti.


Ville Nieminen ehdolla päävalmentajaksi Ruotsiin – sopimustarjous pöydällä

iltalehti 23:57 29.05

Värikäs kiekkopersoona on ruotsalaisseuran ykkösvaihtoehto uudeksi päävalmentajaksi. SportExpressen kertoo, että kesken viime kauden Pelicansista potkut saanut Ville Nieminen on Allsvenskanissa pelaavan Modon ykkösvaihtoehto tulevaksi päävalmentajaksi. Modon urheilujohtaja Fredrik Glader on kertonut, että seuralla on pari vaihtoehtoa Leksandiin siirtyneen Björn Hellkvistin tyhjäksi jättämään pestiin. Julkisuudessa on ollut ainoastaan Jens Gustafssonin nimi. Hän vieraili toukokuun puolivälissä Örnsköldsvikissä.


Jarkko Nieminen jatkaa Suomen huippulupaavan maajoukkueen kapteenina vuoteen 2023 – "Tavoitteena on päästä pelaamaan voitoista maailman parhaita vastaan"

yle 14:48 29.05

Suomi kohtaa Davis Cupissa Intian kotikentällä syyskuussa, jos koronatilanne sallii.


Jarkko Nieminen jatkaa Suomen Davis Cup -joukkueen kapteenina – maailmanlohkon paikka tähtäimessä: "Matka on vasta alussa"

MTV 13:42 29.05

Kovassa nousuvireessä oleva Suomen Davis Cup -joukkue sai hyviä uutisia, kun kapteeni Jarkko Nieminen solmi jatkosopimuksen vuoteen 2023 asti. 


Heidi Nieminen lohduttaa ex-rakastaan Toni Niemistä eron keskellä: "Ei mitään hätää Toni"

mtv 14:34 28.05

Niemiset erosivat vuoden alussa, jonka jälkeen ex-mäkihyppääjä alkoi seurustella Ansku-nimisen naisen kanssa. 


Petra Niemisestä SDHL:n arvokkain pelaaja

jatkoaika.com 13:06 28.05

Ruotsin naisten jääkiekon pääsarja, SDHL, palkitsi parhaitaan keskiviikkona. Nieminen palkittiin sarjan arvokkaimpana pelaajana.


Hot topics