Minkä yu-lajin maailmanennätystä Kim Batten hallinnoi vuosina 1995–2003?

iltalehti 05:55 07.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuka suomalainen voitti MM-pronssia, kun kullan vei Natalia Shikolenko ja hopean Felicia Tilea? 2) Minkä Serie A -seuran logosta löytyvät kirjaimet BSFC ja vuosiluku 1911?


Tältä Serranon perheen Tetenä tunnettu Natalia Sánchez näyttää nykyään - tuoreet kuvat

iltalehti 11:47 25.06

Natalia Sánchez Molina on nykyään kahden lapsen äiti. Muistatko vielä ihanan Serranon perheen? Sarjassa Teté Capdevilana tunnettu Natalia Sánchez on nykyään kahden lapsen äiti ja näyttelijä. Serranon perheen jälkeen hän on jatkanut uraansa televisiossa. Lisäksi hän on näytellyt monissa espanjalaisissa elokuvissa. Sarjassa Amar en tiempos revueltos Sánchez näytteli yhtä päärooleista.


Bloggaaja Natalia Salmela julkaisi rehellisen tekstin siitä, miten raskaus muutti hänen vartalonsa – ”Tältä tuntuu varmaan kaljamahaisista miehistä”

iltasanomat 17:28 17.06

Suosikkibloggaajan ensimmäisen lapsen laskettu aika on elokuussa.


Brassimalli Natalia Borges bikineissä – vartalo vetää miehet hiljaiseksi

stara 12:40 15.06

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat


Suosikkibloggaajan painava ulostulo tasa-arvoisesta vanhemmuudesta – sai törkeitä kommentteja suunnitelmistaan palata töihin aikaisin

iltasanomat 09:45 12.06

Natalia Salmelan mukaan äitejä ja isiä kohdellaan edelleen aivan eri tavoin.


Räppäri Brädi paljasti tulevan lapsensa sukupuolen: "Olin varma, että saamme tytön"

mtv 21:01 22.05

Räppäri kihlautui Natalian kanssa maaliskuussa.


Laulaja Alma ajatteli, että voisi puhua vain musiikista – ymmärtää myös sen, että ihmisiä kiinnostaa rakkaus: Näin suhde Natalia-tyttöystävän kanssa sai alkunsa

mtv 21:04 17.05

Esikoisalbuminsa julkaissut Alma kertoo MTV Uutisille suhteestaan tyttöystäväänsä. 


Suosikkibloggaaja Natalia nostaa esiin raskauden aiheuttamien muutosten vaietun puolen – ”Saako nainen edes sanoa näin?”

iltasanomat 15:07 12.05

Suosittu bloggaaja Natalia Salmela kirjoittaa blogissaan olevansa nykyään tyytyväisempi kehoonsa kuin mitä on koskaan aiemmin ollut.


Somevaikuttaja Natalia Salmela, 32, hämmästelee vanhemmuuteen liitettyjä mielikuvia: "Pikkulasten vanhemmat kuvataan zombeina, jotka eivät nuku"

yle 19:00 07.05

Uusperhearki ja oma yllätysraskaus herätti huomaamaan vanhemmuutta koskevat kielteiset mielikuvat.


Räppäri Brädi saa esikoislapsen Natalia-rakkaansa kanssa – ilmoitti asiasta rohkealla raskauskuvalla

mtv 15:50 27.04

Räppäri kihlautui Natalian kanssa maaliskuussa.


Jelena Välbeltä armotonta ruoskaa venäläishiihtäjille - ”Emme uusi turistiviisumeita”

iltalehti 08:38 04.04

Venäjän hiihtopomo Jelena Välbe ei ole lainkaan tyytyväinen suojattiensa kauteen. Välben rajulta kritiikiltä välttyi vain kolme hiihtäjää. – Natalia Neprjajevaa ja kahta debytanttia Nina Dubotolkinaa ja Katja Smirnovaa lukuunottamatta, olen häpeissäni siitä, kuinka huonoja naisemme ovat olleet, Välbe jyrähti RIA Novostin haastattelussa.


Venäläisiä yleisurheilijoita epäillään dopingista, mukana olympiavoittajia - ruotsalaislegenda Stefan Holmilta jääkylmä reaktio

iltalehti 18:14 27.03

Yleisurheilun etiikkaa valvova Atheltics Integrity Unit eli AIU kertoi neljästä dopingkärystä, jotka on todettu uusinta-analyysin avulla. AIU tiedotti perjantaina, että moukarinheittäjä Oksana Kondratevaa, 400 metrin aituri Natalia Antjuhia, 1500 metrin juoksija Jelena Sobolevaa ja korkeushyppääjä Andrei Silnoviaa epäillään dopingista. Nimet on mainittu McLaren-raportissa, joka avasi Venäjän valtiojohtoisen dopingjärjestelmän. Kaikkien tapausten lopulliset tuomiot antaa Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS.


Venäläinen lihaskimppu Natalia jakoi ennennäkemättömän teinikuvan itsestään – muutos on valtava

iltalehti 15:35 03.03

Natalia Kuznetsova tähtää Ms. Olympiaan. Venäläinen voimailu- ja fitnesstähti Natalia Kuznetsova nauttii suosiosta sosiaalisessa mediassa. Kuznetsovalla on Instagramissa yli 550 000 seuraajaa. Vuosien varrella Kuznetsova on halunnut kertoa tarinaansa siitä, kuinka hän nousi lajin huipulle. Hän onkin jakanut paljon takavuosien kuvia itsestään, kun lihasmassaa ja -erottuvuutta ei ollut vielä niin paljon kuin nykyään.


Therese Johaugille tulvii törkyviestejä – venäläistähti kivahti: "Alhaista, miksi kirjoitatte tällaista?"

MTV 20:14 02.03

Therese Johaug avautui hiljattain sosiaalisessa mediassa saamistaan vihaviesteistä. Venäläinen hiihtotähti Natalia Neprjajeva on nyt asettautunut puolustamaan Johaugia.


Natalia Kukulas haluaa kuolla kerran kuussa – huonosti tunnettu kuukautisvaiva syö naisten mielenterveyttä

yle 07:15 29.02

PMS:n rankempi muoto masentaa, ahdistaa ja aiheuttaa itsetuhoisia ajatuksia. Tässä jutussa kaksi naista kertoo kokemuksistaan.


Tubettaja väitti matkustaneensa Balille – kävikin vain Ikeassa!

stara 22:40 18.02

Somevaikuttaja Natalia Taylor on muistuttanut seuraajiaan, miksi kaikkea ei kannata


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:40 18.02

Somevaikuttaja Natalia Taylor on muistuttanut seuraajiaan, miksi kaikkea ei kannata


Onko tässä Neymarin uusi tyttöystävä? Brasilialainen malli jakoi yhteiskuvan kaksikosta 2,6 miljoonalle seuraajalleen

iltasanomat 19:52 18.02

Neymarin ja malli Natalia Barulichin toiminta sosiaalisessa mediassa on kirvoittanut huhuja parin suhteen laadusta.


Suosikkibloggaaja Natalia teki positiivisen raskaustestin vain kaksi kuukautta avioeron jälkeen – ei koskaan halunnut lapsia

iltasanomat 18:31 14.02

Bloggaaja Natalia Salmela, 32, odottaa esikoistaan yhdessä miesystävänsä kanssa. Salmela tunnustaa rehellisessä kirjoituksessaan, että raskaus tuli yllätyksenä.


Yllätysraskaus! Bloggari Nata Salmela ei halunnut koskaan äidiksi: ”Pelkään lapsen joutuvan tulilinjalle”

iltalehti 12:12 12.02

WTD-blogistaan tuttu Natalia Salmela on raskaana. 32-vuotias Natalia Salmela kertoo Iltalehdelle, miten koko keskiviikkoaamupäivä on mennyt onnitteluja vastaanottaessa, kun hän oli kertonut White Trash Disease -blogissaan olevansa raskaana. Menestyvä yrittäjä, sijoittaja ja somevaikuttaja Salmela on aiemmin kertonut olevansa vapaaehtoisesti lapseton eikä äitiys ole hänen suunnitelmissaan.


Hot topics