Indiana Pacersin NBA-tähtipelaaja ilmoitti, ettei pelaa enää tällä kaudella – "Ei ollut helppo päätös"

yle 00:10 04.07

Indiana Pacers joutuu tulemaan toimeen ilman Victor Oladipoa, kun NBA yrittää paluuta koripalloparketeille 30. heinäkuuta Disney Worldissa.


NBA:n huippupelaaja sairastui koronavirukseen – hänelläkin yhteys kritisoituun Novak Djokoviciin

MTV 12:17 24.06

Koripalloseura Denver Nuggetsin NBA-tähti Nikola Jokic on antanut positiivisen koronavirusnäytteen, uutisoi ESPN. Serbialainen Jokic on viime aikoina viettänyt aikaa tennistähti Novak Djokovicin seurassa. Jokicin maanmies tiedotti omasta tartunnastaan tiistaina. 


NBA-tähti istui lähellä Novak Djokovicia – sai koronatartunnan

iltasanomat 10:51 24.06

Nikola Jokic on nyt eristettynä.


NBA:ssa kytee pelaajien laajamittainen kapinaliike: kauden jatko on vaakalaudalla – "Olen valmis luopumaan kaikesta"

MTV 12:40 13.06

NBA-tähti Kyrie Irving kehottaa muita NBA-koripalloilijoita jäämään pois peleistä, kun koronapandemian keskeyttämää kautta on tarkoitus jatkaa heinäkuun lopulta alkaen, uutisoivat ESPN ja The Athletic.


NBA-tähti haalii kasaan pelaajien kapinaryhmittymää - koko kausi on vaarassa: ”Olen valmis luopumaan kaikesta”

iltalehti 11:50 13.06

NBA-kausi on päätetty pelata loppuun turnausmuodossa Orlandon Disney Worldissa, mutta pelaajissa suunnitelma on aiheuttanut vastarintaa. NBA-kausi on tarkoitus saada uudelleen käyntiin heinäkuun 31. päivänä, mutta perjantaina järjestetty yli 80 pelaajan videokokous on heittänyt kapuloita korispamppujen rattaisiin. Joukon äänitorvena toimi New York Netsin Kyrie Irving, jonka kerrotaan vastustavan liigan aikomusta saada kausi päätökseen.


Media: NBA-tähti Kyrie Irving kehotti pelaajia jäämään pois loppukauden peleistä

yle 11:31 13.06

Lähteiden mukaan Irving esitti vetoomuksensa perjantaina NBA-pelaajien virtuaalikokouksessa.


Pelaako Lauri Markkanen miljoonien dollarien uhkapeliä? Bulls-pomojen tarjous saattaa jäädä pöydälle

iltalehti 16:26 05.06

Suomen NBA-tähti Lauri Markkanen on tiukkojen neuvotteluiden äärellä. NBA:n torstainen päätös jatkaa kauttaan tarkoitti Lauri Markkasen edustaman Chicago Bullsin kauden päättymistä. Markkasen Bulls ei yltänyt 22 parhaan joukkueen ryhmään, joka jatkaa pelejä Disney Worldissa Orlandossa myöhemmin kesällä.


Raju löylytys keskellä päivää! Tähtipelaaja hakkasi miehen Yhdysvalloissa – ”Ei tiennyt, kenen ikkunan hän rikkoi”

iltalehti 17:25 04.06

NBA-tähti J.R. Smith, 34, kävi kuumana, kun hänen autostaan rikottiin ikkuna. Lähes kaksimetrinen ja yli sata kiloinen NBA-tähti J.R. Smith löylytti valkoihoista miestä julmasti keskellä päivää. Smith potki maassa maannutta herraa päähän useita kertoja. Kun mies pääsi vihdoin ylös, Smith tempaisi häntä vielä kerran nyrkillä päähän. Välikohtaus päättyi tämän jälkeen, kun Smithin kaverit tulivat väliin ja tuntematon mies juoksi karkuun.


Raju muilutus keskellä päivää! Tähtipelaaja hakkasi miehen Yhdysvalloissa – ”Ei tiennyt, kenen ikkunan hän rikkoi”

iltalehti 17:25 04.06

NBA-tähti J.R. Smith, 34, kävi kuumana, kun hänen autostaan rikottiin ikkuna. Lähes kaksimetrinen ja yli sata kiloinen NBA-tähti J.R. Smith löylytti valkoihoista miestä julmasti keskellä päivää. Smith potki maassa maannutta herraa päähän useita kertoja. Kun mies pääsi vihdoin ylös, Smith tempaisi häntä vielä kerran nyrkillä päähän. Välikohtaus päättyi tämän jälkeen, kun Smithin kaverit tulivat väliin ja tuntematon mies juoksi karkuun.


Sivusto julkaisi rajun videon USA:n kaaoksesta: NBA-tähti hakkasi tuntemattoman henkilön keskellä katua – väittää tämän hajottaneen hänen autoaan

MTV 12:57 01.06

TMZ-sivusto on julkaissut videon, jossa NBA-tähti JR Smith potkii ja hakkaa tuntematonta ihmistä keskellä katua Los Angelesissa.


Kobe Bryantin sormus myytiin huutokaupalla jättihintaan – alun perin lahja äidille

iltalehti 16:01 27.05

Helikopterionnettomuudessa kuolleen NBA-tähden sormus myytiin hurjaan hintaan huutokaupassa. Edesmenneen NBA-tähti Kobe Bryantin Lakers-sormuksen hinta nousi pilviin vastikään huutokaupassa. Alun perin koripallotähden äidilleen antamasta sormuksesta maksettiin yli 200 000 dollaria. Kobe osti aikoinaan kaksi identtistä Lakers-sormusta ensimmäisen NBA-mestaruutensa kunniaksi 2000-luvun taitteessa. Hän antoi sormukset lahjaksi äidilleen ja isälleen.


NBA-tähti uhkaa boikotilla – jyrähti pelisuunnitelmista, joissa tv-tulot pakottavat kentälle ilman panostakin

yle 21:54 26.05

Damian Lillard ei halua enää tällä kaudella pelata otteluita, joissa ei ole panosta.


”Michael Jordan rikkoi kaikkia koodeja” – entinen NBA-tähti raivostui kohusarjan paljastuksista

iltalehti 13:33 26.05

Kendrick Perkins latasi suorat sanat Michael Jordanista. Netflixin huippusuosittu The Last Dance -dokumenttisarja on saanut faneilta kiitosta, mutta laji-ihmisissä se on herättänyt suuresti ärtymystä, jopa vihaa. Viimeisimpänä dokumentin, tai lähinnä sen päätähden Michael Jordanin, tyrmää entinen NBA-tähti Kendrick Perkins.


Entinen NBA-tähti latasi kovan mielipiteen – LeBron James ei mahdu tämän miehen papereissa edes viiden parhaan pelaajan joukkoon

iltasanomat 17:38 21.05

Paul Pierce pisti NBA-pelaajia paremmuusjärjestykseen.


NBA-tähti teki tärkeän lahjoituksen lapsille

iltasanomat 08:03 14.04

Houston Rocketsin Russell Westbrook tukee kaupungin koronaviruskamppailua.


NBA-tähti Karl-Anthony Townsin äiti kuoli koronavirukseen

MTV 06:25 14.04

NBA-seura Minnesota Timberwolvesia edustavan Karl-Anthony Townsin äiti Jacqueline Towns on kuollut koronaviruksen aiheuttamaan sairauteen. Asian vahvisti Timberwolves maanantai-iltana.


Erikoinen ja raju huijausvyyhti tahrasi entisen NBA-tähden maineen karulla tavalla – "Se oli uuvuttavaa ja nöyryyttävää"

MTV 08:30 10.04

Entinen NBA-tähti Chris “Birdman” Andersen joutui koripallouransa aikana erikoisen vyyhdin keskelle, ja se pilasi hänen maineensa pitkäksi aikaa. Tylysti jopa pedofiiliksikin syytetyn Andersenin tarina on raastava.


NBA:n tähtikatras koki kauhunhetkiä yhteisellä lomamatkallaan, LeBron Jamesilta sankarillinen teko – "Hän pelasti henkeni"

MTV 07:36 29.03

NBA-tähti Carmelo Anthony joutui virtaavaan meren pauloihin lomamatkallaan Bahaman saarilla, mutta hänen hyvä ystävänsä LeBron James toimi sankarin tavoin.


Seksivideo lipsahti Instagramiin – tähtipelaajan tyttöystävä toivoo, ettei pätkää jaeta eteenpäin

iltalehti 07:23 27.03

NBA-tähti Jamal Murrayn, 23, Instagram-tilillä tapahtui kummia. Denver Nuggetsin nuoren tähtipelaajan Jamal Murrayn Instagramiin ilmestyi lauantai-iltana noin 20 sekunnin mittainen seksivideo. Siinä esiintyvät Murray ja hänen tyttöystävänsä Harper Hempel. Takamiehellä on lähes 500 000 seuraajaa Instagramissa, joten asia ei jäänyt ihan pienen piirin tietoon, vaikka video poistettiin nopeasti stories-osiosta.


Urheilutähti avautuu raskaasta tilanteestaan – äiti koronan takia koomassa: ”Tämä sairaus on tappava”

iltalehti 19:10 25.03

Karl-Anthony Towns toivoo ihmisten pysyvän sisätiloissa, sillä terveydellä ei ole leikkiminen. NBA-tähti Karl-Anthony Towns, 24, julkaisi Instagram-tilillään keskiviikkona koskettavan videon, jolla hän pyytää ihmisiä ottamaan koronaviruksen vakavasti. Virus on tullut lähelle Minnesota Timberwolves -pelaajan elämää, sillä hänen äidillään Jacqueline Cruzilla on todettu tartunta.


Hot topics