Viihdelehti Stara.fi

stara 14:40 07.07

Näyttelijä ja malli Olivia Munn vietti viikonloppuna 40-vuotissyntymäpäiväänsä. Valitettavasti syntymäpäivän


Hannu-Pekka Björkman polvistui rukoukseen, kun airoton vene lähestyi patoa – nyt näyttelijä kertoo Ylellä, miksi tuli uskoon ja pakeni luostariin

iltasanomat 11:45 07.07

Hannu-Pekka Björkman puhuu kertoo urastaan ja uskostaan Ylen Kutsuvieras-podcastissa.


Halle Berry ilmoittaa vetäytyvänsä kriittisesti vastaanotetusta elokuvaroolista: ”Transyhteisön pitää saada tilaisuus kertoa omat tarinansa”

iltalehti 11:26 07.07

Näyttelijä Halle Berry kertoo anteeksipyynnössään valistavan itseään entisestään transihmisten oikeuksista. Näyttelijä Halle Berry, 53, ilmoittaa vetäytyvänsä tulevasta elokuvaroolistaan saamansa negatiivisen palautteen myötä. Berryn oli tarkoitus esittää elokuvassa transmiestä. Näyttelijän mukaan hän oli valmistautunut rooliin, mutta häntä ei ollut vielä virallisesti valittu. Tulevasta roolista kertoessaan Berry muun muassa puhui hahmostaan toistuvasti virheellisesti naisena ja kuvaili elokuvan juonta ”naisen tarinaksi”. Hän on myös kertonut olevan innokas syventymään ”tuohon maailmaan”, jolla hän ilmeisesti viittaa transyhteisöön.


Tom Hanks kertoo koronaoireistaan: lihassärkyjä, väsymystä, keskittymisvaikeuksia...

iltalehti 10:32 07.07

Hanksilla on perussairauksia, joten korona olisi voinut koitua kohtaloksi. Näyttelijä Tom Hanks, 63, ja hänen vaimonsa Rita Wilson olivat ensimmäisiä julkisuuden henkilöitä, jotka kertoivat koronaan sairastumisestaan maaliskuussa. Pariskunta oli tuolloin Australiassa kuvausmatkalla. Molemmilla oli vilustumisoireita, joiden vuoksi he hakeutuivat koronatesteihin ja eristyksiin.


Suosikkinäyttelijä Kiti Kokkonen leikkasi itselleen otsatukan – naurattaa nyt sosiaalisessa mediassa vertauskuvalla

mtv 10:23 07.07

Kiti Kokkonen on haaveillut otsatukasta jo vuoden.


Mikko Leppilampi ja Beata-rakas ristiäisissä – poseeraavat juhlatamineissaan traktorin kyljessä

iltalehti 09:36 07.07

Matalaa profiilia pitänyt pariskunta on viime aikoina aktivoitunut yhteiskuvien saralla. Juontaja, näyttelijä Mikko Leppilampi, 41, on ollut julkisuudessa melko vaitonainen suhteestaan missikaunotar Beata Pappiin, 25. Suhde sai kuitenkin vahvistuksensa viime vuonna Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Kesäkuun lopulla Leppilampi ja Papp julkaisivat ensimmäisen yhteiskuvansa sosiaalisessa mediassa. Siinä pariskunta hempeili rauhallisessa poukamassa vesiputouksen äärellä.


Pierce Brosnan sai kenkää Bondin roolista yhdellä soitolla – kommentoi nyt tapahtunutta: ”Kerran Bond, aina Bond”

iltalehti 07:25 07.07

67-vuotias näyttelijä saa edelleen rooleja menestyselokuvista. Yhdysvaltalais–irlantilainen näyttelijä, elokuvatuottaja Pierce Brosnan on ehtinyt jo 67 vuoden ikään. NBC:n salapoliisisarjasta uransa aloittanut Brosnan tunnetaan parhaiten James Bondin roolista neljästä elokuvasta, joissa hän esiintyi vuosina 1995–2002.


Broadway-tähti Nick Cordero kuoli koronavirukseen 41-vuotiaana

stara 07:00 07.07

Kanadalainen teatteri- ja televisiotähti Nick Cordero on kuollut. Näyttelijä kuoli


Moderni Perhe -sarjan näyttelijä Ariel Winter vaihtoi hiustyyliään – verrataan nyt Marilyn Monroeen

mtv 21:04 06.07

Ariel Winter vaihtoi viimeksi hiusväriä talvella. 


Mitä ihmettä tapahtui Adam Sandlerille? Miestä ei ole tunnistaa tuoreista kuvista

iltalehti 20:15 06.07

Hollywood-elokuvista tuttu Adam Sandler on muuttunut mies. Näyttelijä Adam Sandler, 53, ikuistettiin heinäkuun alussa aamulenkillä paparazzikuviin kotikaupungissaan Malibussa. Mies ulkoilutti koiraansa ja hörppi jääkahvia. Tuoreissa kuvissa Sandler näyttää olevan huomattavasti tuhdimmassa kunnossa kuin missä hänet viimeksi nähtiin julkisuudessa. Vielä alkuvuonna mies poseerasi solakampana erilaisissa tapahtumissa.


Megan Foxin ex-mies iski tulikuuman mallin – lounastivat naisen omistamassa vegaaniravintolassa

stara 19:20 06.07

Megan Foxin kanssa kymmenen vuoden ajan naimisissa ollut näyttelijä Brian


Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez ostivat miljoonamökin Los Angelesista

iltalehti 15:48 06.07

Kokoa uudella talolla on vaatimattomat 670 neliötä. Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez on ostanut baseball-pelaajakihlattunsa Alex Rodriguezin kanssa mökin Encinon alueelta Los Angelesista. Alueen suosio on kovassa nousussa lähiöelämää kaipaavien julkisuuden henkilöiden keskuudessa. Uudella torpalla on kokoa 670 neliömetriä ja hintaa 1,24 miljoonaa euroa. Parin muihin taloihin verrattuna vaatimattoman kokoisessa asumuksessa on kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Vaikka suosikkipariskunta aktiivisesti suunnitteleekin jo häitään, on kauppapapereissa Varietyn tietojen mukaan ainoastaan Lopezin nimi.


Irina keikisteli läpinäkyvissä rintaliiveissä – tässäkö kesän hittituote?

stara 14:40 06.07

Näyttelijä Bradley Cooper ja supermalli Irina Shayk ilmoittivat erostaan viime


Kiti Kokkonen leikkasi itselleen otsatukan – naurattaa vertauksella 80-luvun rokkitukkaan

iltalehti 13:43 06.07

Kuten moni muukin, myös Kiti Kokkonen turvautuu korona-aikana kotikampaajan käsittelyyn. Näyttelijä Kiti Kokkonen ilahduttaa seuraajiaan säännöllisesti hauskalla sisällöllä Instagramissa. Viimeisimpänä Kokkonen kertoo leikanneen itselleen otsatukan. – OTSATUKKA! Leikkasin otsatukan. Oon haaveillut tästä vuoden ja nyt vaan yöllä extempore tein sen. Hetki menee totutellessa, mutta peikkoidentiteetti vaan vahvistuu ja tuli yllättävän iloinen fiilinki, Kokkonen kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Broadway-tähti Nick Cordero, 41, on kuollut – taisteli kolme kuukautta koronaa vastaan

iltalehti 08:44 06.07

Tony-ehdokas Nick Corderon keuhkot vaurioituivat vakavasti ja jalka jouduttiin amputoimaan koronaviruksen seurauksena. Kanadalaisnäyttelijä Nick Cordero, 41, on kuollut koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin sairaalassa Los Angelesissa. Corderon vaimo Amanda Kloots kertoo asiasta Instagramissa sunnuntaina paikallista aikaa. Näet kuvan myös täältä.


Koronaviruksen sairastanut kanadalaisnäyttelijä Nick Cordero, 41, on kuollut – taisteli tautia vastaan 95 päivän ajan

mtv 08:01 06.07

Näyttelijän jalka jouduttiin amputoimaan aiemmin keväällä. 


Koronaviruksen sairastanut kanadalaisnäyttelijä Nick Cordero,41, on kuollut – taisteli tautia vastaan 95 päivän ajan

mtv 08:01 06.07

Näyttelijän jalka jouduttiin amputoimaan aiemmin keväällä. 


Hot topics