Taru sormusten herrasta -televisiosarjalle vihreää valoa – kuvaukset alkavat Uudessa-Seelannissa

iltalehti 13:03 05.07

Televisiosarjan kuvausryhmä on saanut luvan astua maahan koronapandemian aiheuttaman sulun jälkeen. Taru sormusten herrasta -romaaniin pohjautuvan televisiosarjan kuvaukset alkavat Uudessa-Seelannissa. Sarjan tuotanto alkoi studiossa Aucklandissa jo vuoden alussa. Koronaviruspandemian vuoksi tuotanto jouduttiin kuitenkin keskeyttämään ja iso osa henkilöstöstä palasi kotiin. Nyt 206 näyttelijää ja kuvausryhmän jäsentä on vihdoinkin saanut luvan palata maahan jatkamaan kuvauksia yli kuuden kuukauden ajaksi.


HS: Irina Björklund paimentaa nykyään vuohia Etelä-Ranskassa – harmaahiuksista näyttelijää ei ole tunnistaa uusista kuvista

iltasanomat 11:06 27.06

Näyttelijä kertoo HS:lle olevansa onnellinen kotonaan pienessä maalaiskylässä.


Winona Ryder paljastaa ohjaajan käyttäneen julmia metodeja – Keanu Reeves puolusti nuorta näyttelijää

iltalehti 13:51 24.06

Ryder kertoo, ettei Reeves suostunut itkettämään naisnäyttelijää väkisin. Suosikkinäyttelijä Winona Ryder, 49, avautuu tuoreessa The Timesin haastattelussa saamastaan karusta kohtelusta Hollywoodissa. Ryder aloitti näyttelijänuransa jo teini-iässä 1980-luvulla. Ryder kertoo, miten hän oli 19-vuotiaana poistumassa lentokoneessa, kun ympärille kokoontuneet valokuvaajat yrittivät kampata hänet ja kutsuivat häntä huoraksi.


Muistatko vielä Peräkamaripoikien Late Jortikan? Yli 20 vuotta myöhemmin vanhat miehet lähestyvät näyttelijää samalla vitsillä

iltalehti 16:37 22.06

Maalaiskomedia-sarja toimi näyttelijä Panu Vauhkoselle ponnahduslautana alalle. Panu Vauhkonen debytoi Lasse ”Late” Jortikan roolissa Ylen Maalaiskomedia-sarjan toisella tuotantokaudella. Kesällä 1999 kuvattu Peräkamaripojat sai ensi-esityksensä vuonna 2001. Sittemmin koko neliosainen Maalaiskomedia-sarja on nähty monesti uusintana. Tänä keväänä tv-uusinnat toivat iloa etenkin kotieristyksiin joutuneille ikäihmisille. Maalaiskomediat ovat katsottavissa Yle Areenassa heinäkuun puoliväliin saakka.


Disney-tähti Ansel Elgort kiistää 17-vuotiaan tytön seksuaalisen hyväksikäytön

iltalehti 00:40 22.06

Teinityttö syyttää amerikkalaisnäyttelijää seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Näyttelijä Ansel Elgort, 26, joutui perjantaina somemyrskyn kohteeksi, kun Gabby-nimellä esiintyvä nainen kertoi Elgortin käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväksi vuonna 2014. Gabby oli tekohetkellä vasta 17-vuotias, mutta Elgort oli täysi-ikäinen. Gabby esitti syytöksensä Twitterissä. Tviiteissään hän julkaisi kuvakaappauksia Elgortilta saamistaan viesteistä ja lisäksi kuvan, jossa hän on yhdessä Elgortin kanssa. Gabby on sittemmin poistanut Twitter-tilinsä.


70's Show -näyttelijää syytetään useista raiskauksista

iltasanomat 04:35 18.06

Näyttelijän asianajaja on kiistänyt syytteet.


Suosikkinäyttelijää syytetään kolmesta raiskauksesta – 45 vuoden maksimituomio uhkaa

iltalehti 03:32 18.06

Näyttelijä kiistää raiskaukset asianajajansa välityksellä. Amerikkalaisnäyttelijää Danny Mastersonia, 44, vastaan on nostettu syyte kolmen naisen raiskauksesta hänen kotonaan Hollywoodissa. Los Angelesin syyttäjät tiedottivat asiasta keskiviikkona. Näyttelijätähden epäillään raiskanneen kolme parikymppistä naista vuosien 2001 ja 2003 välisenä aikana. Mastersonia uhkaa 45 vuoden maksimituomio, mikäli hänet tuomitaan syylliseksi raiskauksiin.


Ex-salkkaritähteä Susanna Indréniä syytetään ryöstön yrityksestä: ”Ei tulisi mieleenikään ryöstää ketään!”

iltalehti 11:42 15.06

Entistä Salatut elämät -näyttelijä Susanna Indréniä syytetään ryöstön yrityksestä. Helsingin käräjäoikeudessa on vireillä tapaus, jossa Salatuista elämistä tuttua näyttelijää Susanna Indréniä 54, ja hänen miesystävänään tunnettua Samulia syytetään ryöstön yrityksestä. Väitetty ryöstön yritys tapahtui lauantaina 18. tammikuuta 2020. Asianomistajana tapauksessa on HOK-Elanto.


Ex-salkkaritähteä Susanna Indréniä syytetään ryöstön yrityksestä: ”Ei tulisi mielenkään ryöstää ketään!”

iltalehti 11:42 15.06

Entistä Salatut elämät -näyttelijä Susanna Indréniä syytetään ryöstön yrityksestä. Helsingin käräjäoikeudessa on vireillä tapaus, jossa Salatuista elämistä tuttua näyttelijää Susanna Indréniä 54, ja hänen miesystävänään tunnettua Samulia syytetään ryöstön yrityksestä. Väitetty ryöstön yritys tapahtui lauantaina 18. tammikuuta 2020. Asianomistajana tapauksessa on HOK-Elanto.


Juho Milonoffin ja Vilma Melasniemen tytär Aamu Milonoff tähdittää uutuuselokuvaa: ”Vanhempani eivät toivoneet minusta näyttelijää”

iltalehti 06:14 12.06

Näyttelijä Aamu Milonoff ei vielä tiedä, mitä haluaa tehdä isona. Loppukesällä saa ensi-iltansa Ulla Heikkilän ohjaama elokuva Eden. Kesäinen elokuva seuraa nuoria viikon mittaisella rippileirillä. Elokuvassa pohditaan monia kysymyksiä niin uskosta kuin nuoruudestakin. Yhtä päähenkilöä Aliisaa esittää näyttelijäsuvun vesa Aamu Milonoff. Milonoff on itse käynyt aikanaan rippileirin sijaan uskonnottoman Prometheus-leirin, mutta toteaa olevansa kiinnostuneensa pyhyydestä ja siihen liittyvistä kokemuksista. Elokuvan uskontokeskeisyys ei jännittänyt nuorta näyttelijää.


Vanderpump Rules ei ole enää entisensä – 4 näyttelijää erotettiin rasistisen käytöksen vuoksi

stara 19:20 10.06

Vanderpump Rules -televisiosarjassa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien


Lapsitähtenä hurmannut Kate Ritchie, 41, julkaisi tuoreen kuvan itsestään – vaikea uskoa ikäisekseen

iltalehti 17:19 09.06

Suosittua australialaista Home Away -sarjaa lapsena tähdittänyt näyttelijä Kate Ritchie on hyvin nuorekas. Australialaista Home Away -suosikkisarjaa lapsesta saakka tähdittänyt näyttelijä Kate Ritchie hämmästyttää tuoreella selfiellään. 41-vuotiasta näyttelijää ei ole uskoa tuoreen kuvan perusteella ikäisekseen. Ritchie lähti sarjasta vuonna 2008, mutta etenkin australialaiset seuraavat vieläkin aktiivisesti suosikkisarjan tähteä. Hänellä on esimerkiksi Instagramissa yli 300 000 seuraajaa.


Muistatko vielä 21 vuotta sitten julkaistun American Pien tähdet? Tältä he näyttävät nyt

mtv 18:00 05.06

21 vuotta sitten julkaistu American Pie -elokuva nosti monta nuorta näyttelijää tähteyteen.


Muistatko vielä 21 vuotta sitten julkaistun American Pie -tähdet? Tältä he näyttävät nyt

mtv 18:00 05.06

21 vuotta sitten julkaistu American Pie -elokuva nosti monta nuorta näyttelijää tähteyteen.


Glee-tähti Lea Michelen entiset kollegat syyttävät näyttelijää kiusaamisesta – nyt hän vastaa väitteisiin

iltalehti 14:06 04.06

Lea Michelen entinen kollega Samantha Ware on kertonut kokemuksiaan Gleen tekemisistä somessa. Lea Michele on ottanut kantaa ex-vastanäyttelijänsä Samantha Wareen kommentteihin. Waren mukaan Michele kiusasi häntä Gleen kuvauksissa. Ware ja Michele tähdittivät yhdessä Gleen kuudetta tuotantokautta. Michele pyytää Instagramissa anteeksi mainitsematta Samantha Warea nimeltä. Ware teki Twitter-julkaisun huomattuaan Lea Michelen jakaneen George Floydin kuolemaa koskevan päivityksen. Yhdysvalloissa on osoitettu mieltä ja mellakoitu noin viikon verran, kun poliisi tappoi tummaihoisen George Floydin. Monet ihmiset ympäri maailmaa keskittävät huomion rodulliseen epätasa-arvoon tapahtuneen seurauksena. Michele jakoi Twitterissä tällaisen tekstin:


Näyttelijä John Mahon, 82, on kuollut

iltalehti 09:44 24.05

Näyttelijä John Mahon muistetaan rooleistaan muun muassa elokuvissa L.A. Confidental ja Armageddon. Näyttelijä John Mahon on kuollut. Näyttelijä menehtyi 82-vuotiaana kotonaan Los Angelesissa luonnollisiin syihin. Uutisen vahvistaa Mahonin Joseph-poika. Näyttelijää jää suremaan myös Katharine-tytär. Mahon nähtiin muun muassa elokuvissa L.A. Confidental, Zodiac, Armageddon ja Manaaja. Hän toimi urallaan myös näytelmäkäsikirjoittajana ja -ohjaajana.


Ellie Kemper, 40, oli raskaana suudellessaan Harry Potter -näyttelijää, 30: "Tuntui väärältä"

iltalehti 07:39 13.05

Unbreakable Kimmy Schmidt -sarjan tähti muistelee suudelmaa. Netflixin Unbreakable Kimmy Schmidt -sarjaa jo neljä tuotantokautta tähdittänyt Ellie Kemper on antanut harvinaisen haastattelun Ellen DeGeneresille. Haastattelussa Kemper kertoo esimerkiksi Harry Potter -näyttelijä Daniel Radcliffen suutelemisesta. Radcliffe näyttelee sarjassa prinssiä. – Suutelin häntä monta kertaa, Ellen, ja minusta tuntui niin pahalta hänen puolestaan. Olen häntä vanhempi ja olin lisäksi raskaana kuvausten aikana. Minusta tuntui niin pahalta, hän joutui suutelemaan vanhaa, odottavaa naista uudestaan ja uudestaan.


Suhdehuhut roihahtivat! Henna Peltonen kiistää romanssihuhut Antti Reiniin: ”Ei meillä ole suhdetta”

iltalehti 12:28 25.04

Henna Peltonen kertoo viihtyvänsä edelleen sinkkuna. Seiska kertoi vastikään tanssijan ja Miss EW-kisaa luotsaavan Henna Peltosen, 37, suhdehuhuista näyttelijä Antti Reiniin, 55. Lehden mukaan parivaljakko oli nähty tamperelaisella avantopaikalla iltaa viettämässä. Henna kertoo Iltalehdelle elävänsä sinkkuelämää, jossa on tapaillut kyllä uusia ihmisiä. Hän kuitenkin kiistää romanssihuhut suomalaisnäyttelijään.


Juha Perälän hulvattomasta nuoruuskuvasta tuli hitti: "Olen vapaa kaikenlaisille mallinhommille" – jopa Teemu Selänne riensi kommentoimaan

mtv 14:32 16.04

Juha Perälän lisäämään nuoruuskuvaan tuli paljon kommentteja someseuraajilta, häntä verrattiin muun muassa Hollywood-näyttelijään.


Uutuuskirja: Jörn Donner oli aikansa todellinen kohuohjaaja – alastonkohtaukset johtivat 7 vuoden oikeustaistoon

iltalehti 14:01 15.04

Kai Ekholmin kirjassa Jörn Donner, kuinka te kehtaatte (Docendo 2020) palataan yhteen aikansa suurimpaan elokuvakohuun. Jörn Donner oli aikansa kohuohjaaja. Vuonna 1969 julkaistun elokuvan Mustaa valkoisella ympärillä kuohui monin tavoin. Donner paitsi ohjasi myös näytteli miespääosan. Naispääosassa, Donnerin esittämän liikemiehen rakastajattarena nähtiin Kristiina Halkola. Elokuvassa on useita päähenkilöiden välisiä seksikohtauksia. Palkittu ja katsojamenestykseksi 390 000 kävijällä noussut elokuva poiki oikeusjutun. Nuori Halkola haastoi Donnerin oikeuteen elokuvan alastonkohtauksista. Halkola ei ollut niihin suostunut. Hänen tietämättään Donner oli käyttänyt kohtauksissa sijaisnäyttelijää. Donner käytti hyväkseen valaistuksen luomaa illuusiota. Katsoja ei huomannut, että Halkolan tilalla esiintyikin sijaisnäyttelijä.


Hot topics