Renny Harlinin Luokkakokous 3 -elokuva nousi otsikoihin maailmalla – syynä korona

iltalehti 17:53 03.06

Yhdysvaltalaislehdet äimistelevät, kun Suomessa kuvataan elokuvaa korona-aikana. Viime vuodet maailmalla töitä paiskineen Renny Harlinin, 61, ilmoitettiin maaliskuussa ohjaavan Luokkakokous 3 -elokuvan. Komedialeffa on jatkoa suosituille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville. Niiden ohjauksesta vastasi Taneli Mustonen.


Hokki jatkoi kapteeninsa sopimusta, hyökkäykseen uutta voimaa Vantaalta

jatkoaika.com 16:04 19.05

Kajaanin Hokki saa vahvistusta kentän molempiin päihin, kun jatkosopimuksen tehneen Risto Mattilan lisäksi joukkueeseen liittyy hyökkääjä Ville-Valtteri Mustonen.


Suomen katkerasta MM-jääkiekon skandaalinäytelmästä tasan vuosi – ”Pitikö muistuttaa”

iltasanomat 17:34 14.04

Päivälleen vuosi sitten Naisleijonat juhli maailmanmestaruutta. Päävalmentaja Pasi Mustonen vertaa tapahtumia varastettuun lottovoittokuponkiin.


Yksi nimi puuttui listalta: Onko Lasse Kukkosen upea ura päättymässä? Näin Kärpät-legenda vastaa

iltalehti 18:28 07.04

Uransa jatkoa pohtivan seuraikoni Lasse Kukkosen nimi puuttuu Kärppien julkaisemalta nimilistalta. Kärpät tiedotti tiistaina uusista hankinnoistaan (Cody Kunyk ja Aleksi Mustonen) ja julkaisi 30 pelaajan kokoonpanolistan. Siitä ei löydy seuralegenda Lasse Kukkosen nimeä. Tämä herätti kysymyksen, onko 38-vuotiaan puolustajan upea peliura päättymässä.


Kärpät hankki HPK:n pisterohmun riveihinsä

yle 12:56 07.04

Cody Kunyk ja Aleksi Mustonen vahvistavat Kärppien hyökkäystä ensi kaudella.


Kärpät hankki HPK:n pisterohmun Cody Kunykin riveihinsä

yle 12:56 07.04

Cody Kunyk ja Aleksi Mustonen vahvistavat Kärppien hyökkäystä ensi kaudella.


Kärpät vahvistuu kiinnostavilla nimillä – värväsi kaksi hyökkääjää

iltasanomat 11:35 07.04

Cody Kunyk ja Aleksi Mustonen ovat jatkossa Kärppien miehiä.


Cody Kunyk ja Aleksi Mustonen vahvistavat Kärppien hyökkäystä ? "Kun tuli tieto, että on sauma päästä Kärppiin, ja siellä on kiinnostusta, niin aika nopeasti siihen tartuin"

jatkoaika.com 11:13 07.04

Cody Kunykin sopimus kattaa ensi kauden ja Aleksi Mustonen on Kärppien pelaaja kevääseen 2022 asti ulottuvalla sopimuksella.


Lea Mustonen, 14, on kotona karanteenissa ilman treenejä, koulua ja kavereita – Suomessa eletään perheissä nyt erikoista aikaa, psykologi sanoo

yle 13:02 13.03

Lea Mustonen on yhteydessä kavereihinsa kännykällä ja päivässä voi kulua jopa 12 tuntia puhelimella. Psykologin mukaan vanhemmilta ja teineiltä vaaditaan nyt erityisen paljon jaksamista.


StaraTV: Se mieletön remppa -elokuvan Taneli Mustonen haastattelussa

stara 12:00 19.02

Suomalainen komediaelokuva Se mieletön remppa nähdään pian elokuvateattereissa. Kyseessä on


Elokuvaohjaaja Taneli Mustonen ja Ella-vaimo: Avioero!

iltalehti 10:51 17.02

Se mieletön remppa -uutuuselokuvan ohjannut Taneli Mustonen on eronnut vaimostaan. Elokuvaohjaaja Taneli Mustonen ja hänen vaimonsa Ella Kunnas ovat hakeneet avioeroa. Avioerohakemus on jätetty Helsingin käräjäoikeuteen tammikuun 7. päivä. Pariskunta jätti hakemuksen yhdessä.


Elokuvaohjaaja Taneli Mustonen ja Ella-vaimo: Avioero!

mtv 10:16 17.02

Elokuvaohjaaja Taneli Muronen jätti 7. tammikuuta  avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen yhdessä vaimonsa kanssa.


SM-liigan tyhjennysmyynnit jatkuvat: Leijoniin valittu hyökkääjä siirtyy Ruotsin suurseuraan

iltasanomat 14:24 13.02

Aleksi Mustonen siirtyy loppukaudeksi Ruotsiin.


Leijonat-hyökkääjä hyppää SM-liigasta Ruotsiin – lähde: ensi kauden osoite Kärpät

MTV 13:57 13.02

Hyökkääjä Aleksi Mustonen siirtyy Lahden Pelicansin riveistä loppukauden ajaksi ruotsalaisseura Färjestadiin.


Lähde: Leijonat-hyökkääjä hyppää SM-liigasta Ruotsiin – ensi kauden osoite Kärpät

MTV 13:57 13.02

Aftonbladetin lähteiden mukaan tällä hetkellä Pelicansia edustava hyökkääjä Aleksi Mustonen siirtyy loppukauden ajaksi Färjestadiin.


CHL-kannu pääsi jälleen suomalaisiin käsiin, huima saavutus sai Frölundan Joel Mustosen mykistyneeksi – "Olen kiitollinen, että saan kokea tällaista"

MTV 23:42 04.02

Frölundan suomalaishyökkääjä Joel Mustonen pääsi juhlimaan toista kertaa urallaan CHL:n mestaruutta, kun Frölunda kukisti finaalissa Mountfieldin.


CHL-kausi paketoidaan tänään Tšekeissä – Frölunda HC hakee neljättä mestaruuttaan, Mountfield HK haastaa vanhan mestarin

jatkoaika.com 12:10 04.02

Vanha tuttu kiekkoklisee tulos tai ulos näin kevään kynnyksellä tulee mieleen, kun CHL-mestaruudesta taistellaan tänä iltana Tšekeissä. Suomalaispelaajia nähdään yksi, kun Joel Mustonen hyökkää Frölundan riveissä. Kristian Vikman ja Mikko Kaukokari ovat päätuomarina ottelussa.


Frölundan suomalaishyökkääjä odottaa CHL-finaalista juhlapäivää, vaikka ottelun ajankohta tuntuu erikoiselta – ”Siihen pitää henkisesti valmistautua”

MTV 18:46 03.02

Tshekkiläinen Mountfield ja ruotsalainen Frölunda kohtaavat jääkiekon   CHL-finaalissa tiistaina. Ottelun ainoa suomalaispelaaja on Frölundan hyökkääjä Joel Mustonen.


Pinja Kanonin näyttelemä Iida palasi tauon jälkeen Pihlajakadulle: "Villejä asioita on tulossa"

mtv 18:04 24.01

Pinja Kanonin näyttelemä Iida Mustonen palasi pienen tauon jälkeen Salatut elämät -sarjaan.


Naisleijonien luotsi ei ole vieläkään täysin toipunut tuomarifarssista – "On edelleen erittäin vaikea katsoa niitä pätkiä ja sitä epäoikeudenmukaisuutta"

MTV 07:00 17.01

Naisten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Pasi Mustonen palasi Urheilugaalassa vielä kerran vajaan vuoden takaiseen MM-turnaukseen, jonka finaali Suomen ja Yhdysvaltojen välillä päättyi karmaisevaan tuomarifarssiin. Naisleijonien maali jatkoajalla hylättiin pitkään kestäneen videotarkastuksen jälkeen.


Hot topics