Kirjeenvaihtajalta: Putinin jälkeen tulee Putin

yle 21:08 01.07

Vladimir Putin on siirtymässä kohti diktaattorikerhoa, kirjoittaa Moskovan-kirjeenvaihtaja Erkka Mikkonen.


Putin kiitti liittolaisia Hitlerin kaatamisesta – ei maininnut silti länsimaita nimeltä

iltasanomat 13:27 24.06

Moskovan voitonparaatissa Suomea edusti suurlähettiläs Mikko Hautala, ulkoministeriöstä kerrottiin.


"Ukrainaa en auta, onko Suomi Moskovan satelliitti" – paljastuskirjassa Trumpin tokaisut muistuttavat suurvaltapolitiikan hatarista perusteista

yle 06:10 23.06

Yhdysvaltain presidentin entisen turvallisuusneuvonantajan John Boltonin kiistelty kirja julkaistaan tiistaiaamuna Suomen aikaa.


Venäjällä on kaksi kertaa enemmän vapaapäiviä kuin Suomessa – ja Putinin käskystä niitä luodaan lisää

yle 14:19 22.06

Arkea maailmalta: Venäläisiä viritetään äänestämään uudesta perustuslaista vapaapäivillä, kirjoittaa Moskovan-kirjeenvaihtaja Erkka Mikkonen.


HIFK:sta tuttu Goldobin lopettaa NHL-paikan tavoittelun ? kahden vuoden sopimus TsSKA:n kanssa

jatkoaika.com 22:36 18.06

Tällä kaudella Vancouver Canucksissa yhden NHL-ottelun pelannut Nikolai Goldobin siirtyy ensi kaudeksi Moskovan TsSKA:n riveihin.


E-S: Jääkiekkolegendan kotona kävi varkaita – ”Minulta meni viikoksi unet tämän takia”

iltalehti 22:21 18.06

Lalli Partisen kaksi peliuralla käytössä ollut jääkiekkomailaa varastettiin hänen kotipihaltaan Lappeenrannassa, kertoo Etelä-Saimaa. Partinen, 78, oli jättänyt mailat ulkoterassille toukokuun lopulla. Asiasta kertoo Etelä-Saimaa. Partinen kertoo uutisessa, että mailat olivat tehty Kohon tehtaalla Forssassa juuri hänen mallinsa mukaan. Hän oli lahjoittanut mailat vuoden 1973 MM-kisoissa silloin Moskovan suurlähetystössä työskennelleen virkamiehen perheelle.


Jääkiekkolegenda joutui varkauden uhriksi Lappeenrannassa – MM-kisamailat katosivat kuistilta: ”Tunnearvo on mittaamaton”

iltasanomat 20:15 18.06

Puolustajasuuruus Lalli Partisen Moskovan vuoden 1973 MM-kisojen iskemättömässä kunnossa olleet puumailat varastettiin.


Putin putkahti kameroiden eteen yli kuukauden tauon jälkeen, nähtiin kättelemässä ilman maskia

yle 19:58 12.06

Venäjän presidentti on hoitanut tehtäviään maaseutuasunnollaan Moskovan lähellä perjantaihin saakka liki pitäen julkisuudelta piilossa.


Mitä tapahtui venäläisen huippuvalmentajan vaimolle? Katosi kuin savuna ilmaan vuonna 2000 – oli matkalla tyttären haudalle

iltalehti 19:53 04.06

Natalja Dolmatovaa ei ole löydetty. Oleg Dolmatovia pidettiin vuosituhannen taitteessa Venäjän nousevana valmentajanimenä, mutta kaksi henkilökohtaista tragediaa muutti hänen uransa suunnan. Moskovan ZSKA:n jalkapallon liigajoukkuetta luotsannut Dolmatov menetti lyhyen ajan sisällä sekä 15-vuotiaan tyttärensä että vaimonsa.


Juho Lammikko siirtymässä KHL-jättiläisen riveihin

iltalehti 20:32 01.06

Kärpissä viime kaudella pelannut hyökkääjä on KHL:ssä Metallurg Magnitogorskin mies. Porin Ässistä maailmalle lähtenyt Juho Lammikko on lähellä siirtymistä KHL:n suurseuraan Metallurg Magnitogorskiin. Metallurg hankki Lammikon KHL-oikeudet Moskovan Spartakilta antamalla vaihdossa oikeudet tanskalaishyökkääjä Mathias Fromiin. 22-vuotias From pelasi viime kaudella Ruotsin Allsvenskanissa ja on tehnyt ensi kaudeksi sopimuksen Saksan DEL-liigan EG Düsseldorfin kanssa.


Moskovan tiukat korona­rajoitukset hellittävät osittain

iltasanomat 09:36 01.06

Moskovan ravintolat ja kahvilat pysyvät kiinni.


Yrittäjä teki 5 vuotta sitten päätöksen, joka pelasti hänet nyt koronakatastrofilta – 900 muuta työpaikkaa on vaarassa, kun turistien miljoonat jäivät Venäjälle

yle 05:52 27.05

Kun koronavirus sulki itärajan, toiselle puolelle jäivät Pietarin ja Moskovan viruslingot. Siellä ovat jumissa myös miljoonat eurot, joista moni Kaakkois-Suomessa täysin riippuvainen. 


Ruplan romahdus tyhjensi rajakauppias Mohamad Darwichin taskut – päätös 5 vuoden takaa pelastaa hänet nyt, kun korona jätti turistien miljoonat Venäjälle

yle 05:52 27.05

Kun koronavirus sulki itärajan, toiselle puolelle jäivät Pietarin ja Moskovan viruslingot. Siellä ovat jumissa myös miljoonat eurot, joista moni Kaakkois-Suomessa täysin riippuvainen. 


900 työpaikkaa vaarassa itärajalla, kun korona jätti venäläisten turistien miljoonat jumiin rajan taakse: "Bisnes loppui siihen"

yle 05:52 27.05

Kun koronavirus sulki itärajan, toiselle puolelle jäivät Pietarin ja Moskovan viruslingot. Siellä ovat jumissa myös miljoonat eurot, joista moni Kaakkois-Suomessa täysin riippuvainen. 


Seuraa vaihtanut leijonahyökkääjä Jori Lehterä odottaa puhelinsoittoa: "Keskustelemme kaikesta"

MTV 15:32 25.05

Suomalaishyökkääjä Jori Lehterän, 32, siirto KHL-seura Moskovan Spartakiin varmistui toukokuun alkupuolella. Leijonissakin esiintynyt kokenut kiekkoilija kertoi tavoitteistaan tulevalle kaudelle venäläismedia Sport-Ekspressin haastattelussa.


Lääkäri varoittaa Venäjän liigaa: ”Virhe voi johtaa suureen tragediaan”

iltalehti 18:37 21.05

Venäjän jalkapalloliiga jatkuu kesäkuussa. Venäjän jalkapalloliiga jatkuu 21. kesäkuuta, mikä on herättänyt huolta asiantuntijoissa. Moskovan Spartakin entinen lääkäri Liu Hongsheng sanoo Izvestija-lehden haastattelussa, että Venäjän koronatilanne on yhä vaarallinen, minkä takia jalkapalloliigan jatkaminen on aivan liian aikaista.


Sotilashelikopteri syöksynyt maahan Moskovan lähistöllä – miehistö saanut surmansa

iltasanomat 01:59 20.05

Sotilashelikopteri on syöksynyt maahan Moskovan lähistöllä ja kopterin miehistö on saanut surmansa, kertoo Venäjän puolustusministeriö.


Uudelleenanalysointi on paljastanut nyt kaikkiaan 61 epäilyttävää tulosta venäläisnäytteistä

yle 21:37 16.05

Moskovan dopinglaboratoriosta peräisin olevia näytteitä on uudelleenanalysoitu, kertoo Maailman antidopingtoimisto Wada.


Moskovan dopinglaboratorion näytteistä paljastunut 61 epäilyttävää tulosta

iltasanomat 21:18 16.05

Moskovan dopinglaboratorion näytteitä vuosilta 2014–16 on analysoitu uudestaan.


Hot topics