Brooklyn Beckhamin tuoreen kihlatun taustat julki: Nicola Peltz on miljardööriperheen tytär, omaisuutta enemmän kuin Beckhameilla

iltalehti 18:26 14.07

Brooklyn Beckhamin tuore kihlattu on miljardööriperheestä, kertoo Mirror. Viikonloppuna uutisoitiin Brooklyn Beckhamin kihlautuneen tyttöystävänsä Nicola Peltzin kanssa. Uutisen myötä brittilehti penkoi Pelzin taustat ja selvisi, että jopa maailmankuulujen Beckhamien omaisuus kalpenee Peltzien omaisuuden rinnalla. Nicola Peltz luo parhaillaan uraa Hollywood-näyttelijänä. Hänellä on peräti 9 sisarusta, ja osa hänen veljistään luo niin ikään uraa näyttelijänä. Nicolan vanhemmat ovat olleen naimisissa 35 vuotta.


Brooklyn Beckham kihloihin! David ja Victoria antoivat siunauksensa

iltalehti 10:10 11.07

Brooklyn Beckham on kihlautunut tyttöystävänsä kanssa, kertoo Mirror. Jalkapalloilija Brooklyn Beckham, 21, on mennyt kihloihin tyttöystävänsä Nicola Peltzin, 25, kanssa. Pariskunta on seurustellut seitsemän kuukauden ajan. – Brooklyn on kertonut ystävilleen Los Angelesissa, että hän ja Nicola ovat kihloissa. Se on heidän kaveripiirissään julkista tietoa, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoo lehdelle.


Oscar-palkittu Ronald Schwary, 76, on kuollut

iltalehti 16:14 09.07

Hollywood-tuottaja Ronald Schwary on kuollut 76-vuotiaana. Hollywood-tuottaja Ronald Schwary on kuollut, kertoo Mirror-lehti. Schwary jäi eläkkeelle vuonna 2015, sillä hänellä todettiin harvinainen neurologinen häiriö, joka toi haasteita arkeen. Suru-uutisen kertoi hänen poikansa Neil ja Brian.


Laulaja Kelly Clarksonin lähipiiri avaa shokkieron taustoja – tyrmää harhakuvitelmat täydellisestä avioliitosta

iltalehti 23:40 21.06

Laulaja Kelly Clarkson hakee avioeroa miehestään Brandon Blackstockista. Mirror-lehti uutisoi viime viikolla laulaja Kelly Clarksonin hakevan avioeroa miehestään Brandon Blackstockista. Pariskunta on ollut naimisissa liki seitsemän vuoden ajan. Uutinen erosta tuli monille shokkina. Muun muassa laulajan fanit kertoivat sosiaalisessa mediassa olevansa järkyttyneitä asiasta.


Tenniksen supertähti täyttää 40 vuotta – isän koulu oli raju: "Hän rikkoi olutpulloja takakentälle"

iltalehti 16:47 17.06

Venus Williams unelmoi edelleen Grand Slam -voitoista. Rick Macci, 65, muistaa Venus Williamsin 12-vuotissyntymäpäivän ohjelman: neljä tuntia tennistä, muutama erä nyrkkeilyä, puoli tuntia balettia sekä tunti taekwondoa. – Hänen syntymäpäivänsä eivät olleet pelkästään päivänpaistetta, sateenkaaria ja perhosia, Macci toteaa Mirrorin tuoreessa haastattelussa.


Saksalaissyyttäjä kiistää lähettäneensä kirjeen Madeleine McCannin vanhemmille – pitää brittilehtien uutisointia ”täytenä potaskana”

iltasanomat 18:47 16.06

Braunschweigin syyttäjä Hans Christian Wolters ei allekirjoita sitaatteja, jotka Mirror ja Sun ovat viikonlopun aikana väittäneen Woltersin sanoneen.


Kelly Clarkson ja Brandon Blackstock: Yllätysero

iltalehti 20:29 11.06

Laulaja Kelly Clarkson hakee avioeroa miehestään, kertoo Mirror. Kelly Clarkson ja Brandon Blackstock eroavat liki seitsemän vuoden avioliiton päätteeksi. Clarkson on jättänyt avioerohakemuksen. Lehden tietojen mukaan Clarkson jätti viime viikolla avioeropaperit Los Angelesissa.


Käry kävi: Supertähti jäi kiinni nolosta Photoshop-munauksesta – joutui poistamaan amatöörimäisen räpellyksen

iltalehti 20:35 10.06

Laulaja Rita Ora yritti paikkailla noloa kuvanmuokkausmokaansa, kertoo Mirror-lehti. Rita Ora on saanut aikaan aikamoisen sopan muokkaamalla epäonnistuneesti tuoretta Instagram-kuvaansa. Ora yritti ilmeisesti peitellä mokaansa, sillä hänen alkuperäinen julkaisunsa on jo poistettu kuvapalvelusta, ja tilalle on ilmestynyt uusi versio kuvasta. Kaikki alkoi siitä, kun Ora julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän makaa kontillaan joogamatolla. Siinä ei näkynyt hänen kasvojaan lainkaan, vaan yksinomaan laulajan vartalo.


Kiusallinen yksityiskohta Jennifer Anistonin ja Brad Pittin erosta julki: Salaisia viestejä ei koskaan hävitetty

iltalehti 18:16 09.06

Jennifer Anistonin ja Brad Pittin taannoiset rakkauskirjeet päätyivät vääriin käsiin, kertoo Mirror-lehti. Näyttelijä Jennifer Anistonin ja Justin Therouxin avioliitto päätyi eroon vuonna 2018. Therouxin kerrotaan tehneen taannoin kiusallisen löydön, kun hänelle selvisi, ettei Aniston ollut koskaan hävittänyt rakkauskirjeitä, jotka hänen ex-miehensä Brad Pitt oli hänelle lähettänyt. Aniston ja Pitt olivat aikoinaan yksi Hollywoodin kaikkien aikojen unelmapareista, ja heidän liittonsa päättyminen oli sokki hyvin monelle vuonna 2005. Pariskunnan avioliitto kesti vain viisi vuotta.


Kadulle ilmestynyt Black Mirror -mainos hämmentää: ”Livenä nyt, joka paikassa”

stara 19:20 06.06

Netflixin Black Mirror -sarjan luoja Charlie Brooker ilmoitti taannoin, ettei


Viihdelehti Stara.fi

stara 19:20 06.06

Netflixin Black Mirror -sarjan luoja Charlie Brooker ilmoitti taannoin, ettei


Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitto kriisissä – nämä merkit viittaavat avioeron lähestyvän

mtv 13:00 06.06

Kuusi vuotta sitten avioituneiden Hollywood-tähtien avioliitto vaikuttaisi olevan kriisissä, kertoo Mirror-lehti.


Elton John könysi kotiin neljältä aamulla ja jätti kihlattunsa tylysti – 50 vuotta myöhemmin tähti teki uskomattoman eleen ex-rakkaalleen

iltasanomat 11:29 06.06

The Mirror -lehti kertoo, että Elton Johnin ex-kihlattu Linda Hannon turvautui tähteen hädän hetkellä ja tämä lupasi yllättäen auttaa.


Mitä Kardashianit todella tienaavat? Listaus paljastaa perheen jättitulot

iltalehti 13:43 03.06

Kardashian-Jenner-klaanin jäsenet ovat kerryttäneet omaisuuttaan miljoonalla jos toisellakin. Kardashianin klaanin omaisuus on ollut jälleen kuumana puheenaiheena, kun Forbes-talouslehti kyseenalaisti 22-vuotiaan Kylie Jennerin miljardööristatuksen. Forbes väitti Jennerin väärentäneen verotietojaan ja liioitelleen omaisuuttaan. Jenner on kieltänyt väitteet. Vaikka puheet osoittautuvaisitkin todeksi, on Jenner silti yksi perheensä rikkaimmista jäsenistä. Mirror kokosi yhteen Kardashian-Jenner-perheen rikkaimmat henkilöt.


William ja Catherine ryhtyvät brittimedioiden mukaan oikeustoimiin – syynä herttuatarta halventava lehtijuttu

iltalehti 12:54 31.05

Brittimedioiden mukaan Cambridgen herttuapari aikoo ryhtyä oikeustoimiin. Useiden brittimedioiden mukaan herttuatar Catherine ja prinssi William aikovat ryhtyä oikeustoimiin Tatler-lehteä vastaan. Asiasta uutisoivat muun muassa Daily Mail, Mirror ja The Sun. Syynä oikeustoimille on lehden tällä viikolla julkaisema laaja artikkeli, jossa Catherinen väitetään uupuneen sen jälkeen, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättivät brittihovin. Jutun mukaan Catherine olisi pahoillaan suurentuneesta työmäärästä ja ponnistelisi parhaillaan eteenpäin vahvan selviytymisviettinsä ansiosta.


Tyson Fury paljasti seuraavat vastustajansa – fanien kuolaama ”nyrkkeilyhistorian suurin ottelu” toteutuu

iltalehti 22:56 18.05

Raskaan sarjan maailmanmestari paljasti tulevaisuuden suunnitelmansa. WBC-liiton raskaan sarjan hallitseva maailmanmestari Tyson Fury on kertonut seuraavista otteluistaan. Fury, 31, kertoo Mirrorille kolmen seuraavan ottelunsa vastustajat.


Bruce Willisin ja ex-vaimo Demi Mooren karanteenikööri kasvaa – nyt mukaan tulivat myös Willisin nykyinen vaimo ja heidän tyttärensä

iltasanomat 15:21 08.05

Hollywood-tähti Bruce Willisin perhe on taas kasassa, The Mirror tietää kertoa.


Black Mirror ei saa jatkoa ainakaan hetkeen – yleinen ilmapiiri liian masentava

stara 23:20 07.05

Netflixin Black Mirrorin fanit joutuvat odottamaan jatkoa suositulle dystopiasarjalle luultua


Rumpalilegenda Tony Allen, 79, on kuollut

iltalehti 11:07 01.05

Allenin managerin mukaan kuolema oli äkillinen. Nigerialainen afrobeat-musiikkityylinen rumpali Tony Allen on kuollut äkillisesti. Kuollessaan Allen oli 79-vuotias. Asiasta uutisoivat useat mediat, muun muassa Mirror, The Guardian ja Hollywood Reporter. Allenin managerin mukaan tarkkaa kuolinsyytä ei vielä tiedetä, mutta tämänhetkisen tiedon mukaan koronaviruksella ei ollut yhteyttä asiaan.


Hot topics