Laulaja Jippu teki elämässään täyskäännöksen ja jätti taakseen hurjat vuodet viihdemaailman huipulla– tältä hän näyttää nyt

iltalehti 05:58 23.06

Jippu on tehnyt täyskäännöksen elämässään. Hän toimii nykyään evankelistana. Laulaja-lauluntekijä Jippu eli Meri-Tuuli Elorinne tuli aikoinaan tutuksi menestyneenä poplaulajana, joka palkittiin vuonna 2006 parhaan debyyttialbumin Emma-palkinnolla. Noista vuosista on kuljettu pitkä matka yksityiselämän karikoiden kautta työhön evankelistana Turun Mikaelin seurakunnassa. Kotona häntä odottaa nyt aviomies Sami Elorinne sekä 5-vuotias Romeo-poika. – Nykyään en tule julkisuuteen mainostamaan tulevaa levyäni, vaan haluan tulla julkisuuteen sanomaan, että kirkolla ja hengellisillä asioilla on annettavaa tämän ajan ihmisille. Haluan olla kirkon työntekijänä ja kristittynä evankelistana vaikuttamassa myös siihen, että myös julkisuudessa Jeesus ja Jumala tulisivat lähemmäksi ihmistä, Jippu kertoo.


Nina Mikkonen julkaisi yhteiskuvan Mikael-poikansa kanssa – ajokorttisuunnitelmat menivät uusiksi: ”Äitinä koen, että tämä on vastuullista toimintaa”

iltalehti 21:05 17.04

Nina Mikkonen kertoo esikoisensa ajokorttisuunnitelmien menneen uusiksi. Helsingissä kahden poikansa Matiaksen, 17, ja Mikaelin, 18, kanssa tätä nykyä asuva Nina Mikkonen kertoo Instagramissa, että hänen esikoisensa inssiajo peruttiin sään vuoksi. Etelä-Suomessa takatalvi yllätti torstaiaamuna monet ja näin kävi myös autokoululla. – Hyvää huomenta ja kiitos kaikille Mikaelia tsempanneille. Kelistä johtuen hänen inssiajonsa siirtyy. Autokoulun johtoportaalta kävi käsky, että koska koulun autoissa on jo kesärenkaat, niin tällä kelillä ei lähdetä ajamaan, Mikkonen kertoo.


Elina Kanerva harvinaisessa haastattelussa – tällaista on avioarki Ilkka Kanervan kanssa: ”Olen onnellinen, että päätimme mennä naimisiin”

iltalehti 19:20 12.03

Elina Kanerva sanoo, että avioliitto on syventänyt hänen rakkauttaan Ilkka Kanervaa kohtaan. Elina ja Ilkka Kanerva avioituivat viime vuoden toukokuussa Turun Mikaelin kirkossa. Liittoa on takana nyt kymmenisen kuukautta ja aika on kulunut onnellisissa merkeissä. Pariskunta elää arkeaan etäsuhteessa, sillä Ilkka on viikot Helsingissä kansanedustajan työnsä takia.


Katso kuvat! Mikael ja Metti Forssellin ränsistynyt mökki sai tv-ohjelmassa täysin uuden ilmeen: ”Aivan mielettömän upea!”

iltasanomat 07:06 11.03

Mikael ja Metti Forssell halusivat mökin, jossa viihtyvät myös lapset. Mikaelin ostama, lähes 10 vuotta tyhjäkäytöllä ollut mökki muuttuu Huvila & huussi -ohjelmassa paratiisipaikaksi.


Mikaelin kokemus julkaisi esikoissinglensä

stara 06:00 04.11

Tarinaräppiä julkaiseva Mikaelin kokemus julkaisi perjantaina ensimmäisen singlensä. Ilo silmälle,


Viihdelehti Stara.fi

stara 06:00 04.11

Tarinaräppiä julkaiseva Mikaelin kokemus julkaisi perjantaina ensimmäisen singlensä. Ilo silmälle,


Emmi Granlundilta harvinainen avautuminen kiekkovaimon yksinäisestä arjesta: ”Tunsin itseni uhriksi enkä tahtonut edes poistua kotoa”

iltalehti 11:39 22.10

Emmi Granlund kertoo Instagramissa, miten rankkaa hänen elämänsä oli aikoinaan Minnesotassa. Sisustusarkkitehtina ja mallina töitä tehnyt Emmi Granlundin elämä meni uuteen uskoon viime keväänä kun hänen miehensä, jääkiekkoilija Mikael Granlund kaupattiin Nashville Predatorsiin samaan aikaan kun Emmi oli synnyttämässä parin esikoista. Sitä ennen Emmi oli käynyt läpi rankkoja aikoja. Emmi oli jo pitkään työskennellyt mallina, kun hänen Mikaelin NHL-sopimuksen myötä tuli muutto rapakon taakse Minnesotaan. Emmillä ei ollut uudessa maassa työviisumia, ei ystäviä eikä mitään tukijoukkoja.


Hot topics