Onko Robin Räikkönen Kimin jalanjäljillä? Kova vertaus Rosbergien perheeseen: "Miksi eivät pystyisi samaan"

iltalehti 13:00 04.07

Puitteet ovat kunnossa, mikäli Robin Räikkönen päättää seurata isänsä jalanjälkiä. Suomalaisen F1-perimän jatkuminen huolettaa sinivalkoisia formulafaneja. Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen jälkeen seuraavaa F1-kuljettajaamme saatetaan joutua odottamaan pitkään. 40-vuotias Räikkönen on sarjan ikänestori, jonka ura on vääjäämättä ehtoopuolella. Kymmenen vuotta nuorempi Bottas omaa vielä potentiaalisesti useita ajovuosia kuninkuusluokassa, mutta sen jälkeen siniristilippu voi kadota osallistujalistasta ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1989.


Kimi Räikkösen sydän sykkii autourheilulle – riittääkö se enää? "On ollut aikaa ajatella, hetkinen, mikä elämässä onkaan tärkeintä"

iltalehti 07:09 04.07

Kimi Räikkönen nauttii edelleen ajamisesta, mutta lisäaika perheen parissa toi uutta perspektiiviä elämään. Kenen tahansa perheenisän sydän on kovilla, kun perään itkevä jälkikasvu jää taakse kotioven sulkeutuessa. Tilanne on tuskin mitenkään erilainen erässä sveitsiläiskodissa, kun 40-vuotias perheenisä lähtee leipätyönsä ääreen.


Henriikka Rönkkönen vaihtoi opettajan työt seksiblogiin ja itki kolme kuukautta putkeen – sitten hänestä tuli Suomen suosituin sinkkukirjailija

iltasanomat 07:03 04.07

Henriikka Rönkkönen vaihtoi kymmenen vuotta sitten äidinkielen opettajan työt seksiblogiin. Nyt hän on sinkkukirjailija, jolle mikään aihe ei ole tabu.


Kylie Jenner aikoo karistaa koronakilot – julkaisi bikinikuvan tammikuulta

mtv 07:00 04.07

Lähde kertoo, että Kylie Jenner ei olisi aiemmin ollut mikään suuri liikunnan ystävä. 


Selänne muisteli erikois­haastattelussa: NHL-pomon möläytys Sirpalle sai Teemun raivostumaan – ”Hitto, mikä kusipää!”

iltasanomat 06:37 04.07

Teemu Selänne vieraili Ilta-Sanomien Suoraa puhetta -keskusteluohjelmassa 2015. Lähes tunnin mittaisessa lähetyksessä pureuduttiin Selänteen kokemuksiin niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.


Jarkko söi persikkaa, kunnes suusta juoksi ulos jotain elävää – pihdit peräpäässä saivat miehen vakuuttuneeksi: ”Ei mikään kovin tuttavallinen”

iltasanomat 21:45 03.07

Persikan sisältä paljastui isopihtihäntä.


Jarkko söi persikkaa, kunnes huomasi, että jotain juoksee suusta ulos – sitten hän huomasi sen olevan elävä: ”Ei mikään kovin tuttavallinen”

iltasanomat 21:45 03.07

Persikan sisältä paljastui isopihtihäntä.


Kimi Räikkösen F1-paluussa värikkäitä käänteitä – "Ei mikään helpoin päivä"

MTV 21:12 03.07

Alfa Romeon suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen jäi joukon häntäpäähän Itävallan GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa. Räikkösen toiseen sessioon mahtui myös pientä ohjelmaa..


Kommentti: Peliuran jälkeinen aika on himmentänyt Teemu Selänteen sädekehää, mutta urheilusuoritusten arvoa ei vähennä mikään

iltalehti 18:30 03.07

Teemu Selänteen peliuran jälkeiset vuodet ovat himmentäneet kiekkolegendan arvostusta, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Riku Isokoski. Siitä ei ole mitään epäselvyyttä, etteikö Teemu Selänne olisi yksi kaikkien aikojen suurimmista suomalaisurheilijoista. 50 vuotta täyttävän Selänteen saavutukset puhuvat puolestaan.


Mika Salo myy luksuskotiaan Helsingissä, samettinen makuuhuone varastaa huomion – Myyntihinta hulppeat 3,3 miljoonaa euroa

iltalehti 17:28 03.07

Entinen F1-kuski Mika Salo myy Tammisalon-asuntoaan. Entisen F1-kuski Mika Salon Tammisalon-asunnon myynti-ilmoitus on jätetty Etuovi.com-sivustolle. Asunnon myyntihinta on peräti 3 300 000 euroa. Asunnolla on kokoa 453 neliötä ja se on rakennettu vuonna 2001. Kaksikerroksinen omakotitalo sijaitsee merenrannalla Helsingin Tammisalossa, joka tunnetaan hinnakkaista ja hulppeista asunnoistaan.


Heinäkuun sääennuste tylyä luettavaa lomailijalle – meteorologi kertoo, mikä on toistaiseksi lämpö­tilan yläraja

iltasanomat 17:12 03.07

Heinäkuun puolivälissä säähä tulee käänne.


Mika Salo muisteli satumaista Ferrari-siirtoaan – piilotteli tallipäällikön asunnossa kesken hääsuunnittelujen

iltasanomat 15:15 03.07

Vaikkei Mika Salo voittanut yhtään F1-kilpailua, riittää uralta värikkäitä tarinoita.


Mika Salo muisteli F1-podcastissa satumaista Ferrari-siirtoaan – piilotteli tallipäällikön asunnossa kesken hääsuunnittelujen

iltasanomat 15:15 03.07

Vaikkei Mika Salo voittanut yhtään F1-kilpailua, riittää uralta värikkäitä tarinoita.


Alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista epäilty otettiin kiinni Helsingissä – poliisi selvittää, onko tapauksia lisää Kannelmäen ympäristössä

yle 15:02 03.07

Poliisi pyytää Kannelmäen ja sen lähialueen asukkailta yhteydenottoa, mikäli tiedossa on lisää vastaavia tapauksia.


Savon Sanomat: Mika Kojonkoski siirtyy Kiinan mäkihyppypomoksi – "Aika monta kertaa painostettukin tähän ratkaisuun"

MTV 12:45 03.07

Kokenut suomalainen mäkivalmentaja Mika Kojonkoski ottaa kokonaisvastuun Kiinan mäkihypystä, kertoo Savon Sanomat. Kojonkoski on nimetty maan mäkihypyn lajijohtajaksi.


Savon Sanomat: Mika Kojonkoskesta Kiinan mäkihypyn lajijohtaja – kertoo lehdelle, että häntä on jopa painostettu pestiin

yle 12:35 03.07

Suomen mäkimaajoukkuettakin valmentanut Mika Kojonkoski on treenauttanut kiinalaishyppääjiä Suomessa vajaat kaksi vuotta.


Savon Sanomat: Mika Kojonkoski ottaa päävastuun Kiinan mäkihypystä

iltasanomat 12:26 03.07

Suomalainen mäkivalmentaja Mika Kojonkoski on nimitetty Kiinan mäkihypyn lajijohtajaksi.


Mika Kojonkoski ottaa päävastuun Kiinan mäkihypystä

iltasanomat 12:26 03.07

Suomalainen mäkivalmentaja Mika Kojonkoski on nimitetty Kiinan mäkihypyn lajijohtajaksi.


Teemu Selänne täyttää tänään 50 vuotta – kerro paras muistosi legendan uran varrelta!

iltasanomat 05:59 03.07

Mikä on parhain muistosi kiekkolegendan uran varrelta?


Mikael Jungner saapui Ravintola Teatterin iltajuhliin tumman kaunottaren kanssa – vihjaa poistuneensa sinkkumarkkinoilta

iltasanomat 21:44 02.07

Mikael Jugner saapui monen muun vieraan kanssa juhlistamaan Helsingin ykköspaikan, Ravintola Teatterin 20-vuotista taivalta.


Hot topics