F1-talli julkisti ensi kauden kuskinsa – varmistuiko Valtteri Bottaksen kohtalo?

iltalehti 15:45 16.07

Williams varmisti ensi kauden kuskinsa. F1-talli Williamsin kuskeina ovat ensi kaudellakin brittiläinen George Russell sekä kanadalainen Nicholas Latifi. Tieto tarkoittaa samalla sitä, ettei Russell, 22, korvaa Valtteri Bottasta ensi kaudella Mercedeksellä. Russellia on pidetty varteenotettavana vaihtoehtona Bottaksen tilalle, sillä hän kuuluu Mercedeksen kuskiakatemiaan.


THL:n hyvät uutiset: Koronavirusepidemia hiipuu yhä Suomessa

iltasanomat 15:40 16.07

THL:n mukaan Suomen virustestauskapasiteetti on nyt yli sosiaali- ja terveysministeriön asettaman 10 000 näytteen tavoitteen.


Kuninkaalliset naurut! Tyyneydestään tunnettu kuningatar Elisabet, 94, yllätti kikattelullaan videotapaamisen aikana

mtv 15:28 16.07

Kuningatar Elisabet ei peitellyt reaktiotaan keskustellessaan siitä, kuinka rattikelkkailija Shanwayne Stephens on treenannut koronapandemian aikana.


Valtteri Bottaksen tieltä poistui merkittävä uhkaaja: F1-lupaus pysyy tallissaan sopimuksensa loppuun

MTV 15:27 16.07

Mercedeksen F1-kuskiakatemiaan kuuluva George Russell kertoo ajavansa Williamsilla myös kaudella 2021. Brittikuskia on pidetty varteenotettavana ehdokkaana Valtteri Bottaksen tilalle Mercedeksen tehdastiimiin.


Kiusatusta liettualaispojasta kasvoi NHL:n legendaarinen pommikone – suomalainen joukkuetoveri muistaa showmiehen jäynät: ”Hän oli sellainen koheltaja ja silmiinpistävän lihaksikas”

iltalehti 15:05 16.07

Darius Kasparaitis jakoi rajuja taklauksia, joista yksi muutti Eric Lindrosin uran suunnan. Näytti kuin Eric Lindros olisi törmännyt betoniseinään. Kelataanpa pari sekuntia taaksepäin. Philadelphia Flyersin supertähti tuo kiekkoa ylös, ohittaa vastaan tulleen Stu Barnesin mutta hukkaa samalla kiekon jalkoihinsa. Sitä katseella etsiessään hän ei huomaa lähestyvää pommia.


Kuvat: Näin kävi koronakurille Särkänniemen ennätyspäivänä – ”Tuntemattomia laitettiin vierekkäin” – johtaja myöntää huonot sattumat

iltasanomat 14:25 16.07

Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä myöntää, että huvipuistolla olisi ollut parantamisen varaa ennätyspäivän organisoinnissa.


Lukijat: Koronakuri jäi haaveeksi Särkänniemen ennätyspäivänä – ”Tuntemattomia laitettiin vierekkäin” – johtaja myöntää huonot sattumat

iltasanomat 14:25 16.07

Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä myöntää, että huvipuistolla olisi ollut parantamisen varaa ennätyspäivän organisoinnissa.


Turun arkeologisia helmiä voi nyt tarkastella 3D-mallinnoksina netissä – löytöjä voi pyöritellä näytöllä kuin omissa käsissä

yle 12:53 16.07

Digitaalisessa kokoelmassa on esineitä, joita ei museon näyttelyissä ole aikaisemmin ollut esillä.


Epävarmuus ympäröi Tokion olympialaisia – KOK:n pääpomo jyrähti yhdestä ehdosta

MTV 10:52 16.07

Kansainvälisen olympiakomitean puheenjohtaja Thomas Bach ei lämpene ajatukselle, että ensi vuodelle koronaviruspandemian vuoksi siirtyneet Tokion olympialaiset urheiltaisiin ilman yleisöä.


HKScan kapusi voitolle, vaikka pandemia hidasti kulkua

yle 08:26 16.07

Yhtiö kertoo, että liiketulosta paransivat kaupalliset onnistumiset ja vähittäiskauppamyynnin vahva kasvu.


HKscan kapusi voitolle, vaikka pandemia hidasti kulkua

yle 08:26 16.07

Yhtiö kertoo, että liiketulosta paransivat kaupalliset onnistumiset ja vähittäiskauppamyynnin vahva kasvu.


Meghan piti ensimmäisen puheensa hovista irtaantumisen jälkeen: ”Toimianne ei ole koskaan tarvittu enemmän”

iltalehti 06:15 16.07

Meghan korostaa puheessaan, että nuorten naisten asema nykypäivän yhteiskunnassa on ratkaiseva. Herttuatar Meghan on pitänyt ensimmäisen pidemmän puheensa sen jälkeen, kun hän ja prinssi Harry ilmoittivat irtaantuvansa hovista. Meghan oli pääpuhujana YK:n hyväntekeväisyysjärjestön tyttöjä voimaannuttavan Girl Up -kampanjan virtuaalitapahtumassa tiistaina. Kampanjan tarkoituksena on inspiroida tyttöjä ja nuoria naisia, edistää tasa-arvoa ja kouluttaa nuoria naisjohtajia. Herttuatar välitti nuorille tytöille ympäri maailmaa voimaannuttavan viestin. Puheessaan Meghan toteaa, että nuoret naiset jo ovat alkaneet muuttaa maailmaa, ja että heillä on suurempi vaikutusvalta mitä he tajuavatkaan.


Kuningatar Elisabet intoutui kepeään sanailuun videopuhelussa – sai keskustelukumppanit rentoutumaan

iltalehti 00:27 16.07

Kuningatar Elisabet on alkanut pitää yhteyttä ulkomaailmaan videopuheluiden avulla. Koronavirusepidemian vuoksi Windsorin linnaan vetäytynyt kuningatar Elisabet hoitaa nykyään velvollisuuksiaan muun muassa videopuheluiden välityksellä. Kesäkuun alkupuolella 94-vuotiaan kuningattaren kerrottiin osallistuneen ensimmäiseen videopuheluunsa. Hän on jatkanut yhteydenpitoa kansalaisiin videopuheluiden välityksellä.


Lehmän ja sonnin koskettava tarina oli päätyä riipaisevaan eroon, mutta yllättävän käänteen vuoksi pian juhlittiinkin yhdessä

iltasanomat 00:01 16.07

Nautojen rakkaustarina oli päätyä eroon Palemedun kylässä Intiassa. Tapaus kosketti ihmisiä niin paljon, että he saattoivat eläimet takaisin yhteen, ja sunnuntaina juhlittiin jo häitä. Intiassa eläinten hääseremoniat eivät ole ennenkuulumattomia. Taustalla voi olla esimerkiksi ajatus siitä, että seremonia suojaisi paikallisia epäonnelta.


Annimari Kortteelle taas kova voittoaika, Lotta Harala juoksi ennätyksensä – IS seurasi Lahden GP-kisaa

iltasanomat 20:45 15.07

Ilta-Sanomat seurasi yleisurheilun GP-kilpailun tapahtumia.


Annimari Kortteelle taas kova voittoaika, Lotta Harala juoksi ennätyksensä – IS seuraa Lahden GP-kisaa

iltasanomat 20:45 15.07

Ilta-Sanomat seuraa yleisurheilun GP-kilpailun tapahtumia.


Onko Annimari Korte SE vauhdissa? Naisten pika-aitojen finaali huipentaa Lahden GP-kisan – IS seuraa

iltasanomat 20:45 15.07

Ilta-Sanomat seuraa yleisurheilun GP-kilpailun tapahtumia.


Annimari Korte hyvässä vauhdissa jo alkuerässä, finaali huipentaa Lahden GP-kisan – IS seuraa

iltasanomat 19:58 15.07

Ilta-Sanomat seuraa yleisurheilun GP-kilpailun tapahtumia.


Pika-aitojen tähdet tulessa alkuerissä, Maria Huntingtonille pituuskisan voitto ennätyksellä – IS seuraa Lahden GP-kisaa

iltasanomat 19:42 15.07

Ilta-Sanomat seuraa yleisurheilun GP-kilpailun tapahtumia.


Blockfest siirtyy kesälle 2021: ”Päätös pohjautuu useampaan esteeseen”

iltalehti 19:10 15.07

Tampereella järjestettävää Blockfest-festivaalia ei järjestetä koronaviruspandemian vuoksi tänä vuonna. Blockfest-festivaali siirtyy kesälle 2021. Asiasta kerrotaan festivaalin Facebook-sivuilla. – Ikävä kyllä olemme tulleet erilaisia skenaarioita tutkiessa siihen tulokseen, ettemme pysty tarjoamaan näissä olosuhteissa lojaaleille kävijöillemme sellaista tapahtumakokemusta, jonka he ansaitsisivat, Facebookissa kerrotaan.


Hot topics