Lewis Hamilton sivalsi mediaa hurjista väitteistä: "Lopettakaa paskajuttujen keksiminen"

iltalehti 15:35 04.07

Britin mukaan hurja palkkatoive ei pidä paikkaansa, koska tovietta ei ole vielä esitetty. F1-sarjan hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton on antanut topakkaa palautetta hänen ja Mercedeksen jatkosopimusneuvotteluja koskevaan uutisointiin. Vuodesta 2013 Mercedeksellä ajaneen Hamiltonin nykyinen sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen. Viime vuosina sarjaa hallinneen maailmanmestarin ja Hopeanuolen tiedetään käyvän neuvotteluja yhteistyön jatkumisesta, tällä hetkellä vääntöä käydään sopimuksen yksityiskohdista.


Herkullista! Valtteri Bottas on jatkamassa Mercedeksellä – Toto Wolffilta suoria kommentteja sopimustilanteesta

MTV 12:21 04.07

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on ollut F1-kuljettajamarkkinoihin liittyvän huhumyllyn keskellä. Nyt Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff antoi suomalaisnäkökulmasta katsottuna enemmän kuin herkullisia kommentteja suomalaiskuskin tilanteesta.


Valtteri Bottaksen kohtelu ihmetyttää asiantuntijaa: ”Mistä talli löytäisi toisen samanlaisen?”

iltalehti 10:15 04.07

Maailmanmestaruutta tavoitteleva suomalainen on törmännyt aiemmin tiiliseinään, joka myös Lewis Hamiltonina tunnetaan. Neljännen kautensa Mercedeksellä aloittava Valtteri Bottas on täysillä mukana maailmanmestaruustaistossa, uskoo Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto. Suomalaisen suuren unelman tiellä seisoo ”tiiliseinä”, jonka kiertäminen ei ole onnistunut viime vuosina keneltäkään. Hamiltonin varjossa elämään joutunut Bottas nauttii suurta arvostusta varikolla, Järvilehto muistuttaa. Hän niputtaa suuren joukon menestyvälle kuljettajalle kuuluvia ominaisuuksia, jotka kaikki Bottakselta löytyvät.


Lewis Hamiltonin jatko Mercedeksellä uhattuna? Lähde: Talli ei suostu brittitähden hurjiin palkkavaatimuksiin – Toto Wolffilta kova linjaus

MTV 07:28 04.07

Lewis Hamiltonin F1-tulevaisuuden ylle on asettunut Daily Mailin mukaan tummia pilviä. Lehti kertoo, että Mercedes on valmis maksamaan vain puolet brittitähden hurjasta palkkavaatimuksesta.


Mercedeksellä ongelmia F1-avauskisan alla? Tallilta oma selvitys

MTV 15:50 02.07

Uusi F1-kausi käynnistyy viikonloppuna Itävallan radalla. Juuri ennen h-hetkeä alankomaalaistoimittaja Jack Plooij raportoi, että Mercedeksen moottoreissa olisi ilmennyt ongelmia.


Mercedeksellä ongelmia! Sisäpiiritieto: "Moottorissa on virhe"

MTV 10:42 02.07

Alankomaalaistoimittaja Jack Plooij raportoi juuri Itävallan kisaviikonlopun alla, että Mercedeksen F1-tiimin moottoreissa on ilmennyt ongelmia.


Mika Salo vihjailee: Valtteri Bottas tietää jo Mercedes-kohtalonsa – "Pyydetty olemaan hiljaa"

MTV 06:05 29.06

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas on ollut viime viikkojen ja kuukausien aikana hurjassa huhumyllyssä. Bottaksen Mercedes-jatkon ylle on luotu isoja kysymysmerkkejä. C Moren F1-asiantuntijan Mika Salon mukaan Bottas saattaa jo tietää sen, että jatkaako hän Mercedeksellä vaiko ei.


Kimi Räikkösen pomolta veikeä päivitys Jäämiehen tilanteesta – "Valmis painamaan!"

MTV 16:40 25.06

Uusi F1-kausi käynnistyy ensi viikolla Itävallassa. Suomalaiskuljettajien osalta tilanne ei ole muuttunut miksikään viime kauteen nähden. Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä ja Kimi Räikkönen Alfa Romeolla. Räikkösen pomon Frederic Vasseurin mukaan F1-sarjan konkari Räikkönen on enemmän kuin valmis kauteen.


Max Verstappen väittää: 60 prosenttia F1-kuskeista voisi voittaa mestaruuden Mercedeksellä – vahvisti ”puuttuvat nimet”

MTV 13:00 22.06

F1-tähti Max Verstappenin mukaan suurin osa nykyisistä formulakuskeista voisi voittaa maailmanmestaruuden Mercedeksen autolla. 


Menettääkö Valtteri Bottas F1-paikkansa Mercedeksellä? Suomalainen kommentoi napakasti ensi kauden sopimuskuvioita

iltasanomat 10:05 19.06

Valtteri Bottas vakuutteli, ettei ota stressiä ensi kauden sopimuskuvioista.


Mercedeksellä myllerrys: Moottoriguru jättää F1-tallin

iltalehti 19:45 15.06

V6-formulamoottoreiden kehityksen guruna tunnettu Andy Cowell jättää Mercedeksen F1-tallin. Formula ykkösiä viime vuosina hallinneen Mercedeksen johtoportaassa tapahtui merkittävä muutos, kun tallin moottoripäällikkö Andy Cowell ilmoitti jättävänsä tehtävänsä. Cowell astuu sivuun roolistaan heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Cowell on ollut yksi Mercedeksen menestyksen keskeisimmistä taustahenkilöistä, sillä hän on vastannut tallin moottoreiden kehitystyöstä. Cowell on työskennellyt Mercedeksen urheiluautojen moottorikehityksessä 16 vuoden ajan.


Valtteri Bottas paljastaa: Sebastian Vettel ei ole uhka – ”Sain melko suoran viestin”

iltasanomat 10:01 11.06

Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä on ollut spekulaatioiden kohteena Formula1:n kuskiruletissa.


Valtteri Bottas kuuli huojentavan tiedon Sebastian Vettelistä – ”Sain melko suoran viestin että ei”

iltasanomat 10:01 11.06

Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä on ollut spekulaatioiden kohteena Formula1:n kuskiruletissa.


Valtteri Bottas kommentoi ensimmäistä kertaa häneen liittyviä kovia F1-huhuja – "Naurattaa"

MTV 21:25 10.06

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on ollut kovan huhumyllyn keskellä viime viikkojen aikana. Hurjimmat tahot ovat jo väittäneet, että Bottas joutuisi tekemään tilaa Mercedeksellä George Russellille. Nyt Bottas otti ensimmäistä kertaa kantaa huhuihin.


Voisiko Sebastian Vettelin supersiirto Mercedekselle toteutua? Mika Häkkiseltä tyly arvio Lewis Hamiltonin tallikaverina ajamisesta

MTV 06:00 10.06

Mika Häkkinen ei pidä lainkaan mahdottomana, että kauden 2020 päätteeksi Ferrarilta lähtevä Sebastian Vettel vetäytyisi F1-radoilta yhden kauden ajaksi mutta palaisi sitten tositoimiin kaudella 2022. Lewis Hamiltonin rinnalla Mercedeksellä Vettelillä olisi Häkkisen mukaan vaikeaa – niin kuin kaikilla muillakin.


Heikki Kovalainen paljasti Valtteri Bottakselle Lewis Hamiltonin salaisuuden: ”Pidä sitä silmällä”

iltalehti 15:43 05.06

Heikki Kovalainen kehotti Valtteri Bottasta huomioimaan yhden asian. Valtteri Bottaksella oli vaikeuksia pysyä Lewis Hamiltonin vauhdissa ensimmäisenä vuotenaan Mercedeksellä. Bottas ei pystynyt pitämään pehmeitä renkaita niin hyvin elossa kuin brittikuski. Heikki Kovalainen ajoi kaksi kautta Hamiltonin tallikaverina, vuosina 2008-2009 ja hän muistelee Beyond The Grid-podcastissa, kuinka kertoi omista kokemuksistaan Bottakselle Bahrainin GP:n jälkeen vuonna 2017.


Mercedes laittaa F1-kuskinsa kiertoon – kahdella tallilla mahdollisuus napata riveihinsä

MTV 22:45 04.06

Mercedeksellä varakuskien rooliin jääneet Stoffel Vandoorne ja Esteban Gutierrez ovat Racing Pointin ja McLarenin F1-tallien käytettävissä, jos nämä tarvitsevat kuskipuolelle apua.


Mika Häkkiseltä kova ennuste: ”Bottas on tänä vuonna maailmanmestari”

iltalehti 20:14 31.05

Mika Häkkinen ei usko, että Valtteri Bottaksen asema Mercedeksellä olisi horjumassa. Kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen oli hiljattain vieraana F1 Nation -podcastissa. Suomalaiskuljettajalta kysyttiin Sebastian Vettelin tilanteesta ja siitä, onko saksalaiskuski kenties siirtymässä ensi kaudeksi Mercedekselle. Häkkinen on varma, että Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas jatkavat Mercedeksen kuljettajakaksikkona myös ensi vuonna.


Sebastian Vetteliä huhutaan yllättävään suuntaan – siirrossa yksi iso ongelma

iltalehti 11:28 28.05

Nelinkertainen maailmanmestari voi asettua Aston Martinin F1-projektin keulakuvaksi. Sebastian Vettelin F1-uran jatkuminen on kysymysmerkki. 32-vuotiaan nelinkertaisen maailmanmestarin status takaa hänen olevan mielenkiintoinen lisäys tallille kuin tallille, mutta aivan kaikilla ei ole mieheen varaan. Ferrari ja McLaren ovat jo sulkeneet oven miehen edessä. Renault-siirto on hyvin epätodennäköinen, ja myös Mercedeksellä on tarjolla potentiaalisempia vaihtoehtoja.


Valtteri Bottasta huhutaan taas ulos Mercedekseltä – tilanteesta huolestuttava arvio: ”Ihmetyttänyt jo monta vuotta”

iltalehti 06:02 28.05

Valtteri Bottas on arvostettu kuljettaja F1-tallien silmissä, mutta onko hän sopiva vaihtoehto yhdellekään? Valtteri Bottas on F1-kuljettajaruletin avainhenkilö. Suomalaiskuskia huhutaan useaan talliin, mutta Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto ei koe Bottaksen aseman olevan neuvottelupöydässä kaikista ihanteellisin. Paras vaihtoehto olisi luonnollisesti jatkaminen Mercedeksellä. Bottas on ajanut Hopeanuolella kaudesta 2017, mutta Järvilehdon silmiin yhteistyössä on aina paistanut läpi pienoinen luottamuspula.


Hot topics