Lähde: Toto Wolff siirtämässä Valtteri Bottaksen toiseen talliin – "Hän ei halua lähteä"

MTV 18:46 27.05

F1-kuljettajamarkkinat käyvät nyt kuumina. Isoimmat kysymysmerkit liittyvät menestystalli Mercedekseen, joka ei ole kertonut kauden 2021 kuskivalinnoistaan. Nyt ilmoille on tullut väitteitä, joiden mukaan suomalaisajaja Valtteri Bottas vaihtaisi tallia.


F1-talli paljasti kuljettajapäätöksensä aikataulun – Valtteri Bottas isosti esillä huhuissa

MTV 18:38 25.05

Tällä hetkellä F1-kuljettajamarkkinoiden isoimmat kysymysmerkit liittyvät Mercedekseen ja Renaultiin. Näistä Mercedes ei ole kertonut mitään tietoa kauden 2021 kuljettajista. Renault etsii puolestaan korvaajaa Daniel Ricciardolle.


F1-sarjan video Kimi Räikkösestä teki vaikutuksen myös Mercedekseen – "Kimi, emme ansaitse sinua"

MTV 08:41 04.04

F1-sarja on julkaissut fanien iloksi sosiaalisessa mediassa runsaasti sisältöä, vaikka kauden alku on viivästynyt koronaviruspandemian vuoksi.


Minne ihmeeseen Mersujen vauhti katosi? Lewis Hamilton paljasti syyn

MTV 23:09 16.11

F1:ssä viime viikkojen puheenaihe on liittynyt Ferrariin ja sen potentiaalisesti laittomiin toimiin. Lauantaina Brasiliassa kysymysmerkit kääntyivät pitkälti Mercedekseen päin.


Mihin ihmeeseen Mersujen vauhti katosi? Lewis Hamilton paljasti syyn

MTV 23:09 16.11

F1:ssä viime viikkojen puheenaihe on liittynyt Ferrariin ja sen potentiaalisesti laittomiin toimiin. Lauantaina Brasiliassa kysymysmerkit kääntyivät pitkälti Mercedekseen päin.


Valtteri Bottas ymmyrkäisenä kauden käänteestä – "Sen kun tietäisi"

MTV 08:02 03.11

Valtteri Bottaksen ajamisessa formula ykkösissä on nähty uutta draivia siitä lähtien, kun hän sai Mercedekseensä uuden rungon Japanin GP:hen. Suomalaiskuski on kuitenkin itsekin ymmyrkäisenä, mistä nykyinen meno on kummunnut.


Ferrarin kohuttu supermoodi kismittää kilpakumppaneita – vihjaukset huvittavat asiantuntijaa: ”Turha narista!”

iltalehti 10:34 20.09

Ferrari on virittänyt moottorinsa sellaiseen iskuun, että muut tallit tuntuvat olevan hieman kateellisia. Ferrari vei Singaporeen aerodynamiikaltaan suuresti uudistetun SF90-auton, mutta todennäköistä on, ettei siitä saada vielä ensi yrittämällä irti samanlaista suorituskykyä kuin kovimmista kilpakumppaneista. Ferrari on ollut hitailla radoilla suurissa ongelmissa verrattuna Mercedekseen ja Red Bulliin, jotka ovat todennäköisesti Marina Bayn radallakin vahvoilla. Ferraria tuskin auttaa viikonloppuna edes se, että tallin moottoriosaston uskotaan löytäneen kesätauon aikana jonkinlaisen jipon, jolla korskuvasta orista irtoaa huomattavasti suuremmat tehot kuin kilpailijoista. Lehdissä kirjoitetaan 40 kilowatin tai 55 hevosvoiman lisätehosta, joka olisi löydetty akku- ja sähköpuolelta tai polttoainejärjestelmästä.


Hot topics