Meghan hyökkäsi hovin koneistoa vastaan - sisäpiiri paljastaa: tästä syystä herttuatarta ei tuettu

iltalehti 10:50 04.07

Brittihovi ei voinut tukea Meghania, sillä hänestä julkisuudessa esitetyt väitteet pitivät suurilta osin paikkansa. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ryhtyivät viime syksynä oikeustoimiin brittiläistä Daily Mailia ja sen kustantajaa Associated Newspaperia vastaan, sillä lehti oli julkaissut otteita Meghanin Thomas-isälleen kirjoittamasta yksityisestä kirjeestä. Meghanin ja isän välit menivät poikki kuninkaallisten häiden alla ja Thomas on sittemmin koittanut saada yhteyttä tyttäreensä medioille antamiensa haastattelujen välityksellä. Kirjeessä Meghan kuitenkin pyysi isäänsä lopettamaan julkisuudessa esiintymisen. Kuluneella viikolla Meghanin lakitiimin oikeuskäsittelyä varten laatimat paperit päätyivät julkisuuteen. Ne paljastivat yksityiskohtia siitä, miksi Meghan koki olonsa haavoittuvaiseksi hovissa vuoden 2019 aikana.


Hovin sisäpiiri avasi sanaisen arkkunsa Meghanin tuoreista väitteistä – eivät voineet puolustaa herttuatarta, sillä karut väitteet olivat totta

iltasanomat 18:57 03.07

The Timesin mukaan brittihovi ei voinut asettua herttuatar Meghanin tueksi, sillä häntä vastaan esitetyt väitteet pitivät suurimmilta osin paikkaansa.


Uudet lakipaperit paljastavat: herttuatar Meghanin mielenterveys horjui, hovi ei tukenut...

iltasanomat 16:26 02.07

Meghanin lakitiimi syyttää hovia siitä, ettei se suojellut herttuatarta brittilehdistön hyökkäyksiltä.


Prinssi Harry kärsii Los Angelesissa – potee mökkihöperyyttä ja tuntee syyllisyyttä brittihovin jättämisestä

iltalehti 23:49 28.06

Prinssi Harry ei ole sopeutunut elämään Los Angelesissa. Brittilehti The Sunin mukaan prinssi Harry kipuilee uuden elämänsä kanssa. Lehti kertoo, että prinssi ei ole sopeutunut Los Angelesiin. Tiedot perustuvat tuoreeseen kirjaan, joka käy läpi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päätöstä jättää brittihovi.


Miljoonasopimus paljasti Harryn ja Meghanin suunnitelmat – kuninkaallisasiantuntija lataa nyt suorat sanat parin tilanteesta

iltasanomat 09:50 26.06

Harry Walker Agencyn kanssa tehty sopimus auttaa herttuaparia itsenäistymään taloudellisesti.


Mitä ihmettä? Nyt Harry ja Meghan listautuivat puhujia välittävän yrityksen listoille

iltalehti 17:46 25.06

Pariskunnan voi tilata puhumaan muun muassa sukupuolten tasa-arvosta ja ympäristöasioista. Kuninkaallisesta perheestä vetäytyneet Harry ja Meghan ovat kirjoittaneet sopimuksen yrityksen kanssa, joka välittää puhujia erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Pariskunnan työnkuvaan tulee kuulumaan muun muassa osallistuminen paneelikeskusteluihin, aloituspuheenvuorot ammattiyhdistysten, yritysten ja yhteisöfoorumien kanssa sekä puhuminen sukupuolten tasa-arvosta, ympäristönäkökulmista ja mielenterveydestä.


Mitä ihmettä? Meghan Markle politiikkaan – haaveena ura Yhdysvaltain presidenttinä

stara 15:20 25.06

Los Angelesiin Lontoon hovista mutkan kautta muuttaneet ja kuninkaalliset velvollisuuden


Asiantuntija: Kohuja pelkäävä kuningatar pitää Williamia ja Catherinea visusti silmällä

iltalehti 12:19 23.06

Cambridgen herttuaparin ei haluta toistavan samoja virheitä kuin nuoret kuninkaalliset aiemmin. Brittihovi on ehtinyt ryvettyä monissa kohuissa. Tuoreimpana ovat kohauttaneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan, jotka alkuvuodesta ilmoittivat vetäytyvänsä hovista, ja prinssi Andrew, joka yhdistettiin seksuaalirikoskohuun. Nyt kuninkaallinen kirjailija Tom Quinn epäileekin, että kuningatar Elisabet ja prinssi Philip pitävät prinssi Williamia ja herttuatar Catherinea visusti silmällä. Quinn toteaa tuoreessa dokumentissa, ettei tulevan hallitsijaparin haluta toistavan samoja virheitä kuin toiset nuoret kuninkaalliset.


Mitä ihmettä? – Harry ja Meghan käyttävät yhä kuninkaallista monogrammiaan

iltalehti 07:29 23.06

Herttuapari allekirjoittaa viralliset kirjeensä yhteen sulautetulla H- ja M-kirjaimella. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat vuoden vaihteessa irtautuvansa hovista ja kuninkaallisista eduista. Virallisesti irtautuminen astui voimaan huhtikuun alussa. Ensin Kanadaan muuttaneet ja sieltä Los Angelesiin siirtyneet Harry ja Meghan sekä vuoden vanha Archie-poika joutuivat hovista irtaantumisen myötä luopumaan Sussex Royal -brändin käytöstä. Pelkona nimittäin oli, että herttuapari käyttäisi kuninkaallista titteliä kaupallisiin tarkoituksiin.


Pukumiehet-sarjan päätöskausi starttaa – tätä on luvassa

mtv 19:03 22.06

Herttuatar Meghan jätti uransa näyttelijänä vuonna 2018.


Anoppi muutti prinssi Harryn kotiin – toimii lapsenvahtina pikku-Archielle

stara 10:00 22.06

Los Angelesiin muuttaneet ja kuninkaallisista velvollisuuksista luopuneet Meghan ja Harry


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:00 22.06

Los Angelesiin muuttaneet ja kuninkaallisista velvollisuuksista luopuneet Meghan ja Harry


Harry ja Meghan mokasivat tavaramerkkihakemuksen täytön - uhkana hylkäys: vilisee virheitä, maksut maksamatta

iltalehti 08:38 18.06

Harry ja Meghan havittelevat poikansa mukaan nimettyä tavaramerkkiä. Kuninkaalliset velvollisuudet jättäneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan sekä heidän 1-vuotias Archie-poikansa käynnistelevät uutta elämää Yhdysvalloissa. Los Angelesiin maaliskuussa muuttaneen pariskunnan oli tarkoitus lanseerata uusi oma hyväntekeväisyysjärjestö. Suunnitelmien täytäntöönpano kuitenkin viivästyi koronapandemian takia. Järjestö tulee tarjoamaan mahdollisuuden osallistua erilaisiin tukiryhmiin sekä monimediallisiin koulutusohjelmiin. Tarkoituksena on myös lanseerata hyvinvointiin keskittyvä verkkosivusto. Myös herttuaparin Sussex Royal oli hyväntekeväisyysjärjestö, mutta siitä Harryn ja Meghanin oli luovuttava hovista irtautumisen myötä.


Prinssi Harryn väitettiin saaneen yllättävän tukijan Yhdysvalloista - Hollywood-tähti Liza Minnelli, 74, kiistää kaiken

iltalehti 07:19 16.06

Liza Minelli ei ole ottanut prinssi Harrya siipiensä suojaan, vaikka näin on väitetty. Prinssi Harry, puolisonsa herttuatar Meghan ja pariskunnan yksivuotias Archie-poika muuttivat maaliskuun loppupuolella Kanadasta Meghanin synnyinkaupunkiin Los Angelesiin. Nyt he asuvat vuokralla Beverly Hillsin kaupunginosassa sijaitsevassa kartanossa. Lastenhoitoapuna häärää Meghanin äiti Doria Ragland, joka on muuttanut asumaan saman katon alle. Prinssi Harrylla lienee ollut haasteita sopeutua uuteen kotimaahansa. Kevät on ollut poikkeuksellinen myös koronapandemian vuoksi.


Vihdoin yhdessä! Meghanin äiti muutti herttuaparin Los Angelesin luksushuvilaan – nappasi tärkeän roolin Archie-pojan elämässä

mtv 19:01 15.06

Brittilehti The Sunin tietojen mukaan herttuatar Meghanin äiti Doria Ragland asustaa nykyisin tyttärensä perheen luona. Hänellä on myös suuri rooli 1-vuotiaan Archie elämässä.


Anoppi muutti prinssi Harryn kanssa saman katon alle - sai herttuaparilta epävirallisen työpestin

iltalehti 07:36 15.06

Meghanin äiti Doria Ragland on muuttanut tyttärensä perheen Los Angelesin kotiin. Doria Ragland asuu nykyään saman katon alla tyttärensä Meghanin, tämän puolison prinssi Harryn ja pariskunnan 1-vuotiaan Archie-pojan kanssa, The Sun -lehti uutisoi. Sussexin herttuapari lapsineen muutti maaliskuun loppupuolella kaikessa hiljaisuudessa Kanadasta Meghanin synnyinkaupunkiin Los Angelesiin. Tavoitteena oli mitä ilmeisimmin päästä asumaan lähemmäs Meghanin äitiä, jolla on myös asunto Los Angelesissa, Windsor Hillsin alueella. Koronapandemian takia perhe ei kuitenkaan tiettävästi tavannut Doriaa kasvokkain pitkään aikaan.


Harryn ja Meghanin paljastuskirjasta tihkuu yksityiskohtia: Pari puhui Megxitistä jo ennen häitään!

mtv 13:02 14.06

Elokuussa prinssi Harrysta ja herttuatar Meghanista julkaistavasta paljastuskirjasta on jälleen tihkunut uutta tietoa brittilehdistöön.


Meghan Marklen paras ystävä sai potkut – Joutui keskelle rasismikohua uhkailtuaan sometähteä

iltasanomat 15:30 13.06

Potkut ovat seurausta somepersoona Sasha Exeterin julkaisemasta videosta. Videossa Exeter väittää Mulroneyn uhkailleen häntä keskellä väittelyä rasismista.


Hot topics