F1-kuskin päätöskierroksen hurja temppu kerää huimaa suitsutusta – "Iso läpimurto"

MTV 18:50 06.07

McLarenin Lando Norris nousi ensimmäistä kertaa urallaan palkintokorokkeelle sunnuntaina Itävallan osakilpailussa. Norrisin viimeisen kierroksen suoritus kerää suitsutusta C Moren F1-selostaja Niki Juuselalta.


Sebastian Vettel sai kovan kritiikkivyöryn: ”Se on todella sääli”

iltalehti 17:32 06.07

Ferrarin Sebastian Vettelin kisa meni täysin penkin alle Itävallassa. Nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel oli suurissa vaikeuksissa Itävallan GP:ssä. Saksalainen sijoittui vasta kymmenenneksi ja kolaroi kesken kisan McLarenin ja tulevan Ferrari-kuskin Carlos Sainzin Jr. kanssa.


Sensaatiomaisesti ajanut F1-kuski äimistelee yhä huimaa saavutustaan, nosti esiin erityisen yksityiskohdan koronakeväästään – "En voi uskoa sitä"

MTV 16:22 06.07

McLarenin 20-vuotias brittikuski Lando Norris ylsi F1-kauden avauskisassa ensimmäistä kertaa urallaan palkintokorokkeelle. Norris yllättyi itsekin saavutuksestaan.


F1-aika-ajojen jättiyllättäjä hämmästyi tempustaan: "Mieleni kuohuu"

MTV 11:30 05.07

McLarenin Lando Norris yllätti itsensäkin, kun hän onnistui iskemään neljänneksi F1-kauden ensimmäisissä aika-ajoissa Itävallassa. Nuori brittikuski ei ollut osannut kuvitella etukäteen mitään vastaavaa.


F1 on täällä taas! Kuskilta hilpeä reaktio heti alkuun

MTV 13:14 03.07

F1-kausi on käynnistynyt Itävallassa ajettavilla ensimmäisillä harjoituksilla. McLarenin Carlos Sainzille auton vauhti tuli ilmeisesti pitkän tauon jälkeen yllätyksenä.


McLaren-pomolla selkeä näkemys tallista poistuvan Carlos Sainzin asemasta: ”Halusimme antaa hänen tehdä niin”

MTV 19:15 30.06

McLarenin tallipäällikkö Andreas Seidl uskoo Carlos Sainzin laittavan Charles Leclercin tiukoille, kun tämä siirtyy Ferrarille ensi kaudella.


F1-kuljettajat harkitsevat polvistumista lähtöruudukkoon – ”Tämä on aika valkoinen laji”

iltasanomat 15:11 30.06

McLarenin kuljettaja Lando Norris kertoi kuljettajien välillä käydyistä keskusteluista.


F1-kauden yllä vielä isoja kysymysmerkkejä – "En usko, että ajamme niin monta kisaa"

MTV 11:14 29.06

Uusi F1-kausi käynnistyy tulevana viikonloppuna Itävallassa. Kauden aloitus on siirtynyt kuukausilla eteenpäin koronaviruspandemian takia. McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown varoittelee, ettei tulevalla kaudella ajeta niin monta kisaa kuin sarja toivoo.


Trolli kaappasi suositun F1-hahmon identiteetin – latasi karmeita toiveita Lewis Hamiltonista

iltalehti 07:50 27.06

Tilin elinkaari jäi lyhyeksi. Suosittu F1-mekaanikko ja mediahahmo Marc Priestley huomasi kauhukseen Twitteriin ilmestyneen hänen nimissään törkeitä viestejä. Trollin ilmiselvänä tarkoituksena oli yritys saada ihmiset uskomaan Priestleyn olevan niiden alullepanija. Värikkäästä urastaan McLarenin mekaanikkona The Mechanic -kirjan kirjoittanut Priestley jakoi torstai-iltana omalla Twitter-seinällään kuvakaappauksen trollitilistä, joka on nimeä, kuvausta ja kuvia myöten täysin identtinen hänen kanssaan. Ainoa ero oli käyttäjänimessä, ylimääräinen ”3” erotti feikin aidosta.


McLaren julkaisi riemastuttavan kuvan ex-kuskistaan Kimi Räikkösestä ­– Jäämiehen paikalle haikailee varmasti moni muukin

MTV 07:30 26.06

Kimi Räikkösen ex-talli McLarenin päämaja on Lontoon läheisyydessä Wokingissa, jossa on nähty viime päivinä kovia hellelukemia.


F1-tallien välit tulehtuneet – Renault tekemässä taas tylyn tempun McLarenille

MTV 18:34 24.06

F1:ssä McLaren ja Renault ovat tällä hetkellä kovassa keskinäisessä kisassa, kun molemmat tallit tavoittelevat niin sanottua "toisen ryhmän" ykköspaikkaa. Renaultin ja McLarenin välit ovat kuitenkin nyt pahasti tulehtuneet – McLarenin ison päätöksen myötä.


Jättikriisiin ajautuneen McLarenin koko olemassaolo uhattuna – kiperä oikeustaistelu muodostumassa kohtalonkysymykseksi

MTV 12:11 24.06

Automerkki McLaren on merkittävissä taloudellisissa ongelmissa, kertoo talouslehti Forbes. Koronavirus on lehden mukaan runnellut F1-tallin lisäksi myös koko yhtiön tulevaisuuden näkymiä.


McLaren on karmeassa talouskriisissä

iltasanomat 08:14 24.06

Katuautojen myynnin romahdus on ajanut McLarenin kuilun partaalle, kertoo talouslehti Forbes.


Forbes: McLaren valtavassa kriisissä – rahat loppumassa, oikeuskiista voi kaataa koko yhtiön

iltalehti 20:59 23.06

McLaren kaipaa kipeästi lisärahoitusta. McLarenin taloudellinen tilanne on tällä hetkellä erittäin tukala, paljastaa automerkin talouslukuja tutkinut Forbes. Koronavirus on iskenyt rajulla tavalla merkin autonmyyntiin, kasaten synkkiä pilviä paitsi F1-tallin, myös koko yhtiön ylle. Sky Sports kertoi viime viikolla McLarenin puntaroivan mahdollisuutta myydä jopa kolmasosa F1-tallinsa omistuksesta kerryttääkseen lisärahoitusta toiminnalleen. McLaren, jonka omistuspohja on jo nyt levinnyt usean toimijan käsiin, kaipaa kipeästi lisää rahaa toimintansa turvaamiseksi.


Daniel Ricciardon ja McLarenin vuosien takaiset sopimusneuvottelut auttoivat vaikeassa päätöksessä: "Aika kertoo, teinkö oikean ratkaisun"

MTV 16:08 23.06

Daniel Ricciardo on perustellut vuoden lopulla tapahtuvaa siirtoaan Renaultilta McLarenille, myöntäen päätöksen olleen hänelle erittäin hankala.


"Mutkissa koettavia g-voimia ja radan epätasaisuuksien aiheuttamaa röykytystä ei oikein voi jäljitellä" – F1-kuskit joutuvat fyysisesti lujille MM-avauksessa

yle 16:02 21.06

McLarenin Lando Norris kertoo Autosportille, että kuskit joutuvat fyysisesti lujille.


F1-kuski kertoi, mihin koronatauolla ei ole voinut varautua: ”Ajamisesta tulee rankkaa”

iltasanomat 14:13 21.06

McLarenin Lando Norris avasi F1:n MM-sarjan fyysisiä haasteita.


McLaren-pomo aistii merkittävän ongelman Ferrarin tallissa – "Ei vaikuta iloiselta perheeltä"

MTV 15:25 17.06

Ilmapiiri Ferrarin sisällä on erittäin jännittynyt, kun uusi F1-kausi käynnistyy heinäkuun alussa, epäilee McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown.


Häijy temppu F1-kumppanilta: McLarenin valmistautuminen kauteen vaikeutui merkittävästi

MTV 12:10 10.06

McLaren-talli ei pysty ajamaan lainkaan testikilometrejä ennen heinäkuun F1-kauden alkua, sillä sen moottoritoimittaja Renault ei ole suostunut antamaan koneitaan vuoden 2018 autoon.


Mercedes laittaa F1-kuskinsa kiertoon – kahdella tallilla mahdollisuus napata riveihinsä

MTV 22:45 04.06

Mercedeksellä varakuskien rooliin jääneet Stoffel Vandoorne ja Esteban Gutierrez ovat Racing Pointin ja McLarenin F1-tallien käytettävissä, jos nämä tarvitsevat kuskipuolelle apua.


Hot topics