Manchester City ryöpytti Newcastlea ja varmisteli toista sijaansa – nousijajoukkue Sheffield United harppasi sensaatiomaisesti kiinni europelipaikkaan

yle 06:58 09.07

Sheffield United nousi lisäaikaosumalla Valioliigan seitsemännelle tilalle.


Liverpool yhä matkalla hurjaan ennätykseen – nousijajoukkue harppasi sensaatiomaisesti kiinni europaikkaan

MTV 06:36 09.07

Manchester City vankisti toista sijaansa jalkapallon Englannin Valioliigassa, kun se murskasi keskiviikkona kevyen iltapuhteen jälkeen Newcastlen 5–0.


Wolverhampton taipui Sheffield Unitedille, Egan iski voittomaalin lisäajalla – katso Valioliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 00:17 09.07

Valioliigassa pelattiin neljä ottelua keskiviikkona. Voiton nappasivat Manchester City, Sheffield United, Burnley ja Liverpool. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kaksikymmentä pistettä Manchester Cityä edellä.


Manchester City murjoi Newcastlea – West Ham ei saa putoamispeikkoa niskastaan

iltalehti 22:46 08.07

Valioliigassa pelataan neljän ottelun keskiviikko. Manchester City ei pysynyt tällä kaudella Liverpoolin mestaruusjunan kyydissä, mutta kakkossija alkaa varmistua. City kaatoi Newcastlen osumin 5–0 ja venytti eron Chelseaan yhdeksään pisteeseen. Molemmilla on neljä ottelua pelaamatta.


Manchester City ryöpytti Newcastlea ja varmisteli toista sijaansa – nousijajoukkue Sheffield United harppasi sensaatiomaisesti kiinni europelipaikkaan

iltasanomat 22:38 08.07

Sheffield United nousi lisäaikaosumalla Valioliigan seitsemännelle tilalle.


Katso Valioliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Arsenal ja Leicester jakoivat pisteet

yle 00:17 08.07

Valioliigassa pelattiin kolme ottelua tiistaina. Voiton nappasivat Chelsea ja Watford. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on 23 pistettä Manchester Cityä edellä.


Vakio: Liverpool ei horju, vaikka panosta puuttuu

iltasanomat 14:15 07.07

Liverpool on mestaruuden jo varmistaneenakin jättisuosikki kotiottelussa Burnleyta vastaan. Myös Manchester Cityltä voi edelleen odottaa vahvoja otteita.


Manchester Cityn ruuti märkää – Southampton rankaisi lähes keskiympyrästä

yle 23:19 05.07

Manchester City kompuroi yllättäen Valioliigassa sunnuntain myöhäispelissä. Video: Viaplay


Katso Valioliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Southamptonille riitti yksi maali voittoon Manchester Citystä

yle 23:07 05.07

Valioliigassa pelattiin neljä ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat Liverpool ja Southampton. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on 23 pistettä Manchester Cityä edellä.


Liverpool pesi kasvonsa rökäletappion jälkeen – 19-vuotias lupaus juhli uutta sopimustaan maalilla

MTV 20:48 05.07

Valioliigan mestaruuden jo varmistanut Liverpool kärsi viikolla kauden toisen liigatappionsa, kun Manchester City rökitti sen kotonaan 4–0. Sunnuntaina Liverpool palasi takaisin voittojen tielle, kun se voitti Aston Villan maalein 2–0.


Manchester City hyytyi Southamptonissa – Liverpool pinnisti kotivoiton Aston Villasta

iltalehti 20:28 05.07

Valioliigassa pelattiin neljän ottelun sunnuntai. Liverpool varmisti mestaruuden puolitoista viikkoa sitten, mutta koronatauon jälkeinen aika ei ole ollut pelillistä ilotulistusta. Ensimmäisessä mestaruuden varmistumisen jälkeisessä ottelussa Manchester City taikinoi taululle murhaavat 4–0-lukemat.


Mestaruus taskussa, loisto kateissa – Liverpool pinnisti kotivoiton Aston Villasta

iltalehti 20:28 05.07

Valioliigassa pelataan neljän ottelun sunnuntai. Liverpool varmisti mestaruuden puolitoista viikkoa sitten, mutta koronatauon jälkeinen aika ei ole ollut pelillistä ilotulistusta. Ensimmäisessä mestaruuden varmistumisen jälkeisessä ottelussa Manchester City taikinoi taululle murhaavat 4–0-lukemat.


Oikaisu Manchester Unitedia koskeneeseen uutiseen

iltalehti 09:56 05.07

Iltalehden lauantaina julkaisema uutinen oli perätön. Toisin kuin eilen uutisoimme, Manchester Unitedin keskikenttäpelaajat Paul Pogba ja Bruno Fernandes eivät loukkaantuneet yhteentörmäyksessä joukkueen harjoituksissa. Molemmat pelaajat pelasivat eilisessä ottelussa Bournemouthia vastaan, joten siltäkin osin uutinen oli perätön.


Arsenal nollasi Wolverhamptonin – katso Valioliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 00:01 05.07

Valioliigassa pelattiin viisi ottelua lauantaina. Voittajia olivat Brighton, Leicester, Manchester United, Arsenal ja Chelsea. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kaksikymmentä pistettä Manchester Cityä edellä.


Manchester Unitedin kaukovetojen laatu hurmasi – teinitähti Greenwoodille kaksi osumaa

yle 21:08 04.07

Manchester United löi Valioliigassa Bournemouthin 5-2 (3-1). Unitedin kaukovetojen laatu käy selväksi Viaplayn videosta.


Karmivaa epäonnea! Isoista panoksista pelaavan Manchester Unitedin tähtipelaajat loukkaantuivat

iltalehti 12:17 04.07

ManU:n keskikenttä koki armottoman kovan kolauksen. Manchester United sai erittäin harmillisia uutisia, sillä joukkueen tähtipelaajat Paul Pogba ja Bruno Fernandes joutuvat loukkaantuneiden listalle. Pogba ja Fernandes ovat loistaneet Unitedin keskikentällä Valioliigan paluun jälkeisenä aikana. Portugalilainen Fernandes on ollut punaisten syömähammas kolmella osumallaan.


Luu käteen Lukelle – Leverkusen jää Bayernin jyrän alle

iltalehti 07:51 04.07

Saksan Cupin finaalissa Bayern on iso suosikki ja saa Vakiossa varmavalinnan. Tällä viikolla vakiokuponki päästään avaamaan kahdella maukkaalla kotisuosikkivarmalla. Leicester näytti Evertonia vastaan taas huomattavasti paremmalta sekä pirteämmältä, siinä missä Crystal Palace on ollut nihkeämmässä liidossa tauon jälkeen. Kotkat hävisi maanantaina Burnleylle kotona 0–1. Kohteen kaksi vierasjoukkue Bournemouth näyttää puolestaan putoajalta. Omiin menee aivan liikaa palloja ja hyökkäyspäässä tehoja ei löydy. Cherries on hävinnyt kaikki tauon jälkeiset ottelunsa. Leicester on karvan yli 60 ja Manchester United yli 80 pinnan suosikit, joten usein osuvina nämä oikein pelatut ykköset ovat aika selkeästi lapun runkovarmoja.


Närkästynyt Klopp puolustaa Liverpoolia City-murskatappion jälkeen: "Mielestäni asenteemme oli loistava"

yle 11:31 03.07

Rumista 0–4-lukemista huolimatta Jürgen Klopp näki Liverpoolin asenteen olleen kohdallaan Manchester Cityä vastaan.


Huippusiirrolle sinetti! Bayern München naarasi Manchester Cityn tähtilaiturin riveihinsä

MTV 10:30 03.07

Saksan suurseura Bayern München on hankkinut Leroy Sanen riveihinsä Manchester Citystä.


Mestari Liverpool sai Manchester Cityltä tylyn kylvetyksen – Jürgen Klopp turhautui median edessä

MTV 06:27 03.07

Valioliigan mestaruuden viime viikolla varmistanut Liverpool koki tylyn 0-4-tappion Manchester Citylle torstaina.


Hot topics