Caitlyn Jenner innoissaan Harryn ja Meghanin uudesta elämästä – haluaa päästä pian ystäväpiiriin

stara 22:40 19.04

Kalifornian Malibussa asuva Caitlyn Jenner ihailee suuresti Yhdistyneen kuningaskunnan hovin


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:40 19.04

Kalifornian Malibussa asuva Caitlyn Jenner ihailee suuresti Yhdistyneen kuningaskunnan hovin


Korona sotki Meghanin suuret suunnitelmat Archien 1-vuotissynttäreistä - huima nimilista

iltalehti 15:52 16.04

Harryn ja Meghanin poika Archie ei saakaan julkimoita kuhisevia yksivuotissynttäreitä Los Angelesissa. Tällä viikolla uutisoitiin, että kuninkaalliset velvollisuutensa jättänyt Sussexin herttuapari on ostanut näyttelijä Mel Gibsonin entisen kartanon Los Angelesista. Asunto sijaitsee Malibun hienostoalueella. Harryn ja Meghanin Archie-pojan yksivuotissyntymäpäiviä ja perheen muuttoa Kanadasta Los Angelesiin piti alustavien suunnitelmien mukaan juhlia isosti samalla kertaa. Nyt juhlat ovat kutistuneet minimaalisiksi.


Paljastiko nyt jo poistettu Instagram-julkaisu miljoonakaupat? Prinssi Harryn ja Meghanin väitetään ostaneen Mel Gibsonin kartanon

iltasanomat 13:40 16.04

Brittilehdet kirjoittavat, että Harry ja Meghan olisivat tehneet kaupat Malibussa sijaitsevasta Mel Gibsonin kartanosta.


Harry ja Meghan ostivat Mel Gibsonin talon – tältä liki 13 miljoonan euron villassa näyttää

iltalehti 18:03 15.04

Herttuaparin ja pikku-Archien uusi koti sijaitsee Malibun hienostoalueella. Herttuapari Harry ja Meghan muuttivat maaliskuun loppupuolella kaikessa hiljaisuudessa Kanadasta Los Angelesiin. Tavoitteena oli mitä ilmeisimmin päästä asumaan lähemmäs Meghanin äitiä, Doria Raglandia, vaikka koronan vuoksi tämä ei olekaan voinut tavata tytärtään saati toukokuussa vuoden täyttävää Archieta. Herttuaparin muuttoa on arvosteltu. Alun perin kaksikko halusi irti kuninkaallisista velvoitteista voidakseen elää mahdollisimman tavallista elämää. Kanadassa se olisi ehkä jotenkin vielä onnistunut, mutta ei Los Angelesissa, missä paparazzit pysyttelevät heidän kintereillään taukoamatta.


Julia Roberts myi miljoonakotinsa ökyrikkaalle naapurilleen

iltalehti 23:39 04.04

Näyttelijä Julia Roberts on myynyt Malibussa sijaitsevan talonsa. Näyttelijä Julia Roberts ja puoliso Danny Moder ovat myyneet hulppean kakkoskotinsa kahdeksalla miljoonalla dollarilla eli noin seitsemällä miljoonalla eurolla ökyrikkaalle naapurilleen Thomas Laffontille. Talossa on neljä makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta ja runsaasti yhteistä tilaa. Talo sijaitsee miljonäärien suosimalla asuinalueella, eikä se ollut koskaan virallisesti myytävänä minkään kiinteistöyrityksen sivuille listattuna. Kaupasta kertoo Variety.


Alma vei perheensä Los Angelesiin - lomakuvat tyttöystävästä ja äidistä

iltalehti 14:03 02.03

Artisti Alma iloitsee saaneensa koko perheensä Los Angelesiin. Kansainvälistä laulajanuraa työstävä Alma on julkaissut sometilillään muutaman kuvan Los Angelesista. Hän on matkannut läheistensä kanssa Malibuun.


Ravivihje: Toto75 Mantorp 15.2.2020

iltasanomat 10:00 15.02

Ronaldo Malibu ottaa revanssin lauantain 75-kierroksella?


Näyttikö Pamela Anderson todelliset kasvonsa? 74-vuotias Jon Peters ”jekutettiin” naimisiin: ”Maksoin hänen velkansa ja tässä on kiitos”

iltalehti 12:49 11.02

Pamela Andersonin, 52, ja Jon Petersin, 74, pika-avioliiton taustoista on tihkunut uutta tietoa. Kolme viikkoa sitten Pamela Anderson ja Jon Peters vihittiin Malibussa. Pariskunnan naimisiin meno oli pienoinen yllätys, sillä kukaan ei tiennyt heidän edes seurustelevan.


Laulaja Sanén, 32, elämä järkkyi syöpädiagnoosin myötä: "Mietin, että tässäkö tämä oli ja jääkö perheeni nyt yksin"

mtv 08:01 09.02

Malibu-kappaleen hiljattain julkaissut muusikko Sané kävi läpi elämää muuttaneen syöpätaistelun.


Ravivihje: Toto64 Eskilstuna 3.2.2020

iltasanomat 11:18 03.02

Ronaldo Malibulla voiton avaimet Eskilstunan Toto64-kierroksella.


Pamela Anderson eroaa puolisostaan – pika-avioliitto kesti vain 12 päivää

iltalehti 12:38 02.02

Pamela Anderson ja Jon Peters eroavat lyhyen avioliiton jälkeen. Baywatch-tähti Pamela Anderson, 52, eroaa puolisostaan. Hän ehti olla naimisissa A Star is Born -elokuvan tuottaja Jon Petersin, 74, kanssa vain 12 päivää. Pariskunta vihittiin salaisessa hääseremoniassa Kalifornian Malibussa. Pariskunnalla on yhteinen historia, sillä he seurustelivat noin 30 vuotta sitten. Peters oli tutustunut Andersoniin Playboy-kartanossa 1980-luvulla.


Ihmemies-tähti täyttää 70 – tällaista elämää hän nyt elää

iltasanomat 06:25 23.01

MacGyverinä muistettu Richard Dean Anderson täyttää tänään keskiviikkona 70 vuotta. Selkäongelmista kärsinyt tähti käy aktiivisesti fanitapahtumissa, mutta muuten hän viihtyy omassa rauhassaan Malibussa.


Alkuperäinen Ihmemies MacGyver -näyttelijä välttelee julkisuutta ja karttaa ihmisiä – tällaista elämää 70 vuotta täyttävä tähti elää

iltasanomat 06:25 23.01

MacGyverinä muistettu Richard Dean Anderson täyttää tänään keskiviikkona 70 vuotta. Selkäongelmista kärsinyt tähti käy aktiivisesti fanitapahtumissa, mutta muuten hän viihtyy omassa rauhassaan Malibussa.


Salahäät! Pamela Anderson, 52, viidettä kertaa naimisiin - vei vihille deittikumppanin 30 vuoden takaa

iltalehti 07:38 22.01

Pamela Anderson on kaikessa hiljaisuudessa lämmitellyt vanhaa suhdetta ja astellut avioon. Pamela Anderson, 52, ja elokuvatuottaja Jon Peters, 74, on vihitty salaisessa hääseremoniassa Malibussa maanantaina, The Hollywood Reporter paljastaa. Peters on tunnettu Hollywood-tuottaja. Hänen tuorein elokuvansa on A Star Is Born.


Ravivihje: Toto5 Teivo 7.1.2020

iltasanomat 11:36 07.01

Kasvattajakruunu-kolmonen Ronaldo Malibu on lähellä koko matkan johtoa kolmannessa Toto5-kohteessa.


Päivän ravivihje: Toto5, Teivo 7.1.

iltalehti 08:23 07.01

Juniori pankkina Toto5-pelissä. Teivon tiistairavien Toto5-pelin pankiksi valitaan kolmannen kohteen Ronaldo Malibu. Vasta 5-vuotias ruuna kilpailee huikeassa iskussa, eikä vastus näytä nyt kovinkaan haastavalta. Viimeksi Vermossa tuli helppo voitto. Sitä ennen Killerjärvellä Ronaldo Malibu kiri viimeiset 500 metriä 10,7-lukemiin. Toto5-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 18.12.

iltalehti 19:25 18.12

"Massi" ankkurina Vermossa. Toto64-1: Vermon tämän viikon Toto64-kierros huipentuu päätöskohteeseen, missä Uudenmaan Upein -finaalin voittaja palkitaan 15 000 euron ykköspalkinnolla. Avauskohteen suosikkina matkaan lähtee takarivin Ronaldo Malibu, joka viimeksi Jyväskylässä spurttasi päätöspuolikkaan 10,7-lukemiin. Pelihevoseksi tarjotaan BWT Caesaria, joka viimeksi juuttui loppukaarteessa vetämättömiin selkiin. Toto64-2: Tuuskanen ja Ysikymppi kohtasivat viimeksi Vermossa siten, että jälkimmäinen lähti matkaan 20 metriä edempänä. Nyt kilpurit starttaavat samalta matkalta, joten Tuuskasta voisi kyllä harkita pankiksikin. Kilponen laukkasi viimeksi Kouvolassa ensimmäisellä takasuoralla, mutta kulki sen jälkeen loppumatkan lupaavasti.


Tosielämän Barbie-unelmakoti esiteltiin – Airbnb juhlistaa Barbien 60-vuotisjuhlaa

stara 15:20 19.10

Moni Barbie-nukeilla lapsena leikkinyt on epäilemättä haaveillut Malibu House -unelmakodissa


Hot topics