Aleksander Barkov kävi magneettikuvissa ja sai kuulla hyviä uutisia

iltasanomat 19:13 03.02

Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov loukkaantui lauantaina pelatussa ottelussa Montreal Canadiensia vastaan.


Äiti istutti 3-vuotiaan lapsensa ostoskärryihin, pojan elämä meni ruokakaupassa täysin uusiksi - Mika, 42, valmistelee nyt hurjaa temppua

iltalehti 15:20 25.11

Vapaalaskija Mika Fält on 60-prosenttisesti invalidi. Vammastaan huolimatta hän valloittaa vuoria suksilla. Mika Fält istui kolmevuotiaana ruokakaupan ostoskärryjen lasten istuimessa. Kun ostokset oli tehty, äiti yritti nostaa pojan syliinsä. Pojan pieni nyrkki pysyi tiukasti puristuneena kärryn työntötangon ympärillä. Käsi ei irronnut ennen kuin äiti avasi sormet yksitellen. Sairaalassa selvisi, että Fältin vasen käsi ja jalka olivat halvaantuneet. Halvaantuminen aiheutti 60-prosenttisen invaliditeetin, cp-vamman. Vuosia myöhemmin löytyi selitys: magneettikuvissa näkyi jäljet kahdesta aivoverenvuodosta.


Nähdäänkö olympialaisissa ihme? Viron keihäskarju Magnus Kirt sai tuomion lääkäriltä – ”Toivoa on”

iltalehti 21:03 09.10

Magnus Kirt sai lääkäriltä hyviä uutisia, mutta virolaisheittäjän tilanne ei silti ole erityisen lupaava. Dohan MM-kisoissa keihäänheiton finaalissa olkapäänsä loukannut Magnus Kirt kävi Virossa magneettikuvissa ja sai lääkäriltä tuomion. –?Olkanivelen vammat olivat ensiarviota pienemmät. Tällä hetkellä voi sanoa, että Magnuksella on toivoa kilpailla olympiavuonna, lääkäri Madis Rahu sanoi Postimees-lehden mukaan.


Hot topics