Maaliskuussa suljettu Versailles avasi ovensa Ranskassa

iltasanomat 15:40 06.06

Maassa höllennetään koronarajoituksia.


Robert Heleniuksen tyrmäämä puolalainen tilittää: Yksi tyhmä päätös johti suomalaisjätin sensaatioon – ”Fanit puhuvat paljon paskaa”

iltalehti 18:31 05.06

Adam Kownacki hävisi maaliskuussa Robert Heleniukselle ja on saanut tylyä palautetta. Puolalaisnyrkkeilijä Adam Kownacki, 31, kärsi maaliskuussa ammattilaisuransa ensimmäisen tappion, kun Robert Helenius otti voiton teknisellä tyrmäyksellä neljännessä erässä. Kownacki muisteli ottelua Fight Hub TV:n videolla. Hän myöntää altavastaajana olleen suomalaisen tehneen hurjaa jälkeä kehässä.


Katri Kulmuni erosi esiintymiskoulutuskohun vuoksi – Vappu ja Marja Livessä nähtiin maaliskuussa iloinen ja maanläheinen ministeri

mtv 16:37 05.06

Katri Kulmuni puhui Vappu ja Marja Livessä maanläheisesti kotipaikkansa murteella. 


Koronasta kärsinyt jalkapallovalmentaja joutui kritiikin kohteeksi – "Tämä konflikti on loukkaava ja ruma"

MTV 12:09 05.06

Italialaisen jalkapalloseuran Atalantan päävalmentaja Gian Piero Gasperini on leimannut häneen kohdistuneet syytökset "loukkaaviksi ja rumiksi". Selkkaus koskee hänen kyseenalaista päätöstään osallistua sairaana Mestarien liigan otteluun Valenciaa vastaan maaliskuussa.


Kimmo Timonen näkee NHL:n ison mahdollisuuden – kiekkolegenda muistuttaa vaanivasta vaarasta

iltalehti 16:56 04.06

NHL-kausi yritetään pelata päätökseen 24 joukkueen playoff-systeemillä kahdessa vielä nimeämättömässä kaupungissa. Koronaviruspandemia katkaisi NHL-kauden maaliskuussa, eikä runkosarjaa pelata loppuun. NHL-komissaari Gary Bettman toivoo pudotuspelien starttaavan elokuun alussa. Siinä tapauksessa harjoitusleirit käynnistyisivät heinäkuun puolivälissä.


Prinssi Charles, 71, avautuu ensimmäistä kertaa koronatartunnastaan – havahtui erityisesti yhteen kauhistuttavaan seikkaan

iltasanomat 14:50 04.06

Walesin prinssi sairastui koronavirukseen maaliskuussa. Hän toipui nopeasti, mutta kokemus jätti jälkensä ja pisti ajattelemaan erityisesti heitä, ketkä ovat kärsineet pandemiassa eniten.


Hiihtäjätähdet muistelivat hupaisaa reissuaan – kuulivat tylyn tiedon päivän matkustamisen jälkeen: ”Loppua kohden alkoi jo naurattaa”

iltasanomat 23:15 03.06

Norjalaishiihtäjät Heidi Weng ja Ragnhild Haga tekivät maaliskuussa turhan matkan Kanadaan.


Julkkikset paljastavat kuinka korona-arki on sujunut: ”Olin aivan sekaisin kaiken kanssa”

iltalehti 20:31 03.06

Korona-arjen alku toi julkkisten elämään omat haasteensa. Suomalaisten arki mullistui maaliskuussa, kun koronavirus pakotti Suomen poikkeustilaan. Mentalisti Noora Karman arki on sujunut hänen lastensa Gabrielin ja Lolan kotiopettajuuden parissa.


Julkkikset paljastivat kuinka korona-arki on sujunut: ”Olin aivan sekaisin kaiken kanssa”

iltalehti 20:31 03.06

Korona-arjen alku toi julkkisten elämään omat haasteensa. Suomalaisten arki mullistui maaliskuussa, kun koronavirus pakotti Suomen poikkeustilaan. Muuttunut arki ei ole kuitenkaan käynyt julkkiksille liian ahdistavaksi. Mentalisti Noora Karman arki sujui hänen lastensa Gabrielin ja Lolan kotiopettajuuden parissa.


Renny Harlinin Luokkakokous 3 -elokuva nousi otsikoihin maailmalla – syynä korona

iltalehti 17:53 03.06

Yhdysvaltalaislehdet äimistelevät, kun Suomessa kuvataan elokuvaa korona-aikana. Viime vuodet maailmalla töitä paiskineen Renny Harlinin, 61, ilmoitettiin maaliskuussa ohjaavan Luokkakokous 3 -elokuvan. Komedialeffa on jatkoa suosituille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville. Niiden ohjauksesta vastasi Taneli Mustonen.


Johanna Pakonen avautuu talousahdingostaan: Pankki antoi lyhennysvapaata, mutta yrityksen kulut juoksevat koko ajan – Iltalehti: Työmarkkinatukea tulee 33 euroa päivässä

mtv 09:20 03.06

Johanna Pakosen piti aloittaa keikkakiertue maaliskuussa, mutta se peruttiin koronakriisin vuoksi.


F1-kauden hirmuinen aikataulu aiheuttaa oudon pulman talleille

iltalehti 06:40 03.06

Formula ykkösten kausi alkaa heinäkuun alussa. F1-kauden alkamissuunnitelmana on ajaa kuusi kilpailua seitsemän viikon aikana. Tämä on nostanut huolia F1-tallien piirissä etenkin varaosien riittävyyden osalta, kertoo Racefans.net-verkkosivusto. Jotkut F1-tallit ovat huolissaan varaosiensa riittävyydestä, mikäli kisojen aikana sattuu runsaasti onnettomuuksia ja törmäyksiä ja autot vaurioituvat pahasti. Talleilla on ollut ennen kauden alkua niukasti aikaa rakentaa ja kerätä varaosia, koska koronaviruspandemia sulki tallien tehtaat maaliskuussa yli kahdeksi kuukaudeksi.


Henri Alén keksi 10 vuotta sitten "ravintolaruoan Ikean", josta tuli tänä keväänä yllättäen totta

yle 15:47 02.06

Kun poikkeusolot alkoivat maaliskuussa, Alenin ravintolat tekivät 80 000 euroa tappiota. Sitten vanha idea kaivettiin esiin.


Henri Alen keksi 10 vuotta sitten "ravintolaruoan Ikean", josta tuli tänä keväänä yllättäen totta

yle 15:47 02.06

Kun poikkeusolot alkoivat maaliskuussa, Alenin ravintolat tekivät 80 000 euroa tappiota. Sitten vanha idea kaivettiin esiin.


Tältä näyttää Bhutanin pikkuprinssi – ensimmäiset kuvat julki kuukausia syntymän jälkeen

iltalehti 09:51 02.06

Jigme Khesar Namgyel Wangchuck ja hänen vaimonsa Jetsun Pema saivat toisen pojan maaliskuussa. Jigme Khesar Namgyel Wangchuck ja Jetsun Pema ovat kahden pojan ylpeitä vanhempia. Toinen poika syntyi maaliskuussa, mutta lapsi esiteltiin medialle vasta toukokuun lopussa koronavirusriskin vuoksi. Tuoreissa kuvissa vanhemmat poseeraavat molempien poikiensa kanssa. Esikoispoika Jigme Namgyel Wangchuck syntyi helmikuussa 2016. Isoveli suhtautuu pikkuveljeen lämpimästi. Tuoreet kuvat on otettu Lingkanan palatsissa toukokuun lopussa. Kuvilla pari juhlisti kuningatar Jetsun Peman, 30, syntymäpäivää. Maaliskuussa syntyneen pienokaisen nimeä ja titteliä ei ole vielä paljastettu. Nimi tullaan paljastamaan nimiseremoniassa kesän aikana.


Andrea Bocelli parani koronasta – luovuttaa nyt verta rokotetutkimukseen

stara 09:20 01.06

Italialainen oopperatähti Andrea Bocelli on paljastanut sairastaneensa covid-19 -taudin maaliskuussa.


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 01.06

Italialainen oopperatähti Andrea Bocelli on paljastanut sairastaneensa covid-19 -taudin maaliskuussa.


Tiesitkö? Puhtaat valkeat lakanat -näyttelijä Emilia Pokkinen on tuoreen ylioppilaan ylpeä äiti – näin poikkeuskevät vaikutti valmistumiseen

iltalehti 08:59 01.06

Emilia Pokkisen ja Eero Salon Hilma-tytär kuuluu tämän kevään ylioppilaisiin. Maaliskuussa 2001 Emilia Pokkinen ja Eero Salo saivat Hilma-tyttärensä ensimmäistä kertaa syliin. Tuore äiti kuvaili lastaan vilkkaaksi, tummatukkaiseksi tytöksi. – Tämä on elämäni suurin ensi-ilta. Ei tätä voi verrata mihinkään muuhun saavutukseen. Olen myös oppinut arvostamaan kaikkien äitien työtä ihan uudella tavalla, näyttelijä Emilia Pokkinen kertoi Iltalehdelle keväällä 2001.


Tiesitkö? Puhtaat valkeat lakanat -näyttelijä Emilia Pokkinen on tuoreen ylioppilaan ylpeä äiti – lakkiaisia juhlitaan moneen kertaan

iltalehti 08:59 01.06

Emilia Pokkisen ja Eero Salon Hilma-tytär kuuluu tämän kevään ylioppilaisiin. Maaliskuussa 2001 Emilia Pokkinen ja Eero Salo saivat Hilma-tyttärensä ensimmäistä kertaa syliin. Tuore äiti kuvaili lastaan vilkkaaksi, tummatukkaiseksi tytöksi. – Tämä on elämäni suurin ensi-ilta. Ei tätä voi verrata mihinkään muuhun saavutukseen. Olen myös oppinut arvostamaan kaikkien äitien työtä ihan uudella tavalla, näyttelijä Emilia Pokkinen kertoi Iltalehdelle keväällä 2001.


Huippuvalmentajalla oli korona, osallistui silti Mestarien liiga -otteluun – vastustaja järkyttyi: "Asetti monet vaaraan"

MTV 08:09 01.06

Espanjalainen jalkapalloseura Valencia paheksuu sitä, että Atalantan päävalmentajalla Gian Piero Gasperinilla oli koronavirus, kun hän osallistui maaliskuussa joukkueiden väliseen Mestarien liigan otteluun.


Hot topics