Oona Tolppanen paljasti tulevan lapsensa sukupuolen

iltalehti 20:11 18.06

Oona Tolppanen odottaa esikoistaan. MTV3:n Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu liikunta-alan yrittäjä Oona Tolppanen paljasti blogissaan tulevan esikoisensa sukupuolen. Uusimmassa blogijulkaisussaan hän kertoo käyneensä rakenneultrassa. – Rakenneultra oli vihdoin maanantaina. Mikähän siinä niin jännittää, kun sukupuolella ei ollut meille mitään väliä, kunhan olisi terve pikkunen, Tolppanen kirjoittaa.


Tiesitkö? Ankkurilegenda Urpo Martikainen jäi eläkkeelle tasan 10 vuotta sitten – loppukevennykset sulattivat suomalaisten sydämet

iltalehti 15:00 27.05

Vastaa jutun lopussa kyselyyn, kuka on Suomen kaikkien aikojen paras uutisankkuri. Keskiviikkona tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun MTV3:n uutisankkuri Urpo Martikainen jäi eläkkeelle. Martikainen muistetaan erityisesti Kymmenen uutisten loppukevennyksistä, jotka saivat välillä ankkurikollegat hämmentymään. Viimeisessä lähetyksessä nähtiin muun muassa potpuri Martikaisen 28-vuotisesta ankkuriurasta. Samalla saatiin maistiainen Martikaisen loppukevennysten yllättävyydestä.


Kalle Laitelan roolilla erikoinen kääntöpuoli: Näyttelijä Pete Lattu avautuu miesten iskuyrityksistä

iltalehti 08:32 25.05

Näyttelijä Pete Lattu tunnetaan Kalle Laitelana, vaikka kahden lapsen isän elämä on hyvin kaukana Pihlajakadun johtajaylilääkärin arjesta. 18-vuotias Pete Lattu on juuri lentänyt Ison-Britannian Manchesteriin. Lattu päätti muuttaa ulkomaille, kun hän oli kuullut, ettei valintaa MTV3:n uuden televisiosarjan näyttelijäkaartiin tullutkaan. Jompikumpi roolin loppusuoralle päässeestä kahdesta muusta ehdokkaasta on valittu sarjaan. –?Käynnistelin puhelinta lennon jälkeen. Puhelimessa oli hirveästi viestejä oudoista numeroista, että soita tuonne ja tuonne. Kävi ilmi, että nyt olisi kuitenkin kutsu käymässä. Sitten sovimme, että tulen vähän myöhemmin Suomeen ja sieltä melkeinpä suoraan kuvauksiin, Lattu kertoo Iltalehdelle.


Huomasitko? Rakastettu ex-uutisankkuri Pirjo Nuotio, 67, juonsi hallituksen koronainfon – tältä hän näyttää nyt

iltalehti 15:16 20.05

MTV3:n suosittu ex-uutisankkuri Pirjo Nuotio juonsi hallituksen koronainfon keskiviikkona. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos päivitti keskiviikkona ohjeet ja suositukset yli 70-vuotiaille koronakriisiin. Ohjeet voit lukea tästä jutusta.


Mitä käy tv-ohjelmille? IL-selvitys – näin korona vaikuttaa suosikkiohjelmaasi: Vain elämää, Salatut elämät, Temptation Island...

iltalehti 09:08 20.05

Iltalehti selvitti, miten koronatilanne on vaikuttanut ja tulee vaikuttamaan televisiotuotantoihin. Yksi MTV3:n puhutuimmissa ohjelmista kevään aikana on ollut Joonas Nordmanin isännöimä talkshow. –?Meillä on ajankohtaisia puheenaiheita, huumoria ja Katja Lapin huippubändi sekä Suomen kiinnostavimmat julkkisvieraat, Nordman sanoo ohjelman mainoksessa.


Tv:stä tuttu lääkäri Pippa Laukka, 50: ”Nuoruuden epävarmuus on tipotiessään” - näin hän on muuttunut

iltalehti 09:55 17.05

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka täytti perjantaina pyöreitä vuosia. MTV3:n Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka täytti perjantaina 50 vuotta. Laukka on tullut tunnetuksi suorasukaisia totuuksia laukovana lääkärinä, jonka ansiosta monet ovat onnistuneet tekemään tv-ohjelmassa pysyvän elämänmuutoksen. – Kaunis ja no?yra? kiitos jokaiselle onnitteluista. Uskon, etta? viisikymppisena? nainen puhkeaa kukkaan. Ainakin itse koen niin, hän kirjoittaa Instagramissa.


MTV: Iiro Seppänen avautuu kokemastaan perhetragediasta - vaimon kaksoset murhattiin: ”Elämä ei palaa sellaiseksi kuin se oli aiemmin”

iltalehti 11:28 15.05

Iiro Seppäsen perhe kohtasi suuren surun, kun Julia-vaimon kaksoset murhattiin kolme vuotta sitten. Taikuri ja base-hyppääjä Iiro Seppänen esiintyi torstaina MTV3:n Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. Ohjelman koronakirjeenvaihtajana tunnettu Seppänen kertoi kuulumisia kotikaupungistaan Kapkaupungista. – Ollaan oltu nyt lähes 50 päivää karanteenissa, koko maa. Pari viikkoa sitten tuli, että saa aamulla kuuden ja yhdeksän välillä ulkoilla yksin, Seppänen kertoo Etelä-Afrikan koronarajoituksista.


MTV: Iiro Seppänen avautuu kokemastaan perhetragediasta - vaimon kaksoset murhattiin: ”Elämä ei palaa sellaiseksi, kuin se oli aiemmin”

iltalehti 11:28 15.05

Iiro Seppäsen perhe kohtasi suuren surun, kun Julia-vaimon kaksoset murhattiin kolme vuotta sitten. Taikuri ja base-hyppääjä Iiro Seppänen esiintyi torstaina MTV3:n Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. Ohjelman koronakirjeenvaihtajana tunnettu Seppänen kertoi kuulumisia kotikaupungistaan Kapkaupungista. – Ollaan oltu nyt lähes 50 päivää karanteenissa, koko maa. Pari viikkoa sitten tuli, että saa aamulla kuuden ja yhdeksän välillä ulkoilla yksin, Seppänen kertoo Etelä-Afrikan koronarajoituksista.


TV-ohjelmassa laihduttaneelle Meiju Suvakselle koronakevään myötä kiloja takaisin - noudattaa nyt uutta ohjelmaa: "Tauskilta ohjeet”

iltalehti 08:47 13.05

Iskelmätähti Meiju Suvas, 61, kertoo laihdutuksen ottaneen kevään mittaan takapakkia. Iskelmätähti Meiju Suvas, 61, osallistui viime vuonna MTV3:n Olet mitä syöt -televisio-ohjelmaan, jossa hän sai hyvinvointilääkäri Pippa Laukalta ohjeet painonpudotukseen. Tv-kuvauksissa hän onnistui tekemään ison elämänmuutoksen, joka toi hyvää oloa ja jaksamista työhön. Kahdeksan viikon aikana Suvas hoikistui yhdeksän kiloa ja hänen vyötärönsä kapeni 14 senttimetriä.


Oona Tolppanen paljasti äskettäin raskautensa - avautuu nyt odotuksesta: ”Kertominen ei ollut helppoa”

iltalehti 23:44 12.05

Sopeutuminen raskauteen on ollut urheiluhullu Oona Tolppaselle vaikeaa. MTV3:n Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu liikunta-alan yrittäjä Oona Tolppanen, 26, kertoi perjantaina odottavansa miehensä Pekka Lagerblomin, 37, kanssa vauvaa. Nyt Tolppanen kertoo Instagram-tilillään uudesta raskausarjestaan. – Koronan aikaan on ollut helppoa olla "piilossa" ja fiilistellä tätä vaan perheen ja ystävien kesken, mutta en kuitenkaan halunnut enää peitellä, varsinkaan kun näin upeita asioita tapahtuu, Tolppanen kirjoittaa ja toteaa, ettei ison uutisen kertominen ollut parille helppoa.


Korona pakotti urheilujournalismin terästäytymään – Mika Saukkonen "On typeryyttä sanoa, että urheilujournalismi pitäisi lakkauttaa, kun ei tapahdu mitään"

yle 12:43 09.05

MTV3:n Urheilutoimittaja Mika Saukkonen ja Iltasanomien urheilutoimituksen esimies Petri Lahti vierailivat Ylen aamun Viimeisessä sanassa lauantaina.


Oona Tolppanen ja Pekka Lagerblom saavat vauvan: ”Tuntuu ihanalta!”

iltalehti 17:28 08.05

Oona Tolppanen Pekka Lagerblom saavat vauvan. MTV3:n Gladiaattorit ohjelmasta tunnetuksi tullut liikunta-alan yrittäjä Oona Tolppanen, 26, ja hänen miehensä, entinen maajoukkuefutari Pekka Lagerblom, 37, saavat vauvan. Pienokaisen laskettu aika on marraskuussa. –Ihanalta tuntuu. Tämä oli toivottu juttu ja olemme hyvin iloisia, Tolppanen kertoo Iltalehdelle.


Vuonna 1994 missiltä kuultiin toinenkin sammakko – voittajalta lipsahti härski toivotus suorassa lähetyksessä

iltalehti 13:37 07.05

Vuoden 1994 Miss Suomelta lipsahti härskiltä kuulostava toivotus Hyvät, pahat ja rumat -ohjelmassa. Iltalehti kertoi keskiviikkona, miten sosiaalisessa mediassa on viime päivinä levinnyt kulovalkean tavoin videopätkä vuoden 1994 missikisoista. Siinä missifinalisti Sanna Theman (nyk. Ojala) sanoo aikovansa puhua väkivallan ja eläinkokeiden puolesta. Hupsista. Missiksi kruunattiin tuolloin Henna Meriläinen, ja hänenkin suustaan kuultiin pienoinen lapsus. Sammakko lipsahti MTV3:n legendaarisessa Hyvät, pahat ja rumat -ohjelmassa.


Masked Singer -hahmo paljastui - yksi ominaisuus herätti panelistin epäilykset

iltalehti 20:54 02.05

Jälleen uusi hahmo paljastui MTV:n hittiohjelmassa. MTV3:N Masked Singer Suomi -ohjelman seitsemännessä jaksossa vähiten ääniä sai Kisu. Maskin takaa paljastui Linda Lampenius. Ruotsissa asuva Lampenius tunnetaan ympäri maailmaa menestyneenä viulistina.


Masked Singer -hahmo paljastui - sai lähtöpassit ohjelmasta

iltalehti 20:54 02.05

Jälleen uusi hahmo paljastui MTV:n hittiohjelmassa. MTV3:N Masked Singer Suomi -ohjelman seitsemännessä jaksossa vähiten ääniä sai Kisu. Maskin takaa paljastui Linda Lampenius. Lampenius tunnetaan viulistina.


Nämä kappaleet kuullaan tänään Masked Singerissä

iltalehti 14:10 02.05

MTV3:n Masked Singer -ohjelma on edennyt jo kahdeksanteen jaksoonsa. Kevään ohjelmatapaus Masked Singer Suomi on edennyt jo kahdeksanteen jaksoonsa. Tänä iltana ääneen pääsevät Peacock, Kisu, Heinäseiväs, Leijona ja Ampiainen. Jakson jälkeen joku heistä putoaa ja paljastaa kasvonsa katsojille.


Tänään tv:ssä: Huippumalli Suvi Riggs on synnyttänyt kaikki lapsensa kotona: ”En luota Amerikan sairaalasysteemiin”

iltalehti 06:40 28.04

Huippukokki Hans Välimäki vierailee illan ohjelmassaan huippumalli Suvi Riggsin ja tämän perheen luona Los Angelesissa. Suvi Riggs (o.s. Koponen), 32, tuli suomalaisille tutuksi voittamalla MTV3:n Mallikoulu-ohjelman vuonna 2005. Sittemmin Riggs on työskennellyt esimerkiksi Christian Diorille, Fendille, Louis Vuittonille, Max Maralle, Nina Riccille, Missonille, Donna Karanille, Miu Miulle ja lukuisille muille luksusmerkeille. Huippumalli on nähty myös Voguen kannessa ja monissa muissa muotilehdissä. Riggs on ollut jo vuosia yksi maailman kärkihuippumalleista. Vuonna 2012 Riggs avioitui näyttelijänä ja mallina työskentelevän Tyler Riggsin kanssa. Suvi synnytti pariskunnan esikoisen, Juniper-tytön kotona ammeeseen joulukuussa 2016. Maaliskuussa 2018 Suvi synnytti kotona suihkussa seisten Raelyn-tyttären. Suvi kertoi tammikuussa odottavansa kolmatta lastaan. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, synnyttää hän seuraavankin lapsen kotona.


Masked Singerin hahmo paljastui - joutui lähtemään ohjelmasta

iltalehti 21:08 25.04

Kana putosi Masked Singer Suomi -ohjelmasta. MTV3:N Masked Singer Suomi -ohjelman seitsemännessä jaksossa vähiten ääniä sai Kana. Maskin takaa paljastui vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen. Pumpanen on tullut tutuksi myös MTV3:n Posse-ohjelmasta.


Myös Kirsi Alm-Siira pelkää YT-neuvotteluja – haluaisi jäädä uutistyöstä eläkkeelle

iltalehti 07:33 25.04

MTV3:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, 45, oli aina valmis kaikkeen saavuttaakseen unelmansa. Kenenpä arkea korona ei olisi koskettanut. MTV3:n uutisankkurin Kirsi Alm-Siiran, hänen yrittäjämiehensä Kalle Siiran ja heidän kahden tyttärensä, Stellan ja Patrician, punavuorelaisperheessäkin poikkeustilanne tuntuu. – Vaatii mielikuvitusta, että ei turhaudu kun arjen rutiinit poistuvat, Kirsi sanoo.


Hot topics