"Jos Tommi Mäkinen pystyy siihen, minäkin pystyn varmasti" – rallimestari avautui unelmastaan

MTV 12:27 04.07

Petter Solbergin suunnitelmana on johtaa tehdastallia rallin MM-sarjassa lähivuosina.


Tällainen on Niclas Grönholmin 600-hevosvoimainen Hyundai – ohjaamossa yksi selkeä ero kilpailijoihin

iltalehti 22:56 25.06

Rallicross-Hyundai ei ole mikään kauppakassi. Rallicrossin maailmanmestaruutta tavoittelevan Niclas Grönholmin ”työhuone” on riisuttu kaikesta turhasta. Viime vuonna MM-sarjassa neljänneksi sijoittuneen 24-vuotiaan suomalaiskuljettajan täytyy silti hallita kovassa vauhdissa melkoinen määrä erilaisia ajamiseen vaikuttavia instrumentteja. Yksityiskohdat on mietitty tarkkaan. Esimerkiksi vierekkäin törröttäviä vaihdekeppiä ja käsijarrua ei tule ajon aikana missään nimessä sekoittaa toisiinsa, niinpä yksinkertainen teippikikka on tarpeen, jotta käsi löytää oikeaan paikkaan myös hämärässä.


Suomalaiskuljettaja näkee sähkömoottoreissa autourheilun pelastuksen, lyttää huolen nuhapumpuista: ”Ei tule jäämään tehoista kiinni”

iltalehti 12:36 25.06

Jani Paasonen on päässyt jo testaamaan uuden ajan teknologiaa. Viime vuonna rallin MM-sarjasta takavuosilta tuttu Jani Paasonen haki vielä tuntumaa, tänä vuonna uusi aluevaltaus rallicrossin MM-sarjassa on tarkoitus viedä loppuun asti. – Jos Niclas Grönholm kertoo ajavansa mestaruudesta, niin minä sanon sitten lähteväni haastamaan, Paasonen toteaa leveän virnistyksen kera.


Huippupaikkaa hamuava rallitähti valmis kovaan uhraukseen: ”Minulta löytyy rahaa”

iltalehti 16:50 23.06

Andreas Mikkelsen on valmis kaivamaan kuvetta saadakseen jalkansa WRC-tallien ovien väliin. Andreas Mikkelsen ei ole luovuttanut unelmaansa tehdasajopaikan saavuttamiseksi rallin MM-sarjassa. Norjalainen kertoo olevansa valmis jopa maksamaan saadakseen alleen huippukaluston automerkin tuella. Mikkelsen, 30, oli osa Volkswagenin tehdastiimin kuljettajakokoonpanoa 2013–2016. Kun saksalaismerkki vetäytyi sarjasta dieselgaten jälkimainingeissa, on Mikkelsen pomppinut automerkiltä toiselle.


Mummonmökin ikkunaan heijastui ”pelottava” kuvajainen Keski-Suomessa – ”Viimeinkin pääsimme ajamaan tätä petoa”

iltasanomat 14:50 19.06

MM-sarjassa kilpaileva Hyundain rallitalli testasi autojaan juhannuksen alla Keski-Suomessa. Tallin valokuvaaja nappasi testeistä poikkeuksellisen upeita kuvia.


Miten käy Jari-Matti Latvalan uran? Suomalaiskuski leikittelee ajatuksella uudesta työtä: ”Se olisi siistiä”

iltalehti 20:31 14.06

Jari-Matti Latvala kärkkyy yhä tallipaikkaa Toyotalla. Jari-Matti Latvala ei saanut täksi kaudeksi kuljettajan paikkaa Toyotan tiimistä. Suomalaisen tarkoituksena oli ajaa ainakin kaksi MM-rallia, mutta koronaviruspandemia on perunut osakilpailuja toisensa jälkeen. Latvalan jatko rallin MM-sarjassa on hyvin epäselvä.


Rallin MM-sarjassa huima idea: Viro saa MM-rallin tänä kesänä?

MTV 10:30 11.06

Rallin MM-sarjaan saatetaan lisätä sarjan ulkopuolisia kilpailuja, jotta loppuvuodesta päästään ajamaan enemmän kilpailuja.


"En minä mitään hätää koe" – korona vei näyttöpaikat, mutta Esapekka Lappi ei murehdi ensi kauden työpaikkaa

MTV 14:37 10.06

Esapekka Lapin ura jatkui rallin MM-sarjassa tänä vuonna M-Sport Fordin tiimissä, kun edellinen työnantaja Citroen vetäytyi karkeloista viime kauden jälkeen.


Juho Hännisellä oli yhden kauden näyttöpaikka, mutta tilalle tuli Ott Tänak – "Hermot eivät pitäneet"

MTV 19:51 06.06

Juho Hännisen ura rallimaailman huipulla MM-sarjassa jäi lopulta lyhyeksi, kun punkaharjulainen ehti ajaa vain yhden täyden kauden Toyotan tallissa vuonna 2017.


Ajetaanko rallin MM-sarjaa vielä tänä vuonna? Esapekka Lapilta tyly vastaus

MTV 13:50 06.06

M-Sport Fordin suomalaiskuljettaja Esapekka Lappi joutuu lepäämään laakereillaan vielä ainakin neljä kuukautta, sillä rallin MM-sarjassa sekä elokuun Suomen että syyskuun alun Uuden-Seelannin MM-rallit ovat peruttu.


Rallin MM-sarja laskee rimaa yhä alemmas – toiveissa 4–5 rallia vielä tämän vuoden puolella

MTV 17:43 05.06

Ralliautoilun MM-sarjassa saatiin ajettua kolme talviajan osakilpailua, ennen kuin koronaviruspandemia pyyhkäisi sarjan ahdinkoon. Tuoreimmat jobinpostit saatiin tällä viikolla, kun sekä Suomen että Uuden-Seelannin MM-rallit peruttiin.


Jari-Matti Latvala paljasti: oma tulevaisuus ei välttämättä ole enää rallin MM-sarjassa – "Olen oikeasti huolissani"

MTV 06:00 04.06

Elämä on näyttänyt Jari-Matti Latvalalle viime aikoina nurjaa puolta siihen malliin, ettei mies itsekään tiedä, mitä olisi tapahtunut, ellei hän olisi perustanut viime vuonna omaa yritystä, joka tarjoaa vaikeuksien keskellä muuta ajateltavaa. Latvalan tulevaisuus on tällä hetkellä hämärän peitossa.


Kommentti: Suomen MM-rallin peruuntuminen oli kuolinisku koko MM-kaudelle – sarjan on pakko tehdä ensi vuotta ajatellen suuria peliliikkeitä

yle 13:14 03.06

Rallin MM-sarjassa tuskin ajetaan enää kisan kisaa tällä kaudella, kirjoittaa Yle Urheilun Micke Suopuro.


Rallin MM-sarja ahdingossa – kisapomo paljastaa suunnitelmia: ”Realiteetit ovat sellaiset”

iltasanomat 18:24 01.06

Rallipomo kertoo toiveista ja realiteeteista MM-sarjassa.


Rallin MM-sarjan pomo paljastaa: Kaksi rallia putoamassa ensi kauden kisakalenterista koronaviruskriisin takia

yle 16:43 01.06

Oliver Cieslan mukaan vähemmän ralleja tarkoittaa vähemmän kuluja. Rallin MM-sarjassa ovat kovat säästöpaineet koronaviruspandemian takia.


WRC-tähdeltä raju väite tallinsa toiminnasta – "Olen hävinnyt sen takia MM-tittelin"

MTV 19:23 29.05

Hyundain Thierry Neuville tietää, miltä tuntuu jäädä hopealle rallin MM-sarjassa. Belgialaiskuski on nimittäin urallaan viisi kertaa joutunut tyytymään kakkostilaan pitkän kauden jälkeen.


Toyota tuo ralliautot Jyväskylän teille – tallipäällikkö Tommi Mäkinen hämmentynyt visaisesta ongelmasta: "Emme tiedä, mitä varten ajetaan"

MTV 17:36 29.05

Rallin MM-sarjassa ajavan Toyotan pomo Tommi Mäkinen kertoo MTV Urheilulle tallin ajavan testejä kesäkuun puolivälissä Jyväskylän ympäristössä. Haasteen luo kuitenkin epätietoisuus seuraavan kilpailun sijainnista.


MM-rallipomolta synkkä näkemys: "Tässä kestää kaksi tai kolme vuotta"

MTV 15:32 28.05

M-Sport Ford -tallin perustaja ja pääpomo Malcolm Wilson uskoo, että koronaviruksen vaikutukset näkyvät rallin MM-sarjassa vielä pitkään.


Juho Hänniselle urkenee uusi ura rallin MM-sarjassa? "Ensin Jari-Matin pitää ajaa hyvin"

MTV 12:13 21.05

Kauden 2017 päätteeksi tehdaskuskin paikan Toyotalla menettänyt Juho Hänninen nähtiin helmikuisessa Ruotsin MM-rallissa kartanlukijan paikalla.


Hot topics