Vanha mies revittiin presidentin vaatimuksesta saarilta MM-kisoihin 30 vuotta sitten: ”Kukaan muu ei ole tehnyt sellaista maalia”

iltalehti 17:20 29.06

Seniori-ikäisen Roger Millan tähdittämä Kamerun oli 30 vuotta sitten matkalla MM-välieriin. Muistathan Roger Millan, kamerunilaiskärjen, joka hurmasi maaleillaan, hymyllään ja tanssillaan 30 vuotta sitten. Tiesitkö, että Millan ei pitänyt edes lähteä Italian MM-kisoihin?


Sakari Pietilä sai Pentti Matikaisen raivon partaalle Prahan MM-kisoissa 1992 – ”Jumalauta, se juoksi perässäni”

iltalehti 07:15 21.06

Tappio Lukolle kirvelee Sakari Pietilää vielä yli 30 vuoden jälkeen. Kuvittele, että olet nuori jääkiekkoilija ja lähdössä alle 18-vuotiaiden MM-kisoihin. Sinulla on jo agentti ja isot odotukset tulevasta urasta. Myös perheellä on odotuksia. Tyttöystävällä on odotuksia.


Therese Johaugilta käsittämätön tulos 10 000 metrin juoksussa

iltasanomat 23:31 11.06

Maastohiihtäjän juoksema aika 31.40,67 olisi riittänyt helposti Dohan MM-kisoihin.


Suomen maastohiihtoon tärkeä nimitys – huoltokopille tietotaitoa Ruotsin maajoukkueesta

MTV 12:56 28.05

Martin Norrgård on Suomen maastohiihtomaajoukkueen uusi huoltopäällikkö, Hiihtoliitto tiedotti torstaina. Vaasalaisen Norrgårdin sopimus jatkuu Pekingin olympialaisiin 2022 ja se sisältää optiovuoden 2023 MM-kisoihin saakka. 


Suomalaispuolustaja valmistautui maajoukkuekauden kruunaaviin MM-kisoihin – ikävän huhun osoittauduttua todeksi huomio kiinnittyi joukkuekaveriin

MTV 10:05 24.05

Jääkiekkoilija Minnamari Tuomisen kausi päättyi jo toista vuotta peräkkäin hämmennyksen sekaiseen pettymykseen.


Venäläislähde: Kanada korvaa Venäjän Leijonien lohkossa kevään 2021 MM-kisoissa

jatkoaika.com 07:30 14.05

Kansainvälinen jääkiekkoliitto on RIA Novostin mukaan tekemässä muutoksen lohkojakoon MM-kisoihin 2021. Muutos tehtiin, jotta Venäjä saataisiin pelaamaan Minskin lohkoon.


Lähde: Leijonilla vaihtumassa yksi kova vastustaja jääkiekon MM-kisoihin

MTV 08:54 13.05

Kansainvälinen jääkiekkoliitto on tekemässä muutoksia vuoden 2021 MM-kisojen alkulohkoihin, jotta Venäjä voi pelata Minskissä, raportoi venäläinen uutistoimisto RIA Novosti.


Kello tikittää uhkaavasti jo Helsingin salibandyn MM-kisoja ajatellen – järjestäjä: "Kartoitamme myös seuraavalle vuodelle vaihtoehtoja"

yle 11:40 11.05

Kuudentoista joukkueen on tarkoitus kokoontua joulukuussa Helsinkiin salibandyn miesten MM-kisoihin, mutta pandemia saattaa lyödä kapuloita rattaisiin.


Jääkiekon MM-kisalippujen ostajille rahat takaisin – "Todennäköisesti Sveitsin historian suurin lippupalautus"

MTV 15:37 09.05

Jääkiekon peruuntuneisiin MM-kisoihin pääsylippuja ostaneet saavat takaisin lipun koko hinnan, Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF ilmoittaa nettisivuillaan. Liiton mukaan kisoihin ehdittiin myydä noin 300? 000 lippua, jotka menivät 51 valtioon.


Toni Kuusela kilpaili koronan lähtöpaikkana pidetyssä Wuhanissa ennen kuin helvetti pääsi irti

iltasanomat 13:28 09.05

Toni Kuusela osallistui sotilaiden MM-kisoihin Kiinan Wuhanissa viime lokakuussa.


Leijonien luottovahdin ajatukset aivan muualla, kun puhelin soi: ”Ei ollut nyt tarkoituksena tulla MM-kisoihin – vaikea sanoa, mitä asiaa Jerellä oli”

MTV 22:08 07.05

Hyvän jalan sijan NHL-seura Edmonton Oilersin ykkösmaalivahdin paikalle saanut Mikko Koskinen oli suunnitellut pelaavansa playoffkiekkoa vielä sen verran pitkään, etteivät MM-kisat olisi tulleet tänä vuonna kysymykseen.


Patrik Laine ja kumppanit ulkona – IIHF nimesi Leijonien kaikkien aikojen tähdistökentällisen

iltalehti 21:12 03.05

Kansainvälinen jääkiekkoliitto on nimennyt Leijonien kaikkien aikojen tähdistökentällisen. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Sen kunniaksi liiton sivuilla julkaistaan kaikkien aikojen tähdistökentälliset niistä maista, joiden oli tarkoitus osallistua tämän kevään MM-kisoihin. Suomen joukkueen maalivahdiksi on valittu Pekka Rinne. Miikka Kiprusoff sai raadilta kunniamaininnan.


Julkkislääkäri Pippa Laukka julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa

iltalehti 14:14 03.05

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka julkaisi yhteiskuvan miehensä kanssa. Urheilulääkäri Pippa Laukka kannustaa suomalaisia urheilijoita jaksamaan läpi koronakriisin. Viestinsä tueksi hän julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa. – Vuosi sitten tänään oltiin vähän eri meiningeissä matkalla kannustamaan cheerleadereitä MM-kisoihin, Pippa kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.


Leijonien ykkösvahdin paikka oli jo varma MM-kisoihin? Mestarivahti vitsailee, mutta taustalla on kova luottamus NHL-paikan löytymiseen

MTV 06:04 24.04

Suomen mestaruuden jälkeen Tapparan sijaan Pohjois-Amerikkaan suunnannut Emil Larmi joutui hakemaan kauden aikana vauhtia myös farmin farmista, mutta onnistui vakuuttamaan ainakin itsensä siitä, ettei maailman kärki ole häneltä lopulta kovin kaukana.


Taitoluistelija Emmi Peltonen esiintyi huikeissa maisemissa luonnonjäällä – katso lumoava video Lapin luonnosta

iltalehti 19:53 24.03

Nuorgam ja sen luonto tunturijärvineen tarjosivat koreografialle upean taustan. Taitoluistelija Emmi Peltonen ei päässyt huipentamaan kauttaan MM-kisoihin, mutta suurelle yleisölle hän tarjoaa lumoavan upean esityksen. Peltonen toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja luisteli erikoiskoreografian Nuorgamin tunturien suojassa sijaitsevan järven jäällä. Lapin talviolosuhteet tulevat kunnolla esiin, revontulia myöten.


IIHF:n päätöksellä vaikutuksia myös Suomen MM-kisoihin? Kalervo Kummola: ”Nou desissön”

MTV 18:18 21.03

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF kertoi tänään lauantaina, että se peruu tämän kevään miesten MM-kisat. Turnaus oli tarkoitus järjestää Sveitsin Zürichissä ja Lausannessa. Mutta puhutaanko nyt perumisesta vai kisojen siirtämisestä?


Jukka Jalonen paljastaa C Morelle: Leijonat olisi voinut saada MM-kisoihin NHL-tähtisikermän

iltalehti 07:42 20.03

Jukka Jalonen haluaisi päästä valmentamaan Leijonissa myös suomalaisia NHL-tähtiä. Kansainvälisen jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Kalervo Kummola kertoi Iltalehdelle tiistaina, ettei MM-kisoja pelata tänä keväänä. IIHF ei ole vielä vahvistanut tietoa. Päävalmentaja Jukka Jalonen oli hiljattain matkalla Pohjois-Amerikassa seuraamassa suomalaisten NHL-pelaajien otteita. Hän paljasti C Moren haastattelussa, että kevään MM-kisoihin olisi ollut tiedossa kova joukkue.


Suomen cheerleadingmaajoukkue ei pääse puolustamaan MM-kultaansa tänä keväänä

yle 17:32 15.03

Cheerleadingliiton hallitus päätti, ettei Suomi lähetä joukkueita lajin MM-kisoihin Floridaan.


Futsalmaajoukkueen historialliset ottelut siirretään – MM-kisaunelma elää

iltalehti 15:46 13.03

Suomen miesten futsalmaajoukkueen oli määrä pelata huhtikuussa pääsystä MM-kisoihin. Palloliiton futsalpäällikkö Jyrki Filppu sanoo, ettei Serbia–Suomi- ja Suomi–Serbia-otteluita pelata pääsiäisen tienoilla koronaviruksen takia. Suomen piti kohdata MM-jatkokarsinnassa Serbia 9. huhtikuuta Nisissä ja 12. huhtikuuta Vantaalla.


Hot topics