Norjan hovin outo lintu Märtha Louise tilittää avoimesti tuntemastaan häpeästä – isoäidin rohkaisevat sanat lohduttavat yhä

mtv 07:28 11.07

Märtha Louise kertoo podcastissa, ettei ole koskaan tuntenut sopivansa rooliinsa Norjan prinsessana.


Prinsessa Märtha Louise ei saa luksusmökkiään myydyksi – joutui laskemaan hintaa liki miljoonalla

iltasanomat 10:55 15.06

Kesäasunto on kuulunut norjalaiselle kuningasperheelle vuodesta 1947 lähtien.


Prinsessa Märtha Louise kertoo saaneensa tappouhkauksia shamaani-rakkaansa vuoksi: "Viikoittain kuulemme, miten häpäisemme meidän perheemme"

mtv 13:50 05.06

Shamaanin kanssa seurusteleva Norjan prinsessa kertoo Instagram-julkaisun yhteydessä muuttuneesta maailmankuvastaan rasismia vastaan.


Märtha Louise kertoo saaneensa rasistisia tappouhkauksia shamaanirakkaansa vuoksi – latasi täyslaidallisen, josta osansa sai myös kuninkaalliset

iltasanomat 11:48 05.06

Prinsessa Märtha Louise kertoo tuoreessa päivityksessään rasismista, jota hänen tummaihoinen rakkaansa Durek Verett on saanut kokea aina kuninkaallisissa piireissä saakka.


Märtha Louiselle sataa tappouhkauksia - avautuu vihasta shamaanirakasta kohtaan: ”Ihmiset ja perheemme häpeävät meitä”

iltalehti 07:17 05.06

Norjan prinsessa Märtha Louise kertoo parin saaneen tappouhkauksia rakkautensa takia. Yhdysvaltalaisen George Floydin kuolemasta on leimahtanut käyntiin valtaisa rasismikeskustelu ympäri maailmaa. Norjan prinsessa Märtha Louise ottaa nyt rasismikeskusteluun. Prinsessan mukaan ystäväpiiri, perhe, hovi ja Norjan kansa ei ole hyväksynyt tummaihoista Durekia hänen elämänkumppanikseen. Hän väittää, että ydinsyy tähän on rasismi.


Ruotsalainen televisiojuontaja muistelee tyttärensä odotusta kauhulla: ”Muistan nilkuttaneeni kipsatun jalan, suuren mahan ja valtavien rintojeni kanssa”

iltalehti 09:03 02.06

Eva Ulrika Jonsson tunnetaan Isossa-Britanniassa. Ruotsalainen Eva Ulrika Jonsson tunnetaan Isossa-Britanniassa televisiojuontajana ja televisiokasvona. Jonsson tunnetaan esimerkiksi Gladiaattorit -ohjelman brittiversion juontajana. Jonsson juhli viikonloppuna tyttärensä syntymäpäivää. Martha on nyt 16-vuotias. Syntymäpäivän kunniaksi Jonsson teki runsaasti päivityksiä Instagram-tililleen sekä tarinaominaisuudella että julkaisemalla kuvia tyttärensä omalla sivullaan. Äiti esimerkiksi kertoo antaneensa tyttärelleen lempinimen ”Moo”, koska lapsen ripset olivat niin pitkät. Myös lehmillä on pitkät ripset, joten äiti alkoi kutsua Marthaansa Mooksi.


Prinsessa Märtha-Louisen ja shamaani-rakkaan mitta tuli täyteen – uhkaavat Durekin ex-poikaystävää oikeusjutulla

mtv 10:55 26.05

Prinsessa Märtha Louis ja hänen poikaystävänsä shamaani Durek Verrett ovat kyllästyneet Verrettin ex-poikaystävän julkisuudessa esittämiin väitteisiin.


Märtha Louise pudotti vuosi sitten uutispommin ja julkisti suhteensa shamaaniin – tästä syystä prinsessan ilmoitus vetää asiantuntijat yhä sanattomiksi

mtv 07:06 16.05

Norjan prinsessa Märtha Louise ilmoitti vuosi sitten seurustelevansa amerikkalaisen shamaanin kanssa. Päätös järkytti norjalaisia ja suhde on ollut tiiviisti otsikoissa myös muualla maailmalla.


Vankilassakin istunut kokki ja kirjailija Martha Stewart kommentoi tipuvideota hiprakassa

iltalehti 15:46 18.04

Huippukokki ja yrittäjä Martha Stewart pitää eläinvideoista. Martha Stewart noudattaa sosiaalista eristäytymistä kotonaan esimerkiksi viiniä maistellen ja tipuvideoita katsellen. Pääsiäisenä Stewart kävi kommentoimassa Best Little Hen Housen videota Instagramissa pienessä hiprakassa. Videolla tiput sirkuttavat lämpölampun alla. Stewartin kirjoituksessa on lukuisia kirjoitusvirheitä. Hän on huolissaan tipujen turvallisuudesta.


Jättääkö prinsessa Märtha Louise Norjan? Shamaanirakkaalta yllättäviä paljastuksia parin suhteesta

mtv 17:47 08.04

Norjan prinsessa Märtha Louisen shamaanirakas Durek Verret paljastaa tuoreessa haastattelussa, että pari suunnittelee seuraavia askelia suhteessaan.


Prinsessa Märtha Louise avautuu elämästään Ari Behnin kuoleman jälkeen – kertoo vaikeasta ajasta yksinhuoltajaäitinä

iltasanomat 14:10 02.04

Prinsessa Märtha Louise on nyt yksin vastuussa kolmesta tyttärestään.


Prinsessa Märtha Louise yllätti shamaaninsa voidakseen viettää kaksi päivää yhdessä, rakas itki – kotona odotti karanteeni

iltalehti 12:05 29.03

Norjan prinsessa Märtha Louise, 48, on tällä hetkellä karanteenissa. Norjan prinsessa Märtha Louisen ja shamaanirakas Durek Verrett viettivät yhteistä lemmenlomaa Yhdysvalloissa maaliskuun alussa. Prinsessa lensi rakkaansa luokse, kun kuuli rajojen menevän kiinni. Nyt prinsessa on jo palannut Norjaan. Tällä hetkellä hän on karanteenissa. Shamaani jakoi Instagram-tilillään valokuvia rakkaansa vierailusta. Samassa päivityksessä mies kertoo, että prinsessan vierailu tuli täysin yllätyksenä.


Prinsessa Märtha Louise yllätti shamaanirakkaansa ja lensi pikaiselle lemmenlomalle tämän luo – kotona odotti koronakaranteeni

mtv 14:03 28.03

Norjan prinsessa Märtha Louise kiiruhti Yhdysvaltoihin tapaamaan shamaanirakastaan vain päiviä ennen kuin matkustamista rajoitettiin koronaviruksen takia.


Märtha Louise ja shamaanirakas joutuvat pitämään taukoa toisistaan – prinsessa vuodattaa ylistäviä sanoja kumppanistaan

mtv 16:01 09.02

Norjan prinsessa Märtha Louise ja hänen amerikkalainen shamaanirakkaansa joutuvat oleskelemaan eri mantereilla, kertoo Svensk Damtidning.


Tästä ei voi tulla pahalle tuulelle! Kääpiöponin riehakkaasta videosta tuli somehitti

iltasanomat 10:00 03.02

Kääpiöponin riemukas asenne hurmasi sen uudet omistajat. Perhe ei tohtinut lopettaa vaivaista eläintä, vaan kustansivat sille kirurgisen operaation jalkoihin. Martha on 60-senttinen ilopilleri, joka ei ole antanut vaikeuksien lannistaa itseään.


Ari Behnin vanhemmat koskettavassa haastattelussa - muistelivat poikansa viimeistä iltaa: ”Me odottelimme Aria”

iltalehti 17:00 28.01

Edesmenneen Ari Behnin vanhemmat muistelivat poikaansa SVT:n Skavlan-ohjelmassa. Norjalaisen prinsessan Märtha Louisen entinen aviomies Ari Behn kuoli joulupäivänä vain 47-vuotiaana. Mielenterveydellisistä ja fyysisistä vaivoista kärsinyt Ari teki itsemurhan. Hänen vanhempansa kertoivat kuolinsyyn heti julkisuuteen, he eivät halunneet aiheen olevan tabu.


Prinsessa Märtha Louisen shamaanirakas kommentoi nyt Ari Behnin kuolemaa – jätti aiemmin hautajaiset väliin

iltasanomat 14:55 06.01

Shamaani Durek Verrett kommentoi kumppaninsa prinsessa Märtha Louisen ex-miehen kuolemaa Instagramissa.


Märtha Louisen parjattu shamaanimies kommentoi vihdoin Ari Behnin kuolemaa

iltalehti 22:08 05.01

Prinsessa Märtha Louisen miesystävä on kirjoittaa Instagramissa Ari Behnin kuolemasta. Norjan prinsessa Märtha Louisen entinen aviomies Ari Behn kuoli joulupäivänä vain 47-vuotiaana. Märtha Louisen ja Ari Behnin liitto päättyi eroilmoitukseen vuonna 2016, ja nykyään prinsessa seurustelee shamaanina tunnetun kalifornialaisen Durek Verrettin kanssa.


Prinsessa Märtha Louise julkaisi sydäntäsärkevän muistokirjoituksen ex-miehelleen Ari Behnille: ”Olemme pohjattoman surullisia”

iltasanomat 09:15 04.01

Prinsessa Märtha Louise julkaisi entiselle aviomiehelleen Ari Behnille koskettavan muistokirjoituksen Instagramissaan.


Prinsessa Märtha Louise julkaisi murheellisen muistokirjoituksen ex-miehelleen Ari Behnille: ”Olemme pohjattoman surullisia”

iltasanomat 09:15 04.01

Prinsessa Märtha Louise julkaisi entiselle aviomiehelleen Ari Behnille koskettavan muistokirjoituksen Instagramissaan.


Hot topics