Kaisa Mäkäräinen saa vielä yhden kansainvälisen palkinnon – fanit äänestivät kisan finaaliin hänen kaksi ikimuistoisinta nousuaan

iltasanomat 22:58 15.05

Finaalissa kohtaavat Kaisa Mäkäräisen nousu ahdingosta maailmancupin voittajaksi Tjumenin yhteislähdössä 2018 ja Kaisa Mäkäräisen nousu normaalimatkan MM-pronssille kotimaisemissa Kontiolahdella 2015.


Tässä ovat ampumahiihdon maajoukkueryhmät Kaisa Mäkäräisen jälkeiselle aikakaudelle – Mari Eder kirkkaimpana tähtenä

MTV 15:33 08.05

Mari Eder on kärkinimiä, kun ampumahiihtomaajoukkue suuntaa kohti uutta kautta kahdeksan urheilijan vahvuisena. A-maajoukkueeseen kuuluu viisi naista ja kolme miestä.


Aika jälkeen Kaisa Mäkäräisen – tässä on Suomen uusi ampumahiihtomaajoukkue

iltalehti 13:36 08.05

Suomen Ampumahiihtoliitto on julkaissut maajoukkueen kaudelle 2020–2021. Suomen ampumahiihtomaajoukkue lähtee tulevaan kauteen uusista asetelmista, kun maajoukkueen pitkäaikainen johtotähti Kaisa Mäkäräinen ilmoitti maaliskuussa lopettavansa. Ampumahiihtoliiton julkaisemasta maajoukkueryhmästä puuttuu myös Tero Seppälän nimi. Tämä ei silti välttämättä tarkoita sitä, että Seppälän, 24, ura olisi ohi.


Kaisa Mäkäräisen kilpakumppani lopettaa uransa – kuusinkertaisen maailmanmestarin mielessä uusi unelma

MTV 13:50 06.04

Norjalainen ampumahiihtäjä Synnöve Solemdal, 30, lopettaa kilpauransa. Solemdal kertoo asiasta Norjan TV2:lle.


Kaisa Mäkäräisen kilpakumppani paljasti jäätävän korkkari­kokoelmansa – Kerttu Niskanenkin ilmaisi välittömästi ihailunsa

iltasanomat 15:05 02.04

Dorothea Wiererillä riittää kengissä valinnanvaraa. Kunpa vaan voisi kävellä kotoa jonnekin.


Nyt puhuu Kaisa Mäkäräisen haikailema valmentajaguru – vaistosi suomalaisen kiinnostuksen: ”Oliko hän tosissaan?”

iltasanomat 06:20 31.03

Siegfried Mazet kertoo Ilta-Sanomille, ettei koskaan saanut työtarjousta Kaisa Mäkäräiseltä tai Suomen ampumahiihtoliitolta.


Uransa päättänyt Kaisa Mäkäräinen tunteikkaana: "On vaikea päästää irti"

MTV 17:53 27.03

Kaisa Mäkäräisen ura ampumahiihtäjänä tuli päätökseen Kontiolahdella maaliskuussa.


Kaisa Mäkäräisen päätä yritettiin kääntää viime hetkellä, mutta turhaan – nyt tunteet ovat päässeet valloilleen: "Vollotin, että olenko pettänyt suomalaiset"

yle 06:35 26.03

Uran lopettaminen tuntuu Kaisa Mäkäräisestä nyt vallitsevassa maailmantilanteessa vähäpätöiseltä, mutta välillä tunteet ottavat vallan. Erityisesti silloin, kun Mäkäräinen miettii lukuisia fanejaan.


Urheiluhullut: Suomen suosituin urheilija lopetti uransa – mitkä olivat Kaisa Mäkäräisen päätöksen perimmäiset syyt?

yle 13:51 23.03

Kaisa Mäkäräinen on tänään vieraana Radio Suomen Urheiluhullut-ohjelmassa.


Yllättävä kosinta siivitti Kaisa Mäkäräisen ensimmäiseen kovaan arvokisasuoritukseen – Mäkäräinen oli aluksi vihainen tulevalle miehelleen kosinnan ajankohdasta

yle 08:48 23.03

Sunnuntaina Urheilustudiossa vieraillut Kaisa Mäkäräinen muisteli uransa huippuhetkiä ja paljasti, mikä kisa sykähdyttää nykyään enemmän kuin MM-kulta.


Ylen Urheilustudio huipentuu nostalgiaviikonloppuun – tunnelmoi muun muassa Kaisa Mäkäräisen, Mika Myllylän ja Iivo Niskasen ikimuistoisia kisahetkiä

yle 16:46 19.03

Urheilustudion katsojat pääsevät viikonloppuna muistelemaan suomalaisille rakkaita urheiluhetkiä.


Kaisa Mäkäräinen suosituin suomalaisurheilija – Teemu Pukki nousi kohisten listalla

iltasanomat 12:36 17.03

Jopa Kimi Räikkönen jäi Kaisa Mäkäräisen taakse.


Kaisa Mäkäräiseltä upea ele läheiselle kilpasiskolleen: ”Muistan sen aina”

iltalehti 13:32 16.03

Jekaterina Jurlova yllättyi suomalaistähden lopettamispäätöksestä. Venäläinen Jekaterina Jurlova kuuluu Kaisa Mäkäräisen lähimpiin ystäviin ampumahiihtoporukassa. Jurlovan mieleen on painunut ikuisesti kaksikon koskettava hetki vuonna 2015 Kontiolahdella MM-kisoissa.


Kolumni: Mitä jäi jäljelle? Yksi fakta pysäyttää Kaisa Mäkäräisen lopetettua uransa

iltasanomat 06:30 16.03

Suomesta löytyy Mäkäräisen jälkeen yksi ainoa urheilija, joka ilman mitään reunaehtoja pystyy voittamaan lajinsa henkilökohtaisen MM- tai olympiakullan, kirjoittaa Pekka Holopainen.


Nuori Kaisa Mäkäräinen teki päätöksen, joka muutti Suomen urheiluhistoriaa – alkaako nyt uusi ura? ”Jos joku vain haluaa minut”

iltalehti 21:40 15.03

Kaisa Mäkäräisen suuri päätös poiki huiman uran. Mikä on hänen seuraava askeleensa? – Elämäni paras päätös on ollut ottaa yhteyttä Kontiolahden Urheilijoihin. Näin tokaisi Kaisa Mäkäräinen IBU-tv:n muutama päivä sitten julkaisemassa videohaastattelussa.


Kaksi suomalaisampumahiihtäjää tehnyt Kaisa Mäkäräisen takana isoa nousua: "Hyvällä tasolla"

MTV 21:01 15.03

Kaisa Mäkäräisen lopettamispäätös langetti viikonloppuna harmaan varjon suomalaisen ampumahiihdon ylle. Lajin tulevaisuuden ei silti tarvitse olla sysimusta.


Kuvat: Krista Pärmäkoski, Antti Tuisku, Kiira Korpi... Joukko tuttuja nimiä kunnioitti tunteikkaana Kaisa Mäkäräisen uraa

iltasanomat 19:26 15.03

Ampumahiihdon suomalaistähti ilmoitti uransa päättymisestä vain tunti ennen uransa viimeistä starttia.


Kuvat: Krista Pärmäkoski ja joukko urheilijoita kunnioittivat tunteikkaina Kaisa Mäkäräisen uraa – ”Näytit meille tien huipulle”

iltasanomat 19:26 15.03

Ampumahiihdon suomalaistähti ilmoitti uransa päättymisestä vain tunti ennen uransa viimeistä starttia.


Kaisa Mäkäräisen valmentaja Jarmo Punkkinen: ”Päät paukkuivat Kaisan kanssa välillä yhteen”

iltasanomat 17:02 15.03

Kaisa Mäkäräisen valmentaja Jarmo Punkkinen ihailee Mäkäräisen analyyttisyyttä ja vaatimustasoa, jonka Mäkäräinen asetti itselleen ja kaikille läheisilleen.


Lopettaneen legendan puheet hämmensivät kilpakumppaneita: ”Olin sokissa”

iltalehti 16:43 15.03

Ampumahiihtäjä Martin Fourcade piti lopettamispäätöksensä salassa ja puhui muunneltua totuutta. Kaisa Mäkäräisen uran lopetusta osattiin jonkin verran odottaa, mutta lajin toisen legendan Martin Fourcaden ilmoitus uran päättymisestä Kontiolahden maailmancupissa tuli puskista. –?Kysyin häneltä asiasta aiemmin, niin hän sanoi jatkavansa. Ja sitten perjantaina tuli tieto, että hän lopettaa. Olen vähän yllättynyt, ruotsalainen viestin olympiavoittaja Jesper Nelin toteaa.


Hot topics