Korona iski Venäjän duumaan – jo viisi sairastunut

iltasanomat 15:17 13.05

Puhemies Vjatsheslav Volodin kehotti kaikki duuman jäseniä noudattamaan äärimmäistä varovaisuutta ja huolellisuutta.


Media: Atletico Madridin pakilla koronavirustartunta – pääsarjassa kaksi muutakin positiivista testitulosta

iltasanomat 23:10 08.05

Renan Lodilla on todettu koronavirustartunta.


Kohauttanut dokumenttisarja lisää kierroksia – luvassa paljastuksia Michael Jordanista: "Olen järkyttynyt, että Michael antoi meidän pitää sen"

MTV 18:27 07.05

NBA-seura Chicago Bullsin kaudesta 1997–1998 ja Michael Jordanin ympärille rakentuneesta koripallodynastiasta kertova uusi dokumenttisarja The Last Dance on kohauttanut ja ruokkinut urheilunälkäisiä tv-katsojia ympäri maailman.


Venäjän vaimokoulu: keski-ikäinen mies hipelöi nuoria naisia ja opettaa pyllistämään viettelevästi - outo dokumentti tänään tv:ssä

iltalehti 07:30 26.04

School of Seduction -dokumentissa tavataan naisia, jotka opiskelevat pietarilaisessa vaimokoulussa sitä, kuinka mies saadaan koukkuun. Alina Rudnitskajan dokumentissa seurataan kolmea naista, jotka käyvät venäläistä oppikurssia viettelemisen taidoista. Kurssin tavoitteena on oppia taitoja, joiden avulla pyydystetään varakas aviomies elättäjäksi ja perheen turvaksi. Dokumentti tarjoaa samalla näkökulman naisen asemaan nykypäivän Venäjällä. Moni nainen jää lapsen kanssa kotiin eikä etene urallaan. Viettelykurssin opettajana toimii Volodja-niminen keski-ikäinen mies, joka tarjoaa laajasti vinkkejä vokotteluun. Hänellä on selkeä näkemys siitä, minkälaisesta naisten pukeutumisesta miehet pitävät.


Lodin ja kumppanien harjoitussulku piteni MLS-jalkapallossa

yle 08:53 24.04

MLS jatkuu vasta, kun Yhdysvaltain ja Kanadan terveysviranomaiset arvioivat pelaamisen turvalliseksi.


Taksikuski kuljetti potilaita sairaalaan ilmaiseksi – sai raikuvat aplodit

stara 15:20 21.04

Vaikeidenkin aikojen keskellä on olemassa aina ihmisiä, jotka laittavat muiden


"Niin paljon rahaa kehissä, että paineet ovat valtavat" – Jälkihiessä keskusteltiin eurojalkapallosta

yle 09:19 20.04

Jälkihiessä ihasteltiin, kuinka naiset pelasivat tennistä Italiassa katolta toiselle ja Saksassa ammattilaisjalkapalloilijat pelasivat jalkapallodartsia.


Lentopusu kolmen metrin päästä, ilta-aplodit auttajille ja "uusi outo normaali" – Näin ulkomailla asuvat suomalaiset kertovat, miten he selviävät korona-arjesta

yle 07:15 28.03

Suosionosoitukset auttajille antavat voimaa kaikille, kertoo yksi ulkomailla asuva suomalainen Ylelle.


Näin britit osoittivat suosiotaan koronaa vastaan taisteleville hoitajille ja lääkäreille – mukana myös pääministeri ja pikku­kuninkaalliset

iltasanomat 09:17 27.03

Koronavirusta vastaan taistelevien ammattilaisten kiittäminen aplodein on tullut tutuksi jo aiemmin muista Euroopan maista. Nyt eleen ottivat omakseen myös britit.


ABBA-yhtyeen entinen pasunisti Olle Holmquist kuoli koronavirukseen

iltalehti 07:46 27.03

Ruotsalainen pitkän linjan muusikko kuoli koronavirukseen. ABBA-yhtyeessä ja Ruotsin Melodifestivalenissa soittanut entinen pasunisti Olle Holmquist, 83, on kuollut koronavirukseen, kertoo Expressen. Ikänsä puolesta jo viruksen riskiryhmään kuulunut Holmquist sairasti lisäksi Alzheimerin tautia. Hän oli virukseen sairastuessaan jo hoitokodissa.


ABBA-yhtyeen entinen pasuunisti Olle Holmquist kuoli koronavirukseen

iltalehti 07:46 27.03

Ruotsalainen pitkän linjan muusikko kuoli koronavirukseen. ABBA-yhtyeessä ja Ruotsin Melodifestivalenissa soittanut entinen pasuunisti Olle Holmquist, 83, on kuollut koronavirukseen, kertoo Expressen. Ikänsä puolesta jo viruksen riskiryhmään kuulunut Holmquist sairasti lisäksi Alzheimerin tautia. Hän oli virukseen sairastuessaan jo hoitokodissa.


Yhtä jääkiekkoliigaa pelataan yhä - kolme suomalaista tavoittelee tänään finaalipaikkaa

iltalehti 11:46 24.03

Tiistain pelipoiminta on legendaarinen seitsemäs ottelu Valko-Venäjän liigan välieristä. Neman Grodno ja Soligorsk ratkaisevat tänään kumpi joukkueista pääsee Valko-Venäjän liigan finaaleihin Yunost Minskiä vastaan. Minsk hoiteli omassa välieräsarjassaan Molodechnon jo aikaisemmin voitoin 4-1. Grodno ja Soligorsk ovat omassa sarjassaan edenneet tasatahtia 3-3-tilanteeseen. Kotiedustakaan ei ole varsinaisesti voinut puhua, kun kuudesta pelistä vain kaksi on päättynyt kotijoukkueen voittoon. Tähän ratkaisevaankin peliin Veikkauksen voittokertoimet (2,20/3,85/2,55) indikoivat tasaisuutta. Ottelulla on suomalaisittain yllättävänkin kova mielenkiinto, sillä vierasjoukkue Soligorskin riveissä pelaa kolme suomalaista pelaajaa.


Vakava epäilys heräsi - vuodettiinko viisuedustaja etukäteen Ruotsin tv:ltä vedonlyöjille?

iltalehti 20:59 14.03

The Mamas voitti Ruotsin euroviisukarsinnat viime lauantaina. The Mamas -trio voitti Melodifestivalenin eli Ruotsin euroviisukarsinnat Move-kappaleellaan viime lauantaina ehkä hieman yllättäen. Voiton oli uskottu menevän Dotterille, mutta The Mamas oli myös kärkiveikkailuissa mukana. Livelähetyksen aikana vedonlyönnissä tapahtui epätavallisia muutoksia. Svenska spelin mukaan The Mamasin puolesta alettiin lyödä vetoja tuhansia euroja heti sen jälkeen kun äänestys oli päättynyt.


Myös Ruotsi valitsi euroviisuedustajansa! Tämä yhtye haastaa Aksel Kankaanrannan Rotterdamissa

iltasanomat 23:20 07.03

Jo 60. Melodifestivalen-finaali kisattiin Friends Arenalla Tukholmassa.


Ensimmäinen piikityshuone oli Tanskassa vanha ambulanssi, ja nyt pyörien päällä kulkee myös bordelli – idean keksijä ei suosittele nykyistä mallia Suomelle

yle 19:00 06.03

Suomessa vieraileva Michael Lodberg Olsen kertoo, kuinka lain harmaalla alueella aloittaneista huumeiden käyttöhuoneista tuli Tanskassa hyväksyttyjä.


Koronaspekulaatiot euroviisujen ympärillä kiihtyvät – Ruotsin yleisradioyhtiö jättäytyy pois vuotuisesta viisukokouksesta

mtv 12:04 03.03

Ruotsin yleisradioyhtiön delegaatio jättää väliin maanantaina Rotterdamissa järjestettävän euroviisukokouksen. Melodifestivalen järjestetään kuitenkin normaalisti lauantaina.


Kommentti: Suomalaiset voisivat lopettaa Ruotsin sokean ihailun euroviisuissa – loputon laadukkuus on myös tappavan tylsää

iltasanomat 17:00 29.02

Hampaani kiristyvät nykyisin aina, kun Suomessa haikaillaan Ruotsin Melodifestivalenin perään. ”Mello” on toki tasalaatuinen, mutta viisujen todelliset helmet tulevat näinä aikoina aivan muualta, kirjoittaa IS:n toimitussihteeri Tatu Onkalo.


Voice: Evelina keskeytti keikkansa yleisön käytöksen vuoksi: ”Jos tällaista huudeltaisiin muualla, kyse olisi seksuaalisesta ahdistelusta”

iltalehti 19:09 26.02

Evelinan sunnuntainen laivakeikka keskeytyi huutelijan vuoksi, Voice uutisoi. Artisti Evelina, 24, esiintyi Silja Symphony -laivalla sunnuntaina. Paikalla oli runsaasti yleisöä. Kesken keikan yleisöstä kuului ”paita pois!” huuto, jonka jälkeen Evelina keskeytti keikkansa hetkeksi, Voice uutisoi. Voicen mukaan Evelina ei jäänyt tilanteessa sanattomaksi. Paikalla olijat kertovat, että artisti alleviivasi yleisölle, ettei kenenkään naisen tarvitse kuunnella tällaisia huutoja ja että hän haluaa puuttua tilanteeseen. Laulajan kerrotaan myös todenneen huutelijalle, että ”Ota itse paita pois, mutta tee se jossain muualla”. Evelina sai puheensa jälkeen isot aplodit faneiltaan.


Sturm und Drang -yhtyeestä tuttu André Linman valloittaa uudella bändillä Eurooppaa: ”Suomessa ei ole ollut helppoa” - katso uusi musiikkivideo

iltalehti 10:00 26.02

Melodista hard rockia soittava One Desire julkaisee tänään uuden musiikkivideon, joka on ensinäytössä Iltalehdellä. Suurelle yleisölle André Linman tuli tunnetuksi Sturm und Drang -yhtyeestä. Nykyään mies valloittaa Eurooppaa ja erityisesti saksankielisiä maita One Desire -yhtyeellään, joka soittaa melodista hard rockia. Bändiltä julkaistaan toinen Midnight Empire -levy 10. huhtikuuta. Tuolloin bändi suuntaa Britannian ja Euroopan kiertueelle Night Flight -orkesterin kanssa. Linman kertoo Iltalehdelle olevansa todella tyytyväinen tilanteeseen, sillä bändi ei ole koskaan hakenut nopeita voittoja, vaan pyrkinyt menestymään askel askeleelta.


Tekninen moka kesken suoran lähetyksen aiheutti raivon: Norjan euroviisukarsinnat joutuivat keskelle kiusallista skandaalia

iltasanomat 18:18 16.02

Norjan euroviisuedustaja valittiin lauantai-iltana Melodi Grand Prix -finaalissa. Finaali sai kiusallisen käänteen, kun äänestysteknologia petti kriittisellä hetkellä.


Hot topics