Kuninkaallinen sutkautus paljasti: tätä kuningatar Elisabet jännitti enemmän kuin kruunajaisiaan

iltasanomat 16:06 27.06

Elisabetin jännittämisen kohde selviää kuninkaalliskirjailijan tuoreesta kirjasta.


Kuninkaalliskirjailijan arvio: Korona tuhosi monarkiaa pahemmin kuin Oliver Cromwell – Elisabetin aika on ohi

iltalehti 15:54 13.06

Andrew Mortonin mukaan prinssi Charles käytännössä hallitsee Britanniaa nyt. Kuningatar Elisabet II, 94, on viettänyt maaliskuusta asti koronaeristystä puolisonsa prinssi Philipin, 99, kanssa Windsorin linnassa. Elisabet välttelee pandemian aikana ihmiskontakteja eikä hän astu isojen ihmisjoukkojen eteen – tosin isojen joukkojen kokoontuminenkin on ollut kielletty.


Kansalliskiihkeä NHL-valmentaja muutti asennettaan: ”Ei tarkoita epäkunnioitusta lippua kohtaan” – ehdottaa muutosta otteluiden alkuseremoniaan

iltalehti 12:05 11.06

Räväkästä tyylistään tunnettu konkarivalmentaja muutti ajatteluaan. NHL:n yhtenä värikkäimpänä valmentajana tunnettu Columbus Blue Jacketsin John Tortorella näyttää muuttaneen mieltään nationalismin suhteen. Jarmo Kekäläisen manageroiman seuran amerikkalainen pääkäskijä on tunnettu isänmaallisena miehenä. Tortorellalla onkin tapana lausua rukous kansallishymnin aikana.


Kaisa Liski tuomittiin lähes 26 000 euron sakkoihin – myi tontin ehtojen vastaisesti liike­kumppanilleen

iltasanomat 19:07 25.05

Kaisa Liski myi tontin vastoin kauppakirjan ehtoja naapurille.


Kaisa Liski tuomittiin tontti­kaupoista lähes 26 000 euron sakkoihin

iltasanomat 19:07 25.05

Kaisa Liski myi tontin vastoin kauppakirjan ehtoja naapurille.


Kaisa Liski tuomittiin tonttikaupoista – sakkoja 25 900 euroa

iltalehti 17:50 25.05

Kaisa Liskin ja Riihimäen kaupungin välinen tonttikiista on ratkaistu, Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi Liskin sakkoihin. Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi tänään kiinteistökuningattarena tunnetun Kaisa Liskin maksamaan 25 900 euron sopimussakon Riihimäen kaupungille tonttikaupan ehtojen rikkomisesta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hämeen Sanomat.


Hämeen Sanomat: Kaisa Liski tuomittiin tonttikaupoista – sakkoja 25 900 euroa

iltalehti 17:50 25.05

Kaisa Liskin ja Riihimäen kaupungin välinen tonttikiista on ratkaistu, Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi Liskin sakkoihin. Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi tänään kiinteistökuningattarena tunnetun Kaisa Liskin maksamaan 25 900 euron sopimussakon Riihimäen kaupungille tonttikaupan ehtojen rikkomisesta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hämeen Sanomat.


Kiinteistökuningatar Kaisa Liski hävisi oikeudessa Riihimäen kaupungille – joutuu maksamaan 26 000 euron sopimussakon

yle 17:03 25.05

Riihimäen kaupunki haastoi kiinteistövälittäjänä kuuluisaksi tulleen Kaisa Liskin oikeuteen tonttikaupoista.


Kaisa Liskin ex-työntekijä odotti rahojaan kahdeksan kuukautta: ”Tiedän, että monelta mennyt jo luottotiedot”

iltalehti 20:30 24.05

Kaisa Liskiltä jäi konkurssin yhteydessä palkkoja maksamatta. Kun kiinteistökuningattarena tutuksi tulleen Kaisa Liskin kiinteistönmyyntiyritys meni lokakuussa konkurssiin, hänen alaisensa jäivät nuolemaan näppejään. Nimittäin Kaisalla ei ollut varaa maksaa työntekijöiden palkkoja, eikä hän enää vastannut alaistensa puheluihin.


"Olisi ollut fantastista pelata tällainen ottelu 75?000 katsojan edessä" – Berliinin olympiastadionilla räpsähti neljästi

MTV 07:16 23.05

Hertha Berlin otti murskavoiton jalkapallon Saksan Bundesliigan paikalliskamppailussa perjantaina. Hertha kaatoi tyhjällä Berliinin olympiastadionilla paikalliskilpailija Union Berlinin 4–0.


Kaisa Liski yllättää – valmistautuu työhaastatteluun

iltalehti 22:49 16.04

Pitkään yksityisyrittäjänä uraa tehnyt Kaisa Liski on kokonaan uuden tilanteen edessä. Kaisa Liski on tehnyt pitkään töitä kiinteistönvälittäjänä. Syksyllä hänen oma kiinteistönvälitysfirmansa meni konkurssiin. Samalla Kaisan taivaalle on kertynyt mustia pilviä, sillä hän on joutunut taistelemaan kahdessa eri oikeusasteessa entistä työnantajaansa vastaan.


Suomeen palannut Huuhkajat-konkari kehuu uuden joukkueensa kannattajia, sillä kokemuksia on myös italialaisfanien vihasta – "Meitä odotettiin tiiliskivien kanssa"

yle 15:05 16.04

Kokenut Sakari Mattila päätti ulkomaankierroksensa sopimukseen HIFK:n kanssa.


Mikä ilmestys! Kaisa Liski, 52, otti osaa suosittuun somehaasteeseen – poseeraa pelkkä tyyny yllään

mtv 17:04 15.04

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski otti osaa suosittuun tyynyhaasteeseen. Juuri elämäntapamuutoksen läpi käynyt Liski esittelee rohkeasti upeaa olemustaan. 


Kaisa Liski köytti tyynyn vyöllä vartaloonsa – fanit liekeissä: ”Marilyn!”

iltalehti 23:03 14.04

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski on ottanut osaa somessa pyörivään suosittuun tyynyhaasteeseen. Kaisa Liski julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän pukeutui pelkkään tyynyyn. Kyseessä on somessa jo jonkin aikaa kiertänyt tyynyhaaste. Haasteen ideana on pukeutua tyynyyn ja ottaa itsestään kuva.


Kaisa Liskin ahdinko syvenee – uusi tapaus tulossa käräjäoikeuteen: Vetoaa vilpittömyyteensä

iltalehti 06:09 17.03

Kun Kaisa Liski on saanut Helsingin hovioikeuden istunnon päätökseen, Kanta-Hämeen käräjillä tonttiriita Riihimäen kaupungin kanssa sakenee. Riihimäen kaupunki on haastanut kiinteistökuningattarenakin tunnetun Kaisa Liskin tonttikaupoista johtuneesta sopimusrikkomuksesta Kanta-Hämeen käräjäoikeuteen. Nyt on Liski on antanut riidasta oman vastineensa. Hän kiistää syyllistyneensä sopimusrikkomukseen ja vetoaa suulliseen sopimukseen kaupungin edustajan kanssa.


Kaisa Liski jälleen hovioikeudessa – julkaisi vessaselfien ennen oikeuskäsittelyä: "Jos seison vielä yhden päivän ja sitten…"

mtv 13:45 16.03

Kaisa Liskin ja hänen entisen työnantajansa riitaa käsiteltiin jo viime viikolla Helsingin hovioikeudessa.


Mira Kasslin avoimena tunnelmistaan Kaisa Liskin hovioikeuskäsittelyn jälkeen: "Tuskanhikeä, ahdistusta”

iltalehti 09:43 12.03

Kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin kertoo Instagramissa tunnelmistaan Kaisa Liskin ja tämän ex-työnantajan välisessä hovioikeuden käsittelyssä. Mira Kasslin arvioi suorasanaisesti ”kiinteistökuningattarena” tunnetun Kaisa Liskin toimintaa Uudenmaan Vivan leivissä. Hovioikeus oli kutsunut Kasslinin istuntoon työnantajan todistajana. Kasslin ei säästellyt sanojaan kertoessaan tuolloin hänen kolleganaan työskennelleen Liskin toiminnasta. – Kaisa on hyvin määrätietoinen ja hallitseva. Se ilmeni niin, että yrityksessä mentiin Liskin tahtipuikon mukaan, Kasslin kertoi oikeudessa.


Kaisa Liski julkaisi paljon puhuvan kuvan – makaa sairaalasängyssä: "Toivottavasti tuleva kesä tuo parempia aikoja"

mtv 08:08 12.03

Kaisa Liskin viime ajat ovat olleet raskaita. 


”Sä oot ihan Marimekkoa” – Kaisa Liski ja julkkiskollega Mira Kasslin juttelivat herttaisesti oikeudessa, salissa Kasslin suolasi Liskin täysin

iltalehti 06:29 12.03

Mira Kasslinin mukaan Kaisa Liski käytti henkistä väkivaltaa ja yritti lypsää ex-työnantajastaan ”niin paljon rahaa kuin irtoaa”. ”Kiinteistökuningatar” Kaisa Liskin työriidan hovioikeuskäsittelyssä koettiin keskiviikkona dramaattisia hetkiä, kun Liskin ex-kollega ja toinen julkkisvälittäjä Mira Kasslin kutsuttiin saliin todistamaan. Kasslin on Liskin ex-kollega Uudenmaan Vivasta, joka on jutussa kantajana. Kaksikko on vaikuttanut aiemmissa julkisissa yhteyksissä olevan hyvissä väleissä, ja myös hovioikeuden käytävällä Liski ja Kasslin juttelivat lämpimän oloisesti. Liski kehui Kasslinin mekkoa, ja Kasslin puolestaan tiedusteli Liskiltä perhe-elämän sujumisesta. Ilmeet olivat iloisia.


Ex-talouspäällikkö: Kaisa Liski tienasi 20 000 euroa kuussa – kyseli firmalta, mihin bruttopalkan ja neton erotus katosi

iltalehti 10:24 11.03

Palkanlaskijan mukaan 80 000 euron suoritus oli nimenomaan tarkoitus kuitata yhtiölle takaisin. Helsingin hovioikeus on jatkanut julkkiskiinteistönvälittäjä Kaisa Liskin ja ex-työnantaja Uudenmaan Vivan korvausriidan käsittelyä keskiviikkona. Yhtiö kutsui käräjäoikeuden tavoin todistajaksi entisen talouspäällikkönsä, joka kertoi Liskin toiminnasta ja työnantajan maksuista Liskille. Pääkäsittelyn keskiössä on 80 000 euron kertaluontoinen maksusuoritus, jota Liski ei katso olevansa velvollinen maksamaan takaisin. Liski väittää hovioikeudessa, että kyse oli allekirjoitusbonuksesta eli palkasta.


Hot topics