Simo Lipsanen avasi kauden poikkeustaktiikalla – tuloksena Euroopan kärkitulos, tavoite vielä kaukana

iltalehti 08:09 28.06

Simo Lipsanen tähtää huomattavasti pidemmälle kuin lauantaina. Kolmiloikkaaja Simo Lipsanen, 24, aloitti lauantaina kautensa Espoossa. Kisan voitto tuli tuloksella 16,48, joka on myös Euroopan kärkitulos. Lipsanen kisasi poikkeuksellisesti 16 askelparilla. Täydessä vauhdissa askelpareja on 18.


Kolmiloikan SE-mies Simo Lipsanen kaivoi kikkapussistaan uuden konstin: ”Voi olla merkittävä tekijä”

iltasanomat 12:34 27.06

Simo Lipsanen ponnisti kesällä 2017 kolmiloikan SE-tuloksen 17,14. Nyt haussa on sama rytmi vauhtijuoksuun.


Nyt on tultava tulosta, Simo! Loikan SE-mies Lipsasen viime kaudet ovat olleet yhtä alamäkeä: ”Virheitä on tullut tehtyä”

iltalehti 08:37 27.06

Huiman potentiaalin omaava Simo Lipsanen yrittää palata SE-kautensa 2017 tasolle. Mies, jolla on pellin alla Mersun moottori, mutta joka ulosmittaa koneestaan mopoauton tehot. Siinä on kolmiloikan SE-miehen Simo Lipsasen, 24, suuri dilemma.


Yleisurheilun SE-miehen kikkapussukkaan on löytynyt uusi konsti – "Voi olla merkittävä tekijä"

MTV 06:50 27.06

Kolmiloikkaaja Simo Lipsasen ja valmentaja Petri Ruotsalaisen kikkapussukasta on löytynyt uusi konsti. Lipsanen vakioi tänä vuonna vauhtiaan toisella askelmerkillä, joka on asetettu viidennen juoksuaskeleen kohdalle.


Simo Lipsanen on löytänyt viime kausilla vaivanneeseen juoksurytmitykseen erikoisen ratkaisun: "Se voi olla merkittävä tekijä"

yle 19:59 26.06

Käytössä on toinen askelmerkki, jonka avulla vauhti vakioidaan lankulle.


IL-erikoishaastattelu: Erika Vikman kertoi ihastuneensa myös naisiin - miesystävä Danny, 77, on eri mieltä: "Ei ole ollut yhtään naista tai muita miehiä"

iltalehti 06:04 02.04

Musiikkineuvos Danny, 77, haluaa pitää kiinni rakkaudestaan naisystäväänsä Erika Vikmaniin, 27. Koronavirusepidemian aikana musiikkineuvos Danny, eli Ilkka Lipsanen, 77, on pysytellyt visusti kotonaan. Keikkailut on hetkeksi keikkailtu, ja on ollut aikaa reflektoida itsekseen kuluneita tapahtumia Kirkkonummen kodissa ja suunnitella kesää. Danny on miettinyt esimerkiksi sitä, että viime kuukausina on huhuttu hänen ja naisystävä, laulaja Erika Vikmanin, 27, erosta.


Hot topics