Baarit aukeavat Britanniassa: prinssi William suuntasi heti siiderille - kuninkaalliselle ankeat tarjoilut

iltalehti 15:19 04.07

Prinssi William vieraili lähipubissaan. Prinssi William maisteli perjantaina siideriä Rose \& Crown -pubissa, joka sijaitsee lähellä hänen perheensä Norfolkin kotia. Pubilla on pitkät perinteet, sillä samalla paikalla on nököttänyt ravintola viimeiset 600 vuotta. Prinssi tapasi pubin henkilökuntaa ravintolan uudelleen avaamisen kynnyksellä. Britanniassa koronarajoituksia höllennettiin ja baarit saivat jälleen avata ovensa asiakkaille viikonlopun aikana. Prinssin vierailusta jaettiin kuvia myös Instagramiin.


Punainen lippu F1-treeneissä – tulokaskuski tuhosi Williamsinsa rengasvalliin

iltalehti 13:39 04.07

Nicholas Latifin debyyttiviikonloppu sai ikävän käänteen. Kanadalainen Nicholas Latifi avaa oman F1-uransa viikonloppuna. Lauantaina Latifi sortui alokasmaiseen virheeseen, kun hän pamautti Williamsin näyttävästi ykkösmutkan rengasvalliin kolmansissa vapaissa harjoituksissa. Latifi menetti auton hallinnan, kun hän siirsi jalkansa kaasulle mutkan ulostulovaiheessa. Tuomaristo nosti välittömästi punaisen lipun, joten kaikkien muidenkin kenraaliharjoitus keskeytyi.


Punaiset liput! F1-tulokaskuski voimalla seinään – näyttävät piruetit perään

MTV 13:33 04.07

Williamsin tulokaskuljettaja Nicholas Latifi aiheutti punaiset liput Itävallan GP:n 3. harjoituksiin lauantaina aamupäivällä.


Vogue Williams ei halua pitää äitiyslomaa – pani miehen hoitamaan lapsia

stara 22:00 02.07

Irlantilainen malli ja kirjailija Vogue Williams odottaa hänen miehensä Spencer


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:00 02.07

Irlantilainen malli ja kirjailija Vogue Williams odottaa hänen miehensä Spencer


Muistatko vielä teinejä villinneen Everwood-sarjan komistuksen? Tältä Gregory Smith näyttää nyt

iltalehti 21:11 02.07

Koko perheen draamasarja Everwood oli menestys 2000-luvun alussa. Yhdysvaltalaista Everwood-sarjaa esitettiin MTV3-kanavalla vuosina 2003-2006. Kaikkiaan sarjaa tehtiin neljä tuotantokautta. Sarja kertoi Brownin perheestä, jota kohtasi tragedia, kun perheen äiti kuoli auto-onnettomuudessa. Aivokirurgina New Yorkissa työskennellyt tohtori Andrew Brown (Treat Williams) teki leskeksi jäätyään elämässään täyskäännöksen ja muutti lapsineen, 15-vuotiaan Ephramin (Gregory Smith) ja 9-vuotiaan Delian (Vivien Cardone) kanssa Everwoodin pikkukaupunkiin Coloradoon. Syynä oli se, että edesmennyt vaimo oli hehkuttanut paikkaa.


Robbie Williams avautuu huumehuuruisista vuosistaan: ”Näytin maatilan eläimeltä”

iltalehti 01:55 30.06

Huumausaineet ja epäterveellinen ruokavalio vaikuttivat laulajatähden painoon. Laulajatähti Robbie Williams, 46, kertoo ajautuneensa vaikeaan syöksykierteeseen huumeiden kanssa Take That -yhtyeen lopettamisen jälkeen. Kun bändi lopetti toimintansa 1995, Williamsin teinivuosina aloittama huumeiden käyttö lisääntyi.


Pääsponsorinsa menettänyt F1-talli julkaisi uuden värityksensä – viittaukset hammastahnaan hiljenivät

iltalehti 18:05 26.06

Williamsin täytyi maalata autonsa uusiksi juuri ennen kauden alkua. F1-talli Williams on julkaissut uuden värityksensä tulevalle kaudelle. FW43-nimeä kantavan auton värimaailma on hillitty, valkoista autoa koristavat vain siniset yksityiskohdat, merkittävimpänä kaulasta perään jatkuva yhtenäinen viiva.


Ravivihje: Toto75 Kouvola 27.6.2020

iltasanomat 17:02 26.06

Huipputasoisen Kymi GP:n ohella myös Mascate Match ja Don Williams keräävät huomion.


Yksinkertaista ja tyylikästä! Pääsponsorinsa menettänyt Williams julkisti uuden menopelinsä

MTV 11:22 26.06

Pääsponsorinsa RoKitin kanssa yhteistyönsä hiljattain lopettanut Williams joutui pistämään autonsa ulkonäön tapahtuman vuoksi uuteen uskoon.


Hurja näky: Voimanostajan pää vuotaa valtoimenaan verta kovissa painoissa – puhuu avoimesti dopingista

iltalehti 09:04 25.06

Voimamies vakuuttelee olevansa kunnossa. Yhdysvaltainen voimanostaja-kehonrakentaja Larry ”Wheels” Williams on tunnettu kovasta kunnostaan, mutta treeni ei ole sujunut täysin mutkitta. Williams on julkaissut Instagram-tilillään useita videoita, joissa hän nostaa kovia painoja maastavedossa ja vuotaa rehkimisen seurauksena verta.


Käänteinen Robin Hood -tarina – Motorsport: Mercedes kaappasi talousongelmiin ajautuneen F1-tallin pääsponsorin

iltalehti 22:12 24.06

Sponsori päätti yhteistyönsä ongelmiin ajautuneen Williamsin kanssa vain pari viikkoa sitten. Mercedes on saamassa merkittävän uuden tukijan F1-tallilleen. Motorsport.comin tietojen mukaan Hopeanuolia koristavat kauden käynnistyessä ROKiT-yhtiön logot. Muun muassa älypuhelimia ja sen lisävarusteita valmistava brittiyhtiö tuli tunnetuksi aiemmin Williamsin pää- ja nimisponsorina. Viime vuonna käynnistynyt yhteistyö päättyi yllättäen toukokuun lopussa, samaan aikaan kun talli ilmoitti kartoittavansa mahdollisuutta toimintansa myymiselle tulevaisuutensa turvaamiseksi.


Suosittu kieltenoppimissovellus Duolingo opettaa nyt myös suomea – "Se on yksi kaikkien aikojen toivotuimpia kieliämme"

yle 20:40 24.06

Duolingolla on yli 300 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.


Countrytähti Hank Wlliams Jr.:n tytär kuoli auto-onnettomuudessa

stara 06:00 24.06

Countrymusiikin suurnimiin lukeutuva Hank Williams Jr. on kohdannut surullisen perhetragedian.


Kahdeksankertainen Euroopan mestari Bobana Velickovic, 30, on kuollut traagisesti

MTV 14:05 23.06

Ilmapistooliammunnan kahdeksankertainen Euroopan mestari Bobana Velickovic, 30, on kuollut synnytyksen jälkeisiin komplikaatioihin, kertoo serbialaislehti Blic.


Asiantuntija: Kohuja pelkäävä kuningatar pitää Williamia ja Catherinea visusti silmällä

iltalehti 12:19 23.06

Cambridgen herttuaparin ei haluta toistavan samoja virheitä kuin nuoret kuninkaalliset aiemmin. Brittihovi on ehtinyt ryvettyä monissa kohuissa. Tuoreimpana ovat kohauttaneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan, jotka alkuvuodesta ilmoittivat vetäytyvänsä hovista, ja prinssi Andrew, joka yhdistettiin seksuaalirikoskohuun. Nyt kuninkaallinen kirjailija Tom Quinn epäileekin, että kuningatar Elisabet ja prinssi Philip pitävät prinssi Williamia ja herttuatar Catherinea visusti silmällä. Quinn toteaa tuoreessa dokumentissa, ettei tulevan hallitsijaparin haluta toistavan samoja virheitä kuin toiset nuoret kuninkaalliset.


Herttuatar Catherine yhtä hymyä! Kuninkaallinen palasi edustustehtäviin

mtv 21:10 22.06

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen suhteen alkutaivalta muistellaan tuoreella dokumentilla. Paparazzikuvat laskettelukeskuksesta saivat prinssin raivostumaan.


William ja Catherine julkaisivat hurmaavia kuvia suoraan kotialbumeistaan – ennennäkemättömät otokset saivat fanit haukkomaan henkeään

iltasanomat 12:26 22.06

Britanniassa vietettiin sunnuntaina isänpäivää. Sen kunniaksi Cambridgen herttuapari jakoi ennenäkemättömiä kuvia, joissa he poseeraavat isiensä vierellä.


Herttuatar Catherinen suloiset otokset saivat seuraajat haltioitumaan – pikkukuninkaalliset riehakkaina isänsä kanssa

mtv 11:36 22.06

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen suhteen alkutaivalta muistellaan tuoreella dokumentilla. Paparazzikuvat laskettelukeskuksesta saivat prinssin raivostumaan.


Hot topics