Lähde: Leijonilla vaihtumassa yksi kova vastustaja jääkiekon MM-kisoihin

MTV 08:54 13.05

Kansainvälinen jääkiekkoliitto on tekemässä muutoksia vuoden 2021 MM-kisojen alkulohkoihin, jotta Venäjä voi pelata Minskissä, raportoi venäläinen uutistoimisto RIA Novosti.


Koronavirus leviää eläintarhassa New Yorkissa – tiikereillä ja leijonilla tartuntoja

iltasanomat 04:10 23.04

Eläimillä on todettu esimerkiksi yskää.


Katso suorana: Leijonilla räväkkä ja tehokas alku Venäjää vastaan Helsingissä

yle 17:55 06.02

Leijonien EHT-turnaus alkaa Helsingissä pelattavalla ottelulla Venäjää vastaan. Lähetys ottelusta alkaa TV2:ssa kello 18, ja sitä voi seurata kuvan videota klikkaamalla.


Katso suorana: Leijonilla räväkkä alku Venäjää vastaan Helsingissä

yle 17:55 06.02

Leijonien EHT-turnaus alkaa Helsingissä pelattavalla ottelulla Venäjää vastaan. Lähetys ottelusta alkaa TV2:ssa kello 18, ja sitä voi seurata kuvan videota klikkaamalla.


Leijonilla mielenkiintoinen ryhmä EHT:llä – säväyttääkö nuori lupaus Maccelli heti debyytissään?

iltalehti 14:27 06.02

Torstain mielenkiintoisin ottelu on Ruotsin EHT-turnauksen Helsingissä pelattava avauspeli Suomi–Venäjä. Ruotsin EHT-turnauksen Leijonien avauspeli Venäjää vastaan pelataan Helsingissä. Suomi on tähän peliin melko suurikin ennakkosuosikki. Kotiedun ohella voimasuhteisiin vaikuttaa nyt se, että Venäjä osallistuu turnaukseen varsin nuorella joukkueella. Venäjän joukkueessa on lähes kaksi kentällistä vuodenvaihteessa U20-kisoihin osallistunutta pelaajaa.


IL selvitti: Leijonilla loistosauma saada kovia NHL-vahvistuksia MM-kisoihin – katso pelaajien sopimustilanteet

iltalehti 06:15 28.01

Leijonien lähtökohdat kevään MM-kisoihin näyttävät erinomaisilta. Suomen mahdollisuudet saada NHL-vahvistuksia jääkiekon MM-kisoihin ovat paremmat kuin aikoihin. Maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen ja Leijonien GM Jere Lehtinen käyvät kahdesti tarkkailemassa ja tapaamassa NHL-pelaajia Pohjois-Amerikassa.


EHT-turnauksissa kompastelleet Naisleijonat lähtevät voittamaan Ruotsin turnausta: "Olemme poteneet menestyskrapulaa tiedostamattamme"

yle 16:27 27.01

Naisleijonilla on edessä viimeinen turnaus ennen kevään MM-kisoja.


Nuorten Leijonien maalitykki Puistola manaa joukkueensa tehottomuutta ? "Siirreltiin kiekkoa, kun piti laukoa"

jatkoaika.com 20:14 05.01

Patrik Puistola kokee, että Nuorilla Leijonilla olisi ollut mahdollisuuksia korkeampiin sijoihin turnauksessa. Joukkueen perisynti oli hänen mielestään kiekon siirtely silloin, kun olisi pitänyt laukoa.


IL seuraa: Justus Annuselta ja Suomelta paha nukahdus! Nuorilla Leijonilla viimeiset hetket nousta tasoihin

iltalehti 15:36 05.01

Suomi ja Ruotsi taistelevat MM-kisojen pronssimitalien kohtalosta. Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisat huipentuvat mitalipelipäivään. Suomi ja Ruotsi kohtaavat pronssiottelussa Tshekin Ostravassa. Iltalehti seuraa kamppailua hetki hetkeltä.


IL seuraa: Justus Annuselta ja Suomelta paha nukahdus! Nuorilla Leijonilla yksi erä aikaa herätä MM-pronssitrilleriin

iltalehti 15:36 05.01

Suomi ja Ruotsi taistelevat MM-kisojen pronssimitalien kohtalosta. Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisat huipentuvat mitalipelipäivään. Suomi ja Ruotsi kohtaavat pronssiottelussa Tshekin Ostravassa. Iltalehti seuraa kamppailua hetki hetkeltä.


Kylmä suihku heti alkuun! Kanada latoo maaleja MM-välierässä, Nuorilla Leijonilla karmea aloitus – IS seuraa MM-välierää

iltasanomat 20:17 04.01

Suomi ja Kanada kohtaavat MM-turnauksen välierässä.


Leijonat otti tuntumaa mitalipelien näyttämöön ? Tällainen on Ostravar Aréna

jatkoaika.com 12:35 04.01

Perjantaina Nuorilla Leijonilla oli edessään muuttopäivä, kun kisakaupunki vaihtui T?inecistä reilu 40 kilometriä luoteeseen, kisojen päänäyttämölle Ostravaan.


Nuorilla Leijonilla välierässä vastassa Kanada – pelimerkit kannattaa laittaa yllätysmahdollisuudesta huolimatta suosikille

iltalehti 11:06 04.01

Lauantain urheilullisesti mielenkiintoisin tapahtuma on Nuorten Leijonien MM-välierä Kanadaa vastaan. Nuoret Leijonat yllätti torstain puolivälieräpelissä USA:ta vastaan oikeastaan kaikki – joukkueen peli oli kypsää ja pysyi kasassa koko 60 minuutin ajan. Joukkue pelasi vahvuuksillaan: Puolusti hyvin ja iski tarvittavan voittomaalin tylysti erikoistilanteesta. USA ei oikeastaan missään vaiheessa ottelua edes näyttänyt voittajalta. Suomen osalta esityksessä oli valtava ero aikaisempiin otteluihin nähden.


Nuorilla Leijonilla on MM-välierässä yksi merkittävä vahvuus puolellaan – "Vielä kovempi kuin Yhdysvaltoja vastaan"

MTV 09:28 04.01

Suomi kamppailee tutuin asein Kanadan kanssa pääsystä jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-loppuotteluun.


Nuorilla Leijonilla hampaita myöden kaikki pelissä – Eemil Erholtz maksoi hintaa: ”Kovaa saa pelata, mutta ei noin”

iltasanomat 23:14 03.01

Eemil Erholtzin MM-kisoihin kuului vierailu hammaslääkärissä.


Tämä kaikki Nuorilla Leijonilla on vastassa: NHL-ykkösvaraukseksi hehkutettu huippulupaus ja törkeän tempun tehnyt kanadalaiskapteeni

MTV 17:00 03.01

Nuoret Leijonat kohtaa alle 20-vuotiaiden MM-kisojen lauantaisessa välierässä kivikovan Kanadan, jonka joukkue vilisee NHL:n ykköskierroksen varauksia ja tulevaisuuden tähtiä.


MTV seuraa: Nuorilla Leijonilla valtava haaste puolivälierissä – toistuuko viimekertainen yllätystemppu?

MTV 17:48 02.01

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Suomi kohtaa puolivälierissä USA:n. Nuoret Leijonat lähtevät, viime vuoden tapaan, selvästä altavastaajan asemasta isosta ratkaisuotteluun. Mutta käykö nyt samalla tavalla kuin Vancouverissa? MTV Urheilu seuraa puolivälierätaiston tapahtumia hetki hetkeltä.


Lupaavaa! Nuorilla Leijonilla on nyt MM-kisojen tulikuumin kaksikko – mutta mitä taustalta paljastuu?

MTV 20:00 29.12

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue otti jo viikonlopun toisen murskavoittonsa, kun se kaatoi sunnuntaina Kazakstanin lukemin 7-1. Nuorten Leijonien puolelta esillä oli erityisesti kaksikko Patrik Puistola ja Kristian Tanus.


Hot topics