Bile-Dani paljastaa yksityiskohtia Suurin pudottaja -reissustaan: pääsi eroon pahasta tavastaan ja treenaa useita kertoja päivässä – julkaisi kuvan lähtötilanteesta

iltasanomat 13:44 30.06

Bile-Danina tunnettu Daniel Lehtonen nähdään Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa, jota kuvataan parhaillaan.


Rakennus­yhtiöltä lisätietoa Helsingin isosta korona­ryppäästä: Sairastuneista 11 ulkomaalaisia työmiehiä – ”Pitää käydä keskustelu, miten töitä jatketaan”

iltasanomat 21:05 29.06

Lehto Groupin rakennustyömaalla on löydetty 12 koronavirustartuntaa – sairastuneista yksi on yhtiön oma työntekijä ja 11 muuta ulkomaalaisia rakennusmiehiä.


Suomen suurin agenttitoimisto on myyty amerikkalaisjätille – asiakkaina Connor McDavid ja Auston Matthews

iltalehti 20:26 29.06

Agenttitoimisto Acme World Sports on myyty amerikkalaiselle Wassermanille. Wasserman tiedottaa myynnistä verkkosivullaan. Acmessa työskentelevät tällä hetkellä muun muassa Markus Lehto sekä Simo Niiranen, jotka ovat myös agenttitoimiston omistajia. He siirtyvät samalla Wassermanin palvelukseen.


Bile-Dani on uuden alussa – viikko ilman tupakkaa

iltalehti 18:43 29.06

Bile-Danista tuli File-Dani, mutta nyt pannaan mies ruotuun! Aikaisemmin Bile-Danina tunnettu, nykyään File-Daniksi itseään tituleeraava, Hottiksista ja Temptation Island Suomesta tuttu Daniel Lehtonen on toden teolla laittamassa elämäänsä uuteen uskoon. Pari viikkoa sitten uutisoitiin, että hän on yksi tulevalla Suurin pudottaja Suomi -kaudella painoaan pudottavista julkkiksista. Nyt mies on lopettanut myös tupakanpolton.


Erkka V. Lehtola odotti Liverpoolin mestaruutta koko aikuisikänsä – nyt hän uskoo Kloppiin ja nuoriin kasvatteihin: Vähän railakkaampiin juhliin olin varautunut

yle 21:15 26.06

Yle Urheilun asiantuntija Erkka V. Lehtola seurasi 30 vuotta Liverpoolin mestaruusjahtia. Torstai-iltana sytytettiin Liverpool-kynttilä ja nautiskeltiin hieman konjakkia.


Juha Kankkuselle yli 35 000 euron lasku poikansa kilpakaudesta

iltasanomat 18:03 25.06

Riita-asia Lehtonen Motorsportin sekä Juha ja Niko Kankkusen välillä ratkaistiin Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.


Juha Kankkuselle kymmenien tuhansien eurojen lasku poikansa kilpakaudesta

iltasanomat 18:03 25.06

Riita-asia Lehtonen Motorsportin sekä Juha ja Niko Kankkusen välillä ratkaistiin Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.


Juha Kankkunen joutuu maksumieheksi: Käräjäoikeus määräsi korvaamaan yli 35 000 euroa, ex-tallin vaatimukset Niko-pojalle hylättiin

iltalehti 17:24 25.06

Juha Kankkunen ja Lehtonen Motorsport setvivät oikeudessa Niko Kankkusen kilpailukauden maksuja. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on torstaina antamassaan tuomiossa määrännyt ex-rallikuski Juha Kankkusen maksamaan Lehtonen Motorsport Oy:lle sopimukseen perustuvia saatavia yhteensä 35 677 euroa. Muilta osin Lehtonen Motorsportin (LMS) vaatimukset hylättiin. LMS vaati lähes 90 000 euron summaa sekä oikeudenkäyntikulujen korvaamista.


Pikkuleijonissa pelannut maalivahti siirtyy SM-liigasta Tanskaan: ”Valmis vastaamaan haasteeseen”

iltalehti 17:15 23.06

Maalivahti Karolus Kaarlehto siirtyy SaiPasta Tanskan liigan Esbjerg Energyn riveihin. Paimion Hakan kasvatti Karolus Kaarlehto kehittyi TuTon ja TPS:n juniorien sekä TuTon, SaPKon ja Ketterän Mestis-joukkueiden kautta liigatasolle, jossa hänelle kertyi SaiPan riveissä viime kaudella 22 ottelua torjuntaprosentilla 88,3. Jatkoa lappeenrantalaisten riveissä ei kuitenkaan tullut vaan 22-vuotias maalivahti siirtyy Tanskan liigan runkosarjassa kuudenneksi sijoittuneen Esbjerg Energyn vahvuuteen.


Kaarlehto jatkaa uraansa Tanskassa

jatkoaika.com 15:10 23.06

SaiPassa viime kaudella torjunut Karolus Kaarlehto siirtyy Tanskan pääsarjaan.


Karvainen muisto vakavasti loukkaantuneesta Alex Zanardista naurattaa edelleen Jyrki Järvilehtoa

iltalehti 07:59 23.06

Kaksikon tiet kohtasivat useaan otteeseen ajovuosien aikana. Alex Zanardin vakava loukkaantuminen on järkyttänyt koko moottoriurheilumaailmaa. Pidetty italialainen oli tuttu kuljettaja myös Jyrki Järvilehdolle. Kaksikko jakoi samat ajolinjat aikoinaan sekä formula ykkösissä että Pohjois-Amerikan CART-sarjassa. Järvilehto ei muista kaksikon välillä olleen radalla koskaan mitään ongelmia, eikä polemiikkia syntynyt myöskään varikolla.


Isyyspäivärahaan turvautumaan joutunut kapteeni ei mieti seuran palkkaleikkauksia kauden alla: "Honka on minulle jalkapalloilullinen koti, jossa on hyvä olla"

yle 12:19 21.06

Duarte Tammilehto antoi keväällä kasvot jalkapalloilijoiden palkkojen jäädyttämiselle. Jättitappiot tehneen Hongan pelaajat saavat täyden tilipussin vasta heinäkuussa, kun liiga alkaa.


JJ Lehto teki historiaa 25 vuotta sitten – McLaren kunnioittaa urotekoa hulppealla superautolla

iltalehti 11:39 19.06

McLaren valmisti rajallisen määrän hulppeita menopelejä Le Mans -voiton juhlavuoden kunniaksi. 25 vuotta sitten McLaren järjesti superyllätyksen legendaarisessa Le Mansin 24 tunnin ajossa. Voitokasta McLaren F1 GTR -autoa ajoi muun muassa Suomen Jyrki Järvilehto.


Kalle Palander avautuu Iltalehdelle lehtolapsestaan: ”Noloa, ettei ole tullut hoidettua kunnolla”

iltalehti 13:44 18.06

Alppihiihtotähdellä on Norjassa vuonna 1999 syntynyt tytär. Kalle Palanderilla on vuonna 1999 syntynyt tytär Mathilde yhdessä norjalaisen naisen kanssa. Isä ei ole ollut vuosiin yhteydessä tyttäreensä. –?Vähän noloa se on, ettei ole tullut hoidettua kunnolla. En sillä lailla ole häntä niin kaivannut, kun en ole ehtinyt olemaan hänen elämässään, Palander huokaa.


Kalle Palander avautuu lehtolapsestaan: ”Noloa, ettei ole tullut hoidettua kunnolla”

iltalehti 13:44 18.06

Alppihiihtotähdellä on Norjassa vuonna 1999 syntynyt tytär. Kalle Palanderilla on vuonna 1999 syntynyt tytär Mathilde yhdessä norjalaisen naisen kanssa. Isä ei ole ollut vuosiin yhteydessä tyttäreensä. –?Vähän noloa se on, ettei ole tullut hoidettua kunnolla. En sillä lailla ole häntä niin kaivannut, kun en ole ehtinyt olemaan hänen elämässään, Palander huokaa.


Tähtipuolustaja Mikko Lehtonen, 26, päätyi erikoisen NHL-sopan keskelle – joutuu nyt harkitsemaan yllättävää ratkaisua

MTV 06:30 16.06

Viime kaudella Helsingin Jokereissa sensaatiotähdeksi nousseen Mikko Lehtosen uran pitäisi jatkua NHL:ssä, Toronto Maple Leafsin riveissä. Koronaviruspandemian myötä Lehtosen pelitauko voi venyä yhdeksän tai kymmenen kuukauden mittaiseksi. Nyt hän joutuu miettimään omaa etuaan – isojen kysymysmerkkien keskellä.


Maajoukkuekoripalloilijaa kiellettiin harjoittelemasta tyhjässä salissa Kotkassa – näin kaupunki perustelee tylyä ratkaisua

iltasanomat 06:03 16.06

Maajoukkuekoripalloilija Linda Lehtoranta ei pääse harjoittelemaan kaupungin salissa Kotkassa.


Mikko Lehtonen sai heti maistaa uuden NHL-seuransa kiekkohulluuden – "Kaiken maailman yhteydenottoja"

MTV 19:30 15.06

Puolustaja Mikko Lehtonen, 26, oli viime kauden tarina eurooppalaisissa kiekkokaukalossa. Lehtonen nakutti hurjaa jälkeä Helsingin Jokereiden takalinjoilla, vaikka samalla kulisseissa pyöri häneen liittynyt kilpajuoksu.


Beach volleyn avausturnauksessa kaksi odotettua voittajaparia – "Neljän kuukauden väli oli turhan pitkä"

yle 21:32 14.06

Santeri Siren ja Jyrki Nurminen sekä Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen juhlivat voittoja Sastamalan SM-kiertueen kisassa.


Lajilegenda Riikka Lehtonen ”dominoi” 40-vuotiaana – runnoi parinsa kanssa SM-osakilpailuvoittoon

iltasanomat 17:59 14.06

Beach volleyn SM-kiertueen avausosakilpailun voittajiksi pelasivat Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen sekä Santeri Siren ja Jyrki Nurminen.


Hot topics