Kiekkoilija Jori Lehterän Lotta-vaimo julkaisi satumaisia kuvia viiden vuoden takaa: "Aika rientää"

mtv 08:55 03.07

Jääkiekkoilija Jori Lehterä ja vaimo Lotta Lehterä viettivät viidettä hääpäiväänsä.


Seuraa vaihtanut leijonahyökkääjä Jori Lehterä odottaa puhelinsoittoa: "Keskustelemme kaikesta"

MTV 15:32 25.05

Suomalaishyökkääjä Jori Lehterän, 32, siirto KHL-seura Moskovan Spartakiin varmistui toukokuun alkupuolella. Leijonissakin esiintynyt kokenut kiekkoilija kertoi tavoitteistaan tulevalle kaudelle venäläismedia Sport-Ekspressin haastattelussa.


Jori Lehterästä on tulossa jälleen isä – vaimo paljasti onnellisen perheuutisen upealla kuvalla

mtv 13:03 21.05

Jääkiekkoilija Jori Lehterä ja Lotta Lehterä odottavat toista yhteistä lastaan.


Jori Lehterän huumetuomion käsittely alkoi hovioikeudessa – samalla paljastui iloinen vauvauutinen

iltasanomat 20:26 20.05

Jori Lehterä on alusta asti kieltänyt ostaneensa kokaiinia kesällä 2018. Juttua käsiteltiin tällä viikolla hovioikeudessa.


Jori Lehterän kokaiinijutun käsittely alkoi hovioikeudessa – kiekkoilija oli itse paikalla ja vaatii huumetuomion kumoamista

MTV 13:43 19.05

Entinen NHL-kiekkoilija Jori Lehterä kiistää edelleen syyllistyneensä huumerikokseen. Lehterä oli kutsuttuna itse paikalla, kun hänen kokaiinijuttuaan alettiin puida tiistaiaamuna Turun hovioikeudessa.


Jori Lehterän kokaiinijutun käsittely alkoi hovioikeudessa – kiekkoilija oli itse paikalla ja vaatii huumetuomion kumoamista

MTV 13:43 19.05

Entinen NHL-kiekkoilija Jori Lehterä kiistää edelleen syyllistyneensä huumerikokseen. Lehterä oli kutsuttuna itse paikalla, kun hänen kokaiinijuttuaan alettiin puida tiistaiaamuna Turun hovioikeudessa.


Jori Lehterän uusi seura varmistui

iltalehti 13:35 12.05

Jori Lehterä siirtyy Moskovan Spartakiin. Moskovan Spartak kertoo Twitter-tilillään tehneensä yksivuotisen sopimuksen Jori Lehterän kanssa. Iltalehti kertoi suomalaishyökkääjän Spartak-sopimuksesta jo huhtikuun puolessa välissä.


Lehterä vaihtaa Pietarista Moskovan Spartakiin

yle 13:20 12.05

Jori Lehterä teki Moskovan Spartakin kanssa vuoden sopimuksen.


SKA:n jättänyt Lehterä siirtyy Moskovan Spartakiin

jatkoaika.com 13:08 12.05

NHL- ja KHL-konkari Lehterä siirtyy Pietarista Moskovaan.


Jori Lehterän uusi seura selvisi

iltasanomat 12:53 12.05

Lehterä pelasi viime kaudella Pietarin SKA:ssa.


Jori Lehterän uusi seura varmistui – ura jatkuu Venäjän pääkaupungissa

MTV 12:40 12.05

Suomalaishyökkääjä Jori Lehterä jatkaa uraansa KHL-seura Spartak Moskovan riveissä.


Tero Lehterä veisteli Timo Jutilan klassikkohetkestä MM95-kultakisoissa – Antero Mertaranta repesi täysin: "Pakko ottaa uusiksi"

MTV 07:55 10.05

Timo Jutilan "pumpputuuletus" jäi klassikoksi Leijonille ensimmäisen maailmanmestaruuden tuoneista kevään 1995 MM-kisoista. Kultajoukkueessa pelanneelle Tero Lehterälle jäi finaalin tapahtumista hieman myös hampaankoloon. 


Pietarin SKA ei jatkanut Jori Lehterän sopimusta

yle 08:45 29.04

Myös Jarno Koskiranta joutuu lähtemään SKA:sta.


Pietarin SKA hyvästeli viisi pelaajaa – mukana kaksi suomalaista

iltalehti 22:23 28.04

KHL:n suurseura SKA julkaisi verkkosivuillaan uutisen, jossa se toivotti viidelle pelaajalleen onnea jatkoon muissa seuroissa. SKA kiitti puolustajia Artjom Zubia ja Andrei Zubarevia sekä hyökkääjiä Aleksandr Barabanovia, Jarno Koskirantaa ja Jori Lehterää heidän panoksestaan joukkueen menestyksen eteen. He eivät jatka Pietarissa. SKA eteni KHL:n playoffeissa konferenssin välieriin ennen kuin koronakriisi katkaisi kauden.


Jori Lehterä jättää Pietarin SKA:n – löysi uuden seuran

iltalehti 14:45 15.04

Jori Lehterä vaihtaa seuraa. Jori Lehterä jättää Pietarin SKA:n ja siirtyy ensi kaudeksi toiseen KHL-seuraan, joka on Iltalehden tietojen mukaan Moskovan Spartak. Siirrosta on uutisoitu myös Venäjällä, jossa urheilusivusto championat.com kertoi tiistaina Lehterän, 32, tehneen yksivuotisen sopimuksen Spartakin kanssa.


Venäläislähde: Jori Lehterän ura KHL:n suurimmassa seurassa jää yhden kauden mittaiseksi

jatkoaika.com 17:38 11.04

Venäläislehti Ria Novostin saamien tietojen mukaan Jori Lehterä ei saanut SKA Pietarilta jatkosopimusta ensi kaudelle.


Lähde: Jori Lehterä jättää KHL-jätti SKA:n

MTV 17:23 11.04

Suomalaishyökkääjä Jori Lehterä ei jatka KHL-jätti Pietarin SKA:ssa ensi kaudella, uutisoi venäläinen uutistoimisto Rio Novosti.


Lähde: Pietarin SKA:n suomalaistykki jättää seuran

iltasanomat 16:58 11.04

Jori Lehterä ehti edustaa KHL-seura Pietarin SKA:ta yhden kauden ajan.


SKA:lla tänään mahdollisuus karata tavoittamattomiin – Jokereille tarjolla enää konferenssiin kolmossijaa?

iltalehti 12:56 20.02

Päivän pelivalinta on KHL:n SKA Pietari-Torpedo-ottelu. SKA Pietari sai pelinsä toimimaan kevään mahdollista Gagarin-cupin tavoittelua ajatellen juuri oikealla hetkellä. Tammikuun ensimmäisessä ottelussaan se hävisi Jokereille Helsingissä nöyryyttävästi 0–6. Sen jälkeisistä 15 pelistään SKA on voittanut 13 ja on koko sarjan kovavireisin joukkue. Eikä pelkästään tuloksiltaan, vaan myös peliltään – joukkueen luistelu- ja pelitilannenopeus on parantunut huomattavasti alkukaudesta. SKA:n suomalaisista etenkin Jori Lehterä on parantanut samaan tahtiin joukkueensa kanssa – viimeiseen kymmeneen peliin on syntynyt kahdeksan tehopistettä.


Kirjoittiko Jori Lehterä itsensä ulos MM-kisoista? "Papparainen nuorten poikien kanssa" – tätä pelaajaa Jukka Jalonen toivonee NHL:stä hartaimmin

MTV 05:30 10.02

Euro Hockey Tour tarjoaa Leijonille ja päävalmentaja Jukka Jaloselle neljän turnauksen mittaisen mahdollisuuden tutkia uusia pelaajia ja pelitavallisia kehityskohteita ennen kevään MM-kisoja. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvosen näkee maajoukkueen peruspelaamisen olevan kunnossa, mutta viime keväänä MM-kultaan johtanut kilpailuetu saattaa olla menetetty.


Hot topics