Hätävalot vilkkuvat Ferrarilla - talli teki merkittävän peliliikkeen viikonlopun F1-kisaan

iltalehti 10:38 07.07

Ferrarin pelot osoittautuivat todeksi kauden avauskilpailussa. Charles Leclercin kakkossija ei hämää ketään. Ferrarin suoritus kauden avauskilpailussa Itävallassa oli koko viikonlopun ajan kaukana siitä, mihin italialaistallissa on totuttu.


Ferrari painoi paniikkinappulaa – muutos nähdään jo ensi kisassa: "Ainoa ratkaisu on reagoida"

MTV 09:09 07.07

Ferrari sai hilattua onnekkaiden käänteiden avulla Charles Leclercin palkintopallille ja kilpailun kakkoseksi, mutta tulos ei peittänyt totuutta italialaistallin surkeasta vauhdista kauden avausosakilpailussa Itävallan Spielbergissä.


Tässä on syy Kimi Räikkösen isoille murheille – selvitys paljastaa F1-sarjaa kuohuttavan käänteen

MTV 06:01 07.07

F1-kauden avausviikonlopun aikana isoksi puheenaiheeksi nousi se, miten syvällä Ferrari tarpoo tällä hetkellä. Charles Leclercin ilmiömäinen ajo nosti italialaistallin palkintopallille, mutta silti. Ytimessä kuohuu.


Ferrarin autossa hieno kunnianosoitus vakavasti loukkaantuneelle Alex Zanardille

iltalehti 20:05 03.07

Zanardi loukkaantui pahasti käsipyöräkilpailussa kesäkuussa ja on tällä hetkellä koomassa. Italialaistalli Ferrari kunnioittaa F1-kauden avausviikonloppuna sairaalassa hengestään kamppailevaa Alex Zanardia. Charles Leclercin ja Sebastian Vettelin autojen kyljessä lukee teksti "Forza Alex”, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”eläköön Alex.”


McLaren-pomolla selkeä näkemys tallista poistuvan Carlos Sainzin asemasta: ”Halusimme antaa hänen tehdä niin”

MTV 19:15 30.06

McLarenin tallipäällikkö Andreas Seidl uskoo Carlos Sainzin laittavan Charles Leclercin tiukoille, kun tämä siirtyy Ferrarille ensi kaudella.


Psykologinen sodankäynti kiihtyy Ferrarilla – ”Toivottavasti Vetteliä kohdellaan reilusti”

iltasanomat 11:41 23.06

Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin kierrosaikoja päästään vihdoin vertailemaan tiistaina testit Italiassa.


Ferrari-pomo kiistää kiusalliset väitteet F1-tallin uudesta kuskista – "Hänestä voi tulla maailmanmestari"

MTV 08:30 07.06

Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton mukaan Carlos Sainzilla on mahdollisuuksia nousta maailmanmestariksi italialaistallin riveissä. Binotto ei allekirjoita lainkaan väitteitä, joiden mukaan Sainz olisi pelkästään Charles Leclercin kakkoskuljettaja Ferrarilla.


Kimi Räikkösen pomo kertoo yksityiskoneessa suomalaiselle antamastaan lupauksesta, joka lunastettiin myöhemmin

iltalehti 21:34 03.06

Sopimusneuvotteluiden käynnistyttyä niitä ei kauaa pöydän ääressä hierottu. F1-talli Alfa Romeon tiimipäällikkö Beat Zehnder on muistellut Autosportille Kimi Räikkösen kanssa käymiään sopimusneuvotteluja. Yhteistyötä viriteltiin jo kauan ennen lopullista siirtoa. Räikkönen kisasi Ferrarilla 2014–2018, kunnes italialaistalli päätyi nostamaan Charles Leclercin suomalaisen tilalle Sebastian Vettelin tallikaveriksi. Räikkönen siirtyi toiseen suuntaan Leclercin paikalle Alfa Romeolle, joka tunnettiin aiemmin Sauberin nimellä.


Kimi Räikkösen pomo kertoo yksityiskoneessa suomalaiselle antamansa lupauksen, joka lunastettiin myöhemmin

iltalehti 21:34 03.06

Sopimusneuvotteluiden käynnistyttyä niitä ei kauaa pöydän ääressä hierottu. F1-talli Alfa Romeon tiimipäällikkö Beat Zehnder on muistellut Autosportille Kimi Räikkösen kanssa käymiään sopimusneuvotteluja. Yhteistyötä viriteltiin jo kauan ennen lopullista siirtoa. Räikkönen kisasi Ferrarilla 2014–2018, kunnes italialaistalli päätyi nostamaan Charles Leclercin suomalaisen tilalle Sebastian Vettelin tallikaveriksi. Räikkönen siirtyi toiseen suuntaan Leclercin paikalle Alfa Romeolle, joka tunnettiin aiemmin Sauberin nimellä.


Charles Leclerc puuttui kiusallisiin Ferrari-väitteisiin – "Totta kai hän haastaa minut"

MTV 16:57 25.05

F1:n kuljettajamarkkinoilla nähtiin isoja liikkeitä, kun Ferrari ilmoitti, että sen ja Sebastian Vettelin tiet erkanevat kauden 2020 jälkeen. Ferrari palkkasi Vettelin korvaajaksi Carlos Sainzin, joka saapuu talliin McLarenilta. Koko kuvion ylle on nostettu väitteitä, joiden mukaan Sainz olisi värvätty vain ja ainoastaan Charles Leclercin kakkoskuljettajaksi.


Video: Charles Leclercin pelisessio keskeytyi huvittavasti – pulassa ollut tyttöystävä joutui turvautumaan erikoiseen kikkaan

iltasanomat 10:24 17.05

Charles Leclercin tyttöystävä joutui turvautumaan erikoiseen keinoon saadakseen tämän huomion.


Yllättävä viesti keskeytti Charles Leclercin pelisession – Ferrari-tähdelle tuli todellinen äkkilähtö

MTV 21:00 16.05

Ferrarin F1-kuski Charles Leclerc on faniensa iloksi innostunut suoratoistamaan pelaamistaan Twitch-palvelussa. Lauantaina monacolaisella kävi kuitenkin melko huvittava kömmähdys.


"Ikuinen kakkonen” saa vihdoin näytön paikan – voiko Carlos Sainz jopa syrjäyttää Leclercin? ”Voi nousta voittoon”

iltalehti 09:03 15.05

Menestys ja paikka kovassa tallissa ovat suorastaan karttaneet Carlos Sainzia. Huhut saivat torstaina vahvistuksen, kun Ferrari tiedotti Carlos Sainz juniorin siirtyvän italialaistalliin kaudella 2021. Ferrarilla on ensi vuonna käsissään tallihistorian toiseksi nuorin kuljettajakaksikko, sillä Sainzilla on tällä hetkellä ikää 25 ja Charles Leclercillä 22 vuotta. Maranellon punaista edusti nuorempi duo ainoastaan vuonna 1968, kun ratin takana istuivat Chris Amon ja Jackie Ickx.


"Ferrari osti aitoa nälkää" – Asiantuntijan mukaan Carlos Sainz pystyy tosissaan haastamaan Charles Leclercin taistelussa ykköskuskin paikasta

yle 19:45 14.05

Yle Urheilun asiantuntijan Jukka Mildhin mukaan Carlos Sainzin palkkaaminen on osa Ferrarin nuorennusleikkausta.


Tätä Ferrari ei sano ääneen: Uusi kuljettaja on selkeä kakkonen – ”Leclerc on pessyt Vettelin oikein kunnolla”

iltalehti 16:13 14.05

Carlos Sainz palkattiin Ferrarille hyväksi kakkoskuskiksi. Ferrari tiedotti torstaina palkanneensa espanjalaisen Carlos Sainzin, 25, kuljettajakseen kausiksi 2021 ja 2022. Monacolaisen Charles Leclercin, 22, sopimus yltää aina kauden 2024 loppuun asti. Näin ollen tämän kauden jälkeen italialaistallin kuljettajakaksikko on nuorempi kuin vuosikymmeniin. Leclerc-Sainz on Ferrarin nuorin kaksikko sitten vuoden 1968.


Piero Ferrari antoi vahvan vihjeen Sebastian Vettelin seuraajasta

iltalehti 11:28 14.05

Sebastian Vettelin lähtöuutinen käynnisti seuraajasta huhumyllyn, jossa yksi mies on noussut paalupaikalle. Talli suuntaa ensi kaudella tulevaisuuteen Charles Leclercin johdolla. – On oikein antaa tuki Leclercille, koska hän on hyvin lahjakas ja älykäs poika, joka on varttunut Ferrarin akatemiassa, Piero Ferrari kuvaili uutistoimisto Ansalle.


Valtteri Bottas Ferrarille? F1-toimittajalta herkullinen näkemys suomalaisen valteista italialaistallille

iltalehti 14:30 12.05

F1-sarjan kuskimarkkinat villiintyivät. Ferrarin ja Sebastian Vettelin polkujen eriytyminen tämän vuoden jälkeen käynnisti formula ykkösten silly seasonin. Spekulaatiot toisesta Ferrari-paikasta käyvät tällä hetkellä valtoimenaan. Charles Leclercin rinnalle on ehdotettu Daniel Ricciardoa, Carlos Sainzia ja Antonio Giovinazzia. myös Mercedeksellä sarjaa viime vuodet hallinneen Lewis Hamiltonin siirrolla on spekuloitu, Ferrari kun on aina halunnut pitää riveissään sarjan kärkikuljettajia.


Viekö Lewis Hamilton Sebastian Vettelin paikan Ferrarilta? Tähtikuljettajien sopimuskoukeroista uusia paljastuksia

iltalehti 14:45 07.05

Ferrarin toiseen autoon on tunkua. Mutta kenet talli valitsee Charles Leclercin rinnalle? Taistelu Ferrarin toisesta kisakuskin paikasta on tällä hetkellä formulamaailman kuumin puheenaihe. Tallin kisakuskina vielä ainakin tämän kauden jatkavan Sebastian Vettelin jatkosopimusneuvotteluissa uutisoidaan jälleen uusi käänne. Vuodesta 2015 tallissa ajaneen nelinkertaisen maailmanmestarin uutisoitiin jo aiemmin saaneen Ferrarilta sopimuksen, johon saksalainen ei ollut tyytyväinen. Yhden vuoden jatko ja reilu palkanalennus eivät olisi miellyttäneet miestä, joka haluaisi sitoutua talliin pidemmäksi aikaa.


Lehti: Sebastian Vettel kieltäytyi Ferrarin sopimustarjouksesta – palkkaa olisi leikattu massiivisesti

iltalehti 15:05 22.04

Saksalaiskuskin paikalle löytyy kyllä ottajia, mikäli se ei Vetteliä kiinnosta. Sebastian Vettel on torjunut Ferrarin jatkosopimustarjouksen, jossa hänen palkkaansa olisi alennettu tuntuvasti, kertoo la Gazzetta dello Sport. Vuodesta 2015 italialaistallissa ajaneen Vettelin sopimus Ferrarin kanssa päättyy tähän vuoteen. Talli on kertonut haluavansa pitää nelinkertaisen maailmanmestarin riveissään Charles Leclercin rinnalla, mutta talli ja kuljettaja ovat tällä hetkellä erimielisiä sopimuksen yksityiskohdista.


Auto seinään tutussa paikassa – Ferrari-tähti toisti virheensä ja some riehaantui

MTV 20:26 15.04

Charles Leclercin ensimmäinen kausi Ferrarilla oli loistava, mutta aivan täydellisesti monacolainen ei toki ajanut joka viikonloppu.


Hot topics