11-vuotias Myrtis antiikin Kreikasta haluaa pelastaa nykylapset tappavilta taudeilta – sometili "haudan takaa" kannustaa käsienpesuun

yle 06:10 05.06

Ruttoepidemian aikaan kuolleelle tytölle on rekonstruoitu kasvot. Hahmo puhuttelee erityisesti lapsia ja nuoria.


Heidi Nieminen on kolmiodraaman jälkeen väleissä ex-miehensä Toni Niemisen kanssa: "Haluamme, että lapset saisivat mahdollisimman tasapainoisen elämän"

mtv 14:30 04.06

Heidi Nieminen korostaa MTV Uutisille, että lapset ovat täysin syyttömiä aikuisten välisiin asioihin. 


Eva Wahlstöm julkaisi harvinaisen perhekuvan – lapset pomppivat villisti trampoliinilla

mtv 21:01 02.06

Eva Wahlström ja Niklas Räsänen elävät uusperheen arkea.


Kuningatar Elisabet, 94, näyttäytyi ensimmäistä kertaa hetkeen – ratsasti pihallaan ryhdikkäänä

iltalehti 12:40 02.06

Kuningatar Elisabet II nautti keväisestä säästä. Kuningatar Elisabet II on valokuvattu ensimmäistä kertaa viikkoihin. Kuningatar ratsasti keväisessä maastossa Windsorissa sunnuntaina. Hymyilevä kuningatar oli valinnut ratsastusasukseen vaaleat housut, ryhdikkään jakun, valkoiset käsineet ja kukikkaan huivin. Ratsastusretkestä ovat kertoneet esimerkiksi CNN ja BBC. Kuningattaren ratsu on 14-vuotias, Buckinghamin palatsi kertoo Instagramissa. Kuningatar Elisabet on nauttinut hevosurheilusta jo useiden vuosien ajan. Kuningatar seuraa aktiivisesti hevoskilpailuja ja ratsastaa hyvin mielellään. Myös kaikki kuningattaren lapset osaavat ratsastaa.


Amin Asikainen ja Nadia Ammouri avoimina koronan vaikutuksista: työt vähenivät, hermot kiristyivät – yksi haave nousi esiin

iltalehti 07:07 02.06

Asikaisten perheessä koronakevät on vietetty tiiviisti perheen kesken kotioloissa. Tärkeäksi asiaksi nousi nyrkkeilyvalmentaja Amin Aikaiselle ja personal trainer Nadia Ammourille ulkona liikkuminen. Koronavirus tyhjensi suurelta osin Asikaisten kalenterin töistä ja muista menoista. Tiiviisti yhdessä aikaansa viettävä perhe sai tottua arkeen, jossa oltiin paljon neljän seinän sisällä, pidettiin etäkoulua ja liikuttiin ulkona. Paletin pyörittäminen tuntui aluksi ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisesta ja personal trainer Nadia Ammourista hankalalta. – Rutiinit lähtivät muodostumaan siinä heti alkuun. Lapset jäivät heti kotiin ja koulua alettiin käymään kotoa käsin. Nadia oli ulkona liikkumisesta alkuun tarkka, mäkin vedin kumihanskat kädessä ja suoja suun edessä kauppaan, Amin Asikainen kuvailee Iltalehdelle Helsingin Uimastadionilla.


Pääkirjoitus: Hallituksella on kuuma peruna käsissä – riskipalaajat tulivat al-Holista

iltasanomat 21:00 01.06

Suomeen al-Holin pakolaisleiriltä palanneet äidit ja lapset ovat kuuma poliittinen peruna hallituksen käsissä.


Sauli Niinistö HS:ssa: Suojelupoliisin esittämät käsitykset leiriltä palaajien turvariskeistä syytä ottaa vakavasti

iltasanomat 20:30 01.06

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön mukaan riski siitä, että Suomeen al-Holin leiriltä palaavat naiset ja lapset ovat turvallisuusuhka, on syytä ottaa vakavasti


Kesäleirikausi korkattiin Helsingissä – skeittileirillä helpottuneita olivat niin järjestäjät kuin lapsetkin

iltasanomat 18:04 01.06

”On kivaa, kun on jotakin muutakin tekemistä kuin vain olla kotona”, 10-vuotias Jonathan totesi.


Jukka Hildénin lapset hurmaavat suloisessa kuvassa – someseuraaja teki terävän huomion

mtv 16:01 01.06

Duudsoneista tutun Jukka Hildénin iloitsee lastensa puolesta.


Metti Forssell paljastaa, millainen perheen uudesta kodista tulee: Mikael-puoliso toivoo kultaista suihkua, lapset saavat omat kylpyhuoneet...

iltasanomat 20:03 31.05

Metti kertoo perheen remontoivan uuden kotinsa vastaamaan heidän mieltymyksiään.


Kylie Jennerin ja Khloé Kardashianin lapset ihastuttavat somessa – juttelevat toisilleen suloisella videolla

mtv 18:02 31.05

Kardashian-klaanin pienimäiset ihastuttavat sosiaalisessa mediassa.


Kun Eerikan lapset otettiin huostaan, kuvaan astui sijaisäiti Maija – he loivat välilleen luottamuksen, jonka mustasukkaisuus usein turmelee

yle 19:15 30.05

Kodin ulkopuolelelle sijoitettujen lasten ja nuorten määrä on Suomessa kasvava.


Luokanopettaja Sari Salo on ollut toiminnallisen oppimisen edelläkävijä ja pisti lapset liikkumaan myös etäkoulussa: "Kun pelataan ja juostaan, ajan kulua ei huomaa"

yle 08:15 29.05

Eteläpohjalaisopettaja tunnetaan toiminnallisista opetusmenetelmistään. Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö palkitsi hänet tänä keväänä stipendillä saavutuksistaan.


Muistatko vielä Big Brother -Kakin? Takana rahapulan täyttämät vuodet kolmen lapsen isänä ja vaativa sydänoperaatio

iltalehti 05:28 29.05

Muistatko vielä Big Brotherissa liki 15 vuotta sitten tutuksi tulleen Kari ”Kaki” Hautoniemen? Vuonna 2006 Suomessa nähtiin Big Brother -ohjelman toinen tuotantokausi. Tuolloin suomalaiset saivat tutustua television kautta Kari ”Kaki” Hautoniemeen, joka valloitti katsojien sydämet aurinkoiselle olemuksellaan ja aitoudellaan. Iltalehti otti selvää, mitä Kakille kuuluu nykyään. Tuttu ääni vastasi Iltalehden puheluun pari viikkoa sitten keskeltä lapsiperheen äitienpäivävalmisteluja. Kakilla ja hänen vaimollaan on tätä nykyä 2-, 4-, ja 8-vuotiaat lapset, joiden kanssa entinen BB-tähti on touhunnut koko aamun saadakseen kasaan puitteet koko perheelle ikimuistoiseen äitienpäivään.


Suru lapsettomuudesta ja keskenmenoista vei Kotikatu-näyttelijä Nelly Kärkkäisen viikoiksi sängyn pohjalle: ”Olin vain möykky”

iltalehti 21:45 26.05

Nelly Kärkkäisen paras tuki rankkojen lapsettomuushoitojen ja keskenmenojen jälkeen löytyi avoimuudesta ja vahingossa syntyneestä vertaistukiryhmästä. Aurinko paahtoi kreikkalaisen luostarin juurella sijaitsevan näköalaravintolan terassille. Näyttelijä ja yrittäjä Nelly Kärkkäinen katsoi alas Välimereen. Näytti kuin vaahtopäissä olisi uinut delfiinejä. Nelly soitti äidilleen Suomeen. – Kävi kuinka hyvänsä, en ole ikinä ollut näin onnellinen, Nelly sanoi tuona viime kesän päivänä.


Katie Price vei kaikki viisi lastaan jäätelölle – tältä kohukaunottaren jälkeläiset näyttävät nyt

mtv 14:30 26.05

Glamourmallina ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Katie Price vei kaikki viisi lastaan jäätelölle syntymäpäivänsä kunniaksi. Kuvat paljastavat, että lapset ovat kasvaneet melkoisesti.


Hengenvaarallinen tempaus: Lapset antoivat mustalesken purra, jotta saisivat Hämähäkkimiehen voimat

stara 08:00 26.05

Pelätty mustaleski erittää purressaan hermomyrkkyä, joka aiheuttaa voimakasta kipua ja


Menehtyneen Kobe Bryantin perhe perii yhden sijoituksen ansiosta 200 miljoonaa dollaria

iltalehti 20:27 25.05

Kobe Bryantin leski Vanessa ja lapset perivät helikopterionnettomuudessa menehtyneen koripalloikonin osakkeet urheilujuomamerkkiin. Tammikuussa helikopterionnettomuudessa menehtyneen Kobe Bryantin osakkeet urheilujuomamerkkiin BodyArmoriin siirtyvät hänen vaimonsa ja lastensa omistukseen, uutisoi Fox. Bryant oli merkittävässä osassa yrityksen kasvutarinaa, sillä hän sijoitti siihen viisi miljoonaa dollaria vuonna 2013. Kymmenen prosentin omistusosuuden arvo oli 40-kertaistunut viidessä vuodessa yli 200 miljoonaan dollariin, kun BodyArmor siirtyi suurelta osin virvoitusjuomajätti Coca-Colan omistukseen kahden miljardin dollarin kauppahinnalla.


Maanpaossa elävän ex-viranomaisen lapset vietiin sängyistään Saudi-Arabiassa – ”Hän tietää, minne ruumiit on haudattu”

iltasanomat 11:14 25.05

Perhe uskoo, että Saudi-Arabian hallinto yrittää pidätettyjen lasten avulla pakottaa entisen kruununprinssin oikeana kätenä tunnetun Saad al-Jabrin palaamaan kotimaahansa.


William ja Catherine eivät päästä prinsessa Charlottea vielä takaisin kouluun

iltalehti 11:10 25.05

Cambridgen herttuaparin ei uskota laittavan prinsessa Charlottea vielä kouluun, vaikka koulut avautuisivatkin. Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat monien muiden vanhempien tavoin kotiopettaneet lapsiaan prinssi Georgea, 6, ja prinsessa Charlottea, 5, poikkeusolojen aikaan. 2-vuotias prinssi Louis ei vielä osallistu kouluopetukseen. Britannia on alkanut helpottaa rajoituksiaan ja avaa kesäkuussa koulut osalle luokka-asteista. Myös Batterseassa sijaitsevan Thomas’s School -yksityiskoulun, jota kuninkaalliset lapset käyvät, uskotaan seuraavan hallituksen ohjeistusta.


Hot topics