Sara Chafak poseeraa tyrmäävänä luonnossa - katso helteiset kesäkuvat

iltalehti 09:47 04.07

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak heittäytyi Iltalehden kuvauksissa kesän tunnelmaan. Helsingin Töölönlahden maisemissa ohikulkijat kääntävät päätään, kun tuttu kaunotar poseeraa kesäisissä vaatteissa. Sara Chafak, 29, on kameran edessä luonnollinen ja varma malli. Hän sanookin nauttivansa työstään, joka on vienyt missikaunotarta ympäri maailmaa erilaisiin mallitöihin. Iltalehden viikonlopun lehden kansikasvo kertoo viihtyneensä kesähelteillä parvekkeella auringonottopuuhissa. Päivettyneisyys näkyy iholla edelleen, onhan kuumimmista helteistä vain muutamia päiviä aikaa.


Podcast: HJK murskasi Lahden täysin eikä edes näyttänyt parastaan – liigan hännillä huolestuttavia merkkejä: ”RoPS näytti Ykkösen joukkueelta”

iltasanomat 16:46 03.07

Pallokerhossa keskustellaan Veikkausliigan avauskierroksesta.


Koulupoikien vahingossa onkima kranaatti on luultavasti muisto rintamalta – toimi näin, jos epäilet löytäneesi räjähteen

yle 16:29 03.07

Sodanaikainen kranaatti tarttui magneettionkeen torstaina Lahden satamassa. Puolustusvoimien mukaan magneettikalastuksen suosio voi lisätä löydöksiä.


11-vuotias onki käsikranaatin Lahden satamasta – poliisi eristi alueen, puolustusvoimat riensi hätiin

iltasanomat 13:44 02.07

Käsikranaatti tarttui 11-vuotiaan onkeen.


11-vuotias onki käsikranaatin Lahden satamasta – poliisi eristi alueen, puolustusvoimilta pyydetty virka-apua

iltasanomat 13:44 02.07

Käsikranaatti tarttui 11-vuotiaan onkeen.


Poikien magneettionkeen tarttui käsikranaatti Lahden satamassa – "Yleensä on saatu lähinnä pullonkorkkeja ja nauloja"

yle 13:37 02.07

Puolustusvoimat on hakenut kranaatin pois ja Lahden satamassa pääsee kulekmaan jälleen normaalisti.


Poikien magneettionkeen tarttui käsikranaatti Lahden satamassa – puolustusvoimat raivaa aluetta

yle 13:37 02.07

Poliisi on eristänyt löytöpaikan sataman ja Pikku-Vesijärven puiston välissä.


Lahden satamasta löytyi käsikranaatti – poliisi on eristänyt alueen

yle 13:37 02.07

Puolustusvoimat ovat auttamassa poliisia kranaatin raivauksessa.


Ah, kuinka kauniita miesvartaloita! Lapinlahden Linnut tulevat taas uusintoina

iltalehti 07:21 02.07

Katseluun tulevat Lappareiden sketsisarjat on tehty vuosina 1988–1992. Kyllä miesvartalo on sentään kaunis! Lapinlahden Linnut eli tutummin Lapparit lanseerasivat elämään jääneitä hokemia jo ennen Putousta ja Kummelia. Legendaarinen huumoriryhmä teki Ylelle kaikkiaan kolme viihdesarjaa. Tänään ne kaikki julkaistaan Ylen netti-tv:ssä.


Lapinlahden Lintujen nakukuvaukset SM-liigan ottelussa päättyivät poliisiasemalle – viihdyttäjien sketsisarjat Yle Areenaan

iltasanomat 07:02 02.07

Lapinlahden Lintujen Ylelle tekemät sketsiviihdesarjat Seitsemän kuolemansyntiä, Maailman kahdeksan ihmettä sekä Kuudesti laukeava saapuvat vuodeksi Yle Areenaan.


Veikkausliigan avauskierroksesta hurja maalijuhla – Tampereella seitsemän osuman näytös, HJK tuhosi Lahden

MTV 22:56 01.07

Miesten jalkapalloliiga avattiin keskiviikkona viidellä ottelulla, ja ykkössuosikki HJK näytti voimaansa heti alkuun 4–0-vierasvoitolla FC Lahdesta.


Veikkausliigan avauskierroksesta hurja maalijuhla – Tampereella seitsemän osuman näytös, HJK tuhosi Lahden,

MTV 20:42 01.07

Miesten jalkapalloliiga avattiin viidellä ottelulla, ja ykkössuosikki HJK näytti voimaansa heti alkuun 4–0-vierasvoitolla FC Lahdesta. Puolustava mestari KuPS oli sekin tyly vieras kaatamalla HIFK:n 3–0.


Jere Karalahden Ronja-tytär täytti 20 vuotta – isä onnitteli julkaisemalla harvinaisen perhekuvan: huomaatko yhdennäköisyyden?

mtv 17:30 01.07

Ex-kiekkoilija Jere Karalahden Ronja-tytär vietti syntymäpäiväänsä heinäkuun ensimmäisenä päivänä.


HJK:n iso suunnitelma meni hyllylle – Aki Riihilahti löytää silti hopeareunuksen koronatoimista: ”Monissa maissa ei ole mitään keskusteluyhteyttä”

iltalehti 11:15 01.07

Aki Riihilahden mukaan seuroilla ja viranomaisilla on ollut loistava keskusteluyhteys, toisin kuin monissa muissa Euroopan maissa. Veikkausliigakauden alun kynnyksellä HJK lähtee kauteen ylivoimaisena suosikkina, vaikka toimitusjohtaja Aki Riihilahti muuta väittääkin. Hän kertoo, että koko seuran tasolla haasteet tulevat pelikenttien lisäksi muualtakin.


Muistatko vielä Gimmel-yhtyeestä tutun Ushman? Viihtyy yhä estradeilla, mutta eri roolissa – tältä hän näyttää nyt

iltalehti 07:07 30.06

Gimmel-yhtyeestä tunnettu Ushma Olava kokee olevansa elementissään näyttelijänä. Ushma Karnani (nyk. Olava), 38, ponnahti koko kansan tietoisuuteen vuonna 2002 Gimmel-tyttöbändistä. Kun yhtye vuonna 2004 hajosi, ryhtyi hän tavoittelemaan urahaaveitaan näyttelijänä. Viime vuosina Olava on työskennellyt monipuolisesti erilaisten televisio- ja teatteritöiden parissa. Hän on muun muassa näytellyt kolmen kauden verran Leyla Hassania Konttori-tv-sarjassa, piipahtanut suursuosion saavuttaneessa Syke-sarjassa ja tähdittänyt Lahden Kaupunginteatterin Nunnia ja konnia -musikaalia pääroolissa.


Vantaanjoki on noussut Suomenlahden parhaaksi taimenjoeksi – lähdevesipurojen varsi on hämmästyttävä, mutta tuntematon paratiisi

yle 18:30 29.06

Vantaanjokeen on 1990-luvun loppupuolelta lähtien rakennettu satoja kutusoraikkoja taimenten lisääntymispaikoiksi. Samaan aikaan jätevesipäästöt jokeen ovat vähentyneet merkittävästi.


Kehä I:n varteen ilmestyi jättibanderolli, joka toivottaa Artolle hyviä eläkepäiviä – Mutta kuka on Arto?

iltasanomat 15:55 29.06

Arto Hurtta jää pian eläkkeelle, ja sen tietävät jättibanderollin myötä myös Kehä I:tä pitkin ajavat ja muut Laajalahden tietyömaan lähistöllä liikkuvat.


Video: kuin David Beckham – 18-vuotias suomalaislupaus laukoi uransa avausmaalin lähes puolesta kentästä

iltasanomat 22:41 28.06

FC Interin Roope Kantola, 18, iski Suomen Cupin välierässä pallon puolesta kentästä FC Lahden verkkoon.


Hot topics