Tennislegenda ja australialaistähti ilmiriidassa: "Ei selvästikään kaikista terävin"

MTV 18:16 30.06

Tennislegenda Boris Beckerin ja australialaispelaaja Nick Kyrgiosin välille on kehittynyt muheva sanasota Twitterissä. Sanailu alkoi, kun Becker otti Kyrgiosin hampaisiinsa tiistaina. 


Olympiavoittaja haukkui tenniksen raikulipoikaa rotaksi – someriidassa solvaukset lentävät: ”Vielä isompi donitsi kuin luulin”

iltalehti 17:10 30.06

Nick Kyrgios ja Boris Becker ottivat tiistaina yhteen. Tenniksen raikulipoika Nick Kyrgios, 25, ja kolminkertainen Wimbeldon-voittaja Boris Becker, 52, ottivat yhteen Twitterissä. Kinassa kyse on Kyrgiosin viimeaikaisesta kritiikistä kollegoitaan Novak Djokovicia ja Alexander Zvereviä kohtaan. Australialaispelaajan mukaan kaksikko ei ota koronaviruspandemiaa tarpeeksi vakavasti.


Tennistähti viekasteli kohupelaajalle kyseenalaisen syntymäpäiväyllätyksen – fanien reagointi teki pikavauhtia tuhoa: "Olet täysi idiootti, lopettakaa!"

MTV 16:12 27.04

Tenniksen kohupelaajan Nick Kyrgiosin 25-vuotissyntymäpäivästä tuli tänään maanantaina taatusti unohtumaton. Kilpakumppani Stefanos Tsitsipas päätti nimittäin jakaa australialaisen puhelinnumeron julkisesti, ja yhteydenotot ryöpsähtivät tuota pikaa käsistä.


Hot topics