Uutisankkuri Eva Polttila, 74, avoimena tuoreesta rakkaudesta – avoliitto Touko-miehen kanssa: "Kyllä se vähän itsenikin yllätti"

iltalehti 06:26 05.06

Vuoden seurustelleet uutisankkuri Eva Polttila ja valokuvaaja Touko Yrttimaa muuttivat hiljattain saman katon alle. Kansan suosikkikasvo, pitkän uran uutisankkurina tehnyt Eva Polttila palaa juhannuksena ruutuun Ylen juhannusspektaakkelin merkeissä. Vuonna 2009 eläkkeelle jäänyt Polttila nähdään yhtenä Suomalaisen viihteen vuorokauden juontajista. Mukana ovat myös muun muassa Eeva Litmanen, Esko Roine ja Timo Koivusalo. Television konkari lähtee innoissaan mukaan uudenlaiseen ohjelmakokonaisuuteen.


Käsipallon SM-lisenssit kaikille hakijoille – virolaisjoukkue tyrkyllä miesten liigaan

yle 23:11 04.06

Virolaisjoukkue HC Tallinnin pelaamisesta miesten SM-runkosarjassa saadaan varmuus myöhemmin.


Norppalive-fanien pettymys – Pullervo ei näyttäytynyt kertaakaan kauden aikana

iltalehti 21:25 04.06

Pullervo ei näyttäytynyt tänä vuonna lainkaan. Kukapa voisi unohtaa sympaattisen, lämpimästä kivestä nauttivan Pullervo-norpan? Tänä vuonna Pullervoa ei fanien suureksi harmiksi suositussa Norppalivessä kuitenkaan näkynyt. Itä-Suomen yliopiston tutkijoiden mukaan Pullervolla on kyllä kaikki hyvin, se on lötkötellyt tänä keväänä toisella kivellä. Pullervo on kenties Suomen tunnetuin norppa nimenomaan Norppaliven takia. Norppalivestä nähtiin tänä keväänä jo viides tuotantokausi.


Musiikki soi viimein livenä – Iiro Rantala: "Kyllä tuntuu mahtavalta"

yle 17:30 04.06

Joko on ikävä livekeikkoja? Monella on. Mukaan fiilikseen pääset katsomalla valokuvat helsinkiläisklubin konsertista.


Makwan Amirkhani palaa UFC-häkkiin heinäkuussa – ”Se putoo!”

iltalehti 09:41 04.06

Makwan Amirkhani paljasti Betsafelle palaavansa UFC-kehään 11. heinäkuuta. Suomen vapaaottelutähti Makwan Amirkhani astuu UFC-häkkiin reilun kuukauden päästä. – En itsekään tiedä matsin tarkkaa lokaatiota. Jenkeissä se on, ja sinne pitää lähteä. Kyllä ne mulle paikan kertoo, Amirkhani kertoo Betsafen sivuilla.


Tv-kasvo Laura Arffman säteilee äitiyden tuomaa onnea - ”On se hirmuisen erityistä”

iltalehti 16:29 03.06

Laura Arffman sai esikoisensa viime vuoden lopulla. Tv-kasvo Laura Arffman säteilee onnea Suomen Urheiluhierojaopiston avajaisissa. Vanhempainvapaata viettävä urheilutoimittaja nauttii äitiydestään täysin rinnoin. – Äitiys, onhan se hirmu erityistä. Kyllä se ihmistä muuttaa, ja vaan hyvällä tavalla, Laura kertoo.


Sara Sieppi juhlii synttäreitään Barbie-yöpaidassa: ”Kyllähän tää näyttää ihan 29-vuotiaan meiningiltä”

iltalehti 14:37 03.06

Sara Sieppi täyttää tänään keskiviikkona 29 vuotta. Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi aloitti syntymäpäiviensä juhlinnan herkkuaamiaisen merkeissä. Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Sieppi istuu pöydän ääressä Barbie-yöpaidassa. Pöytä on vääränään herkkuja. Kuvassa näkyy ainakin Nutellaa, donitseja, kakku, hedelmiä, croissanteja, keksejä ja juustoja.


Suomen MM-rallin johtaja kommentoi peruuntumista: ”Tyhjä olo, mutta kyllä me tästä noustaan”

iltalehti 14:27 03.06

Rallin peruuntuminen aiheuttaa myös rahallista tappiota. Keski-Suomen sorateillä ei tänä kesänä ajeta MM-rallin osakilpailua. Kilpailun järjestäjä AKK Sports Oy ilmoitti asiasta keskiviikkona. Sokkipäätöksestä ei voida puhua, mutta pettymys on silti kova.


Keskustan Vehviläinen twiittasi toiveensa hallitukselle: ”Kyllä voi jo suosittaa kansan­maskien käyttöä”

iltasanomat 06:23 03.06

Hallituspuolueen kansanedustaja toivoo hallituksen suosittelevan kasvomaskien käyttöä.


Tapio Sadeojan kolumni: Kasvosuojat toimivat kyllä muualla mutta ei meillä – surullinen maskilinjaus syö ministeriön uskottavuutta

iltasanomat 13:32 02.06

Jos hallitus ei anna mitään suositusta kasvosuojien käytöstä ja jää muiden Pohjoismaiden linjoille, se on puhtaasti poliittiseen harkintaan perustuva arvovalinta, kirjoittaa Tapio Sadeoja kolumnissaan.


200 nuoren joukkotappelu alkoi somessa käydystä riidasta – Poliisi: "Tunnemme nämä nuoret kyllä"

yle 11:00 02.06

Helsingin poliisi joutui puuttumaan tiistai-iltana suureen joukkotappeluun kaksi kertaa.


Erika, 22, pääsi kuukausien tauon jälkeen takaisin sorvin ääreen: ”Kotona oleminen alkanut kyllästyttää”

iltasanomat 12:42 01.06

Ravintoloiden ja kahviloiden avautuminen on otettu ilolla vastaan.


Näin Suomi avautuu – suora lähetys Helsingin itäisestä kanta­kaupungista: ”Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu”

iltasanomat 11:08 01.06

Maanantaina pääsee taas ravintolaan, terassille ja moniin urheiluharrastuksiin, jotka ovat olleet koronan vuoksi katkolla.


Näin Suomi avautuu – suora lähetys Kellohallilta Helsingistä: ”Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu”

iltasanomat 10:59 01.06

Maanantaina pääsee taas ravintolaan, terassille ja moniin urheiluharrastuksiin, jotka ovat olleet koronan vuoksi katkolla.


Ulkonäköään radikaalisti muuttanut Khloé Kardashian kyllästyi fanien uteluihin - napautti kyseenalaistajiaan terävällä kommentilla

iltalehti 17:14 31.05

Khloé Kardashian kyllästyi uteluihin ulkonäöstään. Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian on ollut viime päivinä kovan arvostelun kohteena sosiaalisessa mediassa vaihtelevan ulkonäkönsä vuoksi. Tähden fanit ovat olleet hämmentyneitä, eikä moni ole edes tunnistaa naista tuoreista kuvista. Eräs fani kysyi tähdeltä Instagramissa, miksi tämä näyttää joka kuvassa niin eriltä. Kommentti on kerännyt yli 4000 tykkäystä.


Khloé Kardashian kyllästyi uteluihin muuttuneesta ulkonäöstään ja tiputti melkoisen pommin – fanit eivät olleet pysyä housuissaan

iltasanomat 12:54 31.05

Khloé Kardashian vastasi uteliaalle fanilleen. Seurauksena oli melkoinen soppa.


Saksan tiukkoihin saunamajureihin kyllästynyt suomalainen saapui kesäksi Suomeen saunomaan – lempisauna olikin kiinni

yle 21:03 30.05

Anita Feigen mielestä mikään ei ole parempaa kuin suomalainen sauna.


Paine kasvaa NHL:n mätäpaiseessa – nyt hermostui jo ykköstähtikin: ”Olen kyllästynyt ja turhautunut”

iltasanomat 16:26 30.05

Jack Eichel laukoi suorat sanat Buffalo Sabresin kyntämisestä.


Lentismaajoukkueen kippari Eemi Tervaportti palaa kesäksi Kreikkaan: "Ei nyt miljoonia ole tehty, mutta kyllä pelaamisella on elänyt"

MTV 14:13 30.05

Lentopallomaajoukkueen kapteeni Eemi Tervaportti ehti elää epätietoisuudessa yli kaksi kuukautta. Koronapandemia keskeytti maaliskuussa palloilulajien kaudet käytännössä kaikkialla, myös Kreikan lentopalloliigassa, jossa Tervaportti pelaa.


Hot topics