Maailman kuvat: Black lives matter -mielenosoitukset levisivät ympäri maailmaa

iltasanomat 07:07 06.06

IS:n kuvatoimitus valitsi viikon varrelta kuvia suurista ja pienistä uutisista eri puolilta maailmaa.


Keskelle helsinkiläistä metsää pystytettiin valokuvanäyttely – kauniin ilmestyksen taustalta löytyy tarina kahden miehen ystävyydestä

iltasanomat 22:29 05.06

Jaakko Penttinen sai kaksi vuotta sitten aivoinfarktin, jonka jälkeen hänen valokuvausharrastuksensa jäi tauolle. Nyt hänen hyvä ystävänsä Rasoul Khorram yllätti Penttisen rakentamalla hänelle oman näyttelyn keskelle metsää.


Rolls-hampurilaisketju siirtyy pyörille – ensimmäinen ruokavaunu Porvooseen

stara 21:20 05.06

Liikkuvat ruokavaunut ovat tuttu näky maailmalta. Katuruoka on yleensä parhaimman


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:20 05.06

Liikkuvat ruokavaunut ovat tuttu näky maailmalta. Katuruoka on yleensä parhaimman


Hovimuusikko Ilkka julkaisi rempseän kuvan RadioGaalan kulisseista – päivitykseen livahti hupaisa kuitti raskaana olevalle Anni Hautalalle

iltasanomat 21:11 05.06

Hovimuusikko Ilkka iloitsi Instagramissa Aamulypsyn sekä kollegoidensa menestyksestä RadioGaalassa.


Kynämiehen viimeinen matka – tutkija löysi uutta tietoa suosikkikirjailijan surmasta keväällä 1918

iltasanomat 20:55 05.06

Marko A. Hautalan tutkimus tuo esille aiemmin tuntemattoman silminnäkijäkuvauksen kirjailija Algoth Untolan kuolemasta.


Ruotsin pikkukuninkaalliset suloisissa kuvissa – näin hovissa valmistaudutaan kansallispäivän viettoon

iltalehti 20:43 05.06

Prinsessa Estelle ja prinssi Oscar esiintyvät tuoreissa kuvissa edustamiensa herttuakuntien kansallispuvuissa. Ruotsin kansallispäivää vietetään lauantaina. Nyt hovi on jakanut esimakua juhlapäivän vietosta, sillä tuoreissa kuvissa suloiset pikkukuninkaalliset prinsessa Estelle ja prinssi Oscar poseeraavat kameralle kansallispuvuissa. Myös kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel edustavat julkaistussa perhepotretissa. Kuninkaallisen perheen jäsenet edustavat kukin omaa herttuakuntaansa. Kuvat on jaettu myös hovin Instagram-tilillä, ja julkaisun yhteydessä kerrotaan, että Länsi-Götanmaan herttuatar Victoria, Itä-Götanmaan herttuatar Estelle ja Skånen herttua Oscar ovat pukeutuneet kuvissa edustamiensa herttuakuntien kansallispukuihin.


Muistatko vielä 21 vuotta sitten julkaistun American Pien tähdet? Tältä he näyttävät nyt

mtv 18:00 05.06

21 vuotta sitten julkaistu American Pie -elokuva nosti monta nuorta näyttelijää tähteyteen.


Muistatko vielä 21 vuotta sitten julkaistun American Pie -tähdet? Tältä he näyttävät nyt

mtv 18:00 05.06

21 vuotta sitten julkaistu American Pie -elokuva nosti monta nuorta näyttelijää tähteyteen.


Ruotsinsuomalainen Daniel Ståhl uskoo pystyvänsä rikkomattomalta vaikuttavaan maailmanennätykseen – pyytää kuitenkin apua luontoäidiltä: "Olen voimakas niin kuin karhu"

MTV 16:42 05.06

Hallitseva kiekonheiton maailmanmestari Daniel Ståhl on kertonut kunnianhimoisesta uratavoitteestaan ensi viikolla pidettävän Impossible Games -yleisurheilutapahtuman alla. Ruotsinsuomalainen Ståhl, joka kuvailee itseänsä "voimakkaaksi kuin karhu", uskoo heittävänsä uuden maailmanennätyksen ennemmin tai myöhemmin.


Ruotsinsuomalainen Daniel Ståhl uskoo pystyvänsä rikkomattomalta vaikuttavaan maailmanennätyksen – pyytää kuitenkin apua luontoäidiltä: "Olen voimakas niin kuin karhu"

MTV 16:42 05.06

Hallitseva kiekonheiton maailmanmestari Daniel Ståhl on kertonut kunnianhimoisesta uratavoitteestaan ensi viikolla pidettävän Impossible Games -yleisurheilutapahtuman alla. Ruotsinsuomalainen Ståhl, joka kuvailee itseänsä "voimakkaaksi kuin karhu", uskoo heittävänsä uuden maailmanennätyksen ennemmin tai myöhemmin.


Marco Bjurström julkaisi koskettavan kuvakollaasin menehtyneestä Janek-veljestään – ”Kuljet ikuisesti vierelläni”

iltasanomat 16:17 05.06

Janek Bjurström menehtyi pitkälle edenneeseen mahasyöpään toukokuussa.


Putouksen ja TTK:n tähti Christoffer Stranberg ehti pysähtyä koronakeväänä: ”On ollut kaksi mieletöntä vuotta”

iltalehti 16:16 05.06

Näyttelijä Christoffer Strandberg on ehtinyt koronakeväänä pysähtyä miettimään, mitä kaikkea on tullut tehtyä. Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voitto, kolme Putous-kautta ja Muumipeikon ääni uudessa Muumilaakso-sarjassa. Myös tulevassa Muumipeikko ja pyrstötähti -elokuvassa ruotsinkielistä Muumipeikkoa näyttelevä Christoffer Strandberg on parin viime vuoden aikana noussut ryminällä parrasvaloihin.


Tätä et nähnyt televisiossa – TIS-Emilia paljastaa iltanuotion jälkeiset tapahtumat

iltalehti 14:22 05.06

Temptation Island Suomen seitsemäs tuotantokausi päättyi tällä viikolla. Temptation Island Suomen seitsemännellä tuotantokaudella Emilia ja Wallu, Jape ja Mattu ja Mira ja Valto testasivat rakkauden kestävyyttä. Vain Jape ja Mattu poistuivat iltanuotiolta pariskuntana. Wallusta iltanuotiolla eronnut Emilia kertoo nykykuulumisiaan Iltalehdelle. Emilia päätti laittaa elämänsä uusiksi Temppareiden kuvausten jälkeen. Hän irtisanoutui vakituisesta työpaikastaan, jossa hän oli ollut neljän vuoden ajan ja haki kouluun. Tänä keväänä varmistui, että Emilia pääsee opiskelemaan lähihoitajaksi. – Aloitan syksyllä opiskelut, Emilia iloitsee.


Prinsessa Märtha Louise kertoo saaneensa tappouhkauksia shamaani-rakkaansa vuoksi: "Viikoittain kuulemme, miten häpäisemme meidän perheemme"

mtv 13:50 05.06

Shamaanin kanssa seurusteleva Norjan prinsessa kertoo Instagram-julkaisun yhteydessä muuttuneesta maailmankuvastaan rasismia vastaan.


Marco Bjurström muistelee kuollutta Janek-veljeään - koskettava kuvapäivitys: ”Kuljet ikuisesti vierelläni”

iltalehti 12:57 05.06

Marco Bjurström muisteli veljeään Instagramissa. Helsinkiläinen ravintola-alan vaikuttaja Janek Bjurström kuoli kuukausi sitten sairauden uuvuttamana. Tuolloin asian kertoi ensin Seiska ravintoloitsijan lesken vahvistamana. Marco Bjurströmin veli kuoli toukokuun alussa vain 49-vuotiaana sairauden uuvuttamana. Janek Bjurström pyöritti veljensä, juontajana tunnetuksi tulleen Marco Bjurströmin kanssa kahta Pompier-ravintolaa Helsingin Kampissa ja Esplanadilla.


Minttu Räikkönen julkaisi kuvan luksusveneen kannelta – fanit huolestuivat: "Missä pelastusliivit?"

mtv 12:51 05.06

Räikköset nauttivat veneilystä. 


Vellu Ketola jyrähtää Juha Rantasilan kohtelusta: ”Ei koskaan sitä arvostusta, joka hänelle kuuluisi”

iltalehti 12:28 05.06

– Jos joku Suomen jääkiekkopelaajista saa kymmenen ynnän, niin Juha Rantasila, Veli-Pekka Ketola kuvailee arvostustaan. Leijonalegenda Juha Rantasila täyttää tänään 75 vuotta. Veli-Pekka Ketolan tavoin Rantasila on Porista kotoisin, ja kaveruksilla on pitkä yhteinen historia. Vuonna 1965 he olivat voittamassa Porin ensimmäistä jääkiekkomestaruutta Karhujen legendaarisessa sinipaidassa.


Tutkimus: Naiset nukkuvat huonommin ja stressaavat enemmän

stara 12:00 05.06

Aktiivisuusrannekkeita ja älykelloja valmistava elektroniikkayhtiö Garmin toteutti tutkimuksen, jonka mukaan


Ministeriö viestintäkoulutuksista SK:ssa: Meillä on vahva luottamus siihen, että ministeri osaa arvioida itse näitä

iltasanomat 11:07 05.06

Valtiovarainministeriön hallintojohtaja sanoo Suomen Kuvalehdessä, että ministeriössä luotettiin viestintäkoulutusten liittyvän ministerin virkatehtäviin.


Hot topics