Finanssivalvonta pyytänyt lisätietoja työeläkeyhtiö Elolta – toimitusjohtaja Satu Huber: "Pyydetty sijoitusjohtoryhmän pöytäkirjat helmikuusta toukokuuhun"

yle 17:38 03.07

Koronakriisin keskellä Elon vakavaraisuus putosi alle kriittisen rajan yhden päivän ajaksi.


Adele ja räppäri Skepta seurustelevat? Flirttailevat viestit saivat fanit villeiksi

iltalehti 17:37 01.07

Adelen ja brittiräppärin someviestit ovat vakuuttaneet fanit kaksikon seurustelusta. Adelen, 32, ja räppäri Skeptan, 37, mahdollisesta parisuhteesta on spekuloitu viime lokakuusta lähtien. Tuolloin brittitabloidit uutisoivat, että Adele osallistui räppärin syntymäpäiväjuhliin. Romanssihuhut saivat uutta tuulta alleen viime viikonloppuna, kun Adelen ja Skpetan julkinen sananvaihto somessa kiinnitti fanien huomion. Moni fani pitää kaksikon flirttailevaa viestittelyä selvänä merkkinä parisuhteesta.


Näyttelijäkaunotar Megan Fox löysi rinnalleen uuden rakkaan – kuvattiin suosikkiräppärin käsipuolessa vain muutama päivä erouutisen jälkeen

iltasanomat 17:39 28.06

Megan Foxin ja Machine Gun Kellyn on huhuttu seurustelevan toukokuusta lähtien. Samoihin aikoihin Foxin entinen aviomies kertoi pari


Näyttelijä Emma Roberts odottaa esikoistaan näyttelijä Garrett Hedlundin kanssa

iltalehti 04:10 27.06

Yhdysvaltalaismedian mukaan näyttelijäpari saa perheenlisäystä. Näyttelijä Emma Robertsin kerrotaan odottavan ensimmäistä lastaan, uutisoi Us Weekly. Lapsen isä on Robertsin näyttelijäpoikaystävä Garrett Hedlund. Pari on pitänyt yhtä maaliskuusta 2019 jolloin pari bongattiin kävelyllä käsikkäin Los Angelesissa.


Puolustusvoimat järjestää kertausharjoituksia ja vapaaehtoisten harjoituksia taas elokuusta lähtien

yle 09:49 25.06

Puolustusvoimat perui aiemmin koronaepidemian vuoksi kertausharjoitukset ja vapaaehtoisten harjoitukset, joiden oli määrä alkaa heinäkuun loppuun mennessä.


Kesäkuusta ennätyslämmin – montako hellepäivää heinäkuussa saadaan?

stara 13:20 23.06

Kerroimme eilen maanantaina, että kesäkuusta on tuloossa tämänhetkisten ennusteiden mukaan


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:20 23.06

Kerroimme eilen maanantaina, että kesäkuusta on tuloossa tämänhetkisten ennusteiden mukaan


Kesäkuusta tulossa ennätyslämmin – loppuviikoksi hellettä

stara 12:00 22.06

Suomessa on saatu nauttia poikkeuksellisen lämpimästä kesäkuusta ja helle hellii


Huh huh! Kesäkuusta voi tulla maamme mittaushistorian läkähdyttävin – näin kuuma oli viimeksi silloin, kun Juri Gagarin kävi Suomessa

yle 16:47 21.06

Näin kuumaa kesäkuuta ei ole ollut sitten vuoden 1961. Lämpötilat nousevat ensi viikolla jopa yli 30 asteeseen.


Suvi Pitkänen nauttii kiirettömästä kesäkuusta – julkaisi aurinkoisen bikinikuvan

stara 10:40 21.06

Mallina, kauneuskonsulttina ja DJ:a itsensä vuosikausien ajan elättänyt suomalaisjulkkis Suvi


Real Betis antoi potkut valmentajalleen

iltalehti 08:34 21.06

Potkut ovat ensimmäiset isoissa jalkapallosarjoissa koronapandemian aiheuttaman tauon jälkeen. La Ligassa pelaava sevillalainen Real Betis on antanut potkut valmentajalleen, Joan Francesc Ferrer Sicilialle. ”Rubina” tunnettu 50-vuotias mies ehti valmentaa Betisiä viime kesäkuusta lähtien.


Justin Trudeau: Karanteeni ei koske NHL-pelaajia – pudotuspelejä voitaisiin pelata myös Kanadassa

iltalehti 20:30 18.06

NHL on ollut tauolla koronapandemian vuoksi maaliskuusta lähtien. Jääkiekkoliiga NHL kertoo sivuillaan, että sarjan pudotuspelien pelipaikoiksi olisivat ehdolla Kanadassa sijaitsevat Edmonton, Toronto ja Vancouver. Kanadan pääministeri Justin Trudeau kertoi tiistaina Kanadan olevan avoin sille, että pudotuspelejä voitaisiin pelata Yhdysvaltojen lisäksi myös Kanadan puolella.


Kokoontumisrajoitukset eivät poistu kokonaan ennen lokakuun alkua ? "Järjestäjille ja suomalaisille annetaan iso vastuu"

jatkoaika.com 19:33 17.06

Hallitus on päättänyt, että kaikista kokoontumisrajoituksista ei luovuta ennen kuin lokakuun alussa. Sen sijaan yli 500 henkilön tilaisuuksia voidaan järjestää myös sisätiloissa jo elokuusta lähtien, kuitenkin turvaetäisyydet huomioiden.


48-kertainen arvokisamitalisti tuli raskaaksi – jokainen sponsori katkaisi tuen välittömästi: "Paska, minulla ei ole mitään"

iltalehti 22:07 16.06

Urheilijan oli vaikeaa maksaa vuokraa. 48-kertainen uinnin arvokisamitalisti Jeanette Ottesen, 32, sai tylyn vastaanoton kerrottuaan raskaudestaan vuonna 2017. Ottesen kertoi iloisesta perhetapahtumasta sähköpostitse Tanskan uintiliitolle, jonka palkkalistoilla oli. Hän kuvailee saaneensa mukavan vastauksen, mutta tunnelmat muuttuivat järkytykseksi loppukuusta.


NHL:n krooninen alisuorittaja erotti pomonsa

iltalehti 17:01 16.06

Buffalo Sabres vaihtoi GM:ää. NHL-seura Buffalo Sabres on antanut potkut GM:lleen Jason Botterillille. Botterill toimi seuran GM:nä toukokuusta 2017 lähtien. 44-vuotias kanadalainen ei onnistunut kääntämään jo monen vuoden ajan NHL:n pohjilla kyntäneen seuran kurssia. Sabresin edellinen pudotuspelipaikka on keväältä 2011.


Prinssi William yllätti jo kuukausia kotikaranteenissa olleen 5-vuotiaan pojan

iltalehti 12:34 16.06

Prinssi William ilahdutti maaliskuussa saakka kotikaranteenissa olleen pikkupojan videopuhelulla. Prinssi William pirautti videopuhelun Northamptonshiressa asuvalle äidille ja tämän 5-vuotiaalle pojalle kaksikon täydeksi yllätykseksi. Kyse oli BBC:n The One Show -ohjelmasta, joka käsittelee tällä viikolla koronan kurittamia ihmiskohtaloita. Ohjelmassa tavataan ihmisiä, jotka ovat linnoittautuneet koteihinsa jo kuukausien ajaksi. Leanne-äiti ja Kaydyn-poika ovat olleet lukittautuneina kotiinsa neljän seinän sisään maaliskuusta saakka, kun viranomaiset ohjeistivat välttämään ihmiskontakteja. Poika sairastaa kystistä fibroosia. Kyseessä on aineenvaihduntasairaus ja koronatartunnan saaminen voisi olla pojalle hengenvaarallinen.


Oscar-gaalan ajankohtaa siirrettään ensimmäistä kertaa 40 vuoteen

iltalehti 04:26 16.06

Koronaviruspandemia siirtää elokuva-alan suurimman gaalan helmikuusta huhtikuuhun. Elokuva-akatemia ilmoitti maanantaina, että 93. Oscar-gaalaa ei juhlita 28. helmikuuta kuten oli alunperin suunniteltu. Uusi päivämäärä juhlalle on 25. huhtikuuta. – Elokuvilla on ollut yli vuosisadan ajan tärkeä rooli lohduttamisessa, innostamisessa ja viihdyttämisessä pimeimpinä aikoina. Näin on ollut erityisesti kuluvana vuonna. Toiveemme on, että pidentämällä ehdokkaaksi asettumisaikaa sekä siirtämällä juhlan ajankohtaa, tarjoamme elokuvantekijöille mahdollisuuden viimeistellä ja julkaista elokuvansa ilman, että tekijät joutuvat kärsimään jostain johon he eivät ole voineet vaikuttaa, kerrottiin Elokuva-akatemian lausunnossa.


Viime kesän keihässensaatio Toni Kuusela iskee kovat tavoitteet: 85 metriä rikki!

iltalehti 15:12 15.06

Keihäänheittäjä Toni Kuusela on viime viikot joutunut olemaan sivussa heittopuuhista. Keihäänheittäjä Toni Kuusela on toipumassa hyvää vauhtia alkukuusta Jyväskylässä käydyssä kisassa tulleesta käsivammasta. Kuuselan vamma syntyi heti ensimmäisessä heitossa. –?Käsi kulki hieman normaalia matalammalla ja yritin myös nykäistä hieman normaalia enemmän. Samalla kyynärpään lihaksiin tuli pieniä nirhaumia.


Brittikuninkaalliset luopuvat täyseristyksestä - koronan sairastanut Prinssi Charles, 71, tekee ensimmäisen edustustehtävänsä kasvokkain

iltalehti 20:38 14.06

Kuninkaallinen perhe alkaa hiljalleen tehdä perinteisiä työtehtäviä kasvokkain. Prinssi Charles, 71, on ollut maaliskuusta asti karanteenissa vaimonsa herttuatar Camillan, 72, kanssa Skotlannin-kodissaan. Charles sairasti koronavirustartunnan lievänä maaliskuussa. Tuolloin hän pysyi eristyksissä viikon ajan diagnoosin jälkeen ja Camilla kaksi viikkoa. Pari on hoitanut kuninkaallisia työtehtäviään viime kuukausina muun perheen tapaan etänä muun muassa videopuheluiden välityksellä. Charles ja Camilla palaavat ensi viikolla ensimmäistä kertaa Lontooseen karanteeninsa jälkeen. Heillä on edessään ensimmäinen kasvokkainen edustustehtävä maaliskuun jälkeen, kun Ranskan presidentti Emmanuel Macron tekee valtiovierailun Lontooseen torstaina.


Hot topics