Veikkausliiga sai otteluohjelmansa – pelejä heinäkuun alusta marraskuun loppupuolelle

MTV 15:31 05.06

Koronaviruksen myötä viivästynyt jalkapallon miesten Veikkausliiga alkaa 1. heinäkuuta viidellä ottelulla, kun hartaasti odotetulla avausillalla otellaan pelit Ilves–IFK Mariehamn, SJK–TPS, FC Lahti–HJK, HIFK–KuPS ja Haka–Honka. Avauskierroksen täydentää seuraavana iltana ottelu Inter–RoPS.


Kuopiossa asuva Kaelyn Korte pelkää USA:n mellakoiden keskellä olevan perheensä puolesta – ystävät olivat jäädä kuorma-auton alle: "Tämä on kauheaa"

yle 15:08 01.06

KuPSissa pelaava Kaelyn Korte on huolissaan maansa tilanteesta.


Ensi kauden europelikalenteri on umpisolmussa: KuPSin pitkäaikainen unelma voi jäädä jopa kokonaan toteutumatta – "Olisi aika karua"

yle 17:49 19.05

Suomalaisseurat eivät ole saaneet Euroopan jalkapalloliitolta mitään tietoja ensi kauden eurokilpailuja koskien.


Jalkapalloileva perheenisä pelkää altistavansa pienen vauvansa koronavirukselle – kentälle pitäisi silti mennä heinäkuussa, vaikka pelaajien turvallisuus on täysi kysymysmerkki

yle 16:25 08.05

Tuleva lääkäri ja KuPSin keskikenttäpelaaja Ville Saxman miettii, miten jalkapalloilijan ammattia voi turvallisesti tulevalla kaudella harjoittaa.


Kaksi viikkoa yhteisharjoituksia riittää kauden avausta odottaneille Kansallisen liigan pelaajille: "En usko, että sen takia olisi eroja joukkueiden välillä"

yle 20:52 06.05

KuPSin päävalmentaja Olli-Pekka Ojala uskoo, että 18 ottelua on riittävä määrä paremmuuden ratkaisemiseksi.


Veikkausliiga alkaa – millainen ottelutapahtuma tulee olemaan? ”Seuroille tulee vain persnettoa”

iltalehti 14:40 06.05

Veikkausliiga käynnistyy heinäkuun ensimmäisenä päivänä. –?On vihdoin hyviä uutisia synkkyyden keskellä. Päästään pian pelaamaan. Toivotaan, että saadaan yleisökin paikalle mahdollisimman pian, sanoo mestarijoukkue KuPS:n urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom. Alle viidessä kuukaudessa pelataan 27 ottelua.


KuPSin joukkue selvisi ilman lomautuksia – pelaajien ja valmentajien palkoista putosi iso siivu

MTV 15:47 14.04

Viime syksynä jalkapallon miesten Suomen mestariksi 43 vuoden tauon jälkeen palannut Kuopion Palloseura kertoo, että yt-neuvotteluissa on päädytty 50 prosentin määräaikaiseen palkanalennukseen, joka koskee kaikkia mies- ja naispelaajia sekä joukkueiden valmennusryhmiä. Lomautuksilta vältyttiin.


KuPSin joukkue selvisi ilman lomautuksia – pelaajien ja valmentajien palkoista putosi iso sivu

MTV 15:47 14.04

Viime syksynä jalkapallon miesten Suomen mestariksi 43 vuoden tauon jälkeen palannut Kuopion Palloseura kertoo, että yt-neuvotteluissa on päädytty 50 prosentin määräaikaiseen palkanalennukseen, joka koskee kaikkia mies- ja naispelaajia sekä joukkueiden valmennusryhmiä. Lomautuksilta vältyttiin.


KuPS leikkaa palkkoja 50 prosentilla

iltasanomat 15:35 14.04

Kuopion Palloseura kertoi yt-neuvotteluistaan.


“Suurin pelkoni on, että olen jumissa täällä ilman toimeentuloa” – ulkomaalaispelaajat tuntevat olonsa turvalliseksi Suomessa, huoli perheestä ja potkuista on kuitenkin läsnä

yle 09:52 13.04

HJK:n ja KuPS:n tuoreet ulkomaalaispelaajat elävät erikoisia aikoja vieraassa maassa. He ovat kuitenkin kiitollisia, että saapuivat juuri Suomeen, kun koronakriisi iski.


HIFK aloitti yt-neuvottelut – Veikkausliigaseuran kiinalaisomistajan kukkaronnyörit tiukassa: "Kenelläkään ei ole pohjattomia taskuja"

yle 21:30 09.04

Veikkausliigaseuroista yt-neuvotteluita on käyty ainakin FC Lahdessa, KuPsissa ja Ilveksessä.


Jalkapallon hallitseva suomenmestari KuPS lomautti tai osa-aikaisti toimistotyöntekijänsä – pelaajien ja valmentajien tilannetta mietitään

yle 16:40 06.04

KuPS Oy aloitti yt-neuvottelut viime viikolla.


Veikkausliiga-seurojen yt-neuvottelut päätökseen – FC Lahti leikkaa palkkoja, KuPS päätyi lomautuksiin

MTV 16:15 06.04

Veikkausliiga-seurat FC Lahti ja Kuopion Palloseura ovat saaneet yt-neuvottelunsa päätökseen.


Gladiaattorien Barbi treenaa maanalaisella salilla – ei pelkää tartuntaa: ”Jos tähän virukseen kupsahtaa, sitten kupsahtaa”

iltalehti 21:54 21.03

Fitness-urheilija Minna Pajulahti kertoo, että harjoittelu onnistuu hyvin myös kotioloissa – ainakin muutaman viikon. Hänen omat suojattinsa jatkavat yhä kisavalmisteluja tapahtumasiirroista huolimatta. Minna Pajulahti kilpailee ja toimii valmentajana fitness-lajeissa. Useat suojateista olivat valmistautumassa huhtikuun Fitness Classiciin, kun tuli tieto tapahtuman siirrosta kesäkuulle koronaviruksen vuoksi. Se sotki totaalisesti urheilijoiden vaativat kisadieetit. – Alkuun tilanne aiheutti epäuskoa, kun tämän vaihtoehdon ei uskottu olevan mahdollinen. Kyyneleitäkin vuodatettiin. Kisavalmisteluissa mentiin kuitenkin jo kovaa vauhtia ihan sitä viimeistä kuntoa kohti, Pajulahti kertoo.


Portugalilaistoppari siirtyy Veikkausliiga-mestarin riveihin – "Juuri sellainen pelaaja, jota olemme kartoittaneet"

MTV 16:30 02.03

Miesten jalkapalloliigan hallitseva mestari KuPS vahvisti puolustustaan hankkimalla takalinjoilleen portugalilaisen Nuno Thomasin. Portugalilainen keskuspuolustaja Thomas, 24, siirtyy Kuopioon kauden 2020 kattavalla lainasopimuksella Bulgarian Sofia TsSKA:sta.


KuPS hankki portugalilaistopparin Bulgariasta – "Ryhdyimme välittömästi toimenpiteisiin"

yle 15:53 02.03

24-vuotias keskuspuolustaja siirtyy KuPSiin bulgarialaisjoukkue CSKA Sofiasta.


Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva arpoi – Suomen cupin neljännesvälieräjoukkueet selvillä

iltalehti 13:43 02.03

Päävalmentaja Markku Kanerva on seurannut tarkasti myös Suomen cupia. Hallitseva cupmestari Ilves sai vastustajakseen KTP:n. Suomen mestari KuPS kohtaa vieraissa Kaarinan Pojat.


Kova paluumuuttaja – liigamestari KuPS saa tähtensä takaisin

iltalehti 17:56 25.02

Urho Nissilä palaa kotikonnuilleen. Hallitseva Veikkausliigan mestari KuPS jatkoi tiistaina sopimusuutisten julkaisua. Tuoreimpana nimenä kuopiolaisten riveihin siirtyy oma kasvatti Urho Nissilä. Kyseessä on kova paluumuuttaja. Nissilä teki läpimurtonsa Veikkausliigassa kaudella 2017, kun hän paukutti KuPS-paidassa yhdeksän maalia.


Podcast: Sääntöjä muutettiin KuPSin hyväksi kaikessa hiljaisuudessa – prosessi mokattiin täydellisesti: ”Tämä oli aivan karseaa”

iltasanomat 16:31 24.02

Pallokerhossa puhuttaa ennen kaikkea liigalisenssisääntöjen muuttaminen kaikessa hiljaisuudessa.


Jalkapallon kulisseissa kuohuu – KuPSin saama poikkeuslupa pelata kevään liigapelit Kuopiossa johti kahteen eroon

iltasanomat 10:41 21.02

Kaksi liigalisenssikomitean jäsentä erosi KuPSin stadionin tekonurmeen liittyvien päätösten seurauksena.


Hot topics