Slovenian presidentti puhui silkkaa suomea – nyt tämä Instagramin valloittaja saa kritiikkiä vaikenemisestaan

iltasanomat 10:32 05.06

Mikä on miehiään Slovenian presidentti Borut Pahor, joka esitti suomalaisillekin tervehdyksen silkalla suomella?


Kulmunin koulutusjupakka yllätti puoluejohdonkin – omilta tulee kipakkaa kritiikkiä: ”Uskottavuutta hankala saada koulutuksella”

iltasanomat 21:37 04.06

Keskustan johdossa ei tiedetty Kulmunin kouluttautuneen ministeriöiden laskuun. Kulmuni maksoi koulutukset lopulta julkisen paineen edessä.


Viettelysten saarella houkutukseen langennut Mira joutui valtavan kritiikin keskelle – ”En näe enää mitään syytä kimppuuni hyökkäämiselle”

iltasanomat 10:28 04.06

Miran ja Valton iltanuotio päättää Temptation Island Suomen kauden. Valtoa Temppareissa Markuksen kanssa pettänyt Mira on saanut paljon kritiikkiä toiminnastaan.


Suomen Sabrinaksi kutsuttu Johanna Kuvaja sai palautetta "liian kesystä" musiikkivideostaan – julkaisi uskaliaan someversion stringibikineissä

iltasanomat 16:17 03.06

Johanna Kuvaja sai Shower-musiikkivideostaan kritiikkiä, että laulajattarella on turhan paljon vaatetta päällään.


Kiistelty koronapäätös raivostuttaa Ranskan jalkapallossa – oikeustoimia jo käynnissä: ”Kuin idiootit”

iltasanomat 15:11 30.05

Ranska julisti jo huhtikuun lopussa kauden päättyneeksi, mutta kritiikki ratkaisua kohtaan kasvaa edelleen.


Ranskassa kiistellään kauden lopettamisen ennenaikaisuudesta – "Kuin idiootit"

yle 10:50 30.05

Ranska julisti jo huhtikuun lopussa kauden päättyneeksi, mutta kritiikki ratkaisua kohtaan kasvaa edelleen.


Analyysi: Kritiikki yltyy Ruotsissa maan koronaviruslinjaa kohtaan – Yhä useampi kysyy, valitsiko Ruotsi oikean strategian

yle 11:34 29.05


Deittailusta avautunut tennistähti kertoo saamastaan kritiikistä – ei ymmärrä yhtä kysymystä: ”Miksi se on niin iso juttu?”

iltasanomat 09:38 28.05

Tennispelaaja Genie Bouchard kertoi, miten suhtautuu sosiaalisessa mediassa saamaansa kritiikkiin.


Yzerman pysyi sanojensa takana – ei aio tehdä muutoksia NHL-heittopussin valmennukseen neljän surkean kauden jälkeen

yle 09:25 28.05

Jeff Blashill saa jatkaa Detroit Red Wingsin peräsimessä, vaikka hän on saanut kehnon runkosarjakauden takia paljon kritiikkiä.


Thaimaan kuningas muutti saksalaishotellin ”nautinnon palatsiksi”– kestitsee 20 rakastajatarta rikkauksilla: thaimaalaisilta harvinaisen raivokas reaktio

iltalehti 19:16 27.05

Thaimaan kuningas on suututtanut kansansa nauttimalla korona-aikana luksuslomasta Alppien kupeessa. Monia kohuja nostattanut Thaimaan kuningas Maha Vajiralongkorn, 67, on viettänyt suurimman osan korona-ajasta Saksassa ylellisessä hotellissa 20 rakastajattarensa kanssa. Garmisch-Partenkirchenissä Saksassa lomaileva Maha Vajiralongkorn on aiheuttanut jo paljon kritiikkiä spa-lomallaan Alpeilla. Thaimaalaiset eivät ole pystyneet sulattamaan sitä, miten heidän hallitsijansa lomailee ulkomailla, kun maiden rajoja on suljettu ja ihmiset eristäytyneet koteihinsa koronariskin takia. Vaikka monarkian kritisoimisesta voi maassa saada jopa 15 vuoden vankeusrangaistuksen, somepuheilta ei ole voitu välttyä.


Raju kritiikki tehoaa – hallitus saattaa muuttaa kohupäätöstään urheilukatsomoista: ”Niin pian kuin mahdollista”

iltalehti 15:06 27.05

Huippu-urheilusta perillä oleva pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist (r) sanoo, että urheilustadionin katsojarajoituksia halutaan poistaa tai lieventää mahdollisimman nopeasti. Hallitus on tajuamassa virheensä, kun se päätti rajoittaa urheilutapahtumien osallistujamäärän 500 katsojaan. –?Ymmärrän urheilun merkityksen todella tärkeänä asiana. Hallitus haluaa niin pian kuin mahdollista poistaa tai lieventää 500 hengen kokoontumisrajoitusta, sanoo pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist (r).


Raju kritiikki tehoaa – hallitus saattaa muuttaa kohupäätöstään: ”Niin pian kuin mahdollista”

iltalehti 15:06 27.05

Huippu-urheilusta perillä oleva pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist (r) sanoo, että urheilustadionin katsojarajoituksia halutaan poistaa tai lieventää mahdollisimman nopeasti. Hallitus on tajuamassa virheensä, kun se päätti rajoittaa urheilutapahtumien osallistujamäärän 500 katsojaan. –?Ymmärrän urheilun merkityksen todella tärkeänä asiana. Hallitus haluaa niin pian kuin mahdollista poistaa tai lieventää 500 hengen kokoontumisrajoitusta, sanoo pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist (r).


Bolsonarolle sataa kritiikkiä koronarajoitusten vastustamisesta: ”Tämä on hyvin surullista Brasilialle”

iltasanomat 00:45 27.05

Brasiliassa oli tiistaihin mennessä todettu yli 377 700 tartuntaa ja yli 23 600 koronakuolemaa.


Katsojat pettyivät: Suosikkisarja Suurmestari jäi yllätystauolle kesken kaiken – näin MTV vastaa kritiikkiin

iltalehti 13:31 26.05

Suurmestari jäi yllättäen kesätauolle, kun kolme jaksoa oli esittämättä. Näin Maikkari perustelee päätöstä. Katsojat hämmästyivät, kun suuren suosion saanut Suurmestari-sarja jäi yllättäen kesätauolle, kun vain kolme ohjelman jaksoa jäi esittämättä. Suurmestari perustuu brittiläiseen Taskmaster-formaattiin, jonka idea on se, että julkisuudesta tutut kilpailijat saavat erikoisia tehtäviä ohjelman Suurmestarilta, jollaisena Suomessa toimii viihteen moniottelija Jaakko Saariluoma. Ohjelman tuomarina toimii Pilvi Hämäläinen.


Kohuneuvonantajaa puolustaneelle Boris Johnsonille sataa kritiikkiä: ”Uhrannut oman uskottavuutensa” – Kadonnut twiitti herätti huomiota

iltasanomat 13:57 25.05

Britannian pääministerin mukaan neuvonantaja Dominic Cummings ”seurasi jokaisen isän ja jokaisen vanhemman vaistoja” rikkoessaan hallituksen koronaviruksen vuoksi määräämiä matkustusrajoituksia.


Kaikki Britanniaan matkustavat joutuvat korona­karanteeniin 8. kesäkuuta alkaen – tätä se tarkoittaa

iltasanomat 00:32 23.05

Määräys on herättänyt kritiikkiä.


Osa opettajista antoi tukiopetusta, osa perui tunnit viime hetkellä – lukiolaiset antoivat arvosanat opettajilleen etäopetuksesta

yle 10:32 19.05

Opettajat saavat opiskelijoilta sekä kiitosta että kritiikkiä. Osa lukiolaisista sanoo oppineensa jopa enemmän kuin lähiopetuksessa.


Tutkijat: Puolustusmenoihin tulossa tuntuvia leikkauksia koronan vuoksi mutta ei ehkä Suomessa – hävittäjien ja asejärjestelmien myynti hyytyy

yle 16:02 18.05

Kritiikki Suomen hävittäjähankintaa kohtaa kasvaa maltillisesti, ainakin vielä.


NHL:n suunnitelmalle kovaa kritiikkiä: ”Meitä ei päästetä olympialaisiin loukkaantumisten pelossa, mutta nyt pelaajat riskeerataan rahan takia”

iltalehti 21:48 16.05

NHL haluaa pelata kauden loppuun. Kaikkia ajatus ei miellytä. Washington Capitalsin Radko Gudas ei lämpene ajatukselle NHL-kauden jatkumisesta. Tsekkipuolustajan mielestä ajatuksella leikittely ei palvele pelaajia. NHL on ollut tauolla maaliskuun puolivälistä lähtien. Kiekkoliiga on kertonut useaan otteeseen haluavansa viedä kesken jääneen kauden loppuun saakka.


Muistatko? Patrik Laine sai kritiikkiä konsolipelaamisestaan – nyt hän ja Sebastian Aho osallistuvat saman pelin turnaukseen

MTV 20:24 16.05

Suomalaiset jääkiekkotähdet Patrik Laine ja Sebastian Aho osallistuvat NHL:n pelaajayhdistyksen NHLPA:n järjestämään isoon hyväntekeväisyysturnaukseen. Laine ja Aho ovat mukana Fortnite-pelissä käytävässä turneessa.


Hot topics