Brittiläinen mies löysi selittämättömän tasaisen alueen luonnonsuojelualueelta – epäilee paikalla tapahtuneen jotain yliluonnollista

iltasanomat 13:02 15.07

Brittiläinen Ben Landricombe oli kävelyllä maaseudulla Devonin metsässä, kun löysi valtavan alueen, joka oli tasoitettu. Lehdet ja puut näyttivät siltä, että alueelle on pudonnut jotakin taivaalta kovalla vauhdilla. Ben ei näe mitään loogista selitystä miksi puut olisivat kaatuneet tai kaadettu tällä tavalla. Hän itse epäilee, että kyseessä on UFO -onnettomuuspaikka. Bidefordin lähellä sijaitseva metsä on osa luonnonsuojelualuetta, jonka omistaa Hartlandin seurakunnan neuvosto.


Brittiläinen mies epäilee löytäneensä UFO-onnettomuuspaikan Devonin metsästä

iltasanomat 13:02 15.07

Brittiläinen Ben Landricombe oli kävelyllä maaseudulla Devonin metsässä, kun löysi valtavan alueen, joka oli tasoitettu. Lehdet ja puut näyttivät siltä, että alueelle on pudonnut jotakin taivaalta kovalla vauhdilla. Ben ei näe mitään loogista selitystä miksi puut olisivat kaatuneet tai kaadettu tällä tavalla. Hän itse epäilee, että kyseessä on UFO -onnettomuuspaikka. Bidefordin lähellä sijaitseva metsä on osa luonnonsuojelualuetta, jonka omistaa Hartlandin seurakunnan neuvosto.


Nooralotta Neziriltä tykkijuoksu heti alkuerässä – olympiarajakin olisi pamahtanut rikki

iltalehti 19:38 08.07

Nooralotta Neziri pääsi lähelle ennätystään Jyväskylässä. Jyväskylässä nähdään Suomen parhaat naisaiturit kisaamassa keskiviikkona. Nooralotta Neziri aloitti todella kovalla vauhdilla 100 metrin aitojen alkuerässä, kun hänen voittoaikansa oli 12,85. Kyseisellä ajalla olisi alitettu Tokion olympiaraja, mikäli ne noteerattaisiin tänä vuonna. Ylen lähetyksestä kuului stadionin kuulutus, että Neziri palkittiin 600 eurolla ajastaan.


Miten voi käydä näin huono tuuri? 155 miljoonan dollarin tähti sai pallon pelottavalla tavalla päähänsä – tuskan voi aistia videolta

iltalehti 07:26 06.07

New York Yankeesin harjoituksissa sattui pelästyttävä tilanne. Perinteikkään MLB-seura New York Yankeesin syöttäjä Masahiro Tanaka koki pelottavia hetkiä, kun hän sai Giancarlo Stantonin lyömän pallon kovalla vauhdilla suoraan päähänsä. Japanilaissyöttäjän tapaturma sattui Yankeesin harjoituksissa lauantaina iltapäivällä. Hetken puhaltelun jälkeen Tanaka pystyi kävelemään kentältä pois omin jaloin.


Superpesiksessä järkyttävä pelitahti: ”Kylmää pelaajien puolesta” – yksi merkittävä sääntömuutos kerää kiitosta

iltalehti 11:56 02.07

Superpesis pelataan tänä kesänä todella kovalla vauhdilla. Naisten Superpesis potkaistiin käyntiin 12. kesäkuuta, mutta miehet aloittavat pelit vasta 2. heinäkuuta. Kausi on koronaviruksen takia erilainen kuin normaalisti, sillä joukkueet on jaettu molemmissa sarjoissa neljään maantieteelliseen lohkoon. Miesten Superpesiksessä joukkueet pelaavat lohkossaan nelinkertaisen sarjan ja kahden viereisen lohkon joukkueita vastaan kaksinkertaisen sarjan. Runkosarjassa otteluita kertyy 24, kun niitä oli alkuperäisen suunnitelman mukaan 30.


16 viikkoa helvettiä – Ruotsissa kehitettiin hurja treeniohjelma, jonka tulokset vetävä hiljaiseksi

iltalehti 12:32 22.06

16 weeks of hell on ruotsalaisen Tony Anderssonin luoma harjoitusohjelma, jossa fysiikkaa kehitetään kovalla treenillä, tarkalla ruokavaliolla ja riittävällä levolla. Ohjelman aikana tehdään joka päivä power walk eli nopeatahtinen kävely, jolla parannetaan peruskuntoa. 112 lenkin lisäksi fysiikkaa treenataan punttisalilla 84 kertaa jakson aikana. Ohjelma on jaettu viiteen jaksoon. Jokainen jakso on hieman edellistä rankempi. Esimerkiksi power walk alkaa 45 minuutin lenkeillä, mutta loppuvaiheessa niiden kestot ovat 75 minuuttia. Myös punttisaliharjoitteet muuttuvat pikkuhiljaa raskaammiksi loppua kohden.


IFK Mariehamn vahvistuu kovalla maalipyssyllä – kahdeksankertainen Suomen mestari saapuu saarelle

iltalehti 15:44 17.06

Akseli Pelvas on takonu läjäpäin maaleja Veikkausliigassa. IFK Mariehamn kertoi keskiviikkona tehneensä tämän kauden kattavan sopimuksen Akseli Pelvaksen kanssa. Pelvas on tuttu nimi Veikkausliiga-yleisölle, sillä hyökkääjä on voittanut yhteensä kahdeksan Suomen mestaruutta – seitsemän HJK:ssa ja yhden SJK:ssa.


Yli 300 kiloa! Toni Kuusela julkaisi videon hurjasta treenistään

iltalehti 21:51 31.05

Toni Kuusela on valmistautunut keihäskauden alkuun kovalla treenillä. Toni Kuusela, 26, näytti lauantaina sosiaalisen median seuraajilleen, että voimaa löytyy. Keihäänheittäjä julkaisi videon, jossa hän seisoo vaa’alla ja nostaa maastavedolla hurjan määrän rautaa. Tankoon on kaiken lisäksi kiinnitetty kuminauhat, joten treeni ei ole helpoimmasta päästä.


Selkä kuin ladonovet! Urheilutähti julkaisi uskomattoman salikuvan – taustalla upea selviytymistarina

iltalehti 07:13 31.05

James Conner selvisi syövästä ja harjoittelee nyt todella kovaa. NFL-tähti James Conner, 25, valmistautuu syyskuussa alkavaan kauteen kovalla treenillä. Pittsburgh Steelers -pelaaja hämmästytti sosiaalisen median seuraajiaan julkaisemalla kuvia harjoittelunsa tuloksista. Instagramissa julkaistun kuvasarjan perusteella etenkin Connerin selkä on todella kovassa iskussa.


F1:ssä tehdään ensi vuonna jotain, mitä ei ole koskaan tehty: pienille talleille tarjolla suuri mahdollisuus – "Se on valtava se ero"

MTV 06:45 29.05

F1-sarjan sääntöjä muutetaan ensi kaudesta alkaen historiallisen kovalla kädellä. C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen myöntää, että tehdyt päätökset sotivat joiltain osin moottoriurheilun perusajatusta vastaan, mutta loppujen lopuksi sääntömuutokset ovat toisarvoisia siihen kaikkein tärkeimpään – kilpailemiseen – nähden.


Korona iskee kovalla kädellä Ruotsin yleisurheilutähden tilipussiin: menettää valtaosan tuloistaan – "Se vähän harmittaa"

MTV 15:15 24.05

Kiekonheiton ruotsalainen maailmanmestari Daniel Ståhl arvioi, että korona-aika verottaa 70–80 prosenttia hänen ansioistaan. Pandemian typistämällä kilpailukaudella on tarjolla vain muutama kansainvälinen kilpailu, eivätkä sponsoritulotkaan pysy välttämättä ennallaan uhkaavassa taloustilanteessa.


Korona kurittaa Venäjää kovalla kädellä – uusia tartuntoja yli 9 000, työttömyys­luvuissa kytee pommi

iltasanomat 15:05 23.05

Kiinassa ei raportoitu yhtään uutta tartuntaa vuorokauteen.


Yksi video teki kädettömästä miehestä nettisensaation – koskettava tuhkimotarina hämmästyttää maailmalla

iltasanomat 14:23 22.05

Ibrahim Hamadtou pelaa pingistä pitämällä mailaa suussaan. Hänen tarinansa osoittaa, että kovalla työllä voi pystyä vaikka mihin.


Kiira Korpi uskoo, että luistelijoita nöyryyttänyt menestysvalmentaja pystyy halutessaan muuttumaan – "Uskon siihen, että ihmiset voivat muuttua, kun on aitoa halua ja saa apua"

yle 19:29 19.05

SUEKin pääsihteeri Teemu Japissonin mielestä urheilun toimijoille on tullut oppia kovalla kädellä.


Uusi tutkimus: Puhe voi levittää koronaa välittäviä pisaroita ilmaan minuutti­kausiksi – kova kailottaminen pahinta

iltasanomat 10:10 14.05

Kovalla äänellä kailottaminen levittää enemmän pisaroita kuin hiljainen puhe.


Silmäkuoppa murtui hurjassa moukaroinnissa – kovalla päällään hämmästyttänyt UFC-ottelija julkaisi kuvan sairaalasta

iltalehti 20:23 11.05

UFC-illan pääottelussa köniin ottaneen Tony Fergusonin silmäkuoppa murtui. Videokooste: Näin Justin Gaethje murjoi Tony Fergusonia. UFC on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Yhdysvaltalainen Tony Ferguson hävisi pitkästä aikaa matsin UFC:ssa, kun vapaaotteluorganisaatio palasi koronakriisin aiheuttaman tauon jälkeen tositoimiin Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Floridassa.


”Tilanne on äärimmäinen” – Tukholman sairaan­hoidon johtaja pelkää henkilö­kunnan voimien loppuvan

iltasanomat 23:06 26.04

Ruotsissa terveydenhuollon kestokyky on kovalla koetuksella koronavirusepidemian vuoksi.


Legendaarinen Ronaldo pelasi Lahdessa vuonna 1995 – bussikuskin tekemä jäynä suurseuralle naurattaa: ”Ne kävivät ihan kuumina”

iltalehti 07:05 26.04

Syyskuun 12. päivä vuonna 1995 Lahden stadionilla jää historiaan. Yksi suurimmista, Ronaldo, kohtasi MyPan Uefa-cupissa. Dick Advocaatin komentama PSV Eindhoven tuli Lahteen luunkovalla ryhmällä: keskikentällä Phillip Cocu ja Wim Jonk, kärjessä Ronaldon lisäksi Luc Nilis.


18-vuotias jalkapalloilijalupaus kuoli auto-onnettomuudessa Ruotsissa – poliisi tutkii kuolemantuottamuksena

iltalehti 08:00 25.04

Paul Eichoue, 18, halusi ammattilaiseksi. Ruotsalaisjalkapalloilija Paul Eichoue on kuollut vain 18-vuotiaana. Hän menehtyi auto-onnettomuudessa 24. maaliskuuta. Eichoue oli kolariautossa läheisen ystävänsä kanssa. Kaksikko ajoi kovaa, menetti auton hallinnan ja ajoi ulos tieltä. Auto törmäsi kovalla vauhdilla muuntajakoppiin.


IL-selvitys: Peruttu keikkakesä on artisteille katastrofi – Kaija Koo vetoaa päättäjiin: "Tätä alaa täytyy tukea"

iltalehti 10:28 24.04

Jotkut muusikot ovat tehneet festarikesän aikana jopa koko vuoden tilinsä, joka nyt jää ansaitsematta. Tulonmenetyksiä kuvaillaan mittaviksi. Koronavirus on iskenyt kovalla kädellä musiikkialaan ja kesätapahtumiin. Yli 500 hengen tilaisuudet on kielletty heinäkuun loppuun saakka. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että artistit menettävät leijonanosan tuloistaan. Tapahtumajärjestäjät ovat reagoineet rajoituksiin: Ruisrock, Pori Jazz, Ilosaarirock ja esimerkiksi Seinäjoen tangomarkkinat on peruttu, ja lista tulee kesän mittaan kasvamaan. Menetys on suuri, koska monelle artistille festarikeikat on vuoden suurin tulonlähde.


Hot topics