Dortmund-pelaajille sakot turvattomasta tukanleikkuusta – englantilaistähti tuohtui: "Täysi vitsi!"

yle 21:24 05.06

Saksan jalkapalloliigan tiedotteessa todetaan, että Dortmundin pelaajat ovat rikkoneet tartuntasuojautumista koskevia sääntöjä.


F1-paluukisat kuin luotu Kimi Räikköselle – Red Bull -pomo vitsailee: "Nyt hän voi häipyä täysin näkyvistä"

MTV 18:11 05.06

F1-kauden jatkuessa kisoja tulee ennätyskiivaaseen tahtiin, mutta Kimi Räikkönen pystyy ainakin viemään kahdeksan Euroopan kisan rykäisyn läpi minimimäärällä puhumista.


FIA:lta uusi reagointi F1-huijauskohuun – taustalla Ferrarin kyseenalaiset toimet

MTV 14:06 05.06

Kansainvälinen autoliitto FIA on julkaissut uusia teknisiä linjauksia, jotka ovat peräisin viime kauden Ferrari-kohusta. Italialaistallin on epäilty rikkoneen sääntöjä ”polttoainevirtausratkaisuissa”.


Poikkeuksellinen vyyhti: arvokkaita kuormaimia varastettiin ja myytiin eteenpäin väärennetyillä papereilla – yksi työkone johdatti jäljille

yle 13:14 05.06

Poliisi on tutkinut kokonaisuutta muun muassa törkeinä varkauksina, väärennyksinä sekä törkeinä petoksina.


Voittokone Humiseva uudella kilpailumatkalla: ”Ei se nyt pitäisi olla siitä 500 metristä kiinni”

iltasanomat 12:52 05.06

Huiman nousun sarjoissaan viime vuonna tehnyt Humiseva aloittaa uuden kautensa Jyväskylän Toto75-kohteessa.


Minttu Räikkönen julkaisi kuvan luksusveneen kannelta – fanit huolestuivat: "Missä pelastusliivit?"

mtv 12:51 05.06

Räikköset nauttivat veneilystä. 


Kirjeenvaihtajan analyysi: Korona teki Putinista bunkkerissa piileskelevän papan, jonka suosio rapautuu

yle 12:12 05.06

Huimien kannatuslukujen lasku hermostuttaa Kremlissä, kirjoittaa Venäjän-kirjeenvaihtaja Erkka Mikkonen.


Ensimmäinen kaupallinen miehitetty avaruuslento hyödyntää tietokoneissaan suomalaisen kehittämää Linux-käyttöjärjestelmää

yle 11:00 05.06

Avaruusraketissa käytettävät tietokoneiden suorittimet eivät juurikaan poikkea tavallisen kotitietokoneen suorittimista.


Aku Louhimieheltä uusi elokuva – ensimmäinen laatuaan ennätyksiä rikkoneen Tuntemattoman sotilaan jälkeen

iltalehti 09:15 05.06

Aku Louhimiehen uutta elokuvaa kuvataan kesällä. Aku Louhimiehen uusi elokuva kantaa nimeä Odotus. Odotus on Aku Louhimiehen ensimmäinen pitkä elokuva katsojaennätyksiä rikkoneen Tuntematon sotilas -elokuvan jälkeen. Intiimiksi kuvatun elokuvan pääosassa nähdään Inka Kallén ja sen ohjaa Aku Louhimies. Käsikirjoituksesta vastaavat Kallén ja Louhimies yhdessä.


Suomen ensimmäiset festarit järjestettiin yllättävässä paikassa – Harvinaiset kuvat näyttävät, miten kansainvälinen supertähti kyyhöttää espoolaisen puun juurella

iltasanomat 09:03 05.06

Vuonna 1966 Espoossa järjestettiin Helsinki Folk Festival, jota pidetään Suomen ensimmäisenä populaarimusiikin festivaalina. Tuomo Okkonen ei tiennyt tekevänsä historiaa, kun hän kuvasi tapahtumaa.


Kimi Räikkösen huimapäinen temppu sai asiantuntijalta ylistyssanoja – "Äärimmäisen rohkeaa"

MTV 07:20 05.06

Kimi Räikkönen on noussut F1-urallaan peräti neljä kertaa korkeimmalle korokkeelle Belgian Spassa. Mukaan on mahtunut tukku melkoisia urotekoja.


Myös ympäristöministeri Mikkonen sai ministeriön maksamaa viestintä­valmennusta – koulutus tilattiin vihreiden entiseltä vaaliehdokkaalta

iltasanomat 19:33 04.06

Krista Mikkonen sai koulutusta yhteensä noin 2200 euron arvosta.


Valtteri Bottas F1-autolla radalle ensi viikolla – Mercedes polttaa karstat koneestaan ennen kisakauden alkua

MTV 18:21 04.06

Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton palaavat F1-radalle ensi viikolla, kun Mercedes järjestää kaksikolle testimahdollisuuden Silverstonen radalla Isossa-Britanniassa.


Tältä näyttää taitolentonäytös ohjaamosta käsin – katso harvinainen video esityksestä

yle 16:47 04.06

Tänään on nähty Ilmavoimien koneita useiden kaupunkien yllä.


Portugalin liiga palaa tänään koronatauolta – Benficalle luvassa rankkari tyhjään maaliin

iltalehti 12:24 04.06

Torstain mielenkiintoisin peli löytyy Portugalin liigasta. Portugalin liiga palaa tänään kolmen kuukauden koronatauolta keskeen jääneen 24. pelikierroksen rästiotteluilla. Kierroksen kiinnostavinta antia on tarkkailla, miten sarjakakkonen Benfica on taukonsa käyttänyt, ja missä vireessä joukkue palaa peleihin.


Vanha luottomies on varma, mitä Kimi Räikkönen tekee F1-uran jälkeen

iltasanomat 08:47 04.06

Kimi Räikkösen ralliseikkailu saa todennäköisesti jatkoa. Näin sanoo Ilta-Sanomille Räikköstä rallissa valmentanut Tapio Laukkanen.


Kimi Räikkönen pyysi aikoinaan apua oppiakseen rallin niksit – valmentaja vei F1-tähden heti lumiselle metsätielle: ”Ja vetoja”

iltasanomat 07:41 04.06

Rallivalmentaja Tapio Laukkanen kertoo Ilta-Sanomille Kimi Räikkösen ensikosketuksesta ralliin ja arvioi hänen taitojaan.


Lippujuhlan konsertissa huippuartistit: Laivaston soittokunnan solisteina Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari – katso tallenne konsertista

yle 07:05 04.06

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän vaihtoehtoiseen ohjelmaan on kuulunut myös presidentin lipunnosto ja paljon lentotoimintaa.


Lippujuhlan konsertissa huippuartistit: Laivaston soittokunnan solisteina Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari – suorana nyt

yle 07:05 04.06

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän vaihtoehtoiseen ohjelmaan kuuluu myös presidentin lipunnosto ja paljon lentotoimintaa.


Hot topics