Helena Lindgrenillä oli salama­suhde Tom Jonesin basistin kanssa – näki, millainen supertähti oikeasti on: yksi asia sai laulajan kilahtamaan

iltasanomat 13:58 07.06

Helena Lindgren vietti 2000-luvun alussa paljon aikaa 80 vuotta täyttävän Tom Jonesin kiertueilla ja takahuoneissa. Myös Paula Koivuniemi on päässyt tapaamaan maailmantähden.


Vappu Pimiä ja Paula Koivuniemi lenkkeilivät yhdessä – some sekosi kaksikon yhteiskuvasta: "Ollut niin ikävä häntä ja hänen upeaa ääntänsä"

mtv 09:03 21.05

Vappu Pimiä julkaisi yllättävästä lenkkiseuralaisestaan kuvan.


Paula Koivuniemi puhuu tv:ssä rakkaudesta Loirin, Tähkän ja Sillanpään kanssa: ”Katkeroitunut en ole koskaan”

iltasanomat 09:57 30.04

Yle uusii vappuna Paula Koivuniemen 70-vuotisohjelman, jossa Paula avaa avoimesti omia ajatuksiaan rakkaudesta muun muassa Vesa-Matti Loirin kanssa.


Lieksalainen sanoittaja Kyösti Timonen on kuollut

yle 12:14 31.03

Hänen laulujaan ovat esittäneet muun muassa Paula Koivuniemi, Reijo Taipale, Kari Tapio ja Matti Esko.


Missikaunotar Pihla Koivuniemi asui pitkään Italiassa – tuleva matka korona-alueelle peruttiin: "Ystäväni kuvaa tilannetta katastrofaaliseksi"

mtv 13:30 10.03

Missikaunotar Pihla Koivuniemi asui pitkään Italiassa, joten hänellä on maassa paljon läheisiä ystäviä.


Paraurheilijat mukaan keilauksen huipputurnaukseen – valmentajina todellisia legendoja

iltalehti 10:31 09.01

Keilailun 50. Ballmaster Open -turnauksen yhteydessä käydään torstaina ParaChallenge -haastekilpailu Helsingin Talissa. Euroopan suurin keilailutapahtuma järjestää ennen juhlaerää kilpailun liikuntavammaisille, näkövammaisille, elinsiirtopotilaille sekä kuuroille. Kahden sarjan mittaisena keilattavaan Parachallenge-kisaan on kutsuttu kansainvälisesti meritoituneita urheilijoita, joilla on maailmanmestaruuksia, Euroopan mestaruuksia, maailmanennätyksiä sekä Suomen mestaruuksia. Heidän apuvalmentajinaan toimivat keilailun legendat ja nykyiset huippukeilaajat: Parker Bohn III , Walter Ray Williams, Mika Koivuniemi, Osku Palermaa ja Kimmo Lehtonen.


Radiokuuntelijoiden tarinoista syntyi lauluja - koskettava joulukonsertti tänään televisiossa

iltalehti 11:34 25.12

Anna laulu lahjaksi -joulukonsertissa kuullaan tähtiartistien tulkitsemina seitsemän täysin uutta, Yle Radio Suomen kuuntelijoilta kerätyistä tarinoista ja muistoista syntynyttä joululaulua. Paula Koivuniemi on valinnut esitettäväkseen rääkkyläläisen Airi Kulmalan tarinan. Se on pieni itse sanoitettu Joulun lahja -niminen joululaulu, joka kertoo joulun tunnelmasta ja perheestä. Airin tekstissä tuoksuu kuusi, jouluruuat maistuvat ja ihmiset ovat yhdessä. Joulu on tehty toivosta, ilosta ja rauhasta. Airi haluaa antaa laulun lahjaksi rakkaalle perheelleen. Antti Ketosen esittämä Miljoona timanttii -joululaulu on syntynyt Skövdessä Ruotsissa asuvan Seija Siitosen tarinasta, jossa muistot palaavat lapsuuden jouluun Suomessa. Seija muistaa, kuinka mummolan kynttilät sädehtivät kilpaa tähtien kanssa ja ikkunan jäätähtien läpi pieni tyttö katseli kimaltavia hankia. Ruotsissa asuva Seija haluaa antaa laulun lahjaksi isoäidilleen ja serkuille.


Hot topics