Keskellä vilppiepäilyjä olevan Propulsionin valmentaja vastasi kohuun

iltasanomat 08:53 06.06

Ruotsissa ja ravimaailmassa kohistaan viime viikonloppuna Solvallan arvostetun Elitloppet-kilpailun voittaneesta Propulsion-hevosesta.


Päivän ravivihje: Toto75, Jyväskylä 6.6.

iltalehti 07:24 06.06

Killerin Eliitti päätöskohteena. Toto75-1: Lauantain Toto75-kierros päättyy Jyväskylässä Killerin Eliittiin, jonka voittaja palkitaan 20 000 eurolla. Avauskohteen suosikiksi nostetaan pitkältä tauolta palaava She Rains, jonka suurin meriitti on 2-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunu-kilpailun voitto. Ykköshaastaja on porukan rahakkain, Sahara True Lies. Toto75-2: Lämminveristen yli kolmen kierroksen maratonmatka on vaikeasti veikattavissa. Pakkorasteja ovat viimeksi lähtöön laukannut Smiley Match ja nappisarjassa starttaava Double Revenge.


Amatöörinä pelaavat Salko ja Junkkari golfasivat kärkipaikoille Vihdissä

MTV 21:27 05.06

Petra Salko ja Krista Junkkari nappasivat naisten kilpailun kärkipaikat, kun golfin kotimaisen ammattilaiskiertueen avauskisa alkoi Vihdissä. 


Tässä ovat Wellnesmalli 2020 -finalistit – mukana Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas

iltalehti 18:51 05.06

Wellnesmalli-kisa ei ole ihan perinteinen missimittelö. Wellnesmallin tittelistä kisataan taas. Wellnessmalli-kilpailun casting järjestettiin keskiviikkona Villa Grandessa pienellä kokoonpainolla, porrastetusti ja muutoinkin koronatilanne kaikin puolin huomioon ottaaen.


Putouksen ja TTK:n tähti Christoffer Stranberg ehti pysähtyä koronakeväänä: ”On ollut kaksi mieletöntä vuotta”

iltalehti 16:16 05.06

Näyttelijä Christoffer Strandberg on ehtinyt koronakeväänä pysähtyä miettimään, mitä kaikkea on tullut tehtyä. Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voitto, kolme Putous-kautta ja Muumipeikon ääni uudessa Muumilaakso-sarjassa. Myös tulevassa Muumipeikko ja pyrstötähti -elokuvassa ruotsinkielistä Muumipeikkoa näyttelevä Christoffer Strandberg on parin viime vuoden aikana noussut ryminällä parrasvaloihin.


BB-Kristian reissasi talven Aasiassa ja perusti sen jälkeen yrityksen: ”Töitä riittää”

iltalehti 07:28 05.06

Voittorahansa Kristian on käyttänyt mönkijään ja hammasremonttiin. Talven hän matkusteli Aasiassa. Kristian Heiskari, 28, asteli viime vuoden lopulla ulos Big Brother -talosta viimeisenä asukkaana. Kilpailun voittajana hän sai palkinnoksi 30 000 euroa, josta kolmannes meni toki verottajan taskuun. Palkintorahoillaan Kristian kustansi hammasremonttinsa, johon kului noin tuhat euroa, osti mönkijän ja matkusteli talvella Aasiassa muun muassa Thaimaassa, Indonesiassa ja Malesiassa.


KKV epäilee kuuden taksienvälityskeskuksen jatkavan Kela-kyytien kilpailun rajoittamista

yle 12:24 04.06

Kilpailu- ja kuluttajavirasto aloitti 13 välityskeskuksen toiminnan tutkimisen viime vuoden keväällä. Yhtiöistä seitsemän pääsi pälkähästä.


KKV epäilee: Kuusi taksien välityskeskusta jatkaa Kela-kyytien kilpailun rajoittamista

iltasanomat 11:52 04.06

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) epäilee, että kuusi taksien välityskeskusta ympäri maata jatkaa edelleen Kela-kyytien kilpailun rajoittamista.


Tältä Turun uusi kauppatori tulee näyttämään – suunnittelukilpailun voitti Saariston sydän

yle 11:42 04.06

Voittanutta ehdotusta luonnehditaan kaupungin historiallista olemusta kunnioittavaksi mutta hyvin moderniksi.


Meiju Suvas ja John-mies naimisissa jo 18 vuotta – paljastaa nyt pitkän liiton salaisuuden

iltalehti 05:00 04.06

Vaikka keikkakalenteri tyhjentyikin, iskelmälaulaja Meiju Suvas on pysynyt aktiivisena. Iskelmätähti Meiju Suvaksella pitää kiirettä. Laulaja pyrki talvella Uuden Musiikin Kilpailuun, jonka kautta valitaan Suomen euroviisuedustaja. Kilpailun ulkopuolelle jäänyt kappalekaksikko Annan palaa vaan / Playing With Fire julkaistiin lopulta sinkkuina toukokuussa. – Mulle oli ihan päivänselvää, että biisit julkaistaan joka tapauksessa, Suvas kertoo Iltalehden haastattelussa.


Suunnistuksen nykyhuiput vetävät vuoden 1995 Venlojen viestin uudelleenjuoksun – katso ISTV:stä suorana!

iltasanomat 17:21 03.06

Tänä vuonna suunnistuksen Venlojen viesti on peruttu, mutta naisten huippujoukkueet pääsevät silti mittamaan voimiaan kutsukilpailuna käytävässä vuoden 1995 Venlojen viestin uudelleenjuoksussa. ISTV näyttää sen suorana lähetyksenä alkuperäisenä Jukola-viikonloppuna 13.6.2020.


Suunnistuksen nykyhuiput tykittävät vuoden 1995 Jukolan viestin uudelleenjuoksun – katso ”Kesäyön unelma” ISTV:stä suorana!

iltasanomat 16:48 03.06

Koska suunnistuksen kesän suurtapahtuma Jukolan viesti on koronaviruksen vuoksi siirretty tältä vuodelta ensi vuodelle, alkukesään uhkasi jäädä suunnistuksen nälkäisille musta aukko. Nyt se täytyy, kun kutsukilpailuna järjestettävä vuoden 1995 Jukolan viestin uudelleenjuoksu tärähtää ISTV:n kautta katsottavaksi yön yli kestävänä suorana lähetyksenä alkuperäisenä Jukola-viikonloppuna 13.6.2020.


Suomen MM-rallin johtaja kommentoi peruuntumista: ”Tyhjä olo, mutta kyllä me tästä noustaan”

iltalehti 14:27 03.06

Rallin peruuntuminen aiheuttaa myös rahallista tappiota. Keski-Suomen sorateillä ei tänä kesänä ajeta MM-rallin osakilpailua. Kilpailun järjestäjä AKK Sports Oy ilmoitti asiasta keskiviikkona. Sokkipäätöksestä ei voida puhua, mutta pettymys on silti kova.


"Kuukausi on mennyt niin, etten ole nukkunut" – Suomeen muuttanut Annimari Korte stressaantui

MTV 06:30 03.06

Annimari Korte juoksee kesän ensimmäisen kilpailunsa 7. kesäkuuta Lahdessa. Koronaviruksen vuoksi kisakesä on poikkeuksellinen, mutta Korte kertoo motivoituvansa omien rajojen tavoittelusta. Ylimääräistä stressiä on aiheuttanut oman asunnon hankinta. 


Korona jyllää Brasiliassa – F1-kisa halutaan ajaa yleisölle, F1 taipumassa varmistaakseen tuottoisan sopimuksen

iltalehti 17:42 02.06

Brasilialaiset F1-fanit ovat sarjalle taloudellisesti tärkeä kohdeyleisö. F1-sarja pyrkii kerryttämään kauden 2020 kilpailumäärää mahdollisimman suureksi. Laji on tekemässä rohkean päätöksen Brasilian kisamatkasta, vaikka koronavirus jyllää valtiossa pelottavalla tavalla. Brasilia ei ollut mukana tänään tiistaina julkaistussa kauden avaavassa kahdeksan kilpailun kisakalenterissa, mutta F1-sarjan suunnitelmana on julkaista seuraavat kilpailut myöhemmin. Tv-sopimusteknisistä syistä sarja tavoittelee vähintään 15 osakilpailun suuruista sarjaa, joten täydennystä kaivataan vielä kipeästi.


Rallin MM-kalenteri on typistymässä myös ensi vuonna - ”Vähempi määrä kilpailuja tarkoittaa pienempiä kuluja”

iltalehti 13:24 02.06

Koronaviruksen takia tämän kauden MM-rallikalenteri on typistynyt jo neljän kilpailun verran ja myös ensi kauden kilpailujen määrä on uhattuna. Koronaviruspandemian vaikutukset uhkaavat näkyä myös vuoden 2021 MM-rallien määrässä. Rallin MM-sarjan promoottoriyhtiön johtaja Oliver Ciesla kertoo Motorsport.comin haastattelussa, että ensi kauden kilpailujen määrä tulee todennäköisesti olemaan tavanomaista pienempi virustilanteesta riippumatta.


Nyt se on virallista – F1-kauden kahdeksan ensimmäisen kilpailun aikataulu on julkaistu

yle 12:42 02.06

F1-kausi alkaa Itävallassa 5. heinäkuuta.


F1 vahvisti kauden ensimmäiset kilpailut - katso aikataulu!

iltalehti 12:32 02.06

Formula 1 -kauden alun kilpailukalenteri on selvillä. F1 vahvisti tiistaina kotisivuillaan kauden kahdeksan ensimmäisen kilpailun päivämäärät. Kausi alkaa Itävallan osakilpailulla heinäkuun 5. päivänä. Viikkoa myöhemmin Red Bull Ringillä kisataan toistamiseen. Kahteen otteeseen ajetaan myös Silverstonessa elokuussa.


Suomen keihästähdelle käsivaiva: kilpailu päättyi hoitotoimiin – metallimies Keuruulta kiskaisi ennätyksen

iltalehti 15:43 01.06

Toni Kuusela voitti Jyväskylän kutsukilpailun, mutta käsivaiva pakotti lopettamaan heittämisen kolmen kierroksen jälkeen. Lassi Saarinen teki oman ennätyksen. Keihäänheittäjä Toni Kuusela, 26, piti oikean käden kyynärpäässään jääpussia maanantaina iltapäivästä Jyväskylän Harjun kentällä. Kutsukilpailu jäi heittokäden vaivan vuoksi kesken kolmen kierroksen jälkeen. –?Kipu tuntuu kyynärpään kohdasta, onko se sitten kyynärpäässä vai kyynärvarressa? Ei siinä mitään pahaa, turha on lähteä repimään ensimmäisessä kilpailussa enempää, Kuusela sanoi.


Taistelu SM-finaalipaikoista tiivistyy virtuaaliradoilla – Teemu Suninen lähtee karsintaerään paalupaikalta, katso suorana

yle 15:45 31.05

Digital Racing eSM -karsintasarjaa on ajamatta vielä kahden osakilpailun verran.


Hot topics