Temosten uutuuselokuvalle aiheutui jättitappiot – näin elämä on jatkunut alkusokin jälkeen

iltalehti 05:57 03.07

Koronarajoitukset iskivät Olga ja Tuukka Temosen uutuuselokuvan kannalta pahimpaan mahdolliseen aikaan keväällä. Kesällä Tuukan aika kuluu kuvauksissa, ja Olga pyörittää kotieläinpihaansa. Kun näyttelijä Olga Temonen, 42, suunnitteli kotieläinpihan perustamista pihamaalleen Iittiin, hän sai suorasanaisen palautteen ohjaajamieheltään Tuukka Temoselta, 45. – Tuukka sanoi, että jos saat kolme autoa käymään päivässä, niin hän on tosi yllättynyt, Olga muistelee hymyillen.


Temosten uutuuselokuvalle aiheutui jättitappiot – näin elämä on jatkunut alkushokin jälkeen

iltalehti 05:57 03.07

Koronarajoitukset iskivät Olga ja Tuukka Temosen uutuuselokuvan kannalta pahimpaan mahdolliseen aikaan keväällä. Kesällä Tuukan aika kuluu kuvauksissa, ja Olga pyörittää kotieläinpihaansa. Kun näyttelijä Olga Temonen, 42, suunnitteli kotieläinpihan perustamista pihamaalleen Iittiin, hän sai suorasanaisen palautteen ohjaajamieheltään Tuukka Temoselta, 45. – Tuukka sanoi, että jos saat kolme autoa käymään päivässä, niin hän on tosi yllättynyt, Olga muistelee hymyillen.


Sia, 44, on nyt mummo - tuli äidiksi vasta vuosi sitten

iltalehti 19:44 01.07

Adoptiopoika teki kuuluisasta äidistään mummon nopealla aikataululla. Chandelier-hitistään tunnettu laulaja Sia, 44, kertoi alkukesällä SiriusXM-kanavan haastattelussa adoptoineensa vuosi sitten kaksi poikaa. Hän kertoi antaneensa kodin kahdelle 18-vuotiaalle nuorukaiselle, jotka alkoivat olla liian vanhoja sijaisperheisiin. - Adoptoin kaksi poikaa. He olivat tuolloin 18-vuotiaita, nyt molemmat jo 19. He alkoivat olla liian vanhoja sijaiskotitoimintaan, joten päätin auttaa heitä. Rakastan heitä hurjasti, nainen kertoi haastattelussa.


Koronan tunnistamista uloshengitysilmasta kokeillaan Helsingissä – jos kahden euron hintainen puhallustesti toimii, se antaa tuloksen nopeasti

yle 10:27 29.06

Kokeilujakso alkaa kesällä Laakson terveysasemalla.


Juha Puhtimäki on kärsinyt aina lautaskammosta, mutta noussut silti vuoden lukkariksi – tavoittelee kesällä kolmatta peräkkäistä SM-kultaa

yle 13:27 28.06

Juha Puhtimäen pesäpallokausi päättyi neljästi peräkkäin tappioihin Joensuun Mailaa vastaan, kunnes ilmajokinen siirtyi JoMan paitaan vuolemaan kultaa.


Kolmiloikan SE-mies Simo Lipsanen kaivoi kikkapussistaan uuden konstin: ”Voi olla merkittävä tekijä”

iltasanomat 12:34 27.06

Simo Lipsanen ponnisti kesällä 2017 kolmiloikan SE-tuloksen 17,14. Nyt haussa on sama rytmi vauhtijuoksuun.


Raisa Räisäsen katoamiseen etsitään vihjeitä uudesta paikasta Tampereelta: Noin 400 ihmisen olinpaikka on mysteeri Suomessa, moni katoaa kesällä

yle 17:00 25.06

Somen, pankkikortin ja kännykän aikakaudella vapaaehtoinen katoaminen on vaikeaa, mutta ei ole rikos olla pitämättä omaisiin yhteyttä.


THL:n ylilääkäri Taneli Puumalainen A-studiossa: ”Riski toiseen aaltoon on edelleen huomattava”

iltasanomat 22:56 24.06

THL:n ylilääkärin mukaan uudet tautiryppäät ovat mahdollisia kesällä.


Ikkuna Marsiin on sydänkesällä auki – Kiina ja Arabiemiraatit hyödyntävät otollista laukaisuhetkeä ensi kertaa, Suomi jatkaa huippututkimustaan Nasan hankkeessa

yle 18:47 24.06

Uusimmilla lennoilla halutaan selvittää lisää, onko Marsissa ollut elämää ja mikä muutti sitä suosineet olosuhteet. Samalla otetaan askelia kohti miehitettyä Mars-lentoa.


Muistatko vielä Peräkamaripoikien Late Jortikan? Yli 20 vuotta myöhemmin vanhat miehet lähestyvät näyttelijää samalla vitsillä

iltalehti 16:37 22.06

Maalaiskomedia-sarja toimi näyttelijä Panu Vauhkoselle ponnahduslautana alalle. Panu Vauhkonen debytoi Lasse ”Late” Jortikan roolissa Ylen Maalaiskomedia-sarjan toisella tuotantokaudella. Kesällä 1999 kuvattu Peräkamaripojat sai ensi-esityksensä vuonna 2001. Sittemmin koko neliosainen Maalaiskomedia-sarja on nähty monesti uusintana. Tänä keväänä tv-uusinnat toivat iloa etenkin kotieristyksiin joutuneille ikäihmisille. Maalaiskomediat ovat katsottavissa Yle Areenassa heinäkuun puoliväliin saakka.


Boltonin kirja väittää: Näin presidentti Niinistö antoi Trumpille neuvoja Putinin tapaamiseen

iltasanomat 23:14 21.06

Putin ja Trump tapasivat Helsingissä kesällä 2018.


Boltonin kirja väittää: Näin presidentti Niinistö antoi Trumpille ohjeita Putinin tapaamiseen

iltasanomat 21:35 21.06

Putin ja Trump tapasivat Helsingissä kesällä 2018.


Yllättävä selvitys! Lastenvaunujen hinnat nousevat kesällä

stara 21:20 21.06

Suomalainen tuotteiden hintojen vertailupalvelu Hintaopas on selvittänyt lastenvaunujen hintoja eri


Boltonin kirja: Näin presidentti Niinistö varoitti Trumpia Putinista – ”Kasakka ottaa sen, mikä on huonosti kiinni”

iltasanomat 18:50 21.06

Putin ja Trump tapasivat Helsingissä kesällä 2018.


Näin Agatha Christie loi supersuositun Neiti Marplen – ilouutinen suomalaisille faneille

iltasanomat 08:12 21.06

Agatha Christien nokkelasta neiti Marplesta pitäviä hemmotellaan kesällä kahdentoista tv-elokuvan sarjalla. Sunnuntaina nähdään Agatha Christie: Murha maalaiskylässä -elokuva.


Suomessakin pelannutta Freddy Adua verrattiin Peléen – edessä oli niin loistava tulevaisuus, ettei hän voinut kuin epäonnistua

iltasanomat 19:52 20.06

Kesällä 2003 Suomessa pelasi ihmepoika, jonka piti kasvaa uudeksi Peléksi. Keväällä 2015 maahan palasi 25-vuotias jäähdyttelijä, jonka parhaat vuodet olivat auttamattomasti takana. Missä Freddy Adun ura meni vikaan?


Ranskan urheilustadionit avautuvat yleisölle heinäkuussa – rajaus mukana

MTV 16:49 20.06

Ranskan urheilustadionit avaavat ovensa yleisölle 11. heinäkuuta, kun Ranskassa hellitetään koronavirusrajoituksia, kertoo BBC. Areenoille sallitaan enimmillään 5?000 katsojaa, mutta katsojamäärän rajoitus voi muuttua myöhemmin kesällä.


Teemu Selänne käänsi kylkeä kuultuaan NHL-varauksestaan – mutta tiedätkö miten Daniel Dore -niminen pelaaja liittyy tapaukseen?

MTV 08:45 20.06

Teemu Selänteen tultua varatuksi NHL:ään kesällä 1988 ei ollut vielä tapana, että ainakaan kaikki eurooppalaisiksi kärkivarauksiksi arvioidut matkustavat paikalle draft-tilaisuuteen. Selänteen Liisa-äiti ei juuri saanut pojastaan riemunkiljahduksia irti herätettyään tämän uutisella.


Keneltä Jonathan Edwards vei kolmiloikan maailmanennätyksen kesällä 1995?

iltalehti 05:55 18.06

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Minkä olympialaisten (kisaisäntä ja vuosi) maskotteina häärivät jääkarhut Hidy ja Howdy? 2) Mistä kahdesta väristä muodostuu RCD Espanyolin ykköspeliasu?


Hot topics