Yasmine Bleeth oli Baywatchin uhkea kaunotar - sitten kaikki meni pieleen: Karu pidätyskuva ei unohdu

iltalehti 18:23 22.06

Yasmine Bleeth oli yksi Baywatch-sarjan suosituimmista näyttelijöistä. Kukapa ei Baywatchia muistaisi, tuota yhdysvaltalaista ysärisarjaa, jossa kalifornialaiset hengenpelastajat David Hasselhoffin näyttelemän Mitchin johdolla joutuivat mitä kimuranteimpiin tilanteisiin. Sarjan vetovoima perustui jännittävien tilanteiden lisäksi myös visuaalisuuteen, kun kauniiden rantamaisemien lisäksi nähtiin vähäpukeisia naisia ja miehiä. Sarja olikin aikoinaan yksi maailman suositummista, ja sitä esitettiin yli 140 maassa. Suomalaisittain huippuhetki koettiin vuonna 1999, kun Linda Lampenius, taiteilijanimeltään Linda Brava, vieraili sarjassa.


Hanna Hämynen, 18, leipoo Suomen parhaat mokkapalat – nyt hän paljastaa kauniiden pitsileivosten reseptin

yle 15:30 16.06

Hämyselle leipominen ei ole vain harrastus, vaan hän on myös kesäkahvilayrittäjä.


Tiesitkö? – Kauniiden ja rohkeiden Brooken eli Katherine Kelly Langin isä oli olympiatason mäkihyppääjä

iltalehti 22:42 06.06

Katherine Kelly Lang on näytellyt Brookea ”Kaunareissa” jo yli kolmekymmentä vuotta. Näyttelijä Katherine Kelly Lang, 58, aloitti uransa 1980-luvulla B-luokan elokuvissa. Vuonna 1987 hän hyppäsi Brooke Loganin rooliin saippuasarjassa Kauniit ja rohkeat. Kaunarit pyörii ruuduissa yhä ja myös Brooke on pysynyt mukana kuvioissa – vieläpä liki samannäköisenä kuin silloin ihan alussa!


Tehdas toi leivän Jarno Kemiläisen ja 166 muun pöytään, tänään työnantaja ilmoitti töiden loppumisesta: "Suusta ei tule selkeää ajatusta"

yle 15:27 02.06

UPM:n Säynatsalon tehtaan pääluottamusmies Jarno Kemiläinen vaatii yhtiöltä kauniiden sanojen sijaan vastuunottoa työpaikkansa menettävistä.


Martina Aitolehden tuparit käynnissä - kuohuviiniä ja Chanel-kakku: ”Talo täynnä ihania naisia”

iltalehti 18:49 30.05

Uuteen kotiin muuttanut Martina Aitolehti kertoo Instagramissa juhlivansa tänään lauantaina tupareitaan ystäväporukan ympäröimänä. Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti kertoi vastikään Instagram-seuraajilleen löytäneensä uuden kodin itselleen ja lapsilleen eronsa jälkeen. Helsingin itäiseen kantakaupunkiin asettunut Martina on totutellut uusiin kulmiin ja sisustanut jo kotiaan kauniiden vaaleiden sävyjen kanssa. Nyt on tuparien vuoro. Martina kertoo Instagramissa, ettei alun perin ole halunnut järjestää tupareita. Hyvä ystävä, hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti sai kuitenkin Martinan mielen muuttumaan ja juhlat ovat parhaillaan käynnissä naisporukalla.


Toinen Kauniiden ja rohkeiden luojista on kuollut

iltalehti 18:29 27.02

Lee Philip Bell on kuollut. Lee Philip Bell kuoli luonnollisiin syihin tiistaina kotonaan Los Angelesissa. Bell oli kuollessaan 91-vuotias. –Äitimme oli rakastava ja kannustava vaimo, äiti ja isoäiti. Hän otti aina muut huomioon ja sai nämä tuntemaan olonsa hyviksi. Kaipaamme häntä suunnattomasti, perhe kirjoitti tiedotteessa.


Golden Globe -gaalan kiusallisimmat hetket eivät jääneet katsojilta huomaamatta - bongasitko nämä?

iltalehti 13:23 06.01

Golden Globe -palkinnot jaettiin jälleen sunnuntaina Los Angelesissa. Arvostetut Golden Globe -palkinnot jaettiin taas kerran elokuva- ja televisioalan kirkkaimmille tähdille. Palkinnot jakaa Hollywood Foreign Press Association. Listan voittajista näet täältä. Upeiden asujen ja kauniiden puheiden lisäksi gaalassa riitti lukuisia kiusallisia hetkiä. Idols-juontajanakin tunnettu Ryan Seacrest haastatteli Sofia Vergaraa ennen gaalan alkua. Haastattelussaan Seacrest sanoi Vergaralle, että hän pitää Sofian seuraamisesta Instagramissa, koska ”se on niin hauskaa”. Hän myös kertoi heidän seuraavan toisiaan Instagramissa. Joku faneista kuitenkin tarkisti Seacrestin esittämän väittämän ja huomasi, ettei Vergara seuraa Seacrestiä eikä Seacrest Vergaraa.


Bond-tyttö ja Beverly Hillsin täydellinen nainen yllättää Kauniissa ja rohkeissa – raju rooli sinkkuäitinä, jolla on suuri salaisuus

iltasanomat 09:02 22.12

Realitysarjassa The Real Housewives of Beverly Hills esiintyvä Denise Richards on Kauniiden ja rohkeiden uusi tähtinäyttelijä, jonka hahmo saapuu Suomessa ruutuun maanantaina. Varo juonipaljastuksia!


Hot topics